Κάτι θα ήξερε και δεν σου την έκανε την χάρη...
Printable View
Κάτι θα ήξερε και δεν σου την έκανε την χάρη...
Κατ¨αρχάς ιντερ σιδερενια και περαστικα...και μην κανεις αλλες βλακειες...
Τωρα για το λαργκακτιλ...Είναι το πρώτο αντιχυχωσικό που κυκλοφόρησε΄την δεκαετια του 50.Αρα δοκιμασμενο...Χρησιμοποιεί� �αι στη μανια,σζιζοφρενεια και η κυριωτερη παρενεργεια ειναι η υπνηλια!
Ρίξε και μια αυτοκτονία μέσα..Όταν αποπειράθηκες έπαιρνες ήδη το νέο αντιψυχωσικό;;;Λοιπόν Ίντερ εδώ είμαστε λίγο λόγια παρηγοριάς..Κοίτα καλή μου να κάνεις κάτι ουσιαστικό για τον εαυτό σου όπως μια εισαγωγή σε κλινική......
Οι γονείς σου που ήταν εν ώρα απόπειρας;;;;Ο γιατρός τι είπε;;;
Δεν θέλω να ακούσω ότι ηττήθηκες..Θα έχει ηττηθεί κάτι από εμένα......Άντε και εύχομαι μόνιμα περαστικά.........μια οριστική απαλαγή του ορίου κάτι σε ριζική απαλλαγή της τριχοφυίας......
Ιωάννα μου αντί να ψάχνεις τρόπο για να \"φύγεις\" ξεκίνα να ψάχνεις τρόπους για να ξεφύγεις από τα προβλήματά σου και να κάνεις καλύτερη τη ζωή σου.
Οπως και η Κάσσι,ούτε κι εγώ θα ήθελα να μάθω ότι τελικά σε νίκησαν όλα αυτά που σε βασανίζουν.Εδώ μέσα όλοι παλεύουμε με τα ψυχολογικά μας.Και θα μας ρίξει πολύ αν μάθουμε ότι κάποιος από εμάς δεν τα κατάφερε.
Σου το είπα και χθες αλλά επειδή ίσως να μην έχεις όρεξη να ανατρέξεις στα προηγούμενα μηνύματα είπα να το βρω εγώ και να σου δείξω τι είχες γράψει εσύ η ίδια πριν λίγο καιρό.Ξαναδιάβασέ το και κοίτα πώς σκεφτόσουν τότε...Ψάξε μέσα σου να βρεις εκείνη την Ιωάννα.Quote:
Originally posted by interappted
υπαρχει μεσα μας ο θεος που ζηταμε αρκει να τον ψαξουμε καλα!
ο ανθρωπος εχει τελικα απιστευτες δυναμεις!!!
μπορει να χρειαζεται να πιασεις κοκκινο για να τις βρεις αλλα τελικα τις βρισκεις!αρκρι να το θελεις..κ να το παλευεις!κι αν καποιες στιγμες απογοητευεσαι να μην το βαζεις κατω!τα ψυχολογικα ειναι για πολυ δυνατους μαχητες τελικα..πρεπει να παλευεις για να αντεχεις καθε μερα,καθε ωρα κι οταν λες αντεξα(ασχετο κι ο ρουβας το χει πει:P)τοτε ανακαλυπτεις το ποσο δυνατος εισαι κ συνεχιζεις..
Πολύ σημαντικό..Θα μας ρίξει πολύ αν μάθουμε ότι κάποιος δεν τα κατάφερε!!!!!Πόσο μάλλον εμένα που έχουμε μερικά κοινά...Ιωάννα σε αυτές τις περιπτώσεις όπως η δική σου μιας και η βούλησή σου είναι αποδυναμωμένη και δεν μπορείς να σκεφτείς λογικά και υγιώς καλό είναι να έχεις 24ωρη παρακολούθηση....Ευχόμαστε το καλύτερο και περιμένουμε νέα σου!!Quote:
Originally posted by Dalia
Ιωάννα μου αντί να ψάχνεις τρόπο για να \"φύγεις\" ξεκίνα να ψάχνεις τρόπους για να ξεφύγεις από τα προβλήματά σου και να κάνεις καλύτερη τη ζωή σου.
Οπως και η Κάσσι,ούτε κι εγώ θα ήθελα να μάθω ότι τελικά σε νίκησαν όλα αυτά που σε βασανίζουν.Εδώ μέσα όλοι παλεύουμε με τα ψυχολογικά μας.Και θα μας ρίξει πολύ αν μάθουμε ότι κάποιος από εμάς δεν τα κατάφερε.
Ιντερ, να σου πώ κάτι???Quote:
η μανα μου ελεγε δοξα τω θεω
εγω ελεγα μια χαρη του ζητησα κ κινησα κ χερι κ παλι στην απεξω με αφησε
*&^#$%@#^$#@^&#%^&@#$%^*(*#$%^@!@$#@@$ %&^**$#%^@%!@#$^&@#%!@#$*#%^&@$^*($%^! #$%*%^((#@!$^($&*&*#%&$#@%@@$^&#@$ !%#!@#$%!@#$^#^&!@#%^%*@%^!@#%%#&@$%&! @#@%#*@%^!@%!#$&!@#%&^!#@$@^$&*@ http://www.cosgan.de/images/midi/boese/e045.gif
\"HELL IS LIVING WITHOUT YOU\"-Cooper
I cant find your face in a
Thousand masquerades
Youre hidden in the colors of a
Million other lost charades
In lifes big parade
Im the lonliest spectator
Cuz youre gone without a trace in
A sea of faceless imitators
I cant take another night
Burning inside this
Hell is living without your love
Aint nothin without your
Touch me
Heaven would be like hell
Is living without you
Try to walk away
When I see the time Ive wasted
Starving at a feast
And all this wine Ive never tasted
On my lips your memory has been
Stained
Is it all in vain
Tell me whos to blame
I cant take another night
Burning inside this
Aint nothin without your
Touch me
Is living without you
Nights get longer and colder
Im down and begging to hold ya
On my own and I feel like hell
Is living without you
Aint nothin without your
Touch me
Is living without you
Nights get longer and colder
Im down and begging to hold ya
On my own and I feel like hell
Is living without you
\"Κρίμα το μπόι σου\"
Κρίμα τα νιάτα κι η τσαχπινιά
κρίμα το μπόι σου καλέ
κούκλα γυναίκα ξανθό μαλλί
στο χάρο δίνεις το φιλί.
Μια ασθένεια σε φέρνει βόλτα
και σ\' έχει κάνει να κλαις
Κάνε πέρα,λευκή η μέρα
θα βρεις καινούριες ζωές
Μια ασθένεια σε φέρνει βόλτα
και σου ξυπνάει τα παλιά
ρίξε πέτρα και τώρα μέτρα
πετούν καινούρια πουλιά.....
Κράτα μια στάλα εγωισμό
Μυαλό δε σου \'μεινε καλέ
Άλλαξε ρότα,κάνε στροφή
κι ο κόσμος πια δε θα χαθεί
\"Εμείς\" Βίσση-Καρβέλας συμβολικό για την σχέση με τον ψυχίατρο,τα χάπια,την διαταραχή μας......και οποιαδήποτε άλλη εξάρτησή μας...
Έφτασε η ώρα να χωρίσουμε
την αγάπη που \'χαμε να σβήσουμε εγώ κι εσύ
Έφτασε η ώρα να γκρεμίσουμε
όλα αυτά που χρόνια τώρα χτίζαμε εγώ κι εσύ.
Έφτασε η ώρα να ξεχάσουμε μαζί που λέγαμε πως θα γεράσουμε
μα πες μου ότι είναι ψέματα όλα,πές μου ότι είναι ψέματα
Εμείς,δε μπορεί να χωρίσουμε
εμείς μια ζωή θ\' αγαπιόμαστε
εμείς δεν μπορεί να τελιώσουμε έτσι
κάπως,κάπου,κάποιο λάθος κάνουμε εμείς.. (2)
Έφτασε η ώρα να χωρίσουμε,
πίσω μας ότι είχαμε να αφήσουμε εγώ κι εσύ..
Έφτασε η ώρα που φοβόμαστε,
σα 2 ξένοι πια θα συναντιόμαστε εγώ κι εσύ
Έφτασε η ώρα μας να κλάψουμε,τέλος στο βιβλίο μας να γράψουμε.
Μα πες μου ότι είναι ψέματα όλα,
πες μου ότι είναι ψέματα..
ο γιατρος ΜΟΥ ξαναγινε γιατρος ΜΟΥ σε αυτες τις δυσκολες στιγμες νοιαστηκε με πηρε κ τηλ να δει τι κανω κι ετσι ξαναπερασα αποτομα κ δραματικα απο την υποτιμηση στην εξιδανικευση
τι καλο γιατρο εχω εγω μωρε ?
διακοπες πηγε κ εριξε κ τα τηλ του στους επικυνδυνους ασθενεις
βεβαια ηρθαν στη ζωη μου κ τα largactil αντιψυχωσικο
σαν να την κανω χαλαρα απο το οριο στην ψυχωση ενα πραγμα
σαν βγεις στον πηγεμο για την ιθακη αλλα σαν βγεις στον πηγεμο για το φρενοκομειο
το χαπι τουτο το δινανε λεει στους επιβιωνωντες απο πολεμουε προκειμενου να ξεπερασουν τα μεταπολεμικα σοκ
αντε αδερφια εκει στο β παγκοσμιο!!!!
Εγώ τραβάω εξιδανίκευση και υποτίμηση με τα χάπια...Την μία τα παίρνω την άλλη λέω δεν κάνουν τίποτα..Τι να πεις;;Αν είναι να με γλιτώσουν από την βουλιμία ας πάει στο καλό και το παλιάμπελο......Μιλάμε είμαι στην αρχή με τους σταθεροποιητές και ζω έναν αποσυντονισμό.......στην ομιλία κυρίως....η σκέψη κάνει σβούρες δε.....Με αποσταθεροποιήσατε γιατρέ..
Ιωάννα εβίβα για τρίτο παγκόσμιο..
ναι ρε χαπι απο το 40!!!!
ασε με τα χαπια κι εγω τα ιδια παθαινω
αλλα τη ζωη μου χωρις αυτα ουτε να την φανταστω δεν θελω
ασε μια η αμνησια μια το κουκουρουκου κ το χασιμο μια χαρα ειμαστε
φαντασου να ειχαμε πληρη επιγνωση??????????????
εχε γεια καημενε κοσμε
κι οι Σουλιωτησες δεν ζουνε διχως αντικαταθληπτικα!!!αν κ δεν ειμαι απο το Σουλι δανειζομαι το ονομα γιατι δεν μπορω να κανω αλλιως
ασχετο
μου αρεσει τρελλα αυτο το φορουμ γιατι εκφραζομαι ελευθερα χωρις να φοβαμαι μη με πουν τρελλη!!!!!
Μια φορά του είχα γράψει αυτό το μήνυμα το Σουλιώτικο κι ο γιατρός ενώ δεν απάντησε στην επόμενη συνεδρεία μου το επισήμανε..Τι ήταν αυτά που μου έγραφες;;
Στην στεριά δεν ζει το ψάρι ούτε ανθός στην αμμουδιά κι η Μαρία δεν την βγάζει δίχως αντικαταθλιπτικά...
σοβαρα ?
αφου εκπεμπουμε ρε συ kassi στα ιδια στο Σουλι στο 1821,στο 40 εκει ειμαστε...
πληρη ταυτιση με Σουλιωτισα,Μπουμπουλινα, Καναρη κτλ(απο το 40 δεν ξερω κανεναν ΝΤΡΟΠΗ)
γιατι κι αυτοι κατι το επαναστατικο ειχανε οταν οι αλλοι εμεναν στην πισω γραμμη
ενα πραμα λευτερια η θανατος σε εκδοση 2007:τα χαπια μου για να μη θανατος
Ιωάννα σαν να σε βλέπω λίγο καλύτερα ε?Αντε αφού αποκαταστάθηκαν και οι σχέσεις σου με τον γιατρό σου μια χαρά!
Εσύ πάντως, νομίζω, δεν έπαψες ποτέ να είσαι η ασθενής του που πασχίζει να σε γιατρέψει.Quote:
ο γιατρος ΜΟΥ ξαναγινε γιατρος ΜΟΥ σε αυτες τις δυσκολες στιγμες νοιαστηκε με πηρε κ τηλ να δει τι κανω κι ετσι ξαναπερασα αποτομα κ δραματικα απο την υποτιμηση στην εξιδανικευση
.........
oxi για αυτον τα πραγματα ειναι πιο σταθερα
αλλα περα απο καθε πλακα ο γιατρος μου με εχει βοηθησει να υπαρχω να παλευω κ να ειμαι καλυτερα η εστω να τραμπαλιζομαι περισσοτερες φορες στο καλυτερο απο οτι στο χειροτερο
στην προσπαθεια κι αυτο μου αρκειQuote:
Originally posted by Dalia
Ιωάννα σαν να σε βλέπω λίγο καλύτερα ε?Αντε αφού αποκαταστάθηκαν και οι σχέσεις σου με τον γιατρό σου μια χαρά!
thanks
Να το κάνω και λίγο Σπαρτιάτικο Ή Χαπάς ή θα πας....Quote:
σοβαρα ?
πληρη ταυτιση με Σουλιωτισα,Μπουμπουλινα, Καναρη κτλ(απο το 40 δεν ξερω κανεναν ΝΤΡΟΠΗ)
γιατι κι αυτοι κατι το επαναστατικο ειχανε οταν οι αλλοι εμεναν στην πισω γραμμη
Quote:
σοβαρα ?
Αχός βαρύς ακούγεται
πολλοί γιατροί φωνάζουν
μήνα σε γάμο ρίχνονται μήνα σε χαροκόπι;;
Μηδέ σε γάμο ρίχνονται μηδέ σε χαροκόπι.
Η Μάρω κάνει πόλεμο σ\'αναφρανίλ επάνω...
επισης
«Τί σ\' ωφελεί άν ζήσης και είσαι στην σκλαβιά;
Καλλιό \'ναι μιάς ώρας ελεύθερη ζωή
Παρά σαράντα χρόνοι σκλαβιά και φυλακή»
(Θούριος, εμψυχωτής των ραγιάδων επαναστατών, στίχ. 7-9).
σε εκδοση 2007
μη μασας να ζησεις με χαπια στα κουτια
χειροτερο μια ωρα χωρις largactil
παρα σαραντα χρονοι ανθρωποι στη γη(εναλλακτικα φουρναρης)
(ιω, εμχυχωτης των ληπτεων ψυχοφαρμακων)
κ για να μη θεωρηθω βεβηλη ωσαν τον Πανουση
δε λεω μεγαλος ο αγωνας των ραγιαδων του \'21 αλλα κ των ψυχασθενων του 2007......
θελει αρετη κ τολμη κ γοητεια
Ως ποτε παλληκαρια θα κλαιμε τα ψυχοφαρμακα??????
μοναχοι σα λιονταρια να περνουμε ορη κ βουνα?
Axaxaxaxa Inter..Είχα γράψει τον Θούριο του ψυχομαστουροπαθή παλιά.....
Σουλιώτες και Μανιάτες λιοντάρια ξακουστά ως πότε στις σπηλιές σας κοιμάστε σφαλιστά;
Μας πήρε το επαναστατικό.....Το \'07!!!!!!!!
Καλύτερα μια ώρα τσίτα μ\'αναφρανίλ παρά η μαύρη ώρα στου Άδη την αυλή.....
Ως πότε παληκάρια να κλαίμε τα ψυχοφάρμακα ε;;
\"Δεν θέλω παρά να μιλήσω απλά\"-Δεν θέλω να μιλήσω καθόλου.....όταν με πιάνουν τα καταθλιπτικά.....
Γκόλφω ρίξε τα χάπια σου την ψυχοφυλακή σου άνοιξε...Ήρθεν ο Γιακουμής απ\'το μέτωπο;(ψυχιατρείο)Ναι και έφερε ελιές και ξερό λαργκακτίλ...
ρε συ απλα νομιζω οτι ο αγωνας που δινουμε ειναι τοσο γερος κ μεις πρεπει να κραταμε τα μποσικα κ να ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΟΥΜΕ εναντια στη μυξοκλαμα του (Αχ γιατι ?????για δες καιρο που διαλεξε ο δρ να μου γραψει..)
κ μας βγαινει ολο το 21
μου ξαναρχονται 1-1 χρονια δοξασμενα
νιωθω σαν του \'21 ραγια πολεμιστη
να πολεμαω τη νοσο με χαπια
κ το μυαλο μου να βγαζει φωτια
κ να περναω τις νυχτες φευγατα
ποιο χαπι με νυσταξε τελικα?
Ψυχω τις Ελλαδας Ψυχω
που σκληρα πολεμαμε
την τρελλα που δεν παει στα βουνα
Ψυχωωωωω τι τραβαμε παιδια
κι ευχομαστε ολοι να μαστε καλα!
προς αποφυγη πασας παρεξηγησησεως
απο το να κλαιω την μοιρα μου στα 30 μου με 4 διαφορετικα χαπια
1000000000000000 φορες να αυτοσαρκαζομαι!
θελω το γιατρο μου ΤΩΡΑ .ξερω οτι ειναι διακοπες
να τον παρω αραγε?
Να πάρεις ή να μην πάρεις?...ιδού η απορία!
Σ\'έχω δε σ\'έχω.Σε κρατώ δε σε κρατώ....Ένα τέτοιο μπαλατζάρισμα....Γιατρέ πότε θα μου λύσετε τα ρημαδοψυχαναγκαστικά μου;;;;
τωρα θα κολυμπαει ανεμελος τη στιγμη που εγω κι αλλοι ποσοι ασθενεις του θελουμε να τσιριξουμε με μια φωνη
ΓΙΑΤΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΕΕ!!!!!!!
θα ειμαστε κ οι 2 μαυρισμενοι
αυτος απο τα μπανια κι εγω απο το κακο μου!
ας τον ομως να κανει καμια βουτια να ηρεμισει
μετα τις 20 εχει πολυ αγωνα!
Χαχαχα..Πέρνα καλά τώρα που μπορείς γιατί μετά να δεις τι σε περιμένει...:pQuote:
ας τον ομως να κανει καμια βουτια να ηρεμισει
μετα τις 20 εχει πολυ αγωνα!
καλα μιλαμε ειμαι σε τετοια παρανοσχιζοφρενοβλαβωση.... ο καημενος δεν θα προλαβει να ξαναμπει στη ρουτινα
θα τον μπασω με τη μια στα βαθεια
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΜΠΑΛΑ ΟΕΟ.....
ΓΙΑΤΡΕ ΜΗΝ ΤΟ ΠΗΡΕΣ ΤΟ ΤΟΠΙ ΜΟΥ ΣΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΟΥ??????ΓΙΑ beach volley?αν ειναι τετραγωνη η μπαλα ειναι η δικια μου.....
ε ε ε ερχεται!!!!!!!!!!
την Τριτη......αντε να με ξαναφερει στα ισα μου τωρα...
κ η θεραπεια μου....
μου ειχε πει οτι αν φταναμε στα αντιψυχωσικα θα κοβαμε τα λυρικα κατι που δεν εγινε
για 50 λεπτα με βλεπω να μην προλαβαινω να πω τπτ
μου λειψεε νιωθω οτι τωρ απαμε φτου κι απο την αρχη
Πλησιάζει η μεγάλη μέρα ε?Η επιστροφή του ψυχίατρου!!!
ταραταταν ταταν.........Ίντερ παίζει με το μεγάλο διαφανές χρωματιστό θάλασσιο τόπι σου.......
ΝΕΑ ΟΡΟΛΟΓΙΑ.....ΚΑΤΑΧΩΡΗΘΗΚΕ....Quote:
καλα μιλαμε ειμαι σε τετοια παρανοσχιζοφρενοβλαβωση....
τι καλος που ειναι του στειλα μνμ κ εκανε το ραντεβου σημερα στις 8.
7 εχει ο Θανασακης,8 εγω! αρε ψυχοθεραπεια σημερα!!!!!!!!!!
η χαρα του ασθενη ...γυρισε ο δρ απο τις διακοπες
το ξαναπα αυτος θα ειναι μαυρισμενος απο τον ηλιο εγω απο το κακο μου
Μετρα εσυ τις μπορες να μετρω τις ωρες δρ
6 κ 50 λεμε!
Από κει που αργούσες στα ραντεβού σήμερα σε βλέπω να πηγαίνεις καμια ώρα νωρίτερα από την ανυπομονισία σου!Αντε..καλή συνεδρία!!! :)
οντως ετσι εγινε!!!παντως πως να εξηγησω οτι τον ειδα κ στανιαρα?
Αχ εμένα ρε Ίντερ ένα είναι το απαρηγόρητό μου πια..Ότι ή την βλέπω την γιατρό είτε απουσιάζω από την \"θαλπωρή\" της το ίδιο και τω αυτώ.....Δεν μου λείπει βρε αδερφέ όπως ο παλιός.......Να γεννάει τώρα;;;Αυτό αναρωτιέμαι.....Να πάω και το Φαρίν Λακτέ...
ή το καλύτερο..Λέω να της πάω για ψυχολογική υποστήριξη την ώρα του τοκετού...Θα με δει και θα σπάσουν αμέσως τα νερά...