Καλησπέρα κοριτσάκια μου! ʼλλη μια κουρασμένη καληνύχτα θα σας πω απόψε.. καθώς σήμερα εδεήσαμε να στολίσουμε το δέντρο μας με ότι αυτό συνεπάγεται για την ευαίσθητη πια μέση μου που δεν χάνει ευκαιρία να μου θυμίζει πως δεν μου συγχωρεί πια πολλά ακροβατικά και ορθοστασία.
Γλυκούλα μου αινιγματική καλώς μας ήρθες και πάλι! Ευχαριστώ από καρδιάς για τις ευχές και όσο για το "πάμε πάλι απ'την αρχή" ξέρω πόσο δύσκολο είναι.. αλλά μη το βάζεις κάτω! Πέφτουμε, σηκωνόμαστε.. άλλοι ευκολότερα, άλλοι δυσκολότερα.. αλλά πάντως σηκωνόμαστε! Σου εύχομαι τα καλύτερα :)
Νεκταρίνι μπράβο μπράβο και πάλι μπράβο! Χαίρομαι πολύ που σε ακούω τόσο ανεβασμένη και αισιόδοξη.. είναι μεταδοτικό όλο αυτό και τώρα που πήρες φόρα δεν σε σταματάει τίποτα! Και αυτό που σου λέει η Ναταλία το ασπάζομαι απόλυτα!Η προσπάθεια είναι δική σου και μόνο δική σου.. και το αποτέλεσμα είναι καρπός της θέλησής σου και του προσωπικού σου αγώνα! Ο στόχος είναι μόνο θέμα χρόνου!
Μπαρμπούνι μου όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά και υπό συζήτηση μη μου στεναχωριέσαι καθόλου! Να δούμε τα προγράμματά μας προς το τέλος της εβδομάδας και το κανονίζουμε με τρόπο που να βολεύει όλους τους ενδιαφερόμενους! Λέτε να έχουμε και καμία νέα συμμετοχή; ʼντε να δούμε..
Ευγενούλι μου γλυκό.. είδες τι περνάω και πως με δίνει στεγνά η σύζυγος;; Έχε χάρη που της έχω αδυναμία και που δεν κρατάω ιστορικό στο μσν αλλιώς θα είχα πολλά ράμματα για τη γούνα της!!! Θα κλαίγανε μανούλες (και τα παιδιά μαζί μη σου πω)! Το πόσο χάρηκα που διάβασα πως τραβάμε γερά το δρόμο του μωρού δεν λέγεται. Και κυρίως που ακούγεσαι αποφασισμένη και αισιόδοξη.. αυτό δεν αντικαθίσταται με τίποτα! Καλή επιτυχία καρδούλα μου.. όλα θα πάνε καλά και θα το κάνουμε το θαύμα!!!
Γιάνναααααα!! Που είσαι βρε άσωτη γκεστ;; Ελπίζω γερή και δυνατή και το τρέξιμο κάποτε θα μειωθεί που θα πάει! Για να δίνουμε καμιά παρουσία κάπου κάπου, έστω και σε μορφή τηλεγραφήματος να μαθαίνουμε τα νέα σου! Το κλειδί σου είναι πάντα κάτω απ'το πατάκι :)
12 μέρες μέχρι τα Χριστούγεννα.. να έχουμε μια καλή βδομάδα! Φιλάκια πολλά σε όλες :)