αν μπορεις αλλαξε μου κ το τικερακι 101 πια :) χιχιχ βρηκες το μπελα σου μαζι μου
Printable View
αν μπορεις αλλαξε μου κ το τικερακι 101 πια :) χιχιχ βρηκες το μπελα σου μαζι μου
1 κιλο τη βδομαδα λιγο???Μακαρι να εχαναν ολοι 1 κιλο τη βδομαδα.Μια χαρα πας ,μη βιαζεσαι γιατι αυτο ειναι το χειροτερο.Οπου να 'ναι θα βλεπεις διψηφιο...αυτο δε σε κανει να χαιρεσαι?
με κανει asteropi μου να χαιρομαι απλα φοβαμαι μηπως κανω κατι λαθος.βλεπω οτι αλλα παιδια τρωνε πολυ λιγοτερο απο εμενα κ οτι χανουν κ πολυ περισσοτερο! κ αυτο με τρομαζει για το μελλον. πραγματικα νιωθω οτι δεν εχω κανει επεμβαση κ οτι αν αφαιθω θα μπορω να τρωω κανονικοτητατα.δε το κανω βεβαια.προσεχω κ δε δοκιμαζω καν τιποτα απαγορευμενο. οτι ομως εχω δοκιμασει στα στα επιτρεπομενα παει μια χαρα κατω.κ το ψωμακι κ τα λαχανικα κ τα φρουτα ακομα κ το κρεατακι.απορω που αλλοι ζοριζονται κ που δε νιωθουν πεινα!
alinaki, κάνε εσύ το πρόγραμμα σου έτσι όπως πρέπει να γίνεται, 5 τουλάχιστον γεύματα, με όσο πιο πολλά θρεπτικά συστατικά γίνεται, και άσε το σώμα σου να πάρει το χρόνο του για να κάνει τις καύσεις. Δεν είναι όλοι οι οργανισμοί το ίδιο!Μια φίλη που γνωρίσαμε στη μεγάλη συνάντηση των ναταλένιων ,τότε που ανέβηκε η Πωλίνα Ελλάδα, μας έλεγε ότι τους πρώτους μήνες δεν έχανε καθόλου ικανοποιητικά και είχε νιώσει μεγάλη ανησυχία και μετά το εξάμηνο άρχισε να χάνει σαν τρελή! ʼλλοι χάνουν στην αρχή και κολάνε μετά. Και εγώ χάνω 1 κιλό τη βδομάδα και αυτό συμβαίνει σταθερά από το δεύτερο μήνα, έχασα 10 τον πρώτο και μετά σταθερα 1 ανά βδομάδα, είδες?Τρεις διαφορετικές περιπτωσεις!Μην απογοητεύεσαι και κυρίως προσπάθησε να κρατιέσαι μακριά από πειρασμούς! Όντως, τα άτιμα τα γλυκάκια και τα σκατουλάκια κατεβαίνουν ανετότατα! Τα δοκίμασα και μου ήρθε νταμπλάς πόσο εύκολα τρώγονται, γι'αυτό μακριά και αγαπημένοι!
Εχτες 12/12/11
Πρ:1 ποτηρι γαλα
Δε:1 μανταρινι
Με:30γρ. σηκοτι μοσχαρησιο ψητο κ 2κτσ σαλατα
Απ:καφε κ 1ποτ φυσικο χυμο πορτοκαλι
Βρ:Μισο γιαουρτι και 1κτγ μελι με 1κτσ κουακερ
Σημερα 13/12/11
Πρ:1 ποτηρι γαλα
Δε: 2 καρυδια
Με:35γρ ψητο κοτοπουλο με 2κτσ σαλατα
Απ:1 καφε
ΒΡ: Το ιδιο με το μεσημερι
Σήμερα είμαι λίγο αρρωστούλα αλλά προσπάθησα και νομίζω έφαγα αρκετά σωστά:
π- γάλα με δημητριακά
δ- ένα αμυγδαλωτό παστέλι
μ- λίγο κιμά με φέτα, 2 ελίτσες υγείας
α+β- ένα μπωλάκι με λίγο γιαούρτι+κομματάκια μήλου+φουντούκια+σταφίδες+� �λάχιστο μέλι (τέλεια φρουτο-καρποσαλάτα!!)
Γιώτα!!!! Με εκπλήσσεις τόσο θετικά σήμερα! Και μιας που είσαι αρρωστούλα πρόσεξες πιο πολύ τον εαυτό σου σήμερα, μπράβο κορίτσι μου και περαστικά σου εύχομαι σύντομα και ανώδυνα :love:
monahiot μου περαστικούλια!!! :love::love::love::love:
Γιωτούλα περαστικά, εύχομαι να είναι κάτι που να μην σε ταλαιπωρήσει και αύριο να νιώθεις καλύτερα.
εγώ σήμερα έφαγα
π-- τοστ
δεκ- 1 μπισκοτο βρωμης και 1 μανταρινι
μεσ- 1 ελληνικη μπαρα
απ- 1/2 κριτσινι ολικης με ηλιοσπορους , 1 φ.ζαμπον απαχο και 1/2 τυρι, 2 κομματακια αγγουρι
βρ- 2κσ σπανακόρυζο, 40γρ φετα 1 παξιμαδακι
Quote:
Originally posted by *Katie
Γιωτούλα περαστικά, εύχομαι να είναι κάτι που να μην σε ταλαιπωρήσει και αύριο να νιώθεις καλύτερα.
εγώ σήμερα έφαγα
π-- τοστ
δεκ- 1 μπισκοτο βρωμης και 1 μανταρινι
μεσ- 1 ελληνικη μπαρα
απ- 1/2 κριτσινι ολικης με ηλιοσπορους , 1 φ.ζαμπον απαχο και 1/2 τυρι, 2 κομματακια αγγουρι
βρ- 2κσ σπανακόρυζο, 40γρ φετα 1 παξιμαδακι
Αλίνα συμφωνώ με την Γιώτα. Επιμένω ότι οι ποσότητες σου είναι οσο θα έπρεπε για τον μηνα που είσαι. Η συχνότητα αναμενόμενη λόγω τις ελάχιστης ποσότητας που καταναλώνεις. Επειδή νιώθω ότι σε έχει καταβάλει άγχος, αν έχεις πρόσβαση στον γιατρό σου ή σε κάποιο διατροφολόγο της ομάδας του, μίλα του για να καθυσηχαστεις. Τα παραπάνω δεν ξεπερνούν τις 550 θερμίδες!!!!!!
monahoiot περαστικουλια σου,ναi μαλλον πρεπει να παψω να ασχολουμε με τα κιλα κ απλα να κανω αυτο που πρεπει! γλυκακι δεν εχω δικιμασει κ ουτε εχω σκοπο γιατι με φοβαμαι μη κατρακιλησω. ετσι μου τα εχω απαγορεψει για παντα! :) παγωτακι 0 τις εκατο εφαγα μονο κ μπισκοτακι χωρις ζαχαρη κ τα καταχαρηκα,πιστευω οτι μια χαρα θα τη βγαλω με αυτα.οσο για το περπατημα το καθιερωσα 2 φορες την ημερα εστω λιγο.χιχιχ βελπω το μικρουλη μου να να χασει κ αυτο κανενα κιλακι το κουραζω λιγο το γλυκουλι μου αλλα του αρεσει! μονο μια φορα ειπε κουραστηκα! χιχιχ ενω εγω το λεω σε καθε ανηφορα :p
Γιώτα είσαι πολύ γλυκούλα αν και πυρετούλα ! :starhit::starhit: Να ξέρεις ότι εσύ ήσουν το 50% που γύρισα πίσω για να γράφω. Και σκέφτηκα όταν θα κλεισεις χρόνο με το καλό τον Μαιο θα ανοίξουμε τοπικ για διατροφη σληβάτων 12μηνες+ γιατι τώρα μόνη μου θα γράφω και βαριέμαι θελω παρέα!!!
Κάνεις την καλύτερη δουλειά!! Το περπάτημα είναι κορυφαίο και άκρως βοηθητικό σε αυτή την φάση που είσαι. Συνέχισέ το , μου αρέσει που το κάνεις με παρέα!!Quote:
Originally posted by Alina
monahoiot περαστικουλια σου,ναi μαλλον πρεπει να παψω να ασχολουμε με τα κιλα κ απλα να κανω αυτο που πρεπει! γλυκακι δεν εχω δικιμασει κ ουτε εχω σκοπο γιατι με φοβαμαι μη κατρακιλησω. ετσι μου τα εχω απαγορεψει για παντα! :) παγωτακι 0 τις εκατο εφαγα μονο κ μπισκοτακι χωρις ζαχαρη κ τα καταχαρηκα,πιστευω οτι μια χαρα θα τη βγαλω με αυτα.οσο για το περπατημα το καθιερωσα 2 φορες την ημερα εστω λιγο.χιχιχ βελπω το μικρουλη μου να να χασει κ αυτο κανενα κιλακι το κουραζω λιγο το γλυκουλι μου αλλα του αρεσει! μονο μια φορα ειπε κουραστηκα! χιχιχ ενω εγω το λεω σε καθε ανηφορα :p
:) χιχιχ με την καλυτερη παρεα *Katie. για τις θερμιδες ετσι ειναι κοιταω μερικες μερες κ ειναι περιπου απο 450 μεχρι κ 650.θα παρω τηλ την διαιτολογο μολις κλεισω το διμηνο γιατι ενω ειχαμε πει να παω στο 3μηνο τελικα δε θα ανεβω παρα μονο στο 6μηνο. ο γιατρος μου ειπε δε χρειαζεται νωριτερα.αρα θα την ενοχλησω σιγουρα για μερικες συμβουλες κ να ηρεμησω κ λιγο.σκεφτομαι να ξαναπαω κ στη διαιτολογο εδω στο νοσοκομειο που με παρακολουθουσε κ πριν,δε ξερω μονο αν με δεχτει.,θα ρωτησω ομως δε εχω να χασω τιποτα.μονο κ η ιδεα οτι καποιος θα με σιγουρευει οτι τα κανω σωστα θα ειναι βοηθεια για εμενα
Αλίνα να προσέχεις να μην πέφτεις κάτω από 400 θερμίδες την ημέρα, μου το είχε πει η διατροφολόγος του γιατρού μου αυτό για να μην κοιματε ο μεταβολισμός και να μην έχεις μεγάλο υποσητισμο. Κατά την ταπεινή μου άποψη είσαι μια χαρά:yes:
:) με ανακουφιζεις! χιχιχ κ ιδιατερα που το λες εσυ που καταφερες αυτο το υπεροχο αποτελεσμα!
Καλησπέρα κορίτσια. Βρε Αλινάκι μου, γιατί δεν λες στην Κατερίνα ότι έχετε τον ίδιο γιατρό και διατροφολόγο? Αφού στο ξαναείπα πως εσύ, η Κατερίνα και η Γιώτα έχετε τον ίδιο γιατρό και διατροφολόγο!!!! Αρα να ακούς τα κορίτσια, μιας και είχαν ακριβώς τις ίδιες οδηγείες με σένα!!
ααααα!!! δεν το ήξερα!!! Μην ανυσυχείς τότε Αλίνα μου όλα καλά
Προσπαθώ να βρω την δύναμη να ξαναρχήσω να γράφω το τί τρώω καθημερινά...
Ας αρχίσω με τα σημερινά λοιπόν
Πρ. 1 φέτα του τοστ με τυράκι
Δεκ. τίποτα
Μεσ. ψάρι φούρνου και λίγο ρύζι (συνολικά 100 γρ)
ΑΠογ. προγραμματίζω για λίγο μήλο
Βρ. φακές
Προ ύπνου γάλα
πωλινα μου ειχα μπερδευτει νομιζα οτι μου ειχες πει για την γιωτα,χιχι αλλιως θα το ειχα πει στην *Katie οτι εχουμε τον ιδιο . σημερα ως τωρα εχω φαει βλακιες, αλλα με τον ηλιο δε μπορω να κατσω σπιτι να μαγειρεψω,με εχει πιασει ταση φυγης... ολο βολτουλα ειμαστε με το μικρο. μεχρι στιγμης εχω φαει
μιση μικρη μπανανα
κουλουρι περιπου 1/4 ,αγγουρακι
για το απογευμα λεω γιαουρτακι
κ το βραδυ λιγο κοτοπουλο ψητο με αγγουρακι
Καλησπέρα. Καινούργια στο κλαμπ και ειπα να γράψω κι εγω τι τρώω. Οχι οτι βγαζουμε και πολύ άκρη, αλλα κατι είναι κι αυτό. Ειμαι λοιπόν στην 33η μέρα μετα το χειρουργειο και σήμερα
Πρωινο: μισή κρέμα γιώτης.
Δεκατιανο: 1 ζελέ
Μεσημέρι: 3 ιταλικα κριτσίνια ιταλικα (χωρις σπόρια και σουσαμια) και ένα κομματάκι κασέρι.
Είδωμεν για τη συνέχεια της ημέρας. Πως το βλέπετε?
Πριν την επέμβαση δεν είχα θέμα με το νερο, αλλά δεν μου είναι ευκολο πλεον να πινω τα τρια λίτρα που έπινα πριν. Ενα λίτρο και είναι και πολυ. Αυτό με προβληματίζει λίγο. Κατα τα άλλα είμαι σουπερ.
Όλοι οι σλιβάτοι έχουν θέμα με το νερό. Όσο περνάει ο καιρός θα μπορείς να πίνεις πιο εύκολα και μεγαλύτερες γουλιές κάθε φορά. Το καλύτερο είναι να έχεις ένα μπουκαλάκι με νερό συνέχεια μαζί σου και να πίνεις λίγο λίγο όλη μέρα.Quote:
Originally posted by Jory
Πριν την επέμβαση δεν είχα θέμα με το νερο, αλλά δεν μου είναι ευκολο πλεον να πινω τα τρια λίτρα που έπινα πριν. Ενα λίτρο και είναι και πολυ. Αυτό με προβληματίζει λίγο. Κατα τα άλλα είμαι σουπερ.
τρεχω και δεν φτανω και εχω χαθει ομως τα διαβαζω ολα καθημερινα.
χτες
πρ μισο τοστ
δεκ εναν ελληνικο
μεσ λιγο ψαρι και μια πηρουνια χορτα βραστα
απογ ενα μουστοκουλουρο
βρ 50γρ χοιρινο και μια πηρουνια χορτα
σημερα
πρ μισο τοστ
δεκ εναν ελληνικο
μεσ 50γρ τονο και μια χουφτα μαρουλι-καροτο-φινοκιο σαλατα χωρις λαδι
απογ ενα μουστοκουλουρο και μιση κουπα χυμο πορτοκαλι
βρ σκοπευω να φαω μισο τοστ
Καλησπέρα σας
π- δυο κριτσίνια σπανακιού
δ- μισό αμυγδαλωτό παστέλι και 4-5 αμύγδαλα
μ- ένα μπουτάκι κοτόπουλο με τυροσαλάτα
α- ένα καφέ
β- ένα μικρό κομμάτι κοτόπουλο και λίγη μυζήθρα Κρήτης(που έφεραν σήμερα τα κρητικόπουλα ξαδέρφια μου!), μια κουταλιά cheesecake και μια ελίτσα υγείας
μμμμ αυτά τα κριτσίνια σπανακίου ακόμη τα σκέφτομαι Γιωτάκι! πολύ μου άρεσε η μέρα σου ,πολύ ωραία διατροφή εύγε !
εγώ χθες
π- 2 κριθινα παξιμαδάκια και 40γρ γραβιερα 2 κομματακια αγγουρι
δεκ- 1 μπισκοτο βρωμης και 1/2 μπανανα
ενδ- λίγους μουλιασμενους ξηρους καρπους και 1/2 μπανανα
μεσ- 2κσ σπανακορυζο ,45γρ φετα και 1 παξιμαδακι
απ- 1 ελληνική μπαρα wish
βρ- 2 κσ αρακα, 30γρ φετα
σημερα
π-τοστ
δεκ-λίγους μουλιασμένους ξηρους καρπους και μια μπουκια μπανανα, 1 γλυκακι που με κερασασν
ενδ- ενα μπισκοτο βρωμης και μια μπουκια μπανανα
μεσ και απογ- 2/3 φλιτζανι μακαρόνια, 2κσ κιμα ,1 κσ τυρι λίγο αγγουρι
βρ- 1/2 κριτσινι , 1φτυρι και αγγουρι
σημερα
πρ μισο τοστ
δεκ μια κουπα γαλα
μεσ ενα μικρο μπιφτεκι 1 κομματακι πατατα(1 ωρα και δεκα λεπτα για να το φαω)
απογ μια ρυζογκοφρετα(30 θερμιδες) ενα κουταλακι του γλυκου κοτατζ
βρ ενα τραπουλοχαρτο κολοκυθοπιτα light παρασκευης μου χωρις φυλλο
Ρε συ Κατερινάκι, αυτό με τους μουλιασμένους ξηρούς καρπούς που παύουν να είναι ξηροί και γίνονται υγροί, δεν σου προκαλεί αποστροφή?
δ- μισό αμυγδαλωτό παστέλι και ένα καφέ
μ- τρία κολοκυθάκια νανάκια
α- δυο μινι γκοφρετίνια υγείας
β- μια φρουτοκαρποσαλάτα με γιαούρτι, μπανάνα, φουντούκια, τριμμένο παστέλι και κανέλα, μια χούφτα lays δημητριακών.
όχι, όταν μουλίαζονται αναδυκνείετε η γεύση τους . Επιπλέον μαζί με φρούτο αποτελεί το τέλειο ανορεξιογόνο αφού σε τροφοδοτεί με πλούσιες βιταμίνες με την έξτρα απορρόφηση. Κόβει και την όρεξη για γλυκό και όλα καλα. το έχεις δοκιμάσει?Quote:
Originally posted by monahoiot
Ρε συ Κατερινάκι, αυτό με τους μουλιασμένους ξηρούς καρπούς που παύουν να είναι ξηροί και γίνονται υγροί, δεν σου προκαλεί αποστροφή?
Η αλήθεια είναι ότι δεν το έχω δοκιμάσει, αλλά αφού το λες θα το κάνω και βλέπουμε! Απλά, μου φαίνεται σαν να λες στον θεριακλή του καφέ να πιεί decaf και στο θεριακλή του καπνού να κάνει ηλεκτρονικό τσιγάρο! Είμαι και εγώ η θεριακλού του ξηροκάρπιου!:lol:
Σήμερα είχαμε
Πρ. 1 μικρό ψωμάκι και λίγο αυγό scrubbled
Δεκ. Τίποτα μιας και το πρωινό μου ήταν στις 11
Μεσ. 2 μπισκοτάκια χωρίς ζάχαρη βρώμης και λίγο φιλαδέλφια
Απογ. 1 κουταλιά γιαούρτι και 13 φουντούκια ανάλατα (αχ τα λατρεύω τα φουντούκια)
Βρ. Εφτιαξα το πιο υπέροχο διαιτιτικό κοτόπουλο με σάλτσα λευκή και θα φάω λίγο μαζί με λευκό ρύζι σπιρωτό
Πρ ύπνου 1/2 φλ γάλα με νεσκουικ στην μύτη του κουταλιού.
Η σημερινή μέρα πήγε ως εξής:
δ- καφέ
μ- μισό μπιφτέκι με λίγο κίτρινο τυρί
α- 4 ελίτσες υγείας
β- ένα babybel, ένα ποτήρι χυμό
Τη Δευτέρα , παιδιά, έχω ραντεβού με τη διατροφολόγο μου, θα σας πω τα νέα όταν θα έρθει η ώρα εκείνη...
Εχτες 16/12/11
Πρ:1/2 γιαουρτι με 1κτγ μελι και 2κτσ κονφλεηξ
Δε: 1συκο,δαμασκηνο αποξηραμενα
Με: 20γρ κοτοπουλο ψητο κ 2κτσ σαλατα
Απ:1 φυσ. χυμο πορτοκαλι, 1 καφε
Βρ:1βραστο αυγο κ 2κτσ σαλατα, 2 καστανα ομα
Καλα αποτελεσματα monahoiot περιμενουμαι να μας πεις νεα σου.Quote:
Originally posted by monahoiot
Τη Δευτέρα , παιδιά, έχω ραντεβού με τη διατροφολόγο μου, θα σας πω τα νέα όταν θα έρθει η ώρα εκείνη...
Εγω παντος σημερα δυσκολευτικα να κανω 6-8 γευματα θελει πολυ προσπαθεια για να τα καταφερω.
καλημερα.bigjason δυστυχως πολλες φορες πρεπει να ειμαστε με το ρολοι στο χερι για να θυμομαστε να φαμε μετα τη sleeve.εμενα μου πηρε περιπου ενα μηνα για να θυμαμαι τη ρουτινα του ρυθμου γευματων μου.ολα συνηθεια ειναι τελικα.
χτες
πρ ενα φλυτζανι γαλα
δεκ μισο κουλουρι θεσσαλονικη φρυγανισμενο στην τοστιερα
μεσ ενα μικρο μπιφτεκι μια χουφτα σαλατα
απ τιποτα ειχα δουλεια και διψαγα κιολας οποτε...
βρ ενα μπισκοτο βουτυρου που μου εσπασε στη διακοσμιση
Καλημέρα σας!!
Σήμερα έχουμε
Πρ. 1 φέτα τυρί και 1.5 μπισκοτάκι ΟΡΕΟ (ήμασταν στο σουπερ μαρκετ)
Δε. 1 κομματάκι μυζίθρα (περίπου 30 γρ) και 2 γουλιές χυμό πορτοκάλι
Μες. Το χθεσινοβραδυνό υπέροχο κοτόπουλο (60 γρ περίπου) με λίγο ρύζι (40 γρ) και 1 κουταλιά γιαούρτι
Απογ. μισό μήλο και 1 κουταλιά γιαούρτι
Βρ. Μάλλον μπιφτεκάκι και πατατούλες (3-4) "τηγανητές" φούρνου
Πρ ύπνου μισό φλ γάλα με σοκολάτα
Πιστεύω πως άρχισα και πάλι να μπαίνω στην ρουτίνα!!!
καλημερα!
μπραβο πωλινα μου που ξαναβρηκες το ρυθμο σου :)
εγω αν κ τρωω πιο πολυ απο την προηγουμενη βδομαδα βλεπω μερα με τη μερα να ξεκολαει η ζυγαρια κ χαιρομαι
σημερα ημουν 100,600 .ευχομαι να μην ξανακολλησει! ηταν πολυ απογοητευτικο στην αρχη του μηνα.
το χτεσινου μενου
κρακερακι με τυρι
μισο τοστ με τυρι
καφε με γαλα
ψαρι,αγγουρι
2 μπισκοτα
1κομματακι μηλο,μισο καλτσουνι χορταρινο
αθοτυρος με 1 φετα ψωμι του τοστ
Καλημερα
Εχτες
Πρ: 1κουπα γαλα με κονφλεηξ
Δε: 2συκα αποξηραμενα
Με: 35γρ. κοκινιστο μοσχαρακι με 1κτσ πουρε πατατας κ 2κτσ σαλ
Απ: 1ποτηρι φυσικο χυμο πορτοκαλι και 2 δαμασκηνα
Βρ: Το ιδιο με το μεσημερι (σε μικροτερη ποσοτητητα)
ΥΓ.1 Alina ευχομαι γρηγορα να δεις δηψηφιο νουμερο
:) ευχαριστω bigjason χιχιχι θα ειναι το καλυτερο δωρο για φετος να δω το 99!
χτες
μιση κρεμα
65γρμ ομελετα με λαχανικα
κρεμα υπολοιπη
χυμος πορτοκαλι μισο ποτηρι
40 γρμ ομελετα
γαλα με μπανανα μισο ποτηρι
παξιμαδακι με τυρι κ γαλοπουλα