PANH αν θες στηλε μου email η να σου στηλω εγω το δικο μου να μιλαμε και προσωπικα βρισκω τον εαυτο μου στα λεγομενα σου,φιλια ευχομαι να εισαι καλα
Printable View
PANH αν θες στηλε μου email η να σου στηλω εγω το δικο μου να μιλαμε και προσωπικα βρισκω τον εαυτο μου στα λεγομενα σου,φιλια ευχομαι να εισαι καλα
dchristof εχουμε ακριβως τα ιδια και ψαχνω και εγω για το πνευμονογαστρικο νευρο και ισο ψαχνω ολο και σιγουρευομαι οτι εχει να κανει με αυτο.Ελπιζω να δεις το μην και να μιλησουμε πιστευω θα μας κανει καλο.φιλακια να προσεχεις τον εαυτο σου
αυτο με το πνευμονογαστρικο νευο μου το ειπε και μενα ο καρδιολογος μου. Το εχω παρατηρησει οτι οταν τρωω φαγητα που προκαλουν οξεα στο στομαχι , αρχιζω να εχω ενα ειδος βηχα , πρηξιμο και εντονη αρρυθμια...
Ναι και σε μενα το ιδιο σημβαινει lone δεν ειναι τυχαιο το οτι οταν εχω αναστατο στομαχι με τρομερο φουσκωμα και μια αισθηση οτι εχω πολυ αερα με πιανει ταυτοχρονα εντονη αρρυθμια.Το θεμα ειναι πως θα το καταπολεμησουμε εσενα το σου ειπε ο γιτρος γιαυτι υπαρχει λυση?
ο Γιατρος μου βασικα μου λεει να μαθω να ζω μ αυτα και οσο κι αν νιωθω ασχημα , να μην τους δινω σημασια..... (αν ειναι δυνατον) προσεκτική διατροφή θελει μικρα και συχνα γευματα οχι πραγματα καυτερα ανθρακικο κλπ... οσο γινεται βεβαια
Καταλαβα δεν θα ηρεμισουμε απο αυτες τις ριμαδες,εχθες ενω ολη μερα ημουν καλα το βραδυ ζηλεψα ενα γλυκακι τι ηταν να το φαω αρχισαν τα οργανα,μου χαλασε ολη διαθεση ακομα και στον υπνο πεταγομουν!Δεβ υποφερονται αλλο κουραστηκα.Εσυ τις εχεις καθε μερα?
Καλα εσυ πως αντεχεις?ειναι πολυ κουραστικο,και καλα να ειναι μια τωρα μια μετα απο λιγο,οταν ειναι μεσα σε ενα λεπτο πεντε μαζι και εντονες με πιανει πανικος και ταχυπαλμια μαζι,εσενα σου τυχαινει αυτο? Παιρνεις καποιο χαπι?
κοιτα σε μια "καλη" μερα μπορει να εχω καμια 100στη και happy . σε μια ασχημη μπορει να κανω γυρω στις 1000 μετρημενες με holder ρυθμού.. Ο γιατρος μου λεει οτι δεν πρεπει να τι φοβαμαι οσο τρομακτικο και αν ειναι... ειναι με τις μερες εχει μερες που απλα απο τα "χτυπηματα " ειμαι τοσο χαλια που πεφτω για υπνο και δεν με νοιαζει αν δεν ξυπνησω.... αλλες παλι εχω και παω και γυμναστηριο....
πιστευω οτι παιζει μεγαλο ρολο η ψυχολογικη κατασταση , συν το οτι πρεπει να προσεχεις πολυ να μη τρως σαν να μην υπαρχει αυριο... με μετρο . εγω και τρωω και πινω αλλα σε λογικα πλαισια
Καλησπέρα και από εμένα παιδιά. Κι εγώ μια από τα ίδια είμαι. Καλά βρε lone, ο γιατρός δεν σου έχει δώσει κανένα χάπι, για να σου μειωθούν λίγο και να νιώσεις καλύτερα; Γιατί εντάξει δεν θα πάθουμε τίποτα, άλλα πρέπει να έχουμε και καλή ζωή.
Αχ βρε παιδια γιατι να υποφερουμε ετσι?παλια με επιανε λιγο σε περιοδους εντονου στρες αλλα με αφηνε!τον τελευταιο χρονο υποφερω περασα βεβαια μια πολυ ασχημη περιοδο με τον μπαμπα μου με θεματα υγειας και με ταρακουνησε και μετα ηρυαν οι καταραμενες,προσπαθω να μην το σκεφτομαι αλλα οταν με πιανουν αυτες οι συνεχομενες νιωθω κομπο στο λαιμο φουσκωμα εντονο και να μου ανεβαινει το αιμα στο κεφαλι,δηλ νιωθω οτι σβηνω!Μετα εντονο φοβο και φυσικα κριση πανικου!εσεις το νιωθετε αυτο?αχ παιδια νιωθω ανακουφιση που σας βρηκα με νιωθετε και σας νιωθω!Να προσεχετε
Αχ βρε παιδια γιατι πρεπει να ταλαιπωρουμαστε ετσι?εμενα παλια με επιαναν και μετα απο λιγο με αφηναν,τον τελευταιο χρονο δεν λενε να φυγουν με τιποτα βεβαια πετασα ενα τραγικο γεγονος υγειας με τον πατερα μου που κρατησε τρεις μηνες ειμασταν στην εντατικη καθε μερα ολη μερα ειδα πολλα φοβηθηκα πολυ για την υγεια του αγχωθηκα εκλαψα και αλλα πολλα ακομα δεν το εχω ξεπερασε...τσπ αυτο που με τρομαζει ειναι οταν ερχονται απανωτες και με πιανει κομπος στο λαιμο με φουσκωμα σε σημειο να σκασω και αισθανομαι το αιμα να μοτ αβεβαινει στο κεφαλι!εκει νιωθω αδυναμη δεν μπορω να το διαχειριστω και ακολουθει κριση πανικου και χτυποι εντονοι και αμετρητοι!μετα ηρεμω τι να το κανω ομως ...εσεις τα παθαινεται αυτα??εχετε απανωτες εκτακτες??φιλια να προσεχετε τους εαυτους σας και να ξερετε νιωθω ηδη πιο ηρεμη που μιλαμε!!!
Sorry που το εγραψα δυο φορες νομιζα οτι την πρωτη δεν το πηρε χαχα
Φυσικά και με πιάνουν απανωτές έκτακτες και ένας λόγος που ξεκίνησα να παίρνω χάπια είναι αυτός. Όταν με έπιαναν μου κρατούσαν και μισή ώρα συνέχεια, να έχω έκτακτες και τότε ήταν που με έπιανε κρίση πανικού, δεν το άντεχα νόμιζα ότι θα πεθάνω. Φοβόμουν να βγώ από το σπίτι, να πάω ταξίδι, να κυκλοφορήσω μόνη μου έξω. Εδώ που τα λέμε δεν είναι και εύκολο πράγμα όλο αυτό.
Αχ Μαρια μου και εγω το ιδιο παθαινω οσο και αν μου λενε οτι ειναι ακινδυνες εγω τις τρεμω μου εχουν χαλασει ολη τη διαθεση φοβαμαι και εγω να κυκλοφορησω και καθε μερα λογο δουλειας κανω μεγαλες αποστασεις μπαινω στο μετρο και τρεμω και εται ξεκινα πολλες φορες και ταχυπαλμια παιρνω βαθιες ανασες για να καταφερω να φτασω,αυτη δεν ειναι ζωη ειναι σκετη κολαση.Εμενα μου ειχαν δωσει για ενα διαστημα concorδεν εκανε και πολλα και καταληξαμε στο ideral το οποιο με βοηθαει κυριως να ηρεμω οταν εχω ταχυπαλμια και αγχος! Τι να πω ποσο υπομονη πια.....
ναι παιρνω βητα μπλοκερ emforal απλα ριχνουν ομως τους παλμους, αμα ειναι να σε πιασει θα σε πιασει
Βασικα ολα αυτα απο οτι νομιζω ριχνουν τους παλμους και την πιεση,και το ideral που μου εχουν δωσει εμενα το ιδιο κανει,βεβαια αν ειμαι σε κριση το πινω αναγκαστικα δεν εχω αλλη επιλογη!!!!
Εμένα όταν με πιάνουν, σκέφτομαι ότι δεν πρόκειται να πάθω τίποτα. Βέβαια δεν λέω είναι πάρα πολύ ενοχλητικό και σου προκαλεί φόβο όλο αυτό και ορισμένες φορές σκέφτομαι ότι όλο αυτό είναι παράλογο, στα καλά καθούμενα να συμβαίνει αυτό και να σου χαλάει τη ζωή, τι να πώ! Πάντως εμένα αυτά τα φάρμακα που μου έχει δώσει πιστεύω ότι με έχουν βοηθήσει. Τις έχουν μειώσει και τις έχουν κάνει πιο απαλές, δεν είναι τόσο έντονες. Εσύ Litsakisweet έχεις πολλές; Πόσες σε πιάνουν την μέρα;
Εξαρταται τη μερα την πρωτη φορα που εβαλα holder μου βρηκαν γυρω στις εννια τη δευτερη φορα ηταν γωρω στις 200.Αυτο που με ενοχλει ειναι οταν ειναι πολλες μαζι σε μικρο χρονικο διαστημα και εντονες με κουραζουν και με τρομαζουν απιστευτα.Αλλωτε τις νιωθω ελαχιστα και αλλες φορες τρανταζομαθ ολοκληρη.Εσυ πως ακριβως τις νιωθεις?
Έτσι και εγώ. Άλλωτε τις νιώθω πολύ έντονες, λες και θα μου βγει η καρδιά έξω από το στήθος, μάλιστα είναι τόσο έντονες που νιώθω σαν να πονάω και άλλες φορές ίσα που τις νιώθω. Κι εμένα αυτό που με φοβίζει είναι ότι κάποιες φορές είναι 2 με 3 συνεχόμενες, δηλαδή για κάποια δευτερόλεπτα χτυπάει η καρδιά μου τελείως ακανόνιστα και τότε σκέφτομαι πότε θα σταματήσει; Πόσο ενοχλητικό είναι όλο αυτό. Επίσης όταν κουράζομαι σωματικά τότε έχω πιο πολλές, εσείς το παθαίνεται αυτό;
αυτες ειναι οι χειροτερες, οταν ερχονται ριπες απο εκτακτες... μου εχει τυχει να εχω συνεχομενες για μισο λεπτο χωρις νορμαλ παλμο. η μια πισω απο την αλλη και καπου εκει αρχιζω να ζαλιζομαι ..... θυμαμαι οτι οδηγουσα και σταματησα το αυτοκινητο και σκεφτηκα να βγω εξω να ζητησω βοηθεια... μετα μου περασε βεβαια και πηγα κανονικα δουλεια
Ναι παιδια παιζει μεγαλο ρολο το αν ειμαστε κουρασμενοι και αγχωμενοι,και σε εμενα οπως σας ειπα παιζει ρολο και η ενεγητικοτητα του στομαχου μου.Lone αυτο με τη ζαλη το νιωθω και εγω καποιες φορες οταν ειναι συνεχομενες και μαλλον γιατι το αιμα εκτοξευεται με δυναμη.Τι να πω δεν θα βρουμε λυση σε αυτο?ετσι θα ζουμε?σημερα πως εισασταν?
Να σου πω lone ο γιατρος τι σου ειπε για αυτες τις συνεχομενες και τη ζαλη?
Εγω εχω και ενα παιδακι 3 ετων και πολλες φορες καταβαλω μεγαλη προσπαθεια να τα φερω βολτα σπανε τα νευρα μου και εκει ειναι που αγχωνομαι ακομα πιο πολυ!ειναι γολγοθας
Πάντως εμένα ο γιατρός είναι απόλυτος. Από την στην στιγμή που η καρδιά μου είναι ανατομικά εντάξει, μου λέει ότι δεν παθαίνω τίποτα. Δεν πα να έχω ριπές από έκτακτες, μη φοβάσαι μου λέει. Εμένα όμως όταν με πιάνουν έτσι, νομίζω ότι θα πάθω ανακοπή.
Ετσι βρε Μαρια και εγω το ιδιο νιωθω,αισθανομαι οτι κατι αφυσικο σημβαινει και πανικοβαλομαι,μακαρι να ηρεμισουμε
Τελευταία φορά πηγα στο νοσοκομείο, οταν μ επιασε αυτη η ζαλη με τις συνεχομενες. με ξαπλωσαν καρδιογραφημα επιτοπου , τις εβλεπαν στο καρδιογραφημα. μου πηραν αιμα για αναλυση ενζήμων της καρδιας , τηλεφωνησαν σε 2 καρδιολογους, εγω κοιτουσα το ταβανι και σκεφτομουν...ως εδω ηταν ... βγηκαν οι εξετασει τις εβλεπαν οι γιατροι και γελουσαν . σηκω μου λενε δεν εχεις τιποτα λιγες εκτακτες ειναι. και φευγω και παω στον προσωπικο μου γιατρο και του λεω επι τπου κοπωσεως. και το εβγαλα εως στο level των αθλητων ...οποτε καταλαβαινεται τι γινεται
Ναι lone καταλαβα τα ιδια σημβαινουν και με μενα ασε ακρη δεν βγαινει απο τη μια η γερη καρδια και αππ την αλλη χορευει ασταματητα!
Πάντως αν σας παρηγορεί καθόλου... οι αρρυθμίες είναι μάστιγα αν ψάξετε στο internet για pulpitations υπάρχουν και πολύ κατατοπιστικά βιντεος στο youtube. Πάντως άποψη μου είναι να μην ψάχνεστε στο διαδίκτυο, τα αρθρα μιλουν γενικά και μπορει να περιγραφουν ολο το φασμα των αρρυθμιων. Φυσικά παντα εμείς με την πετριά που έχουμε θα πάρουμε το χειρότερο σεναριο. Παρτε τη γνωμη ενός ειδικου και αφου σας πει οτι ειναι ολα οκ. ΚΑντε κουραγιο και ζηστε εστω μ αυτη την ιδιαιτεροτητα
Βρε παιδια ολοι λενε ηρεμια πως ειναι δυνατον οταν χορευει η καρδια εχεις παλμους και νιωθεις αρρωστος ειναι δυνατον να υπαρχει ηρεμια?εγω προσωπικα εχω ημερες ηρεμιας αλλα εχω και μερες που υποφερω απο εκτακτες και πολλες φορες ειναι πολυ εντονες εκει ενω εχω κανει ενα βημα μπροστα κανω δεκα πισω!εσεις ετσι το νιωθεται?
καλησπέρα εχω κι εγώ κάτι θεματάκια με αρρυθμίες εδω και ένα μήνα.πηγα σε καρδιολόγο έκανα καρδιογράφημα,υπέρηχο κτλ δε μου βρήκε κάτι και παίρνω το concor 5, μισό το πρωι μισό το βραδυ.ο γιατρός είπε οτι θα περάσουν με αυτο το φάρμακο,αλλα ακόμη δεν είδα μεγάλη βελτίωση,συνήθως οταν ξαπλώνω με πιάνουν.ισως τελικά είναι περισσότερο θέμα άγχους-στρές δεν ξερω τι να πω..
Τι concor το επαιρνα και εγω πριν ενα χρονο, μου το ειχε δωσει για εικοσι μερες και μετα μου ειπε να το κοψω!με βοηθησε λιγο αλλα οταν το σταματησα με ξαναπιασε!εσυ malamataki πρωτη φορα το παθαινεις?σου μιλησε ο γιατρος για holder?
Για δυο μηνες μου ειπε να το παρω το concor και να ξαναπαω για να κανω τεστ κοπωσεως,αλλα δε γενικες γραμμες δε βρηκε κατι κακο ο γοατρος.μονο λιγο αυξημενους παλμους,ειμαι και αγχωδης ανθρωπος γενικα.πρωτη φορα το παθαινω ναι,ο παθολογος που πηγα στην αρχη ειπε οτι μαλλον ειναι απο το στομαχι επειδη την πρωτη φορα το επαθα μεσημερι μετα το φαγητο.μου εδωσε κατι χαπια να παιρνω μιση ωρα πριβ το φαγητο αλλα δεν ειδα ιδιαιτερη βελτιωση και πηγα και σε καρδιολογο.το holder τι ειναι Litsakisweet?
Το Holter ρυθμού (συχνά αποκαλείται και Holter καρδιάς) αναφέρεται στην 24ωρη (συνήθως, αν και μπορεί να είναι 48ωρη ή μέχρι και 7 ημερών) καταγραφή του καρδιακού ρυθμού στον περιπατητικό (ambulatory) ασθενή, δηλαδή σε συνθήκες αντιπροσωπευτικές για ένα τυπικό 24ωρο (ή 48ωρο κ.λπ.) του εξεταζομένου, μέσω χρήσης φορητού εξοπλισμού.
Tο Holter ρυθμού περιλαμβάνει την τοποθέτηση συνήθως επτά (αλλά ενίοτε πέντε ή ακόμη και δέκα) ηλεκτροδίων, τα οποία «κουμπώνουν» πάνω σε αντίστοιχο αριθμό αυτοκόλλητων στο στέρνο και στις κατώτερες πλευρές. Όλα αυτά τα ηλεκτρόδια καταλήγουν σε ένα μεγαλύτερο καλώδιο το οποίο συνδέται με το μηχάνημα που κάνει την καταγραφή. Το μηχάνημα αυτό είναι πλέον αρκετά μικρό (περίπου σε μέγεθος κινητού) και πολύ ελαφρύ και «φοριέται» μέσα σε ένα τσαντάκι γύρω από την μέση.
(copy paste)
με αγχωσε ολο αυτο που διαβασα για το holter, ελπιζω να κανει δουλεια το φαρμακο δεν ειμαι για τετοια!!
Δεν ειναι κατι malamataki μην αγχωνεσαι μια μικρη συσκευη ειναι που απλα παρακολουθει επι 24 ωρου βασεως την καρδια κατι σαν συνεχες καρδιογραφημα.Εγω το εχω βαλει δυο φορες ουτε ενιωσα κατι ουτε με ενοχλησε! Παντως και εγω πιστευω οτι οι εκτακτες σχετιζονται μς το στομαχι εμενα παντως μου σημβαινουν οτον κατι δεν παει καλα στο σγομαχι μου ειτε εχω φοβερο φουσκωμα ειτε γουργουριτα ειτε ενοχληση!εσυ malamataki τι νιωθεις ακριβως?
Τώρα τελευταία το παθαίνω όταν ξαπλώνω πριν κοιμηθώ,η όταν ξυπνήσω μου δίνει δύο τρία χτυπήματα η καρδιά,σαν ταχυκαρδία αλλά δεν κρατάει πολύ λίγα δευτερόλεπτα.δεν έχω πόνο κτλ.
Εστάλη από Lenovo P70-A στο E-Psychology.gr Mobile App
αυτο που περιγραφετε ειναι παλιας τεχνολογιας holder. Τωρα ειναι ενα ηλεκτροδιο που κολλάει στο στηθος με μια συσκευή οσο ειναι ενα κουτι σπιρτα.
Ελπίζω να βοηθήσει το concor που παίρνω και να μη χρειαστεί να βάλω αυτό το holter.σας ευχαριστώ για τις πληροφορίες.
Εστάλη από Lenovo P70-A στο E-Psychology.gr Mobile App