Kαλημέρα,
τελευταία μέρα του Μαρτίου!
Καλέ,τι φασαρία είναι αυτή;
Ποιός έχει γενέθλια σήμερα
και τρελάθηκαν τα ζώα;
Printable View
Kαλημέρα,
τελευταία μέρα του Μαρτίου!
Καλέ,τι φασαρία είναι αυτή;
Ποιός έχει γενέθλια σήμερα
και τρελάθηκαν τα ζώα;
Αχα!Ο σποτάκος ετοιμάζει παρτάκι για την καλή του
και κάλεσε όλους τους παιδιόθεν φίλους της;
Να τοι κι οι καλεσμένοι,τα ζώα της φάρμας!
Την κότα με τα βαμμένα νύχια δεν τη βλέπω όμως...
Είτε ακόμα της το κρατάει είτε κρύβεται,να μη νομίσουν
λόγω όζας πως και τα αυγά που βγάζει είναι κόκκινα
και την ξεπαρταλιάσουν στη γονιμοποίηση
για να γλυτώσουν τις βαφές της Μ.Πέμπτης!
Μα πού είναι η εορτάζουσα;
Γιατί αργεί το τιμώμενο πρόσωπο;
...
Ωχ...βρήκε νέο χόμπυ εν όψει της εξαφάνισης της κότας!
Κάνει μπούκλες στη γάτα!Από το πεντικιούρ στην κομμωτική...
Κι αν κρίνω από το βλέμμα του θύματος της...
μάλλον την ετοιμάζει για κάσκα να ψηθεί καλά η μπούκλα!
Πριν ήθελες να μείνεις έγκυος,τώρα που έμεινες,μας θέλεις αγορά και βόλτα,τρομάρα σου!Quote:
Originally posted by basia
... εγω φετος ουτε αγορα ουτε βολτα ουτε τιποτα, πασχα ειναι αυτο?
αντε φευγω μην τα παρω παλι...........
Ως κι οι καλεσμένοι του Νεκταρινίου σε πήραν χαμπάρι τι γκρινιαρόπλασμα είσαι!
Χαιρετω τις ομορφες!!!
Πρωτα απο ολους ομως να ευχαριστησω την Ναταλιτσα για τις υπεροχες ευχες της! Τις κοτοευχες της!!! :D Ευχαριστω και ευχομαι και σε σενα ΟΤΙ επιθυμεις μεσα απο την καρδια μου! Εισαι ενας υπεροχος ανθρωπος με πολλες αρετες και χάρες!
Τι κανετε κοριτσακια μου?
Το ξερω ...εξαφανιστηκα αλλα ετυχαν πολλα τις τελευταιες μερες. Μια οικογενειακη γαστρεντεριτιδα, μια βδομαδα εκπαιδευση στη δουλεια, μια εργασια που ειχα να παραδωσω (και πηρα και το πρωτο βραβειο), μια θεια μας που ειναι στο νοσοκομειο σοβαρα, η γιαγια μου που μαλλον θα μας αφησει....πολλα βρε κοριτσια....δεν μου περισευε χρονος καθολου. Μου λειψατε ομως πολυ!
Σημερα "πετυχα" την Ναταλια στο msn "τελειως τυχαια :P" και χαρηκα πολυ! Και ειπα να μπω για λιγακι να σας πω ενα γεια. Δεν προλαβα να διαβασω ολα τα νεα σας ομολογω!
Να στειλω τις πιο γλυκειες ευχες μου στη Βασια που ειναι εγκυος!!!! Να σου ευχηθω κουκλα μου μια ομορφη εγκυμοσυνη και ενα υγειεστατο μωρο!!!
Τα φιλια μου επισης στη Μπαρμπιτουλα που σημερα σε σκεφτομουν καθως εκανα το τσουρεκοκεικ σου (δεν ειχα χρονο για τα κανονικα τσουρεκια). Μου χυθηκε η ζυμη παρολο τις προειδοποιησεις σου! :(
Στην γλυκουλινα την Λιλικα μου στελνω την αγαπη μου και ευχομαι να γινει γρηγορα καλα η μανουλα σου! (σε ειδα στον υπνο μου πριν λιγες μερες!!! Δεν ειδα το προσωπο σου αλλα καθομασταν μαζι και τα λεγαμε και πιναμε καφεδακι! )
Ναταλια, Βασια, Λιλυ, Μπαρμπιτα, Αννεζινα, Αρνακι, Mairy Lou, Georgia P, Alexandra, Tidekpe....και άλλες που ξεχναω: σας ευχομαι να ζησετε ενα πολυ ομορφο Πασχα με Τον Χριστο αναστημενο μεσα στην καθεμια μας! Ευχομαι να περασετε καλα με υγεια και χαρα! Ευχαριστηθητε το!!!
Τα πιο γλυκα φιλια μου σε ολες!!!!
Όλο ταξιδάκια μας είσαι με τον καλό σου,Αννεζινέλι μου!Quote:
Originally posted by ANNEZINA
Καλημέρα αγαπημένες μου ...όπου κι αν είστε
σήμερα είναι η τελευταία μου μέρα στη δουλειά, κι όπως καταλαβαίνετε πήζω..
αύριο φεύγω ταξιδάκι για Πάσχα
ʼλλος ένας μυστικός προορισμός,πρόκληση στη φαντασία μας.
Να περάσετε όμορφα και να γυρίσεις...ξεπηγμένη!Κι όταν αργότερα
πήξεις πάλι,το ξέρεις εσύ το κόλπο!Απλά καλό θα ήταν καμιά φορά
να έρθεις να ξεπήξεις κι απ'τα μέρη μας...Εξάλλου,υποσχέθηκες!
Να σε προσέχεις!Φιλάκια πολλά πολλά!
--->http://www.youtube.com/watch?v=vTK0hr5oAOk&feature=fvw
Όλα ωραία και καλά,στα μπαρμπουνοπλαίσια...Quote:
Originally posted by BARB3
...αυριο το προγραμμα μου εχει κοκκινα αυγα, τσουρεκοκεικ, βολτα για μια ακομη φορα στα μαγαζια με τα παιδια αυτη τη φορα, βιβλιοθηκη και πιθανον και καφεδακι. χαλαρα δηλαδη. α, και κομμωτηριο βαψιμο αυριο, χτενισμα το Σαββατο. και λιγο εκκλησια βεβαιως βεβαιως.
Μέχρι που έφτασα στη Βιβλιοθήκη!!!!!!!!!!!!!!!
γεια ναντινακι! τι κανεις? ειδα μηνυμα σου κ παροτι δεν ειμαι λουομενη περασα για ενα γεια :D
Barb καλο πασχα κ απο εδω κ σε ολες τις κοπελες-κυριες!
Καλησπέρα και από εμένα.
Ήθελα μόνο να σχολιάσω το mood της Νεκταρίας μου ...
mood : αιδιόδοξη
Προφανώς υπάρχει κάποιο ορθογραφικό λάθος ...
το θέμα είναι το εξής:
Που είναι το λάθος? το "δ" έπρεπε να είναι "σ" ?
'Η το "δι" έπρεπε να είναι .... "δoι" ???
Να ξέρω κι εγώ τι να περιμένω σήμερα δηλαδή ! :P
χεχεχε.
Συγχαρητήρια στην εγκυμονούσα φίλη μας. Ο γνωστός παιδότοπος θα είναι ανοιχτός την άλλη βδομάδα? 'Η να περιμένουμε να επιστρέψει η ξενιτεμένη μας Ναταλία για να οργανώσουμε καφεδάκι?
Καλησπέρα κοριτσάκια, πέρασα κι εγώ η μαύρη που δούλευα ως αργά το απόγευμα να πω μια καλησπέρα
και ξαφνικά πέφτω πάνω σε αποχαιρετισμούς!
Φεύγει η μία με άδεια, η άλλη πάει ταξιδάκι τετ α τετ , η άλλη είναι σε ταξιδάκι μακράς διαρκείας
άλλες δεν πατάνε πια, έλεος βρε παιδιά!
Από σήμερα την κάνετε? Δηλαδή μόνο η Βάσια έγκυος γυναίκα , κι εγώ θα δουλεύουμε και αύριο? :P
Τέλος πάντων , αντε πάλι να το καταπιούμε κι αυτό!!!
Έχει γενέθλια το Νεκταρινέλι μας? Το κοριτσάκι με την κοτούλα (πως λέμε το κορτιτσάκι με τα σπίρτα?) , το γλυκό μου Νεκταρινακι!
Να τα χιλιάσεις αγαπούλα μου, να είσαι ευτυχισμένη και χαρούμενη με τα παιδάκια σου και τον καλό σου, που δε του ξεφεύγει τίποτα !!!
Ούτε ένα τόσο δα λαθάκι !
Σποτάκο να την χαίρεσαι την κουκλάρα σου και να μας την προσέχεις!
Κορίτσια μου γλυκά, όπου και να βρίσκεται η καθεμιά σας, να είσαστε όπως επιθυμείτε, με όποιον επιθυμείτε και να περάσετε ένα υπέροχο Πάσχα!
Φιλιά πολλά σε όλες!!
εγώ κάπου εδώ θα τριγυρίζω, και θα περνάω να ρίχνω καμιά ματιά στο μπάνιο μας....
φιλιάαααα
Βλέπω κάποιος διόρθωσε το "δει" σε δοι"...Quote:
Originally posted by spot
Ήθελα μόνο να σχολιάσω το mood της Νεκταρίας μου ...
mood : αιδιόδοξη
Προφανώς υπάρχει κάποιο ορθογραφικό λάθος ...
το θέμα είναι το εξής:
Που είναι το λάθος? το "δ" έπρεπε να είναι "σ" ?
'Η το "δι" έπρεπε να είναι .... "δoι" ???
Να ξέρω κι εγώ τι να περιμένω σήμερα δηλαδή ! :P
χεχεχε.
Έχει πόσες ώρες που μπήκα για να σχολιάσω
και τώρα τους έστειλα όλους για ύπνο κι επέστρεψα.
Τελικά δεν είσαι μόνο απτικός τύπος,είσαι και οπτικός!
Ελπίζω η διάθεση της καλής σου να μείνει αισιόδοξη
και μετά το γενεθλιακό της ξεμπρόστιασμα
κι οι δικές σου αποψινές προσδοκίες να μη διαψεύστηκαν!
Πάντως αν βάλεις τη λέξη στο google,έχει πολλές αιδιόδοξες,
αλλά πρώτη όλων ποιά άραγε βγάζει;Το αιδιονεκταρινέλι μας!
Τα φιλιά μου σε όλες τις όμορφες!
Ειδικά τη Λιλένια μου,το κακό κορίτσι και την αυτοεξορισμένη,
που όλη μέρα θέλω να σας απαντήσω και δεν προλαβαίνω!
Αύριο θα περάσω κι εγώ για ένα μπανάκι όπως και δήποτε!
Τι αύριο;Ήρθε το αύριο κι έφερε και τον Απρίλη μαζί!
Προσοχή στις πλάκες και τα ψέμματα!Τις καληνύχτες μου!
καλημερα κοριτσακια
καταρχην χρονια πολλα στο νεκταρινι μας και τον αντρουλη της, να την χαιρεσαι και να την προσεχεις.
για παιδοτοπο οποτε θελετε εγω μεσα, κανονιστε το και τα λεμε, αληθεια ναταλια ποτε γυρνας?
λιλακι εγω και συ εσυ και γω μονες σε καποιο γραφειο...........τα νευρα μου αλλα θα με πειτε γκρινιαρα και δεν το σχολιαζω
εγω τωρα αν πω οτι καταλαβα Πασχα ψεμματα θα πω, ουτε πατησα το ποδι μου στην εκκλησια και ουτε προβλεπεται, μιας και αργαμιση θα φυγω απο εδω και σημερα αλλα και αυριο, και μετα θα μαζευω τα κομματια μου για να ξαπλωσω λιγο.
απο την μια ειμαι τοσο χαρουμενη που περιμενω παιδακι και απο την αλλη και αυτο το ατιμο δεν με αφηνει να το ξεχασω καθολου, με αναγουλα κοιμαμαι, με αναγουλα ξυπναω.............
φτανει παιδακι μου, ασε την μανουλα λιγο ησυχη να κανει την δουλιτσα της...........
Kαλημέρα!
Σήμερα έχουμε ήλιο εδώ,πράγμα σπάνιο και λέω να κάνω μια βολτούλα σιγά σιγά...
Μεγάλη Πέμπτη,βάφετε αυγά κόκκινα,ε;Θα βρωμάνε τα σπίτια ξύδι...ευτυχώς που λείπω...
Εγώ είμαι της μέρας που μοσχοβολούν τα σπίτια τσουρεκίλα!Καλή ώρα χθες το γενεθλιόσπιτο!
Αλήθεια,Νεκταρινέλι μου,έκανες καλή ευχή στην ταχινότουρτα;Μην την προδώσεις,δε θα βγει!
Καλό Απρίλη,όπου κι αν σας ξημερώνει...Η σκέψη μου είναι στην Ελλάδα... Ηράκλειο,Πάτρα,Καλαμάτα,
κολλάει αρκετά στην Αθήνα,σκαλώνει λίγο Θεσσαλονίκη και πιάνει μετά Βέροι,,Κομοτηνή και κάποια νησιά μας...
Λινταλένια μου,ελπίζω να είσαι καλά!Η απουσία εου είναι αισθητότατη κι ελπίζω μετά τις γιορτές
να επιστρέψετε όλες σιγά σιγά,κατεργάρες μου στους πάγκους σας!Κάτι αυτοτιμωρημένες,κάτι πριγκίπισσες,
κάτι φρεσκοσυζούσες,κάτι τρελαμένες σκορπίνες,κάτι τρελοπατρινές και Κρητικοπούλες...
Να συντονιζόμαστε λιγάκι...έρχεται και καλοκαίρι,έχουμε γάμους,έχουμε παραλίες θα μου ξεσαλώσετε μετά...
Κακό κορίτσι,να μην είσαι βρωμιάρικο!Να περνάς για κανά μπανάκι πού και πού...
Αλλιώς και κακό και δύσοσμο,ποιός θα σε πλησιάζει;Τα λουτρά μας είναι ανοιχτά πάντως σε όλους!
Λιλένια μου,ευχαριστώ για τις προβλέψεις αν και πάλι στην αναμονή με έχεις...Ολόκληρη χρονιά,σου λέει!
Λες και μας περισσεύουν...τέλος πάντων!Όταν γυρίσω σπίτι θα σου πω πού έχω την Αφροδίτη μου.
Ένας φίλος που φιλοξένησα πρόσφατα μου έκανε τον αστρολογικό μου χάρτη ως δώρο.
Λες και ξέρω εγώ ποιός είναι ο ʼρης και ποιός ο Χάρης!Μόνο ένα νότιο σημείο μου κάτι(όχι το G,αυτό είναι στα αζήτητα)
βρήκα πως με χαρτογραφεί αρκετά...Τέλος πάντων...επιφυλάσσομαι για 10 μερούλες ακόμα να το κάνουμε εδώ της ʼσης!
Παλίρροια μου,σέβομαι υποχρωτικά την αυτοεξορία σου αν και τις έχω εφαρμόσει κι εγώ τις μεθόδους αυτές
στο παρελθόν και μόνο συνεργασία καλή δε βρήκα από τον ατίθασο εαυτό μου.Ελπίζω να μη συμβαίνουν
σοβαρά δυσάρεστα πράγματα στη ζωή σου!Είμαστε εδώ και σε περιμένουμε για τις φοβερές εκείνες περιγραφές κι όχι μόνο!
Τα φιλιά μου σε όλες τις κοκόνες μου!Α!Και βασοφάσολο,άσε τη μαμά,παιδάκι της λίγο ήσυχη να δουλέψει!