Γιατί αν πας αλλού δεν θα σκάσεις;
Printable View
Δεν είναι μιζέρια το τι σκέφτεσαι. Μιζέρια είναι το να γκρινιάζεις συνέχεια στον άλλον για το παραμικρό
Οικονομικά δν βγαίνω να πάω κάπου φέτος. Είναι διαφορετικά να είσαι σε παραλία σε κάποιο νησι και διαφορετικά να είσαι στν Αθήνα μέσα στο κατακαλόκαιρο. Και το θέμα είναι ότι δν οδηγώ για να πω ότι θα πάω κάπου εδώ κοντά θάλασσα οπότε πρέπει να πάω με τα μμμ αν έχει κάτι κοντά.
Ε για να λέω ότι δεν βγαίνω οικονομικά φέτος να πάω διακοπές κάτι θα ξέρω παραπάνω..μωρε και στην Αθήνα δν θα πείραζε να πήγαινα κάπου παραλιακά για μπάνιο απλά δν οδηγώ και θα πρέπει να πάρω λεωφορειο μετρο αν έχει κάτι κοντα. Γενικά είμαι αδικαιολόγητη που δν έχω το δίπλωμα, τόσα χρόνια στηριζομουν στον πρώην μου κ πηγαίναμε μαζί καλά να πάθω:-)
Μόνιμα σε κάποιο νησι ?
είναι που είσαι ελεύθερος να γεννάς όσο θέλεις ανενόχλητη ενώ αν θες να κάνεις στείρωση ή επέμβαση ο άνδρας σε περνάνε από χίλιες εξετάσεις, δεν μπορεί, κάτι δεν πάει καλα με σένα.
το ότι μπορεί μια μάνα να κρατήσει κρυφό τον βασανισμό των παιδιών της είναι το μεγάλο της "προνόμιο".
Κάνεις λάθος αν νομίζεις ότι στα νησιά τα ενοίκια είναι πιο φθηνά. Μεγάλωσα σε επαρχία αλλά δεν θα γυρνούσα εκεί να μείνω. Τώρα το να πάω κάπου αλλού έτσι στο άσχετο δεν είναι και τόσο εύκολο και δεν ξέρω και αν θα το ήθελα κιολας.
Απλά μου τη σπάει που δν οδηγώ διαφορετικά θα μπορούσα να πάρω το αμαξι μ και να πάω σε όποια παραλία θέλω. Τώρα αναγκαστικά θα πρέπει βα ψάξω να δω κοντά σε λεωφορείο
Οδηγείς ?