-
Στο παρεάκι εξηγήθηκα. Είπα ότι αυτό το τέρας που βλέπει μπροστά του δεν είμαι εγώ. Ας κάνει πως δεν το βλέπει, ας το αγνοήσει, μήπως και ξεπηδήσει μέσα από το τέρας το παρεάκι που πάντα ήξερε..
Eli μου, μη στενοχωριέσαι. Δεν έχει νόημα να ψυχαναγκαζόμαστε και να αυτομαστιγωνόμαστε. Από χθες έχω σκεφτεί τόσο πάρα πολύ το κάπνισμα, ώστε απορώ που κάπνισα μόνο μισό τσιγάρο! ʼχρηστη, ανίκανη, ηλίθια, εξαρτημένη, πρεζόνι, όλο αυτά λέω μέσα μου για μένα. Όλη μου η ύπαρξη και η φαιά ουσία περιστρέφονται γύρω από τον καπνό. Χαλάρωσε, κάπνισε το τσιγαράκι σου, προετοιμάσου ψυχολογικά για τη μέρα που θα το πετάξεις το γ@^$^ένο! Γιατί θα γίνει κι αυτό, ω, είμαι σίγουρη γι' αυτό! ʼλλωστε σε σε "κόβω" και για βαριά καπνίστρια. Εγώ είμαι στο πακέτο ημερησίως, εσένα σε φαντάζομαι στα 5-7 τσιγάρα. Εύχομαι να μη δυσκολευτείς πολύ.. Και νομίζω πως μπορείς να γράφεις στο τόπικ διακοπής, είτε καπνίζεις, είτε όχι. Μπορεί ο τίτλος να παραπέμπει μόνο σε διακοπή, αλλά μας ενδιαφέρουν και οι σκέψεις, τα συναισθήματα και οι μέθοδοι όσων προσπαθούν.
Έχω κάτι φανταστικά μπιφτέκια. Θα κάνω και ένα πιλαφάκι και θα την κάνω λαχείο!!
-
Αυτή τη στιγμή βρέχει πάρα πολύ κι ενώ θέλω να φύγω για να πάω στο σπίτι της μητέρας μου περιμένω να σταματήσει λίγο η βροχή. Μου είπε η αδερφή μου να έρθει να με πάρει αλλά μην το χ@ζουμε κιόλας, αν δεν καταφέρω να πάω με τα πόδια έχω και κάρτα!! Σήμερα θα γελάσουν πολλοί πικραμένοι γιατί αφού δεν μπορεί να φτιάξει τα μαλλιά της αδερφής μου η φίλη μας μου είπε να της τα φτιάξω εγώ, δηλαδή θέλει να φρεσκάρει τις ανταύγιες που έχει και επαναλαμβάνω θέλει να της το κάνω εγώ!! Θα κάνει μόνη της τα μπροστά κι εγώ θα της κάνω τις ανταύγιες στα πίσω μαλλιά, όπου της είπα ότι δεν πειράζει αν δεν πετύχουν γιατί θα είναι πίσω και δεν θα τις βλέπει χιχιχιχι. Εξάλλου ξανθές ανταύγιες σε ξανθό μαλλί πόσο χάλια να γίνουν; Βλέπω την αδερφή μου μέχρι να συνέλθει η φίλη μας να κυκλοφορεί με σκούφο. :lol:
-
καλημέρα έμορφες!
Κι εγώ το χουζούρεψα σήμερα, μόλις πήγα τη μαμά μου στην αδερφή μου οπότε έχω κάποιες ώρες στην αποκλειστική διάθεσή μου..
Ελι & Αβα, είμαι 100% υποστηρικτική σε αυτό που πάτε να κατορθώσετε παρόλο που μοιάζει βουνό ακόμη και στα δικά μου μάτια, που δεν είμαι και καπνίστρια. Μακάρι μέσα από την καρδιά μου να την κατακτήσετε την ακαπνία μόνιμα στη ζωή σας!
Τζίνα, συνωμότησε ο καιρός με όσους επιβουλεύονται το Ελληνικό αγωνιστικό αίσθημα..
Ναταλία, εγώ πάλι χαίρομαι που κάνεις αυτή την τακτοποίηση, και πολύ άργησες! Το αρχείο σου οφείλει να είναι προσβάσιμο ανά χρονιά, μήνα και ημέρα λήψης της κάθε φωτογραφίας! Αλλιώς δεν θα ευχαριστιέσαι τις αναμνήσεις που προκαλεί η φωτογράφιση στιγμών, ανθρώπων και τοπίων, φωτογραφίες ατάκτως ερριμμένες, δεν λογίζονται σοβαρές φωτογραφίες! Βουρ στην αρχειοθέτηση λοιπόν!
Σήμερα θα συνεχίσω τη φασίνα που άφησα στη μέση λόγω του χτεσινού τρέμουλου και θα προετοιμαστώ για την αυριανή μέρα στο σχολείο, έχω κάτι διορθώματα & διαγωνίσματα να προετοιμάσω.
-
Καλημέρα Γιώτα. Καλή φασίνα και να προσέχεις το μανικιούρ σε παρακαλώ.
-
-
Ο καιρός έχει ξεσαλώσει Τζίνα μου όντως, βρέχει κουβάδες με νερό!:lol:
Εντάξει ʼβα μου θα γράψω λοιπόν και στο ανάλογο τόπικ. Πράγματι δεν είμαι μανιώδης καπνίστρια αλλά δεν με λες και ερασιτέχνη έχω εξάρτηση πολλά χρόνια.
Την καημένη την αδερφή σου Τζίνα μου τι έχει να τραβήξει η καημένη! Ελπίζω το πείραμα να πετύχει! Εγώ τις προάλλες παρότρυνα την αδερφή μου να πάρει βαφή για τα μαλλιά της από τα βιολογικά καθώς ταλαιπωρούν λιγότερο τα μαλλιά. Εγώ τα βάφω εδώ και κάνα δυο χρόνια λόγω των άσπρων που είχαν αρχίσει να ξεπροβάλλουν και έχω μείνει απίστευτα ικανοποιημένη καθώς δεν τα ταλαιπωρούν καθόλου. Μέσα στην βδομάδα που μας πέρασε λοιπόν της τα έβαψα και ενθουσιαστήκαμε με το αποτέλεσμα! Καταρχήν το χρώμα ήταν πολύ καλό και πολύ κοντά στο φυσικό της, μάλιστα τα μαλλιά της μαλάκωσαν και ηρέμησαν πάρα πολύ. Είχαν ταλαιπωρηθεί πολύ τον τελευταίο χρόνο λόγω της sleeve και της απώλειας των κιλών και τώρα πλέον αν και άρχισαν σιγά σιγά να φουντώνουν και πάλι ήταν άτονα και ξηρά. Με αυτές τις βαφές το μαλλί της γυάλισε και πάλι και έδειξε υγιές άσε που ενυδατώθηκε πάρα πολύ! Χαίρομαι πολύ για την επιλογή που κάναμε, εύχομαι το αποτέλεσμα να έχει διάρκεια αλλά αν κρίνω από το μαλλί μου είμαι σίγουρη ότι θα έχει και σε αυτήν ανάλογα αποτελέσματα και διάρκεια :D
-
Καλημέρα Γιώτα και καλή φασίνα! Κυριακάτικα δεν είναι και ό,τι καλύτερο, αλλά τι να κάνεις...
Βρέχει ευτυχώς σήμερα και λιώνουν τα χιόνια. ʼντε, γιατί παράγινε πια!
-
Πάω να μαγειρέψω και μετά έχει καφεδοβόλτα! Σας φιλώ μαναράκια μου! Θα τα πούμε το απογευματάκι ;). Αβάκι θα παλέψω με τον εαυτό μου σήμερα. Έχω κάνει ένα τσιγάρο μόνο από το πρωί και λέω να τα κάνω με το σταγονόμετρο σήμερα. Θα το δουλέψω στο μυαλό μου πολύ πάντως. Μου αρέσει να έχω παρέα σε αυτή τη δύσκολη προσπάθεια.
-
Μπράβο, Eli μου! Βγες τη βολτίτσα σου, πιες το καφεδάκι σου, κατά προτίμηση κάπου χωρίς καπνό γύρω σου, εστίασε στην παρέα σου και στη χαρά της στιγμής. Έχουμε παρέα η μία την άλλη και, αν είμαστε τυχερές, θα προστεθούν και άλλοι στην παρέα μας. Καλή σου διασκέδαση στην καφεδοβόλτα!
-
Καλές καφεδοβόλτες και κεφτεδομάσες!
Μακ,δεν κατάλαβες καλά!Ακόμα δεν έφτασα στις φωτογραφίες μου κι όπως το κόβω χλωμό να τα καταφέρω μέσα στο χειμώνα αυτόν
με τους ρυθμούς που πάω!Αναφέρομαι στις διάφορες εικόνες από το internet,που κατά καιρούς πέφτουν στην αντίληψη μου και τις αποθηκεύω,
αυτές που κυρίως βάζω σε εσάς δηλαδή.Είχαν γίνει τόσες πολλές όλες μαζί,μη ομαδοποιημένες,που μου έπαιρνε πολύ χρόνο να βρω τι θέλω.
Βέβαια για κακή μου τύχη το ποντίκι της μαμάς δε λειτουργεί και πέρα από την πολλαπλή επανάληψη των εικόνων αυτών,που πρέπει
να περιορίσω σε μία για την κάθε μία,διαπίστωσα πως επειδή κρατούσα το αντίγραφο των αρχικών,το φόρουμ δεν το εμφανίζει,
πράγμα που σημαίνει πως πρέπει μία μία να τις μετονομάσω,ώστε να μην έχουν ελληνικά γράμματα("αντίγραφο")...Μη σας πρήζω...
Έχω δουλειές με φούντες και πρέπει να τις κάνω και μία μία για να μην ξαναπολλαπλασιαστούν...Σε αυτή τη ζωή λοιπόν ακόμα
ασχολούμαι με τις εικόνες της βιβλιοθήκης μου.ʼν φτάσω κάποτε να αγγίξω τους φακέλους των φωτογραφιών μου,
το πολύ πολύ να τις κατηγοριοποιήσω με βάση την τοποθεσία που τραβήχτηκαν ή τα πρόσωπα που αφορούν...
καθώς ημερομηνίες και λοιπές λεπτομέρειες εκ των υστέρων φαντάζουν όνειρο θερινής νυκτός!Τι πονοκέφαλος Θεέ μου!
Εντωμεταξύ η νέα μηχανή έχει ρυθμιστεί να κρατά δύο αντίγραφα σε κάθε φωτογραφία,πρέπει να τα ξεχωρίζω και αυτά σε φακέλους,
να τα αντιγράψω κάποτε όλα στον εξωτερικό μου(πριν μου ξανακλέψουν λάπτοπ και χαθούν)και ύστερα από υπόδειξη του Τουμπιού
να τα κάψω και σε dvd!Αυτοκτονώ τώρα ένα πράγμα!Για να μην αναφέρω και τις μαγνητοφωνήσεις του ψυχολόγου μου από τα σεμινάρια
και κάποιες μας συνεδρίες,οι οποίες δεν έχουν καμία απολύτως ένδειξη ούτε χρονολογική ούτε θεματολογική,οπότε χάνεται κατά πολύ η αξία τους!
Ένας πανικός!Κι όλα αυτά από μία μανιακή της τάξης και της οργάνωσης!Για να δούμε πότε θα καταφέρω να κάνω τον υπολογιστή μου
να μου ταιριάζει!Προς το παρόν ρίχνω κάτι επάνω μου,λίγο χρώμα,να ανέβει η διάθεση και πάω να συνεχίσω...Καλό μας μεσμέρι!
-
Αργοπορημενη καλημερα απο την Καλαματα που ειδε ηλιο μετα απο 10 μερες συνεχομενης βροχης.θελω πολλες φορες να γραψω αλλα νιωθω μια απεραντη ψυχολογικη κουραση.Μαλλον φλερταρω στενα με τα λαντοζ ετσι που βλεπω συνεχεια μες την καλη χαρα την υπαλληλο στην ταβερνα που τα παιρνει.
Νιωθω απεραντα μονη να μη χωραω πουθενα,ουτε εδω ουτε στο θεατρο ουτε στην οικογενεια.Το πρωι δεν θελω να παω για δουλεια κ σημερα που ειναι μερα καθαριοτητας δεν εχω κανει τιποτα,εγω που ειμαι μανιακη με την ταχτοποιηση.Ναταλακι μου μονο πλυντηρια εχω βαλει,μη με μαλωσεις,το τριτο τωρα.
Νιωθω κ ενοχες οτι σας παραμελω που δεν παιρνω ουτε ενα τηλ κ ειδικα στη Γιωτα που θελω να μαθω κ για το βιβλιο του αδελφου μου.
Αβουλινι μου θα μου δωσεις μεγαλη χαρα αν καταφερεις να κοψεις το τσιγαρο.Κ εσυ Ελι μου.Τζινακι δεν κανεις κ εσυ μια προσπαθεια τωρα που το εκοψε κ η μαμα,μαζι με τα κοριτσια γιατι με ποιον θα καπνιζεις?Ολοι ανταμα κ ο ψωριαρης χωρια στο μπαλκονι οπως εβγαζα την Αβα στη Θεσσαλονικη?
Ναταλια αυτο με το πολλαπλασιασμα των φωτογραφιων το επαθα καμποσες φορες οταν κατηγοριοποιουσα τις εικονες που εχω αποθηκευσει.ΕπΙπονο πραγματικα.ΤΙς εκανα μετα απο 3-5 για να μην αντιγραφονται κ κρατουσα την αρχικη κ οχι τα αντιγραφα.Καλη συνεχεια στην προσπαθεια των απειρων που εχεις.
Σας φιλω γλυκα ολες!
-
Γλαυκουλίνι, αχ βρε συ, που έχεις πέσει ψυχολογικά, την ξέρω καλά την κατάσταση που ζεις, μη νομίζεις , την έχω περάσει και εγώ, κάποια στιγμή έφτασα να μην πηγαίνω στη δουλειά και τότε είπα στον εαυτό μου "μέχρι εδώ" και επισκέφτηκα γιατρό, πήρα zoloft για 6 μήνες και ήρθα στα ίσα μου. Δεν προτείνω σε κανέναν να πάρει αντικαταθλιπτικά,απλά για εμένα τότε δεν υπήρχε άλλη μέθοδος...
-
Γιωτα μου τα εχω ξαναπερασει κ κανω χρονια ομοιοπαθητικη αλλα ειναι η γενικοτερη οικονομικη κατασταση που δεν με βοηθαει καθολου.Προσπαθω να μην παρω χημικα φαρμακα αλλα με σκοτωνει οτι δε βρισκω χαρα πουθενα.Δεν κανω σχεδια κ ονειρα για τιποτα.Αδιαφορω ακομη κ για την επεμβαση που ξερω οτι ψυχολογικα μετα θα ανεβασει.Αυτη την εποχη νιωθω οτι δεν εχω το δικαιωμα να διαθεσω ουτε τα 100 ε την επισκεψη του γιατρου στην Αθηνα + τα αλλα εξοδα φυσικα.
-
Γλαυκόνι μου, θλιμμένο.. Μπορεί τα φάρμακα να μην τα αποφύγεις, μερικές φορές δεν είναι στο χέρι μας η αποχή από αυτά. Δυστυχώς και στην περίπτωση αυτή το μυαλό μου πάει αναπόφευκτα στο οικονομικό κομμάτι. Γιατί το να πάρεις αυθαίρετα το σκεύασμα που παίρνει η διπλανή, η υπάλληλος, η φίλη, η συγγενής, δεν είναι και το καλύτερο. Αυτές οι ιστορίες θέλουν παρακολούθηση, εξατομίκευση ανάλογα με την περίπτωση και φυσικά χρήματα.
Βλέπω την ομίχλη έξω από το παράθυρό μου και κατακλύζει και την ψυχή μου. Μέχρι στιγμής είμαι στο ένα τσιγάρο και με ζώνουν τα φίδια. Όχι τόσο από στέρηση, όσο από τους λόγους που με οδηγούν στο να κόψω το κάπνισμα. Θέλω μέσα μου να αισθάνομαι νέα, υγιής, αήττητη, ότι εγώ κουμαντάρω τα πάντα, ότι εγώ θα φορέσω τα γυαλιά στους γιατρούς, ότι δεν θα χρειαστεί να το κόψω ποτέ, γιατί είμαι ένας γερός οργανισμός, που αντέχει τα πάντα. Εγωιστικό και ανόητο, θα μου πείτε, αλλά αυτή δεν είναι η ανθρώπινη φύση; Προς το παρόν νιώθω μίζερα. Πόσο αντιφατικό! Γίνεται μία προσπάθεια για την ελευθερία από την καταδυνάστευση, για την ποιότητα ζωής, για την καθαρότητα σώματος, ψυχής και περιβάλλοντος. Πώς είναι δυνατό να χωράει μιζέρια εδώ; Πόσο βαριές είναι πια αυτές οι αλυσίδες του καπνίσματος; Τι πλύση εγκεφάλου μας έχει γίνει ότι μας είναι απαραίτητο για να συνεχίσουμε να ζούμε; Ζηλεύω τους ανθρώπους με δύναμη, με αποφαστιστικότητα, με πυγμή. Αυτούς που κατευθύνουν καταστάσεις και, ακόμη και αν ξεφύγουν κάποια δεδομένη στιγμή, επανέρχονται χωρίς κλάψες, μεμψιμοιρίες και χωρίς δεύτερες και τρίτες σκέψεις. Έχω και παραδείγματα. Ο θείος μου, απέχει από το κάπνισμα τρία χρόνια, ο αδελφός μου πέντε, το παρεάκι τρεις μήνες. Όλοι αυτοί υπήρξαν βαρύτατοι καπνιστές. Δε χρησιμοποίησαν καμία μέθοδο, ξύπνησαν μία μέρα και απλώς δεν αγόρασαν τα πακέτα τους. Ούτε έκλαψαν, ούτε χτυπήθηκαν, ούτε τίποτα. Σου μιλούν για την εμπειρία τους και χαμογελούν, σα να είναι κάτι απόλυτα φυσιολογικό και πανεύκολο. Εγώ δεν είμαι δυνατή. Προσπαθώ να σκέφτομαι θετικά. Μόλις σκέφτηκα ότι γλίτωσα αυτές τις δύο μέρες 8 ευρώ, την αξία των τσιγάρων μου. Είναι κι αυτή μια καλή σκέψη... Αλλά θέλω να σταματήσω να το σκέφτομαι, να γίνει αυτόματα, φυσικά και από μόνο του. Θα δείξει...
Πιστεύω πως με το που θα βελτιωθεί λιγάκι ο καιρός θα φτιάξει η διάθεση όλων μας. Δυσκολίες έχουμε παντού και πάντα. Πώς, όμως, να είμαστε καλά με βροχές, χιόνια, λασπόνερα, ομίχλη, καταχνιά;
-
Έτσι όπως πάμε Γλαύκη μου όλοι στα χάπια ή στα ναρκωτικά θα το γυρίσουμε για να αντέξουμε την σκληρή πραγματικότητα :flaming:
Κουράγιο καλή μου!
Αβούλα μου πως αντέχεις; Εγώ δεν μπορώ να πω ότι σήμερα ήμουν τύπος και υπογραμμός αλλά το παλεύω στο μυαλό μου και καπνίζω με αραιή συχνότητα, 4 τσιγάρα ο απολογισμός για σήμερα άντε να κάνω και ένα πέμπτο τελευταίο. Λάβετε στα υπόψιν ότι πήγα και για κουσκουσοκαφέ και σε τέτοιες περιπτώσεις το τσιγάρο το μπουρλοτιάζω κανονικά! Πήγαμε και σε ένα καφέ που δυστυχώς δεν είχε εξαερισμό και είχε πολύ κάπνα και πολύ ζέστη, το χειρότερο μου! Βέβαια με τόσο αποπνικτική ατμόσφαιρά δεν μπορούσα να καπνίζω και πολύ χιχιχιχι. Κάπνιζα όμως παθητικά στο φουλ :crazy:
Από αύριο θα προσπαθήσω πιο πολύ!
-
Καλησπέρα. Πριν λίγο γύρισα σπίτι τάϊσα τα ζωάκια μου και κάθησα να σας γράψω. Στο Σύνταγμα είχε πάρα πολύ κόσμο στις 16.30 που πήγαμε εμείς και δεν είχαν έρθει ακόμα και οι δύο πορείες με πολύ κόσμο που ήταν στην Ομόνοια. Τα ματ ήταν φυσικά παρατεταγμένα έξω από τη Βουλή και κάποια στιγμή γύρω στις 17.00 και κάτι χωρίς να υπάρχουν κουκουλοφόροι, μόνο κάτι νεράτζια τους πέταγε ο κόσμος που και που, άρχισαν να ρίχνουν δακρυγόνα. Αυτό που ισχυρίζεται εκ των υστέρων η αστυνομία ότι έριχναν δακρυγόνα για να διαλύσουν τους κουκουλοφόρους κι όχι τον πολύ κόσμο είναι ψέματα!! Καθόμασταν χωρίς να κάνουμε τίποτα και ξαφνικά άρχισαν να μας γαζώνουν με το ένα δακρυγόνο μετά το άλλο. Τραβηχτήκαμε προς τα κάτω στην Πανεπιστημίου σε απόσταση 200 μέτρα περίπου για να μη μας πιάσουν τα δακρυγόνα. Μετά από 20 λεπτά περίπου ενώ έριχναν συνέχεια στο Σύνταγμα έριξαν και στην Πανεπιστημίου πίσω μας κι έτσι βρεθήκαμε να είμαστε παγιδευμένοι από τα δακρυγόνα. Ολος ο κόσμος άρχισε να βρίζει γιατί το έκαναν καθαρά για να διαλύσουν τον κόσμο. ʼρχισαν να καίνε πολύ τα μάτια μου, η μύτη μου και το δέρμα γύρω από τη μύτη μου. Είχα το κασκώλ αλλά δεν βοηθούσε και δεν κάνει και να τρέξεις κιόλας. Ευτυχώς μία κυρία είχε ένα μπουκαλάκι με μααλόξ μέσα και όσοι βρίσκονταν κοντά της τους έδινε. Πήγαμε και εμείς και μας έδωσε και όπως ήταν το μααλόξ στη χούφτα μου το έριξα όλο στο πρόσωπό μου (πάνε τα ρίμελ, πάνε οι πούδρες, πάνε όλα) και έτσι άρχισε να ηρεμεί σε λίγο το κάψιμο. Η πλάκα είναι ότι αυτό ξεραίνεται και γίνεται κάτασπρο, οπότε στο γυρισμό κυκλοφορούσαμε κάτασπρες σαν το φάντασμα της όπερας. Ο κόσμος είχε νευριάσει τόσο πολύ που, όταν κάποια στιγμή πέρασαν πολλοί αναρχικοί κουκουλοφόροι με μολότωφ πηγαίνοντας προς τη Βουλή, άρχισε να τους χειροκροτεί και να τους παροτρύνει. Δεν περίμενα να πέσουν τόσα πολλά δακρυγόνα γιατί εκτός από το κάψιμο ταράχτηκα κιόλας γιατί έχω κροτοφοβία γι'αυτό και δεν πηγαίνω ποτέ στην εκκλησία την Ανάσταση με τα βαρελώτα. Για όλα αυτά που γίνονται αυτή τη στιγμή στο κέντρο φταίνε οι εντολές που δίνουν στα ματ να φέρονται έτσι κι εξοργίζουν τον κόσμο. Αφού κι εγώ που είμαι φιλειρηνική εξοργίστηκα κι άρχισα να βρίζω με τους υπόλοιπους. Κακώς καίνε τα καταστήματα, τη Βουλή πρέπει να κάψουν!
-
Μου φαίνεται ότι κολλήσατε πάλι όλες τον ιό της κατάθλιψης. Αφού σας έχω πει μόλις βλέπετε τα πρώτα συμπτώματα να παίρνετε αμέσως αντιβίωση!! Δεν σας έχω και κοντά να σας χαστουκίσω μήπως και δείτε αστεράκια και ξεχάσετε τα προβλήματά σας!!
Έβαψα τα μαλλιά της αδερφής μου σήμερα και παραδόξως έγιναν ωραία. Δεν ήταν εύκολο γιατί ήθελε δύο ειδών ανταύγιες, πιο σκούρες και ντεκαπάζ. Και επειδή δεν μπορούσε να κάνει μόνη της τα μπροστά μαλλιά τα έκανα όλα εγώ. Εδώ με το ζόρι και με πολύ βαρεμάρα βάφω τα δικά μου όταν βγαίνουν άσπρες τρίχες κι αυτή ήθελε και διπλές ανταύγιες!! Έβρεχε όση ώρα της πέρναγα τις βαφές και κάθε τόσο ρωτούσα τη μητέρα μου αν σταμάτησε να βρέχει. Κάποια στιγμή μου λέει η αδερφή μου γιατί ρωτάς συνέχεια αν βρέχει και της λέω ρωτάω για να δω αν θα μπορέσω να φύγω τρέχοντας πριν λουστείς και δεις το αποτέλεσμα!:lol: Τελικά μας άρεσε το αποτέλεσμα αλλά δεν ξέρω αν είναι για καλό ή για κακό γιατί νομίζω ότι μόλις βρήκα μπελά και δεν θ'αργήσει να μου ξαναζητήσει να της τα βάψω χιχιχι.
-
Αρέ Τζίνααααα! Μήπως να γίνεις κομμώτρια;;;:eureka:
-
Ναι, Dino & Gina salons!:lol:
-
-
Τζίνα μπορώ να βεβαιώσω αυτά που είπες! Όντως κάτι νεράτζια έπεφταν αλλά τα πρώτα δακρυγόνα έφυγαν έτσι! Κι εμείς εγκλωβιστήκαμε αργότερα γιατί κατεβήκαμε προς Ερμού την ώρα που άρχισαν να βάζουν φωτιές και να τα σπάνε. Είχαμε τα χημικά μπροστά μας και πίσω έβαζαν φωτιές και παίζανε ξύλο. Μαλόξ είχαμε προνοήσει και είχαμε πάρει μαζί μας γιατί ξέραμε και από άλλες πορείες. Όμως δεν το σκέφτηκα σωστά σήμερα κι έβαλα τους φακούς μου αντί για τα γυαλιά μου. Αποτέλεσμα? Τα χημικά κόλλησαν στους φακούς και τώρα τα μάτια μου είναι κοκκινόμαυρα (!) και με παθαίνουν στα κάψιμο! Έχω βάλει κολλύριο και βλέπουμε...Αν είναι και αύριο έτσι θα πάω στο γιατρό στάνταρντ.
P.S. Μαζί με τη βουλή πρέπει να κάψουν και τους "ενοίκους" της.
-
Αρε κορίτσια τι είναι αυτό βρε παιδί μου να θέλεις να πας σε μία πορεία και να γυρνάς άρρωστος σπίτι! Δεν σας κρύβω ότι φοβάμαι πολύ να κατέβω Σύνταγμα για τον λόγο ότι είμαι άμαθη σε τέτοιες καταστάσεις και δεν ξέρω πως θα αντιδράσω, φοβάμαι μην με πιάσει κάνας πανικός ή κάνα ντελίριο και πετάω και εγώ μολότοφ στους κ@ριόλιδες.
welldah περαστικά σου! Εύχομαι αύριο να είναι καλύτερα τα μάτια σου και να μην χρειαστεί να πας καν στον γιατρό.
-
Σε ευχαριστώ Eli μου! Και το κακό είναι ότι δεν μπορούσα να βγάλω τους φακούς γιατί έχω πολύυυυυυ μεγάλη μειωπία και δε θα έβλεπα απολύτως τίποτα!
Όσο για το ντελίριο σίγουρα θα σε πιάσει! Εγώ έτοιμη ήμουν να ζητήσω δανεική μολότοφ και να αρχίσω να πετάω!
-
Welldah η μητέρα μου είχε μαζί της βαζελίνη αλλά δεν μου έκανε τίποτα κι ευτυχώς που το μααλόξ είναι αποτελεσματικό. Εννοείται ότι μαζί με τη Βουλή πρέπει να κάψουν κι αυτούς που είναι μέσα όπως μας έκαψαν κι αυτοί το μέλλον μας. Πρόσεχε τα μάτια σου, βάζε κολλύριο όσο επιτρέπεται και αν αύριο δεις ότι δεν περνάει να πας οπωσδήποτε σε γιατρό να σε δει. Εύχομαι γρήγορα περαστικά σου.
-
Σας καληνυχτίζω αγωνίστριες μου! Καλή ξεκούραση και εύχομαι αύριο να νιώθετε καλύτερα :)
-
Καληνύχτα Eli μου. Μία όμορφη καληνύχτα και από εμένα. Να έχουμε όλες ένα καλό ξημέρωμα. Φιλάκια.
-
-
Καλημερα κοριτσια.Καλη εβδομαδα να εχουμε.
-
Καλημέρα και καλή εβδομάδα.
-
Καλημέρααααααα :bigsmile: εύχομαι να έχουμε μία όμορφη βδομάδα!
Τι μου κάνετε αγαπημένες μου; Εγώ ξύπνησα λίγο αργά μιας και χθες πάλι δεν με έπαιρνε ο ύπνος... Σήμερα όμως σηκώθηκα με ένα γλυκό τηλεφώνημα από την αδερφή μου που μου ανέβασε αρκετά την διάθεση και μου θύμισε τι είναι σημαντικό στην ζωή.
Έχω που λέτε ένα χούι το οποίο μου δυσκολεύει πάρα πολύ την ζωή. Από μικρή ήμουν ένα ιδιαίτερα ανεξάρτητο παιδί που ήθελα να τα κάνω όλα μόνη μου με τον δικό μου τρόπο. Δύσκολα έδινα αρμοδιότητες σε άλλους για πράγματα που με αφορούσαν. Ως μία αυθεντική τελειομανής ήξερα ότι όποιος άλλος και να έκανε αυτό που θα του έλεγα απλά δεν θα το έκανε το ίδιο καλά. Τα ίδια και στην δουλειά μου τα ίδια και στο νοικοκυριό μου. Και έτσι πάντα φορτωνόμουν πολλά και μετά δεν προλάβαινα. Που να κάθομαι να εξηγώ τώρα στον καθένα τι να κάνει, προτιμούσα να το κάνω εγώ πιο γρήγορα και πιο σωστά! Πάντα έτσι σκεφτόμουν. Ο φόβος και ο τρόμος μου δε ήταν να μην βρεθώ ποτέ στην ανάγκη άλλων. Και τώρα που είμαι άνεργη και εξαντλημένη πλέον από τόσα χρόνια αδιάκοπου τρεξίματος για τα πάντα, βρέθηκα στην δύσκολη αυτή θέση, να "κινδυνεύω" να βρεθώ στην ανάγκη των άλλων. Και αυτό εννοείται πως με έχει φρικάρει. Δεν μπορώ να δίνω τον έλεγχο σε άλλους, δεν μπορώ να αφεθώ έτσι απλά στα χέρια τους, δυσκολεύομαι ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ! Ξέρω ότι αν το καταφέρω θα είναι λυτρωτικό και ότι θα με απελευθερώσει, ότι το σώμα μου θα σταματήσει να μου ουρλιάζει με πόνους και ψυχοσωματικές ασθένειες, αλλά πως το κάνουμε αυτό βρε παιδιά; Θέλω χρόνο, χρειάζομαι ξεκούραση και από την άλλη νιώθω σαν ένα μικρό κακομαθημένο παιδί. Πως θα καταφέρω να χαλαρώσω και να αφεθώ, το έχω πολύ ανάγκη! Προσπαθώ και μετά ακούω τον χρόνο τικ τοκ τικ τοκ TIME OUT!
-
Σκ@τ@.μετα την τριχοπτωση που αρχισε στο 3μηνο μετα την επεμβαση ηρθε η βυζοπτωση.
-
Καλησπέρα στα κορίτσια !
Ξέρω χάθηκα αλλά τι να κάνω που τρέχω και δεν φτάνω. Σας σκέφτομαι όμως και μαθαίνω και τα νέα σας από την αφη αντιπρόσωπο Ελι, που έχει και τις νταουνιές της αλλά θα σας την κανονίσω εγώ:punk::punk:
Ναταλία άλλαξε μας το όνομα και δώσε μας ταυτότητα . Δεν μπορώ αλλο τις τελίτσες, μου την δίνουν.
Θα μου πεις εγώ δεν μπήκα ούτε ένα χρόνια πολλά να σου πω.... έχεις δίκιο είμαι απαράδεκτη. Δεν ξέρω αν μετράει ομώς το εξης.... σε σκεφτόμουν εκείνη την ημέρα έντονα και δίσταζα να σε πάρω τηλέφωνο, δεν ήξερα αν θέλεις κιόλας. Χρόνια Πολλά κοκώνα μου και εύχομαι η πιο μεγάλη σου επιθυμία να γίνει πραγματικότητα μέσα στον επόμενο χρόνο. Σε φιλώ γλυκά και ελπίζω να μην μου κρατας στεναχώρια .
-
Μαρή Eli κοίτα σύνελθε γιατί έχω όλες τις άλλες που έχουν τις μαύρες τους δεν θα τ'αντέξω να μαυρίσεις κι εσύ και να μ'αφήσεις ν'ασπρίζω μόνη μου!!
Ελένη μου έχεις τα δίκια σου, η βυζόπτωση είναι ένα αναπόφευκτο πολλές φορές γεγονός αλλά δυστυχώς για ότι λάθος κάνουμε στη ζωή μας πρέπει μετά να πληρώνουμε και τις συνέπειες. Επειδή έχω κι εγώ μεγάλη χαλάρωση παντού προσπαθώ να εξικοιωθώ με τη νέα εικόνα του εαυτού μου, εστιάζω στα οφέλη του να είμαι αδύνατη κι επειδή τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο ελπίζω κάποτε να μπορέσω να διορθώσω τις ατέλειές μου. Μη χαλιέσαι γιατί δεν βγαίνει και τίποτα. Όταν χάσεις όλα τα κιλά που θέλεις βλέπεις μετά τι θα κάνεις. Ένα βήμα τη φορά.
-
Ευχαριστώ για τις ευχές σου,Κατερινάκι μου!Εννοείται δεν έχω θέμα με κανέναν
που δε μου τηλεφώνησε για χρόνια πολλά στα γενέθλια μου.Έχω πολλάκις και ποικιλοτρόπως
εισπράξει την αγάπη σας και τη γλυκειά σας σκέψη.Για να δούμε του χρόνου τέτοια μέρα
αν θα έχει πραγματοποιηθεί η ευχή...Όσο για τον τίτλο,αφού σας τη δίνει τόσο το κενό,
θα βάλω έναν,που μου'ρθε πρόχειρα,εν όψει και της αυριανής ημέρας...Ούτως ή άλλως
ούτε αυτός είναι για πολύ,έτσι που τους βαριέμαι και τους αλλάζω σαν τα...πουκάμισα!
--->John Paul Young : Love Is In The Air
-
Καλησπερα κορασιδες! Εχουμε τιτλο!!! Αν και δεν με ενθουσιαζει, ειναι καλυτερος απο τις τελειες!
Τι μου κανετε? Εγω ετοιμαζομαι να παω γυναικολογο να δω την καρουλα μου, και φυσικα μαζι θα ειναι και ο γιοκκας μου μαζι να δει το 'μωακι μας στην τηλεωαση'!
Για οσες αναρωτιουνται, ακομα κανενας γιατρος δεν μου ειπε τι θα ειναι αλλα εγω πιστευω πως θα ειναι κοριτσακι και δεν μπορει να μου το αλλαξει κανεις αυτο (ελπιζω δλδ).
Σας φιλω γλυκα και σας αγκαλιαζω τριφερα!
-
Ναταλία ευχαριστώ για τον τίτλο μας και να σου πω ότι άθελά σου μου έλυσες μία μεγάλη απορία που είχα για το που είναι ο έρωτας και δεν είναι στη ζωή μου, ορίστε που είναι "In the air"!!!
-
Ωωωωω! Love is in the air! Εγκρίνεται ο τίτλος, μετά πολλών επαίνων!
Ας αφιερώσω κι εγώ κάτι, μια και η συγκυρία το καλεί:
http://www.youtube.com/watch?v=9ZSzS4_kHCI
Σήμερα βγήκε ένας χλωμός ήλιος και ελπίζω να πνέει ένα αεράκι αισιοδοξίας στις καρδιές μας! Φτάνει τόση μαυρίλα! Το λέω για να το ακούσουμε όλες μας.
Τα νέα από το αντικαπνιστικό μέτωπο είναι μέτρια. Το Σάββατο δεν κάπνισα κανένα τσιγάρο, την Κυριακή δύο, σήμερα τρία μέχρι στιγμής. Οι συνθήκες εργασίας, ως προς τη σύγχυση κανονικές. Δεν είχα ιδιαίτερες εντάσεις. Αυτός είναι και ο μεγαλύτερος φόβος μου. Τι γίνεται όταν συγχύζομαι, τότε που το χέρι μηχανικά απλώνεται στο πλάι... Μπορεί να είμαι μανιώδης καπνίστρια, αλλά το περίεργο του πράγματος είναι ότι ανέκαθεν υπήρξα πολέμια αυτής της συνήθειας. Ακούω το ερωτικό αυτό τραγούδι και θυμάμαι... Θυμάμαι τα τελευταία ραντεβού στο σπίτι του πρώην καλού μου. Μη καπνιστής ο ίδιος, ο ερωτισμός να πλανάται στον αέρα.. Σέξυ ρούχο, το πεσμένο στήθος σε πρώτη θέα, όχι πια πεσμένο, χάρη στο με ενίσχυση σουτιέν- θαύμα, να υπόσχεται καυτές στιγμές... Ετοιμάζουμε τα ποτά μας, με βλέμματα διασταυρούμενα, πολλά υποσχόμενα, ανάβουμε κεριά, αρωματικά στικς... Κάποια στιγμή, τότε που με αγκαλιάζει με σαφείς προθέσεις, εγώ τα χαλάω όλα! Τρέχω στο μπάνιο, βγάζω την οδοντόβουρτσα από την τσάντα μου, βουρτσίζω μανιωδώς τα δόντια μου, μασάω τσίχλες, βγάζω το άρωμα από την τσάντα μου, ψεκάζω τα μαλλιά μου.. Εντελώς ξενερωτικό... Όπως καταλαβαίνετε, είναι πολλοί και διάφοροι οι λόγοι, σοβαροί και λιγότερο σοβαροί, που με κάνουν να επιθυμώ να τερματίσω αυτή την κατάσταση. Δεν θέλω πια να απολογούμαι για κάτι που ούτε η ίδια δεν εγκρίνω.
-
Τώρα που το σκέφτομαι και ο Μπάρρυ κολλάει, αλλά έχετε χάρη, που λυπάμαι τη Ναταλία!
Δε φτάνει που μας βάφτισε, θα βασανιστεί κιόλας, για ανταμοιβή; Δε νομίζω..
ʼντε πάλι, Ναταλάκι, τη σκαπουλάρισες..
-
Τη καλησπέρα μου!
Λοιπόν εχθές πήγα κ εγώ στο Σύνταγμα κ εάν δεν το έβλεπα με τα ίδια μου τα μάτια δεν θα το πίστευα!
Φθάσαμε στο μνημείο του άγνωστου στρατιώτη πέντε παρά εφόσον ήθελε η μάνα μου να ήμαστε πρώτη γραμμή εγώ της έλεγα να μείνουμε λίγο πιο πίσω σε περίπτωση που γινόταν κάτι να μπορούμε να φύγουμε, αφού λοιπόν ήθελε πρώτη γραμμή πήγαμε πρώτη γραμμή.
Είδα ανθρώπους μεγάλους, είδα οικογένειες, βέβαια τα ματ ήτανε παρατεταγμένα γύρω από τη βουλή κ η κατάσταση που επικρατούσε ήτανε πάρα πολύ ήρεμη αφού γυρνάω κ λέω στη μητέρα μου γιατί τι νομίζεις κ αυτοί (για τους ματατζήδες) μισθοί της πείνας παίρνουνε κ γι΄αυτό σήμερα θα έπρεπε να είναι με το λαό κ να κάνουνε σιωπηλή διαμαρτυρία μαζί μας (μάλλον ζω στο δικό μου συννεφάκι) κ όπως λέει κ Τζίνα εντελώς ξαφνικά αρχίσανε να ρίχνουν χημικά κ δακρυγόνα ακριβώς εκείνη την ώρα είχε έρθει κ ο μεγάλος Έλληνα Μίκης Θεοδωράκης με τον Γλέζο ο κόσμος απωθήθηκε προς τη κάτω πλευρά του Συντάγματος, Ερμού κ τις παράλληλες οδούς αλλά παρόλα αυτά δεν έφευγε κ ερχότανε τα μάτ μέσα από τα στενά ρίχνανε χημικά κ δακρυγόνα προφανώς για να διαλυθεί ο κόσμος κ να αφήσουν τους κουκουλοφόρους ανενόχλητους να κάψουν το κέντρο! κ αναρωτιέμαι μα καλά το κόσμο πως κατάφεραν να τον περικυκλώσουν κ δεν μπόρεσαν τους κουκουλοφόρους? (ρητορική ερώτηση)
Εχθές αισθάνθηκα πως ζω σε καθεστώς δικτατορίας που μου αφαιρέθηκε τουλάχιστον το δικαίωμα μου να διαμαρτυρηθώ για το μέλλον!
-
Elaki μου γλυκό ελπίζω να μη σε στεναχωρώ αλλά το να παραδεχθεί κάποιος πως έχει ανάγκη τη βοήθεια των δικών του θέλει πολλά @ρχιδ@# κ δύναμη ψυχής!