Scarllet_D το τσαι γιατι να το κοψεις? που επηρεαζει?
Printable View
Scarllet_D το τσαι γιατι να το κοψεις? που επηρεαζει?
εγω να δεις, εχω ψυχολογικα τραυματα :P με το ζορι κρεας δεν μπορεις να φας, καλο ειναι να βρεις επαγγελματιες που να σε βοηθησουν στο δρομο που θελεις να πορευτεις κι οχι να σε αλλαξοδρομουν.Quote:
Originally posted by Scarllet_D
χαχαχαχα βρε τι έπαθε ο άνθρωπος!
αχαχαχα πλάκα πλάκα κάποιοι γιατροί σου αφήνουν ψυχολογικά....
Και ναι μάλλον πρέπει να το κοιτάξω να βρω καποιον που να μην θελει να με μπουκωνει με 982735 γρ μοσχάρι την μέρα :D
Σιγουρα η παχυσαρκία δεν ειναι καλή, αλλά απο το κάπνισμα ειναι καλυτερη νομιζω :P Ελεϊνος ο γιατρός.....
ακομη ενα λάθος και προχωράμε!!! ας μετραμε λιγο και τις μερες που τρωμε σωστα συγουρα ειναι πιο πολλές απο αυτες΄που τρωμε λάθος
Πόσο δίκιο έχεις σε αυτό!!
Απο καθαρα βιολογικής απόψεως, όλη η προσωπικότητα μας και η συμπεριφορά μας βρίσκεται στον μετωπιαίο λοβό. Αυτα σίγουρα διαμορφώνονται όσο μεγαλώνουμε, αλλά λογικά υπάρχει μαι προδιάθεση. Βέβαια συνηθως οι στάσεις του ατομου διαμορφωνονται πιο πολυ απο αυτα που βλέπει και ακούει παρά απο την προδιάθεση του.
Κι όμως όχι :D Γιατί νομιζεις πως λέμε ότι τα πρώτα παιδιά είναι πιο κακομαθημένα;
Όσο για την ομιλία θα σε γελάσω. Δεν εχουμε κάνει καθολου παιδοψυχολογία ακόμα....θα το διευρευνησω ομως αύριο στην βιβλιοθήκη και θα σου απαντήσω :D
Αμε φυσικά :D
Δεν νομιζω πως εχει να κανει με το διάβασμα. Απλά η παιδοψυχολογία είναι κάπου στο 3ο έτος και πολύ επιφανειακά. Θες μεταπτυχιακο για παιδιοψυχολογος συνηθως και για αυτο λέμε στους γονεις ποτέ τα παιδιά σε ψυχολόγο, αλλά πάντα σε παιδοψυχολόγο!! Στην σχολή δεν κάνεις σχεδόν τιποτα για παιδοψυχολογία.
Εγω ειμαι στο αγγλικό συστημα οπότε δεν ειμαι σιγουρη πως ακριβως ειναι στο ελληνικο. Εμεις φαντασου ειμαστε 3 χρονια και μετά ένας χρόνος ειδίκευση μεταπτυχιακό όμως. Πάντως μια φιλη που ειχα στο καποδιστριακο τα ιδια μου ειπε. παιδοψυχολογια τελευταίο έτος κι αυτοι και πολύ πολυ επιφανειακά. Γενικα στην ψυχολογια, καθε κατευθυνση θελει μεταπτυχιακο και ειδικευση απλά στα παιδιά είναι πιο έντονο γιατι ειναι επικίνδυνα τα πράγματα μιας και ακόμη δεν είναι ολοκληρωμένες προσωπικότητες. Μπορει να πάνε πολυ στραβα τα πράγματα με λάθος καθοδηγηση και εδώ στο Ελλάντα δυστυχώς οι πιο πολλοι κοιτάνε απλά να τα τσεπώσουν....
Μια εικόνα είναι ίση με χίλιες λέξεις δεν λένε;;; :P
και λιγες εβαλες! :kiss:
τι κανετε?
εγω καθε σαβατοκυριακο δνε ειμαι ποτε ποτε καλα εκτος και αν ειμαι στο πατρικο μου ή στο αγορι μου, αυτο το σαβατοκυριακο που μαι μονη μου ειμαι χαλια. βαριεμαι εχω πιξει στις εργασιες και στο να καθομαι, εξω κανει κρυο, γυμναστηριο εχω σταματησει λογω διαβασματων χαλια χαλια
ανυπομονω να παω στη πολη μου, δυο εβδομαδες ακομη....
Α σπουδάζεις εκτός;; *πατ πατ*
Απο την μια καλό λόγο ελευθεριας αλλά απο την άλλη χανεις φιλους κλπ :/
σκεφτομαι οτι αν αυριο δεν ειναι μια καινουργια ημερα, τοτε την εκατσα :dork: