Μάντεψε.. όχι! Αναγκαστικά με Μ.Μ.Μ.
Εκτός και αν πάμε μεγάλη παρέα και οδηγεί κάποιος άλλος.
Printable View
Ξέρει κανείς ποιες παραλίες είναι προσβάσιμες με λεωφορείο?
Αφου εχουν A/C, αλλα μου φντ δεν θελεις ανθρωπους γυρο σου πιο πολυ.
έχεις πάρει λεωφορείο στην Αθήνα ειδικά καλοκαίρι να δεις πως είναι ? μάλλον οχι
πως συμπέρανες οτι δν θέλω ανθρώπους γύρω μου ?
το λεωφορείο δν είναι ποτέ άδειο στην Αθήνα, δεν ξέρω πότε ήταν τελευταία φορά που μπήκες σε λεωφορείο εδώ
από μια ανάρτηση που έγραψα οτι θα σκάσω στν Αθήνα το καλοκαίρι συμπέρανες οτι είμαι μίζερη, δν θέλω ανθρώπους γύρω μου και τελειομανής..στην επόμενη ανάρτηση περιμένω και βρίσιμο
για χαλάρωσε λίγο
πήγαινες στις προηγούμενες αναρτήσεις σου και κοίτα τι έγραψες
από κάτι άσχετο που δεν σε αφορά κιόλας κάνεις διάλογο μαζί μου λέγοντας οτι είμαι μίζερη κτλ και το συνεχιζείς βγάζοντας μια επιθετικότητα
αν δεν ξέρεις να κάνεις διάλογο ή σου φταίει κάτι άλλο και ξεσπάς εδώ να ξεσπάς αλλού
η αλήθεια είναι πως, αν μένεις μακρυά σε απόσταση -μετρό και λεωφορεία- δεν προτείνω να πας για μπάνιο, όντως λόγω συνοστισμού. αν υπάρχει παρέα όπως είπατε και πάτε με αυτοκίνητο, οκ. τραβηγμένο να είσαι μετά την θαλασσίτσα και το ψαράκι ξερωγώ την αρμύρα στο λεωφορείο με τον κάθε άπλυτο που δεν ξέρει τα ρεξόνα. -ένα περίεργο πράγμα, ακόμα υπάρχουν
Κλασικα πότε θα περιοριστεί καπως ή θα διαχειριστει καλύτερα αυτή η υποτροπη των επεισοδίων στη ζωή μου και να μη με καταβάλλει τόσο για να συνεχίζω. Να εξαφανιστεί δε γίνεται. Το έχω εμπεδώσει αλλά κουραστηκα