Quote:
Originally posted by NADINE
Kαλημέρα λουόμενες,τακτικές και μη!
Αυτή τη στιγμή πατώ σανίδι,τοποθετημένο σε τρίτο όροφο οικοδομής,αναγερθείσας σε Ελληνικό έδαφος!
Την ώρα που με ρωτούσες αν γύρισα Μαίρη Λουλού μου ήμουν κάτι χιλιάδες πόδια πάνω από τη γη
(κρίμα να μη μπορώ να σας βάλω φωτογραφίες)και όταν με πήρες Ζορζέτ μου,δεν το πρόλαβα
και δυστυχώς δεν είχα αναγνώριση κλήσης να πάρω πίσω όποιον με πήρε.Ευχαριστώ πάντως
όλες σας για την έγνοια και τις ευχές σας!Πώς τα περάσατε στο Πάσχα το Ελληνικό και πανσεβάσμιο εσείς;
Εγώ πέρασα πολύ όμορφα στην φάμπρικα,κυρίως λόγω των μωρών μας,που μου λείπουν πολύ!
Ούτε κατάλαβα πότε πέρασαν οι μέρες...μακάρι να είχα βγάλει εισιτήριο να καθήσω περισσότερες
και για τα παιδιά και για κάτι εκθέσεις,που κλασσικά έρχονται με το που φεύγω(μία luminale κυρίως).
Aκόμα δε μπορώ να ξεπεράσω το 1997,τη μέρα που ταξίδευα για Ελλάδα από Παρίσι,τραγουδούσαν οι τρεις τενόροι
στο πεδίο του ʼρεως,κάτω από τη σκιά του ʼιφελ(και τότε τρελαινόμουν γι'αυτούς)και πήγαν τα αδέρφια μου,οι μεταλλάδες!
Τέλος πάντων...Πήγα στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας στη Φρανκφούρτη(ξέρετε,δεινίσα υροι κλπ)με τον ανηψιό μου,
ετών 3,5 κι όταν τον ρώτησε η μαμά του πώς περάσαμε και τι ζώα είδαμε κι αν είχε και dinos,εκείνο απάντησε
(γερμανικά φυσικά)"Ναι,αλλά δυστυχώς ήταν όλοι νεκροί!"Το καημένο είχε άλλες προσδοκίες...'Οσα για μας είναι αυτονόητα...
Είδα επισημοποιούνται κάτι πολυπόθητες επιστροφές,που δεν ήταν τελικά αρπαχτές κι ελπίζω να παραδειγματιστούν
κι άλλες αλανιάρες...Να κάνουμε και μια συνάντηση,οκ,αλλά λόγω φορουμαπούσας εγκύου έχουμε μόνο Σ/Κ
δυνατότητα και μάλλον το ερχόμενο θα πάω Κατερίνη,που δεν ήμουν εκεί τις γιορτές και που έρχονται κι οι δικοί μου
από Πορτογαλία...Τέλος πάντων,θα τα ξαναπούμε για το θέμα αυτό...Πάντως έναν Απριλιάτικο καφέ,θα τον πιούμε!