Οποιος κανει παρακαλώ να κάνει και σε μένα...ξύπνησα με δέκατα και όλο το βράδυ χθες είχα.....εντερικές διαταραχές :P Damn it :(
Printable View
Οποιος κανει παρακαλώ να κάνει και σε μένα...ξύπνησα με δέκατα και όλο το βράδυ χθες είχα.....εντερικές διαταραχές :P Damn it :(
οτι εχω χασει το δρομο μου..............
Τι εννοείς;
Ξέρεις κάποιοι ψυχολογοι λένε πως τα παιδιά αντιλαμβάνονται τις κρίσεις των γονέων και τους βγαίνει υποσυνειδητα ψυχοσωμάτικό για να σας κρατησουν όντως ενωμένους. Just saying. Δεν εχουν γίνει ερευνες αλλά υπάρχει σαν θεωρία.:)
όσο για μένα καθολου καλυτερα δεν ειμαι στην σχολη πηγα με το ζορι και σε καθε διάλειμα εκανα καταλειψη στο μπάνιο. Γυρισα σπιτι και ειμαι ακόμα σκατά :( Δεν μπορώ να φάω και τιποτα, καμια φρυγανια or smth να μαζεψει τα υγρα του στομάχου, γιατι ανακατευομαι :( Κι εχω να τελειωσω κι εργασια να παραδώσω αύριο....δράμα σας λέωωωωωω. :(
Tasso, δεν ξένοιασαν όλοι και το γνωρίζεις από τα διάφορα ποσταρίσματα μελών που επέστρεψαν στα κιλά τους ή κοντά στα παλιά τους κιλά.Quote:
Originally posted by Tassos67i
Τελικά όσοι έκαναν χειρουργείο ξένοιασαν. Σιγά μην έχουν τέτοιες ανασφάλειες.
Ξέρω ότι είμαι από τις τυχερές που δυόμιση χρόνια μετά , ευτυχώς μπορώ να πω ότι "ξένοιασα" , αν και τρέμω τι μου επιφυλάσσει το μέλλον. Όμως αυτό το "ξένοιασα", ότι χ*&^$κα για θερμίδες, ζυγαριές, λιπομετρήσεις και άλλα δεινά, έχει να κάνει με το ότι το αδυνάτισμα πήγε χέρι -χέρι με μια προσωπική πάλη να αλλάξω ψυχολογία και θεώρηση της σχέσης μου με την τροφή. Ευτυχώς τα κατάφερα. Και να χάσω βάρος(δόξα τη σληβ) αλλά και να μη δίνω μια πια για τα σκουπιδοφαγητά και την παρηγοριά που μου πρόσφεραν παλιά. Όλα όμως θα τα κρίνει η ιστορία. Δυομιση χρόνια μετά να συντηρούμαι στα 59 κιλά είναι θεωρώ μια καλή αρχή, αλλά η συνέχεια είναι πιο σημαντική. Θα δούμε.
Τάσο, αυτό το άγχος είναι για καλό σου νομίζω. Για να μην γυρίσεις στα παλιά :)
δεν μπορει να πηρες 5 κιλα σε μια εβδομαδα! ησουν πολλά κιλα τα εχασες δεν χρειαζεται να τρελενεσαι, αυτη η εξαρτηση απο το γυμναστηριο μα γιατι?
δεν ζεις τη ζωη σου ετσι πιεζεσαι, δεν γινεται να ζεις ετσι για παντα.
θα σε συμβουλευα παλα να τρως σωστα και να γυμναζεσαι φυσιολογικα δεν χρειαζεται να πηγαινες καθε μερα ειδικα τις μερες που εισαι πτωμα από τη δουλεια. χαλαρωσε λιγο :P
Τι εννοείς; Πως εξαφανιζονται επειδη ξαναπαχαίνουν;
Δεν νομιζω πως ξεχνάνε. Επειδη το ψάχνω πολυ τελευταια, αφου οπως σας είπα σκεφτομαι να προβω σε χειρουργική επέμβαση, μόνο εύκολα δεν φαίνονται τα πράγματα για μετά. Το στομάχι ανοίγει, κι ακόμα κι η δυσαπορόφηση απο ενα σημειο και μετά δεν ειναι οπως στν αρχη! Θελει μεγαλη προσοχή....
Καλημέρα.Το attachment parenting ακολουθώ και εγώ ή τουλάχιστον προσπαθώ.Πολλές πληροφορίες θα βρεις σε μια σελίδα στο fb "Υπέροχα πλάσματα".Είναι κλειστή ομάδα και κάνεις αίτημα να σε δεχτούν.Quote:
Originally posted by sweetOctober
Καλα αν τυχει και πεσει στην αντιληψη σου καποιο κεφαλαιο σχετικο με attachment parenting να μου πεις να αναζητησω το βιβλιο, εχω μια γνωστη που σπουδαζει ψυχολογια αλλα δεν ξερει τι ειναι (μαλλον δεν πολυδιαβαζει υποθετω). Σε ευχαριστω πολυ για το ενδιαφερον!:love:
Μην φρικάρεις τόσο πολύ :) Κάνεις κακό στον εαυτό σου! Οσο είσαι καλά στο πρόγραμμά σου μην αγχώνεσαι!
Κατ' αρχάς καλημέρα!Quote:
Originally posted by Tassos67i
Τον Αύγουστο με τις ζέστες έκοψα τα...τέϊα και τους ελληνικούς λόγω ζέστης και ξεκίνησα ξανά coca cola zero. Από ένα μικρό τενεκεδάκι των 330ml. Και πριν ένα μήνα έφτασα το 1.5lt αμέσως πριν το γυμναστήριο και άλλο 1.5lt αμέσως μετά! Συν ότι έτρωγα πριν και μετά! Κατάντια.
Διαπίστωσα με δέος ότι δεν μου έφτανε πια ούτε αυτή η ποσότητα! Ήθελα κι άλλη!
Την έκοψα μαχαίρι. Πιστεύω ότι το ελέγχω. Δυστυχώς είμαι σίγουρος ότι δεν μπορώ να σταματήσω σε μικρή ποσότητα. Οπότε το ελέγχω δια της πλήρους αποχής. Δεν χάνω και τίποτα σπουδαίο. Με προβληματίζουν όμως...
...η αιτία που κύλησα έτσι
...η μέθοδος που την έκοψα-αδυνατώ να την καταναλώνω με μέτρο, το δοκίμασα επανειλλημένως κι αποτύγχανα παταγωδώς κάθε φορά νοιώθωντας τις ενοχές που νοιώθουν άλλα μέλη όταν κατρακυλάνε με το φαγητό
...οι απίστευτες ποσότητες που έφτασα να καταναλώνω
Τα σκέφτηκα αυτά γιατί γύρισα από το super market και διαπίστωσα ότι για πολλοστή φορά δεν άπλωσα χέρι στο ράφι με τις coca cola zero αν και πέρασε από το μυαλό μου.
Μην αναρωτιέσαι γιατί έφτασες να καταναλώνεις τόσες ποσότητες και γιατί δεν μπορείς να μείνεις στο 1 κουτάκι.
Η coca cola είναι απίστευτα εθιστική, ακόμα και αν είναι zero.
Έκανες το καλύτερο που την έκοψες μαχαίρι. Είναι όχι μόνο μια άχρηστη τροφή, αλλά και επικίνδυνη για την υγεία μας. Όλα αυτά τα γλυκαντικά της zero και της light, μπορεί να μην είναι ζάχαρη, αλλά (όπως μου έχουν πει 2 διαφορετικοί γιατροί) μπορούν να οδηγήσουν σε διαβήτη.
Και εγώ έχω εθιστεί παλιότερα στην coca cola, και πολλοί άνθρωποι στο περιβάλλον μου και μάλιστα μια γνωστή μου για ένα διάστημα έπινε μόνο coca cola και κατέληξε στο νοσοκομείο γιατί της είχε κάνει σοβαρό πρόβλημα στο στομάχι.
Η λύση είναι αυτό που έχεις ήδη καταφέρει: μαχαίρι.
Και να δεις ότι σε λίγο καιρό θα την βλέπεις στο ράφι και δεν θα σου κάνει καθόλου αίσθηση!
η κοκα, το τσιγαρο, τα γαλακτοκομικα και οι υδατανθρακες ειναι απο τα πιο ισχυρα εξαρτησιογονα παιδια, καθε ενα εχει τους δικους του λογους. Σκεφτομαι οτι παλι τα παρατησα. Ψηνεται στον πυρετο, κοιμαται τωρα και παω κι γω, χωρις τυψεις για τη σοκολατα. Και τι να προσφερουν δηλαδη οι τυψεις? Αμα ξυπνησω (αν κοιμηθουμε παλι) θα προσπαθησω να μπω σε ρυθμο γιατι η μουσικη παιζει ποπ κι γω χορευω σλοου!
Μαντζουρανα για μενα δνε ειναι αχρηστη, με εχει γλιτωσει πολλες φορες απο θερμιδογονα γλυκα, με εχει σωσει απο θερμιδογονα ποτα, και με εχει καλυψει σε εξοδους. Να μη πω για τα βουιμικα που εχω γλιτωσει. Καληνυχτα :love:
Είναι σαν να λες: "Το χασίς δεν είναι άχρηστο, με έχει γλιτώσει πολλές φορές από ηρωίνη, με έχει σώσει από κοκαίνη και με έχει καλύψει σε εξόδους αντί για exstasi και lsd."Quote:
Μαντζουρανα για μενα δνε ειναι αχρηστη, με εχει γλιτωσει πολλες φορες απο θερμιδογονα γλυκα, με εχει σωσει απο θερμιδογονα ποτα, και με εχει καλυψει σε εξοδους. Να μη πω για τα βουιμικα που εχω γλιτωσει. Καληνυχτα :love:
:spin:
Είναι πολύ καταστροφική. Δεν θα αναφέρω ότι τρυπάει το στομάχι και πόση ζημιά κάνει στα όργανά μας με τα χημικά που έχει μέσα. Και μόνο το ότι είναι ικανή (σε μακροχρόνια χρήση) να προκαλέσει διαβήτη κι ας μην έχει καθόλου ζάχαρη, αυτό φτάνει.
Βέβαια 1 ποτηράκι σπάνια, δεν νομίζω να έχει κάποια σοβαρή επίπτωση, όπως και 1 κομμάτι γαλακτομπούρεκο μια στο τόσο.
Quote:
η κοκα, το τσιγαρο, τα γαλακτοκομικα και οι υδατανθρακες ειναι απο τα πιο ισχυρα εξαρτησιογονα παιδια, καθε ενα εχει τους δικους του λογους.
:shocked2: Μαντζουρανα νομιζω υπερβαλεις, κατ' επαναληψη. Στη ζωη σου πρεπει να εχεις μετρο. Αν ειναι να τα κοψεις ολα για να εισαι υγιης τοτε τι να το κανεις??? Μη κανεις σεξ, μη καπνιζεις, μη τρως γλυκα, μη τρως ψωμια, μη ξενυχτας, μη χασεις μια μερα γυμναστηριο, μη μη μημη και στο υπογραφω θα πεθανεις δυστηχισμενη (φτου φτου χιουμορ κανω ε) - μη παρεξηγηθω!:shocked2:Quote:
Originally posted by Μαντζουράνα
Είναι σαν να λες: "Το χασίς δεν είναι άχρηστο, με έχει γλιτώσει πολλές φορές από ηρωίνη, με έχει σώσει από κοκαίνη και με έχει καλύψει σε εξόδους αντί για exstasi και lsd."Quote:
:spin:
Είναι πολύ καταστροφική. Δεν θα αναφέρω ότι τρυπάει το στομάχι και πόση ζημιά κάνει στα όργανά μας με τα χημικά που έχει μέσα. Και μόνο το ότι είναι ικανή (σε μακροχρόνια χρήση) να προκαλέσει διαβήτη κι ας μην έχει καθόλου ζάχαρη, αυτό φτάνει.
Βέβαια 1 ποτηράκι σπάνια, δεν νομίζω να έχει κάποια σοβαρή επίπτωση, όπως και 1 κομμάτι γαλακτομπούρεκο μια στο τόσο.