Εγώ πεινιρλί! Πολλή κραιπάλη ρε κορίτσια το Σ/Κ!
Printable View
Εγώ πεινιρλί! Πολλή κραιπάλη ρε κορίτσια το Σ/Κ!
Δεν ξερω τι λετε εσεις εγω ομως λεω οτι σημερις ηρθε στη δουλεια πεσκεσι τσουρεκι της γνωστοτατης εταιριας φουλ κομπλε γεμιστο μεσα με γυρω γυρω τα ωραια του .... και επειδη ειπαμε δεν μενω σε αστικο κεντρο και τετοια πεσκεσια ερχονται μονον μεσω Αθηνων και απο φιλους που καταβαινουν (σημερα δεν το εφερε φιλος αλλα συνεργατης απο Αθηνα) εγω τιμησα δεοντως μια μεγαλη φετα και το καταευχαριστηθηκα... καλη η διατροφη αλλα τετοια αμαρτια στο νησι δεν την βρισκεις ... οποτε αμα δωθει η ευκαιρια την τιμας την αμαρτια .... Ευτυχως καθοτι ολοι εδω δεν βρισκουμε τετοια ωραια... το τσουρεκι εξαφανιστηκε σε χρονο μηδεν... και θελωντας και μη περιοριστηκα σε μια μεγαλη φετα απο κολαση;) ... Τον βουρδουλα παρακαλω ....
Που τις θέλεις τις βουρδουλιές σου κοπελιά που έφαγες το κολασμένο τσουρέκι;; :lol:
Μπράβο ρε κορίτσι καλά έκανες και το ευχαριστήθηκες, αφού είναι και σπάνια απόλαυση για σένα εννοείται ότι έπρεπε να το τιμήσεις!!
Και μη ξεχνιόμαστε aprile εσύ με το πεινιρλί που τις θες;; :lol: :lol:
Εγώ ένα έχω να πω!
http://www.youtube.com/watch?v=f5lNzedF9Mg
:lol::lol::lol:
καλημερα σας!!!
πινκακι πολλα συγχαρητηρια για τα 1600!
μπραβο και για ολες τις υπολοιπες που οι παρασπονδιες του ΣΚ ηταν μετρημενες κι απολυτος ελεγχομενες...
Ελη μου πολυ ωραια τα πατατακια σε τριαδα ετσι; μου κανουν πολυ απενεχοποιημενα... οστοσο αφου εισαι φαν γιατι δεν δοκιμαζεις να τα κανεις μονη σου στο φουρνο; κοβεις την πατατα στο πιλερ ξεπλενεις, στραγγιζεις πσπαλιζεις με λιγο λαδακι, απλωνεις σε λαδοχαρτο και περιμενεις να τραγανισουν στο γκριλ... καποια στιγμη θα το κανω κι εγω... καθως και τσιπς απο αραβικη πιτα ολικης στο γκριλ επισης...
σχετικα με την διατροφη με τα μεγαλα διαλειματα την ειχα ακουσει στο πρελθον αλλα την θεωρουσα αλλη μια ακραια διαιτα. ξαφνιαστηκα πολυ που μαθαινω οτι προτεινεται απο διαιτολογο σαν τροπος βιοχημικου ρυθμισματος... οσο ζεις μαθαινεις... παντος κι εγω πιστευω οτι αν υπαρχει διατροφικη διαταραχη ειναι μεγαλο ρισκο...
τα χθεσινα μου
10:00
ποριτζ με γαλα βρωμη κανελα λιναροσπορο και γκοτζι μπερις
12:30
μηλο
κριτσινι λιοσπορου
15:00
κοτοπουλο με μπαμιες (παλι! το τρωω μονο εγω στο σπιτι οποτε οποτε κανω τρωω για 3-4 μερες αλλα το λατρευω) συν 1 φετα ζωης ολικης
18:30
κρεμουλα
βρωμοκεικ
μηλο
22:00
μια μεγαλη σαλατα με μαρουλι λαχανο φλουδες (στο πιλερ) καροτο ραπανακι πικλες
1 αραβικη πιτα ολικης σε κομματακια 1κσ κουκουναρι
1 τονο νερου και 1,5 κσ λαδι
Φλωράκι μου και εγώ το έχω σκεφτεί αυτό με τα πατατάκια αλλά δεν έχω δοκιμάσει να τα κανω ακομη :)
Πάντως κάποια στιγμή θα τα κάνω γιατί είμαι όντως λάτρης! :D
Παρεμπιπτόντως ωραία η χθεσινή σου μέρα :thumbup:
Ας γράψω και την δική μου:
Πρωινό 12.00: 1 φλιτζάνι κεφίρ, 1 μπισκότο βρώμης, φράουλες
Γεύμα 16.00: Κοτόπουλο ψητό, 1 μέτρια πατάτα, χόρτα βραστά με 1κ.σ. ελαιόλαδο
Απόγευμα 19.00: 1 ποτήρι φρέσκο χυμό, 1 μπισκότο βρώμης
Βραδινό 23.00: 1 καλαμάκι χοιρινό, χόρτα βραστά με 1 κ.σ. ελαιόλαδο και 1 1/2 φλιτζάνι ρεβίθια σούπα.
Δεν έκανα πολύ καλά τις ώρες μου και έχασα ένα σνακ. Έκανα δουλειές και ξεχάστηκα :dork:
Χαχαχαχ Σόδομα και Γόμορα!! :lol::lol:Quote:
Originally posted by Eli
Εγώ ένα έχω να πω!
http://www.youtube.com/watch?v=f5lNzedF9Mg
:lol::lol::lol:
Φλόρα μου σ ευχαριστώ!!
Άντε ας γράψω και εγώ τα χτεσινά:
12:30
3 κ.σ βρώμη
1 ποτ. γάλα 1,5 %
1 μπανάνα
15:30
2 αβγά ομελέτα με 2 δάχτυλα φέτα και 2 κ.σ λάδι
1 πιάτο μαρούλι με 1 κ.σ λάδι
1 παξιμάδι Λήμνου
19:30
2 βανίλιες
5 αμύγδαλα
22:30
1 γιαούρτι 2% με 1 κ.γλ μέλι
1 μήλο
1 κ.σ αμύγδαλα
Κορίτσια σήμερα έχω σαρδέλες και επειδή δεν ξέρω για μικρό ψάρι πόσο είναι η μερίδα;; Θα με βοηθούσατε αν μου λέγατε πόσα ψαράκια περίπου να φάω :smilegrin:
Καλησπέρα κορίτσια, τι κανετε?
Πινκ μου νομιζω καμια 10αρια σαρδέλες. Αααα ηθελα μερες να σου το γραψω κ ολο το ξεχναω, εχεις δοκιμασει το πρωινο να βαλεις κ ελαχιστη κανελα απο πανω? ειναι τελειο!!!! Πολυ καλη διατροφη!! σου εχει κοψει κ το σνακ που εκανες πριν τον ύπνο ε? τωρα το παρατηρησα ....
Florage k Eli πολυ καλες !! Αυτο που λετε με την πατατα στον αερα το κανω κ εγω οταν πχ εχω μπριζολα κ θελω για συνοδευτικο , κοβω μια πατατα οπως θα την εκοβα για να την τηγανισω κ γινεται τελεια!!!
Ελη μου για τις διατροφες του 3ημερου εγω θα σου δωσω συγχαρητηρια! ειδα πωςε καθε φορα ετρωγες κατι που ειχες λαχταρησει κ το ηθελες αλλα το ετρωγες κ σωστα κ δεν ξεφευγες κ σε ποσοτητα.Δεν ειδα ουτε να πεφτεις με τα μουτρα ουτε να τρως λες κ δεν υπαρχει αυριο αλλ ακ πανω απο ολα κρατησες 3ωρα κ τριαδες! Μπραβο σου! Μα αυτοδεν ειναι κ το νοημα αυτης της διατροφης? Να την φερουμε σιγα σιγα σε σημειο τετοιο ωστε να μπορουμε να την ακολουθουμε εφ ορους ζωης? Ανθρωποι ειμαστε κ οχι στρατιωτες.Μια μερα θα φαμε κ κατι παραπανω αλλα συνεχιζουμε το προγραμμα μας κ δεν συμβαινει τιποτα!
ναου μου καλα εκανες κ το εφαγες το τσουρεκι! Εμεις χτες ειχαμε ολη μερα απο εορταζονται στο γραφειο μια κουτα τελεια σιροπιαστα κωσταντινιδη τρελα , αλλα ουτε που αγγιξα .... Κ τσουρεκι ειχα παει να παρω τις προαλλες απο το γνωστο για επισκεψη κ ημουν σαν το σκυλακι μες στο μαγαζι τρεχαν τα σαλια μου ....
Να γραψω κ εγω τα χτεσινα
Πρωι : γιαουρτι με 1 κσ δημητριακα ολικης,1 κσ ξηρους καρπους,1κσ ξερα φρουτα κ 1/2 κγ μέλι
Σνακ μπισκοτο βρωμης κ μήλο
Μεσημερι κοτοπουλο λεμονατο με πατατα μεσα κ καροτο κ μανιταρια
Απογευμα 2 ακτινίδια, 1 μπαρα συκο
Βραδυ αγγουροντομάτα με 1 παξιμαδακι κ κασερι
Ευχαριστώ μπλακ μου!! Και εσένα ωραιότατη την βλέπω τη μέρα σου. Βασικά το κόψα από μόνη μου το βραδινό σνακ, με τον καιρό είδα ότι δε το χρειάζομαι πλέον, οπότε τώρα που λέω να δοκιμάσω και αυτό με τις ώρες νηστείας με βόλεψε. Θα δοκιμάσω και την κανελίτσα στη βρώμη. Προς το παρόν την έβαζα στο απογευματινό φρούτο :)
Κ εγω πινκακι το κανω μονο οταν εχω σκοπο να κοιμηθω αργα. Πχ αν εχουμε παρεα σπιτι η βγαινουμε κ βλεπω οτι αρχιζει κ κοβει λορδα ...αλλιως κ εγω μετα το βραδυνο δεν ξανατρωω..
Ναι δοκιμασε την ειναι πολυ ωραια !!! νομιζεις πως τρως ρυζογαλο!
Σας ευχαριστώ κορίτσια μου για τα σχόλια σας για το τριήμερο :), με γεμίζει χαρά το γεγονός ότι μιλάμε σε ένα τόπικ που δεν έχουμε καταναγκασμούς και δράμα όταν τρώμε κάτι παραπάνω.
@Black μου γλυκιά πράγματι και εγώ χάρηκα που ενώ έτρωγα πράγματα που τα είχα ζηλέψει μπορούσα και τα έτρωγα σαν άνθρωπος και δεν έπεσα με τα μούτρα! Είναι μία τόσο πρωτόγνωρη εμπειρία αυτή για μένα που φτάνει στα όρια της συγκίνησης! Η χθεσινή σου μέρα κούκλα!
@Πινκάκι μου και εγώ καμιά φορά κάνω 4 γεύματα αντί για 5 όταν ειδικά ξυπνάω αργά. Απλά το βράδυ αν κάνω 4 τρώω κατιτίς παραπάνω γιατί πεινάω περισσότερο. Είναι και αυτό στα πλαίσια ακούμε το σώμα μας βασικά ;). Τώρα πλέον που δεν έχω υπερφαγικές τάσεις μπορώ και εγώ να το κάνω με άνεση χωρίς να δυσκολεύομαι, αλλά μόνο όταν δεν νιώθω ανασφάλεια. Βλέπω και εγώ ότι πολλές φορές αφήνω το 12ωρο χωρίς φαγητό άνετα πλέον χωρίς καν να το έχω καταλάβει. Για παραπάνω δεν θα τολμούσα προς το παρόν χιχχι και δεν υπάρχει και λόγος. Πάντως και με το πρωινό μου έχω ένα θεματάκι. Δεν μπορώ να το φάω με το που θα ξυπνήσω άμεσα. Θα πρέπει να περάσει τουλάχιστον μία ώρα για να μπορέσω να φάω μπορεί και 2. Είναι που παίρνω το πρωί και γλουταμίνη και βασιλικό πολτό και μετά πρέπει να μείνω μισή ώρα χωρίς φαγητό.
Εγώ το πρωί τρώω κατευθείαν δεν αντέχω. :D Βασικά το βράδυ πάντα κοιμάμαι μετά τις 2 έτσι και αλλιώς νυχτοπούλι που λέγαμε. Έλη συμφωνείς και εσύ γύρω στα 10 ψαράκια είναι η μερίδα;
Ναι πινκ μου μια χαρά μου ακούγονται 10 ψαράκια :)
Αν μου πεινάς όμως να βάλεις και λίγα παραπάνω ε;
Έχε το νου σου ότι το ψάρι μία μερίδα είναι όσο αν ενώσεις τους δύο αντίχειρες με τους δύο μέσους και πάχος 1 δάχτυλο. Άρα αυτό είναι περίπου 10 ψαράκια. Εγώ όμως στο ψάρι πάντα τρώω λιγο παραπάνω για να με πιάσει ;)
εφαγα γύρω στα 13 τελικά... έπεσε λίγο πείνα :P πήγα και γυμναστήριο σήμερα
Λάτρεις του πόριτζ σας έχω νέα ιδέα!!!
Βάλτε εκτός από κανέλα, μαστίχα Χίου και βανίλια! Μμμμμ μιλάμε για άλλο άρωμα ;)
Μου έδωσε μία φίλη κάτι φακελάκια και έβαλα λίγο στην κρέμα βρώμης μαζί με την κανέλα. Είναι απλά Θεϊκό! :tumble: