Originally Posted by
giorgos panou
ΥΠΑΡΧΕΙ!!!
Υπαρχει τροπος, κι μπορεις να τον βρεις στο βιβλιο του Μακ Γκρεγκορ Μαθερς "το κλειδι του βασιλια σολομωντα" ! , 2ο κεφαλαιο, μαλιστα αν θυμαμαι καλα ειναι ο αγγελος Σασεσαλι, μαλιστα την επιληση πρεπει να την κανεις μερα τριτη,οπου πρεπει να βρεις την ωρα κι τον αγγελο της, επισης πρεπει να ειναι την βδομαδα πριν αρχισει η πανσελινος, μετα να βρεις τον αντιστιχο πλανητη οπου την τριτη ειναι συγουρα ο Αρης ,αν κι μου φενεται οτι για θεματα ερωτα ειναι οι μερες της Αφροδιτης δλδη η παρασκευη αλλα η διχονοια ειναι στις μερες του κρονου δλδη Σαββατο. -μη σε παρω στο λαιμο μου μπες κι δες το εσυ γιατι κανω καποιο λαθος κι με αυτα δεν παιζεις!!! αμα καλεσεις λαθος αγγελο απλα την πατησες! δεν εχει ουπς σορρυ φιλε τον αλλον ηθελα!¨)¨) αμα τον καλεσεις πρεπει να κανει κατι αλλιως θα του χρωστας χαρη -, παντος οταν τα βρεις ολα αυτα πρεπει να κανεις εν ολιγις λευκη μαγεια! οχι μαυρη μαγεια!! γτ. εκει θα εχεις θεμα!
Υπαρχει κι αλλος τροπος, πιο συνηθης να παρεις αποφαση οτι ο προιν σου ειναι με αλλην , πιανει, προσωπικα οπωτες ειχα κατι παρομοιο ,εφερνα στο μυαλο μου την εικονα της κοπελας μου ( προιν μου) αγγαλια με τον νιν γκομενο της! κι απο εγωισμο, απο καλη καρδια σου ερχοντε τα αναλογα αισθηματα, προσωπικα τουλαχιστον - κι οταν ειμαι κι συγουρος,οταν μου εχουν πει οτι εχει βρει αλλον ,οπως μου συναιβει τελευταια εμενα , φερνω στο μυαλο μου την εικονα της αγγαλια με αυτον κι ξενερωνω τοσο πολυ!!! τοσο που επειδη θελω να ειναι καλα δεν την ξανα ενοχλω! ουτε την εμποδιζω, γτ. αλλιως οπως κι εχω κανει καποιες φορες μπορει ακομα κι να την παρακολουθαγα! ξεφτιλα αυτο αλλα το εχω κανει ,βεβαια το εκανα γτ. ειχα ελπιδες απο την στιγμη που ειναι "αλλου" ειναι λαθος κι κακο κατι τετοιο - ετσι λοιπον θα σου ελεγα να την δεις εγωιστικα κι να τον αφησεις ελευθερο, ταυτοχρονα να νιωσεις κι εσυ ΕΛΕΥΘΕΡΗ! να ΞΑΝΑ ΝΙΩΣΕΙς !! ΝΑ ΞΑΝΑ ΕΡΩΤΕΥΤΗΣ!! ενας καινουργιος ερωτας ειναι παντα κατι το πανεμορφο! μην κολας στα παλαια! συνεχεια, η ζωη ειναι ενα μακρινο ταξιδι που αμα κολας σε καθε σταση , αμα καθεσαι σε καθε σημιο κι ολο αναροτιεσαι θα μενεις πισω!! κι οι αλλοι θα σε ξεπερνουν! και τα παντα θα προσπερναν οπως κι ο χρονος!!
Ετσι λοιπον ζησε το δωρο της υγειηνης σου ζωης κι μην το σπαταλας ανουσια! βρες εκει εξω το επομενο ανθρωπο σου! κι ολα θα ειναι ενα χαμογελο στο λαμπερο σου προσωπο!! ευχομαι να σου παν ολα καλα κι με ΤΥΧΗ!!