Quote:
Originally posted by Nekky
Χριστός Ανέστη και Χρόνια πολλά!
Σας χαιρετώ όλες με ένα γλυκό φιλί! Μου λείψατε πολύ ομολογώ?
Πρώτα από όλα να ευχαριστήσω όλες όσες μου ευχηθήκατε για τα γενέθλια μου! Σας ευχαριστώ κορίτσια μου πολύ! Εύχομαι υγεία σε σας και στους δικούς σας ανθρώπους!
Περάσαμε πάρα πολύ όμορφα τις μέρες του Πάσχα με φίλους, γονείς και αδέρφια. Την Δευτέρα επίσης πολύ όμορφα στον γάμο που πήγαμε και οι πριγκίπισσες μου ήταν παρανυφάκια! (ΥΠΕΡΟΧΕΣ!!!)
Τα δύσκολα για μένα ξεκίνησαν Τρίτη πρωί! Ξύπνησα με ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ πονοκέφαλο (το προηγούμενο βράδυ ήπια μόνο 2 ποτηράκια κρασί, και μάλιστα καλό κρασί). Το απόγευμα ήμουν ΧΑΛΙΑ!!!
Ξαφνικά άρχισα να έχω μια σύγχυση στην κατανόηση μου (χρειαζόμουν αρκετά δεύτερα για να καταλάβω το νόημα μιας απλής λέξης όπως π.χ. τι είναι χοληστερίνη), ζαλάδα, ναυτία, κομμάρα, θολή όραση, μούδιασμα στο πρόσωπο κλπ κλπ. Αμέσως ο Δημήτρης έλεγξε την πίεση μου και είχα 13,5. (εγώ πάντα έχω 10 με 6). Και φυσικά φύγαμε σφαίρα στο νοσοκομείο!
Οι γιατροί φοβήθηκαν για εγκεφαλικό γιατί είχα όλα τα συμπτώματα. Η πίεση μου ήταν 17!!! Έκανα αξονική, καρδιογράφημα κλπ και όλα βγήκαν καλά. Τελικά στις 3 το πρωί μας είπαν ότι μπορούμε να φύγουμε αλλά πρέπει να κρατάω ένα ημερολόγιο με την πίεση μου, τους πονοκεφάλους μου και τι παυσίπονα παίρνω. Σε 10 μέρες να ξαναπάω και να κάνω και ένα εγκεφαλογράφημα.
Από Δευτέρα ξεκινάω με ιδιωτικό γιατρό εξετάσεις και ο Θεός βοηθός!
Δόξα Τον Θεό είμαι καλύτερα. Η πίεση μου σταθεροποιήθηκε στο 11 με 7,5 και οι πονοκέφαλοι σταμάτησαν! Αλλά οι εξετάσεις θα γίνουν ούτως ή άλλως! Έχω φοβερή εξάντληση και νιώθω πολύ κουρασμένη. Δεν κάνω σχεδόν τίποτε, πέρα από ένα φαγητό, και τα κάνουν όλα ο Δημήτρης μου και η Γεωργία μου. Ξέχασα να σας πω ότι την Τρίτη το πρωί που επιστρέψαμε σπίτι από το νοσοκομείο η ʼννα μας είχε 38 πυρετό!!!
Λέτε να μας ευχήθηκε Καλό Πάσχα ο Μητσοτάκης??? :D
Είμαι ευγνώμων στον Θεό γιατί ζω και μπορώ και χαίρομαι τον άντρα μου και τα παιδάκια μου! Μετά την Τρίτη έχω ηρεμήσει πολύ και απολαμβάνω την κάθε στιγμή που ζω! Ρουφώ κάθε στιγμή σαν να είναι η τελευταία μου και απολαμβάνω κάθε αγκαλιά των θησαυρών που μου χάρισε ο Θεός!
Είμαι η Νεκταρία και είμαι καλά! Ακόμη και αν έχω κάποια κιλά παραπάνω! Έχω σκοπό να με προσέχω και να ΖΩ!!! Δεν θέλω να ξανακαταπιώ τίποτε μόνο και μόνο για να μην στεναχωρέσω κάποιους!
Αυτή είμαι και σε όποιον αρέσω! Με αγαπώ όπως είμαι, με αποδέχομαι όπως είμαι, χαίρομαι γι αυτό που είμαι και ας μην είμαι ούτε αδύνατη, ούτε τέλεια, ούτε άψογη!!!
Χαρείτε κάθε στιγμή!!! Δεν γυρίζουν πίσω! Απολαύστε τη ζωή σας!
Κάπου εδώ πρέπει να σταματήσω γιατί? το νερό έχει αρχίσει και κρυώνει και εγώ έχω παπουδιάσει τόση ώρα μέσα στη μπανιέρα! Κάποιος χτυπάει και την πόρτα για να μπει για μπάνιο!!! :D
Αυτά ομορφούλες μου για σήμερα! Θα σας κρατάω ενήμερες!
Και μην ξεχνάς?. είσαι πολύτιμη και μοναδική!!!!
Την αγάπη μου και τα φιλιά μου σε όλες!