Quote:
Originally posted by granita
penelope νωρίς ειναι ακομα προλαβαινεις να την κάψεις.
Oχι ρε! Καλα ειναι μην το παραξυλωσω παλι και κλαιω το πρωι...
Printable View
Quote:
Originally posted by granita
penelope νωρίς ειναι ακομα προλαβαινεις να την κάψεις.
Oχι ρε! Καλα ειναι μην το παραξυλωσω παλι και κλαιω το πρωι...
Ειναι δυνατον να εχω παρει δυο κιλα σε μια μερα {Κυριακη}που εκανα ελευθερο ?ακομα με δειχνει δυο κιλα πανω ενω απο Δευτερα συνεχιζω κανονικα διατροφη ελεος αν πηρα δυο κιλα σε μια μερα
βαζω το χθεσινο ζυγισμα στη ζυγαρια αθηνας γιατι δεν νομιζω να τολμησω να ξαναζυγιστω για λιγες μερες,
88,5
με λακτες σουβλακια κοτοπουλα κ γενικα βρωμικα φαγητα
καποια κ κυριολεκτικα!
κατακρατηση εκανες δεν πηρες κιλα, μην αγχωνεσαι...μην συνεχισεις ομως το ελευθερο γιατι τοτε θα βαλεις λιπος...Quote:
Originally posted by petallouditsaa
Ειναι δυνατον να εχω παρει δυο κιλα σε μια μερα {Κυριακη}που εκανα ελευθερο ?ακομα με δειχνει δυο κιλα πανω ενω απο Δευτερα συνεχιζω κανονικα διατροφη ελεος αν πηρα δυο κιλα σε μια μερα
και ποσες μερες παει ?απο την Κυριακη ειναι δυνατον να εχω κατακρατηση ακομα?
καλησπεριζω:starhit:
Καλημερα
-600 σημερα
54.5
Κατω απο τα 55 μετα απο 15 μερες... Φιουυυυυυυυυ....
Χαχαχα και εσυ μια χαρα... Μεχρι το Σαββατο κυριες...
δεν θελω ηττοπαθειες...
Τελικα απο την απωλεια συμπεραινω οτι σωστα ειχα υπολογισει τις θερμιδες της τουρτας και πολυ χαιρομαι...
3/4 τωρα που εφαγα και μισο κομματι για πρωινο! Παρα πολυ... δεν τελειωνει με τπτ....
καλημέεα ξεκινάω και εγώ σήμερα για τα 49-48 μέχρι 24 Δεκέβρη δεν έχω και ΄πάρα πολύ όρεξη για δίαιατα αλλά θα προσπαθήσω και θα τα καταφέρω είμαι σίγουρη!!!
δεν ζυγίστηκα γιατί ακόμη δεν έχω αδιαθετήσει ελπιζω το σκ να αδιαθετήσω και να μαζευτώ !!
άντε πάλι απο την αρχή...αλλά τουλάχιστον λιγότερα!!!
θα ενημερώσω σύντομα για τα κιλά!
καλημέρα sasa :)Quote:
Originally posted by sasa14
καλημέεα ξεκινάω και εγώ σήμερα για τα 49-48 μέχρι 24 Δεκέβρη δεν έχω και ΄πάρα πολύ όρεξη για δίαιατα αλλά θα προσπαθήσω και θα τα καταφέρω είμαι σίγουρη!!!
δεν ζυγίστηκα γιατί ακόμη δεν έχω αδιαθετήσει ελπιζω το σκ να αδιαθετήσω και να μαζευτώ !!
άντε πάλι απο την αρχή...αλλά τουλάχιστον λιγότερα!!!
θα ενημερώσω σύντομα για τα κιλά!
πόσα κιλά είσαι τώρα? ούτε και εγώ δεν έχω όρεξη για δίαιτα αλλά αν συνεχίσουμε έτσι και βάλουμε και άλλα κιλάκια τα χριστούγεννα τότε κακό του κεφαλιού μας!!! :thumbdown:
καλημέρα κούκλα ..την προηγούμενη πέμπτη ήμουν 51..
κάτι έπαθε η ζυγαριά μου και εχθές ήθελα να ζυσιτώ και δεν δούλευε ..
έτσι το άφησα και δεν ξέρω!!
εσύ τι κάνεις??
πως τα πας???
εγώ λέω να ξεκινήσω γιατί αλλίως πολύ κακό του κεφαλιού μου και δεν θέλω να βρεθώ στην κατάσταση που ήμουνα ..
2-3 κιλάκια θα ειναι και θέλω τα χριστούγεννα να νιώθω σούπερ!!
εγω έφτασα τα 52 γ**** αλλά δεν τα παρατάμε!!! απο αύριο πάλι δίαιτα!! και περπάτημα να ξεκινήσουμε νομίζω κάνει πολύ καλό και βοηθάει στην απώλεια!!! μέχρι τα χριστούγγενα έχουμε 4 ολόκληρες εβδομάδες οπότε κάτι μπορούμε να κάνουμε!!! αντε forzaaaaaaa για να μας μπει ο καινούριος χρόνος καλα βρε παιδί μου!!! :)
λοιπόν στόχος μέχρι τις 24-12 ..
να είμαστε -4 κιλά σε 4 εβδομάδες ..
γίνεται ε???
μέσα ??
αυριο το πρωι ζύγισμα
και απο εβδομάδα εγώ και γυμναστήριο!!
προοδος και τα λοιπά θα τα γράφουμε εδώ οκ??
έκλα για 4 εβδομάδες γίνεται σωστά ??