Δεν είμαι άνθρωπος που παρεξηγώ το χιούμορ.
Printable View
Δεν είμαι άνθρωπος που παρεξηγώ το χιούμορ.
Μαντζουράνα, σου έχω στείλει U2U.
μηπως παρεξηγησα εγω το δικο σου τοτε...
"Τι σκέφτεσαι τώρα;"
Σκέφτομαι ότι είμαι χαρούμενη που έπεσα πάλι κάτω από το φράγμα των 120 κιλών! :smilegrin:
πρεπει να ξεκολλησει το ικερ με την αεροβια, ειπαμε οχι στη γυμναστηριο για να κανουμε σπιτι αλλα? No excuses :crazy:
Μαντζουράνα μπραβοοοοοοοοο :bouncy::bouncy::bouncy::bouncy::bouncy::bouncy::b ouncy::bouncy:
οποτε τωρα βαλε στοχο 5 κιλα κατω σιγα ισγα μεσα σε δυο μηνες για παραδειγμα το κανω δυο μηνες γτ τωρα ειναι και τα χριστουγεννα! μπορεις να αντισυαθεις σε ολα τα εδεσματα που θα υπαρχουν μπροστα σου?? :P:P
Σκέφτομαι πως κάνει ΤΟΣΟ πολύ κρυο κι έχω τόσο διάβασμα, και τόση δουλειά :( Και θελω απλά αν φυγει αυτη κι η επομενη βδομάδα να τελειώσει η "εξεταστική" να ησυχασωωωωωω.
Καλησπέρα!Quote:
Originally posted by aiglh!
Μαντζουράνα μπραβοοοοοοοοο :bouncy::bouncy::bouncy::bouncy::bouncy::bouncy::b ouncy::bouncy:
οποτε τωρα βαλε στοχο 5 κιλα κατω σιγα ισγα μεσα σε δυο μηνες για παραδειγμα το κανω δυο μηνες γτ τωρα ειναι και τα χριστουγεννα! μπορεις να αντισυαθεις σε ολα τα εδεσματα που θα υπαρχουν μπροστα σου?? :P:P
Σ' ευχαριστώ για την εμψύχωση!! :smilegrin:
Θα προσπαθήσω να αντισταθώ στους πειρασμούς της χριστουγεννιάτικης εποχής, αλλά δεν θα καταπιεστώ κιόλας!! :smug b:
Θα προσπαθήσω να βρω μια ισορροπία!
Αντε, καλη καταβαση!!!!!!!!!!!!!Quote:
Originally posted by Μαντζουράνα
"Τι σκέφτεσαι τώρα;"
Σκέφτομαι ότι είμαι χαρούμενη που έπεσα πάλι κάτω από το φράγμα των 120 κιλών! :smilegrin:
αχ πως να αντισταθουμε στους χριστουγενιατικους πειρασμους?? τετοια ωραια ατμοσφαιρα, εμενα με ευνοει και το κρυο να τρωω περισσοτερο! :P:P:P:P κρυωνω και τρωω :P κακο αυτο
Quote:
Originally posted by Μαντζουράνα
"Τι σκέφτεσαι τώρα;"
ΜΠΡΑΒΟ :thumbup::thumbup:
Quote:
Originally posted by sarah1989
Αντε, καλη καταβαση!!!!!!!!!!!!!
Σας ευχαριστώ!!! :starhit:Quote:
Originally posted by forty
ΜΠΡΑΒΟ :thumbup::thumbup:
σημερα που πηγα στο φουρνο με σκοπο να παρω ενα σαντουιτσ να φαω το μεσημερι << υγιεινο >> δλδ με το μαρουλακι του, τη ντοματα του το κοτοπουλακι και ψωμι ολικης αλεσης. ειδα κουλουρακια με τυρι και ασυνεσθητα πηρα δυο... και εννοειτε οτι τα εφαγα για δεκατιανο.
βασικα ειναι κρυτσινια σφολιατοειδη με τυρι....
με επιασαν οι τυψουλες μου... αλλα τα θελα οποτε με δικαιολογω για την παρασπονδια αλλα παρολα αυτα το σκεφτομαι
Κουραγιο Σκαρλετ! Μπραβο Μαντζουρανα! Αιγλη σουπερ εξοπλισμενος ο φουρνος ε? Δεπειραζει παιδι μου για μια φορα σιγα!
Σκεφτομαι οτι εχει ψωφοκρυο και καποιες οικογενεις δεν εχουν να ζεσταθουν και τρελαινομαι
σκέφτομαι ότι ολα πάνε σκ....
αναδουλειές, με το στανιό ότι γίνεται και με χιλους τεμενάδες
τα λεφτά φεύγουν σαν το νερό
και οι υποχρεώσεις αυξάνονται με προοδευτικό ρυθμό
και μέσα σε όλα εχω και το άγχος της διατροφής
που είναι το μόνο που δεν μπορώ να σκεφτώ αυτή τη στιγμή.
και είμαι στο τσακ να τα γ..........
δεν θυμάμαι αν έχουμε topic με θέμα " βρίσε να εκτονωθείς....",
αν εχουμε παρακαλώ να με παραπέμψετε...