Πράσο, σέλινο, καρότο, πατάτα, λίγο ρύζι για το χύλωμα, χυμό λεμονιού, κύβο ή ζωμό κότας, αλάτι, πιπέρι, ελαιόλαδο.
Printable View
Πράσο, σέλινο, καρότο, πατάτα, λίγο ρύζι για το χύλωμα, χυμό λεμονιού, κύβο ή ζωμό κότας, αλάτι, πιπέρι, ελαιόλαδο.
Αβουλίνι από τα λουκάνικα στη χορτόσουπα, πάλι καλά δηλαδή για να φας και κάτι υγιεινό. Eli δεν έχω ιδέα τι είναι το φαγόπυρο αλλά μάλλον θα είναι κάτι νόστιμο για να το βάζεις στο φαγητό. Εγώ έφαγα μπιφτέκια με πατάτες στο φούρνο που είχα φτιάξει από χθες και τώρα προσπαθώ να βοσκήσω μία λαχανοσαλάτα με καρότο γιατί ξεχνιέμαι και δεν τρώω πολύ σαλάτα. Μετά από χρόνια καταχρήσεων και κακής διατροφής φαντάζομαι τι σοκ θα έχει πάθει τώρα ο οργανισμός μου που τρώω φρούτα, σαλάτα, όχι λίπη, όχι ψωμιά, πολύ νερό, όχι αναψυκτικά. Αφού φαντάζομαι τα όργανά μου στομάχι, πάγκρεας, συκώτι, χολή κ.λ.π. να μιλάνε μεταξύ τους και να σχολιάζουν με θαυμασμό τη νέα μου διατροφή απορώντας πως έγινε αυτό το θαύμα! :lol:
:lol::lol: α ρε Τζίνα, τα λες ωραία!
Η βραδιά έχει μια μονοτονία σήμερα, απλά ακούγωντας για βαλεντινοκαταστάσεις στην τβ ή αλλού, ξεσηκώνομαι και κάνω σκέψεις που ενώ ξεκινάνε θετικά καταλήγουν στην μοναξιά αυτού του καναπέ... στη συγκατοίκηση με τη μαμά... στην επαναληπτικότητα των ημερών.... της απουσίας μοιράσματος...Αλλά μετά πάλι επανέρχεται ο γνωστός εαυτός που τα βλέπει όμορφα και επικεντρώνεται στο τι μπορεί να κάνει ώστε η αυριανή μέρα να είναι τουλάχιατον λίγο πιο ανεκτή ή λιγότερο μονότονη.. Για αύριο δεν ξέρω αλλά σε 10 μέρες θα πάω για Ταϋλανδέζικο μασάζ μαζί με την αγαπημένη μου κουμπάρα, έχω 1,5 χρόνο να κάνω μασάζ, ήταν η αγαπημένη μου δραστηριότητα για καναδυο χρόνια, όσο δλδ. ήταν τσάμπα (μη ρωτάτε) , τώρα που η φυσίατρος δεν τα παρέχει πια στο ταμείο μου, τα εχω κόψει. Αλλά θα πάμε με το βιβλιάριο της κουμπάρας και χαίρομαι όσο δεν παίρνει! Δεν μπορείτε να φανταστείτε τι έκσταση νιώθω, τι χαλάρωση, τι ευεξία όταν τα χρυσά χέρια της Ταϋλανδέζας μασέζ μου δίνουν και καταλαβαίνω!
Αααχ Γιώτα μου λατρεύω μασάζ!!!! Θέλω και εγώ!!! Πωπω τι υπέροχη αίσθηση να σε πατάνε και να σε ζουλάνε και να χαλαρώνουν όλοι οι μύες στο σώμα, υπέροχη, ανακουφιστική, ξεκουραστική, χαλαρωτική αίσθηση!
Εγώ πάλι τον Βαλεντίνο τον έχω και δεν τον έχω :( ακόμη να γυρίσει από την δουλειά , τώρα είναι καθοδόν. Τον βλέπω να ξεραίνεται σε χρόνο dt στον καναπέ και να ροχαλίζει ο κακομοίρης...
Γιώτα όντως είναι υπέροχη η αίσθηση του μασάζ. Εγώ όταν τελείωσα το σχολείο πήγα για ένα χρόνο στη σχολή αισθητικής και μασάζ της Νότας Αυγερινοπούλου. Εκεί βέβαια επειδή όλες μαθαίναμε κάνοντας πρακτική μεταξύ μας δε μου άρεσε και πολύ το μασάζ γιατί εκτός του ότι είμαστε εντελώς τσίτσιδες, εγώ πονούσα όταν μου έκαναν δυνατό μασάζ εφόσον οι κοπέλες δεν ήξεραν και μάθαιναν επάνω μου. Δεν ασχολήθηκα βέβαια ποτέ επαγγελματικά με αυτό σε ινστιτούτα αισθητικής παρά μόνο για ιδιωτική χρήση. Επίσης πολύ χρήσιμο είναι και το μασάζ για τη δυσκοιλιότητα που έμαθα και κάνω μία τόσο στη μητέρα μου και την αδερφή μου. Και ενίοτε χρησιμοποιώ το μασάζ για πολύ ιδιωτική χρήση δηλαδή το λεγόμενο λαλαγγομασάζ.:lol: Μάθε τέχνη κι άστηνα...
Έτσι εξηγείται που όλο σ'εσένα επιστρέφουν οι λαλαγγοπρώην!Quote:
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
Και ενίοτε χρησιμοποιώ το μασάζ για πολύ ιδιωτική χρήση δηλαδή το λεγόμενο λαλαγγομασάζ.:lol: Μάθε τέχνη κι άστηνα...
:lol::lol::lol::lol::lol: Δεν είχε ακριβώς αυτό στο μυαλό της η μητέρα μου όταν μου πλήρωνε τη σχολή αλλά τι να πει κανείς, η ζωή είναι απρόβλεπτη!:lol:
Γεια σας κοριτσια μοναχουλια!Γιορταζουμε με τον υπολογιστη....Παροτι πιο μεγαλη απ'ολες σας παντα μου αρεσε το τζερτζελο του Αγιου βαλεντινου.Ρομαντικο δειπνο με καλο κρασι,σοκολατακια η τουρτα καρδια κ φυσικα κοκκινα τριανταφυλλα,τα αγαπημενα μου.Ματιες ολο παθος κλπ κλπ κλπ μετα.Τωρα θα παρω το μαξιλαρι αγκαλια κ ονειρα γλυκα.....
Γεια σου ρε Τζίνα με τις τέχνες σου! Εσύ βρε παιδί μου σκέτος θησαυρός είσαι! Θα μου κάνεις και εμένα κανένα μασάζ στην πλάτη που είμαι πιασμένη και δεν έχω λεφτά να πάω να μου κάνουν; Μπορώ να σε πληρώσω σε είδος άμα θέλεις, π.χ. σε ταπεράκια με φαγάκι :D μαγειρεύω πολύ νόστιμα ;)! Θα σε κεράσω και κάστανα ψημένα στο τζάκι :bigsmile:. Τον άντρα μου τζάμπα τον παρακαλάω να μου κάνει ένα μασάζ, όλο το ξεχνάει ή άμα μου κάνει μετά θέλει και άλλα... εγώ μετά το μασάζ όμως θέλω να χαλαρώσω όχι να τσιτώσω πάλι :lol::lol::lol:
Kι έλεγα,κοπελιά,πού σ'έχω δει...πού σ'έχω δει...Quote:
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
Και ενίοτε χρησιμοποιώ το μασάζ για πολύ ιδιωτική χρήση δηλαδή το λεγόμενο λαλαγγομασάζ.:lol: Μάθε τέχνη κι άστηνα...
--->http://www.youtube.com/watch?v=xhgIWajuCjk
Κλπ.κλπ....Πάνω στο καλύτερο μας κόβεις!Quote:
Originally posted by Γλαύκη
Ρομαντικο δειπνο με καλο κρασι,σοκολατακια η τουρτα καρδια κ φυσικα κοκκινα τριανταφυλλα,τα αγαπημενα μου.Ματιες ολο παθος κλπ κλπ κλπ μετα.Τωρα θα παρω το μαξιλαρι αγκαλια κ ονειρα γλυκα.....
Μην αλλάξεις πλευρό πρόσεξε και διαλυθεί η φαντασίωση!
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: :lol::lol::lol::lol::lol:
καλά ε δεν παίζεστε!
:lol::lol::lol::lol::lol:
Τζινα παραδιδεις κ μαθηματα λαλαγκομασαζ?
Μ'αυτόν τον κούκλο Γλαύκη ποιό pillow και ξεpillow να πάρω, αν τον είχα μπροστά μου φτερά και πούπουλα θα τον έκανα!!:lol:
Και πριν κλήσει αυτή η μέρα να σας κάνω και την ανάλογη αφιέρωση Βαλεντίνες μου!
Με πολύ αγάπη :starhit::starhit::starhit:
http://www.youtube.com/watch?v=1zFc7nIJnvo&ob=av2n
Ελλειψη κουκλου ?βολευεσαι με το μαξιλαρι.....
Όχι Γλαύκη μου, αν παρέδιδα μαθήματα λαλαγγομασάζ θα είχα πολλά χρήματα!:lol: Μόλις μου έβαλες ιδέες! Μήπως να το ξανασκεφτώ; Έχω και τρία στόματα να θρέψω!:lol:
Κ οτι ετοιμαζομουν να πω οτι χασαμε την Ελι,γυρισε ο Βαλεντινος της και...
Ροχαλίζει;:lol:
Ζω την απόλυτη απομυθοποίηση της ημέρας :lol::lol::lol:, όχι ότι την είχα και σε ιδιάιτερη υπόληψη αλλά λέμε τώρα! Καθόμαστε δίπλα δίπλα και παίζει.... Play Station! :lol::lol::lol::lol: ΤΡΑΓΙΚΟΣ! θέλω διαζύγιο! :lol::lol::lol:
Μήπως να του κάνω ένα Τζινομασάζ; :lol:
Επιμένω ότι τουλάχιστον δεν ροχαλίζει!!:lol::lol:
Αντε αγαπη μου !Εισαι απαραδεκτη ναπαιζει πλευ στεσιον!Κουνησου λιγο κ αν δεν κουνηθει κ αυτος ,ε! τοτε ειναι πραγματι λογος διαζυγιου!
Τι να το κάνω Eli μου; Αφού κανένας δεν ψάχνει να με βρει!Quote:
Originally posted by Eli
Γεια σου ρε Τζίνα με τις τέχνες σου! Εσύ βρε παιδί μου σκέτος θησαυρός είσαι!
Σίγουρα κάποιος θα ανακαλύψει τα κρυφά σου ταλέντα αργά ή γρήγορα! Το θέμα είναι να είναι ο σωστός ;). Είσαι σαν μία κίντερ έκπληξη! :lol::lol::lol:
Πολύ πλάκα, βλέπω τώρα ένα επεισόδιο από το Two and a half men για όσους το ξέρουν, τα νέα επεισόδια με τον ʼστον Κούτσερ και δείχνει τον ʼλαν που κάνει μασάζ στα πόδια της κοπέλας του!
Μαναράκια μου θα σας καληνυχτίσω γλυκά. Πάω να κουκουλωθώ περισσότερο γιατί κρύωσα... οικονομία στο καλοριφέρ πφφφφφ. Καληνύχτα λοιπόν και καλή ξεκούραση σε όλες μας :D
Καληνυχτα κοριτσαρες μου.Να εχετε ομορφα ονειρα.
Καληνύχτα κι από μένα τσούπρες και καλό μας ξημέρωμα.
Quote:
Originally posted by Eli
Μαναράκια μου θα σας καληνυχτίσω γλυκά. Πάω να κουκουλωθώ περισσότερο γιατί κρύωσα... οικονομία στο καλοριφέρ πφφφφφ. Καληνύχτα λοιπόν και καλή ξεκούραση σε όλες μας :D
Να κουκουλωθείς ή να κουνηθείς? ;)
:lol::lol::lol::lol:
Καλημέρα Break μου! Μπα το μόνο που κουνήθηκε χθες ήταν το κοιμισμένο μου κορμί που το έσυρα μέχρι το κρεβάτι χιχιχιχι. Δυστυχώς παιδιά ακόμη και για τα νέα ζευγάρια οι ρυθμοί και το άγχος είναι τόσο έντονα που δεν αφήνουν πολύ χρόνο και διάθεση για "κούνημα" :rolleyes:. Καμιά φορά και εμένα με παίρνει το παράπονο ως προς αυτό και λέω κοίτα να δεις πως μας έχουν καταντήσει αλλά όταν ο άντρας μου γυρνάει στο σπίτι 10.00 και 11.00 το βράδυ και θέλει να κάνει ένα μπάνιο και να φάει ε μετά δεν μένει ουσιαστικά χρόνος και για κάτι άλλο :(. Αφού πολλές φορές στερείται και από τον ύπνο του για να μείνει λίγο ξύπνιος στην τηλεόραση και να πει ότι κάθισε και λίγο σπίτι πριν ξαναγυρίσει στην δουλειά. Τι να του πω λοιπόν εγώ έλα αγάπη μου να κάνουμε τρελίτσες; Δεν παίζει μόνο τύψεις του δημιουργώ έτσι...
Και έτσι οι σχέσεις καταλήγουν να γίνονται σχέσεις του Σαββατοκύριακου. Δεν έχω παράπονο όμως, είμαστε πολύ καλύτερα από κάποτε που ζούσαμε σε χωριστές πόλεις και ακόμη και όταν μείναμε μαζί είχαμε για χρόνια ανάποδα ωράρια... εκεί να δείτε που τα λέγαμε για μέρες μόνο από το τηλέφωνο και ας μέναμε στο ίδιο σπίτι!
Καλημέρα σε όλες τις σουσουράδες μου! Μα καλά καμία δεν είναι στο οίκο μας;
Καλημέραααααα. Εδώ είμαι καλέ Eli μη φωνάζεις. Τι καλημέρα δηλαδή τέτοια ώρα! Θυμάμαι στο σεμινάριο για γραμματείς που μας έλεγαν ότι μετά τις 11.00 - 11.30 το πρωί πρέπει να λέμε καλησπέρα. Την ώρα που ξυπνάω εγώ βέβαια μάλλον πρέπει να λέω καληνύχτα!:lol:
Ναι και εγώ στην δουλειά μετά τις 12 καλησπέρα έλεγα αν και μου φαινόταν αστείο! Τώρα όμως είμαι σπίτι μου και μπορώ να λέω ότι μου έρχεται στην κούτρα!!! Βασικά μετά τις 12 το βράδυ Τζίνα μπορούμε να λέμε και καλημέρα!!! :lol::lol:
Πάλι κρύο κάνει σήμερα. Αυτόν το χειμώνα κουράστηκα να κρυώνω! Φέτος βρήκε να κάνει συνέχεια κρύο που έχασα η φώκια το λίπος μου και τουρτουρίζω όλη την ώρα;
Πάλι καλά σταμάτησε να βρέχει! Το πρωί χαρά Θεού με ήλιο, μετά ξαφνικά μαυρίλα και βροχή, τώρα πάλι συννεφιά και ήλιος :crazy:, μας έχει χαζέψει ο καιρός! Πάω να πάρω κρεμμύδια γιατί μου τελείωσαν και θέλω να μαγειρέψω ρεβίθια, περιμένω και την αφή να έρθει το μεσημέρι μετά την δουλειά να πάρει μία κατσαρόλα! Όταν κάνω όσπρια μαγειρεύω και για τους δυο μας για να την ξαλαφρώνω :bigsmile:
Νόστιμα τα ρεβύθια Eli. Τα τρώω σε όλες τις βερσιόν, άσπρα, κόκκινα, με ρύζι. Και είναι ότι πρέπει για μία κρύα μέρα. Καλή επιτυχία στο μαγείρεμα. Δώσε στην Κατερίνα εκτός από την κατσαρόλα και τα φιλιά μου.
γεια σας συννεφιασμένες και μασαζοχτυπημένες, δεν πρόλαβα να πω τη μαγική λέξη μασαζ χτες, πυροδοτήθηκε φεστιβάλ πάλι! χιχι
Δεν ξέρετε πως το περιμένω, ο αυχένας ζητάει να πατηθεί, η πλάτη μου να ζουμπηχτεί, η σπονδηλική μου στήλη να μαλαχθεί.. 7 και σήμερα!
Εβαψα τα νύχια μου μωβ, κοιτάζω τη ζυγαριά που έχει κολλήσει αλλά προς μεγάλη μου χαρά δεν με νοιάζει, για πρώτη φορά με κούρασε και έμενα ο χειμώνας και επιθυμώ άνοιξες και καλοκαίρια, νυστάζω και πέφτω για τη μεσημεριανή μου σιέστα... Τα λέμε το βράδυ αγαπημένες!