Καλημέρα κουκλίτσες μου όμορφες
τι κάνετε καλέ ???? ΄
νεκταρίνι μου είσαι καλύτερα τώρα???
μπαρμπουνίτσα μου που χάθηκες??
tidekpe δεν ξέρω από κιλά και πόντους πόσα χάνονται στα curves εξάλλου ξέρουμε όλοι ότι μόνο η γυμναστική δεν αρκεί για να γίνουμε BEYONCE... θέλει διατροφή και συνεχιζόμενη προσπάθεια τώρα πια το εμπέδωσα καλά, θέλει δουλειά κυρίως ψυχική να βρούμε μόνες μας τι μας φταίει τι μας χαλάει και γιατί αντιδρούμε έτσι με το φαγητό, any way εμένα μου αρέσει πολύ αυτό το μισάωρο εκτονώνομαι το βασικότερο, αισθάνομαι καλύτερα ψυχολογικά και όπως και να το κάνουμε είναι μισή ώρα άσκηση όλο και κάτι θα προσφέρουμε στον ευατό μας..εσύ πως τα βλέπεις???
ναταλίτσα μου γλυκεια ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια, εξάλλου τα έχουμε πει κι από το τηλ. φαίνεται κι από τα τόπικ που γράφω ότι δεν μπορω να μιζεριάζω, είμαι χαρούμενος άνθρωπος και μου αρέσει να βλέπω την ζωή αισιόδοξα, δεν στέκομαι στα λάθη μου τα προσπερνω΄και συνεχίζω αυτό είναι και το μυστικό μου...
μου αρέσει η ζωή γενικά,μου αρέσει να ζω το σήμερα τώρα αν το αύριο είναι καλύτερο ακόμα καλύτερα..
έλα κοριτσάκια πάρτε λίγο τα πάνω σας η ζωή είναι ΩΡΑΙΑ.....
σας αγαπώ όλες (καλά μαρία αλιφέρη κατάντησα) πολλά πολλά φιλιά σε όλα τα κοριτσάκια μας παρόντα και απόντα...
ΥΣ. ΒΑΣΟΥΛΙΝΙ μου κουράγιο εγώ ήμουν έτσι τους 3 πρώτους μήνες στην κόρη μου μετά πετούσα φιλιά