Πααααλι στα ιδια σημερα.Παλι κολλημα ενω περιμενα απωλεια μετα το χθεσινοβραδυνο!
Printable View
Πααααλι στα ιδια σημερα.Παλι κολλημα ενω περιμενα απωλεια μετα το χθεσινοβραδυνο!
μέσα!!! :thumbup: απο αύριο ξεκινάμε δυναμικά!!! αλλά να είμαστε στρατιώτες!!!!Quote:
Originally posted by sasa14
λοιπόν στόχος μέχρι τις 24-12 ..
να είμαστε -4 κιλά σε 4 εβδομάδες ..
γίνεται ε???
μέσα ??
αυριο το πρωι ζύγισμα
και απο εβδομάδα εγώ και γυμναστήριο!!
προοδος και τα λοιπά θα τα γράφουμε εδώ οκ??
έκλα για 4 εβδομάδες γίνεται σωστά ??
Quote:
λοιπόν στόχος μέχρι τις 24-12 ..
να είμαστε -4 κιλά σε 4 εβδομάδες ..
γίνεται ε???
μέσα ??
αυριο το πρωι ζύγισμα
και απο εβδομάδα εγώ και γυμναστήριο!!
προοδος και τα λοιπά θα τα γράφουμε εδώ οκ??
έκλα για 4 εβδομάδες γίνεται σωστά ??
λες?????
αντε να μας δουμε....!
ναι ναι ..
θέλω ζύγισμα πρωινό και καταγράφουμε προόδους απο αυριο !!
ελα στρατιωτες όμως συμφωνω πειθαρχία για ένα μήνα ...
δεν είναι πολυ!!
ok αύριο επανερχόμαστε με μετρήσεις!!! τρομάζω να σου πω την αλήθεια αλλά πρεπει να γινει κ αυτό!!Quote:
ναι ναι ..
θέλω ζύγισμα πρωινό και καταγράφουμε προόδους απο αυριο !!
ελα στρατιωτες όμως συμφωνω πειθαρχία για ένα μήνα ...
δεν είναι πολυ!!
ναι μην τρομάζεισ γιατί καλύτερα να το μάθεις τώρα παρά αργότερα και να χτυθπάς διπλά και τριπλά το κεφάλι σου..πίστεψε με !!
το έχω κάνειθ στο παρελθόν και είχα πάρει τελείως την ανηφόρα και μετά μου ήταν πάρααα πολύ δύσκολο και γιαυτούς τους λόγους δεν μου το ΞΑΝΑΕΠΙΤΡΕΠΩ ΠΟΤΕ αυτό!!
όσο θυμάμαι ότι ξυπνούσα το πρωι με το ανχο ςπότε θα τα χάσω και απο την στεναχώρια δεν μπορούσα να κοιμηθώ !!
μάυρες μέρες και οχι ποτέ πάλι!!
έχεις πάρα πολύ δίκαιο sasa!
αύριο ζύγισμα και ο Θεος βοηθός!!! :shocked2:
γεια σας κι απο μενα. Το δικό μου πρωινό ζύγισμα: 91 στρογγυλα. Αρχισε και κολλάει το πράγμα αλλά δεν το βάζω κάτω, κι εγω μαζί σας κοριτσια - 4 κιλά μεζρι τα Χριστούγεννα. Come on soldiers!!! Be strong!!!
Στα ιδια σημερα, 69.5
Καλημερα!
-200 σημερα
54.3
Thank God It's Friday :spin:
Πίσω πάλι!!! άλλαξα και το τικεράκι μου και έθεσα πιο μικρό στόχο αυτή τη φορά!!
4κιλά μέχρι τα Χριστούγεννα! Τρομάζω μόνο στην ιδέα των Χριστουγέννων (φαγητά, γλυκά, το χριστουγενικο γλύκισμα που λατρεύω κλπ.) αλλά θα το παλέψω!!!!
sasa μετρήθηκα!!! 1 σοκ το έπαθα για να είμαι ειληκρινής!! δεν πειράζει όμως άμεση επανασυγκρότηση και επαναπροσδιορισμός στόχου!!!
α και σκέφτηκα να ζυγίζομαι κάθε μέρα! ίσως έτσι να είναι καλύτερα... δοκίμασα το 1φορά την εβδομάδα τώρα θα δοκιμάσω και το καθημερινό...
θα προσπαθήσω επίσης να πηγαίνω για περπάτημα καμια ώρα τη μέρα!
αυτά μέχρι νεοτέρας...
καλή σας μέρα! :)
καλημέρα και απο εμένα ...
λοιπόν και εγώ ζυγίστικα και βέβαια αδιαθέτησα κιόλας σήμερα ..52,5 με 53 έλεγε αλλά οκ..
μέχρι να ξεφουσκώσω απο την αδιαθεσία κιόλας μέχρι την επόμενη Πέμπτη νομίζω ότι θα είμαι στα 51,5 που ήμουν πριν!!
λοιπόν εγώ στόχο μέχρι τις 24/12 να είμαι 49 κιλά και τέλος
πάμε πάμε θα πεινάσουμε λίγο αλλά οκ θα το αντέξουμε για μια ακόμη φορά ..
σωστά και τέλος μετά!!
sasa καλύτερα να πεινάσουμε λίγο παρά να μη νιώθουμε καλά με τους εαυτούς μας!!!
μπρος στα κάλλη τι είναι το φαΐ!!!
αντε και καλή μας επιτυχια!!! :)
ναι ναι συμφωνώ και θέλω τα Χριστούγεννα να νιώθω πολύ καλά με τον εαυτό μου και θα νιώθω και να πάρω και ένα κιλάκι να μην το σκέφτομαι
και ναι νιώθω δυνατή και συνεχίζω για να φτάσω στην κορυφή μου!!
άντε καλή μας αρχή και καλή μας συνέχεια!!
Καλημερα.+700 σημερα.Οτι να ναι ομως!