Σκεφτομαι και γραφω.
Printable View
Σκεφτομαι και γραφω.
τώρα θυμήθηκα που όταν πηγαίναμε εκδρομή στο δημοτικό μ' άρεσε να κάθομαι και να γράφω μετά σκέφτομαι και γράφω. Θα ήθελα να ξαναγίνω μικρή να γλυτώσω από την βρωμιά και δυσοσμία των μεγάλων.
ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΙ, ΑΓΑΠΑΤΕ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑΤΕ ΠΟΤΕ Ν' ΑΓΑΠΗΣΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΖΩΝΤΑΝΟ. ΚΑΤΑΡΑ ΝΑ ΣΑΣ ΒΡΕΙ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΣΤΕ. ΤΣΟΓΛΑΝΙ, ΑΛΗΤΗ, ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙΣ. ΟΣΟ ΜΕ ΠΑΤΑΣ ΤΟΣΟ ΘΑ ΥΨΩΝΟΜΑΙ
σκεφτομαι τι ΑΡΡΩΣΤΙΑ ειναι τουτη που μας βρηκε στην Ελλαδα. δε θα μπορεσουμε ποτε να επανελθουμε, χασαμε τις ζωες μας για παντα...
http://i84.photobucket.com/albums/k3...LoveZombie.jpg
Tώρα εσύ συμφωνείς ή διαφωνείς; Γιατί δεν το πιασα.
κανω πλακα γιατι αμα το παρω σοβαρα ποναει. οσο κι αν αγαπησεις τους ζωντανους, αμα οι ζωντανοι δε σε αγαπησουν κι αυτοι, τρως τα μουτρα σου και ξεφευγεις...
Σκεφτομαι οτι παρ ολες τις αντιξοοτητες δεν πρεπει να επαναπαυτω, αλλα να συνεχισω απο κει που ημουνα κ να παω ακομα πιο μπροστα !!! Δεν αφηνω πλεον περιθωρια στον εαυτο μου για τιποτα !!
Σκεφτομαι οτι οπως παω με βλεπω να αρχιζω τα ψυχοφαρμακα.
σκεφτομαι πως μαλλον εσπασα το χερι μου. δε μπορω να φροντιζω καθολου τον εαυτο μου. αμα βαλω αγγελια στην εφημεριδα "πεθαμενος αναζητα πεθαμενη για σοβαρη σχεση" λετε να καταφερω κατι ή πρεπει να παω κατευθειαν στο γηροκομειο ?
Γιατι δεν πας στο νεκροταφειο να βρεις? Θα ειναι πιο ευκολο. Τοσες κοπελιτσες εχουν πεθανει... :P