μου θυμιζει οταν ειμουν στη σχολη πριν πολα χρονια και σκεφτομουν μια συμφοιτητρα μου και ειχα αποσυντονιστει
Printable View
μου θυμιζει οταν ειμουν στη σχολη πριν πολα χρονια και σκεφτομουν μια συμφοιτητρα μου και ειχα αποσυντονιστει
Για να καταλαβετε ποια ειναι η χωρα σασ
https://youtu.be/_3OJ2BZLL1k
Για την κορακλα μου https://youtu.be/g7iZ5VaJTxU
Χρόνια πολλά σε όλους σας, ιδιαίτερα σ' αυτους που η τύχη τους άφησε και φέτος μόνους, που δεν έχουν λάβει σχεδόν από κανένα μία ευχή, σ αυτους που και ψες και σήμερα είναι σχεδόν μόνοι, σ' αυτούς που βιώνουν ψυχαναγκαστικές και καταθλιπτικές σκέψεις μέσα στη μοναξιά τους της σημερινής όμορφης για τους υπόλοιπους μερας.
Χρόνια πολλά, Χριστός Ανέστη, τέτοιες μέρες η μοναξιά για τους μοναχικούς ανθρώπους γίνεται πιο αφόρητη! Αν κάποιος/ποια είναι μόνος/νοι και θέλει να πει μια κουβέντα ας μου στείλει μήνυμα στο Ibox!
Εστάλη από Redmi 4X στο E-Psychology.gr Mobile App
Η κορακλα μου ειναι φοβερη δε θελει μαλακα μουνοδουλο να του τα τρωει θελει κοριτσακι για νυφη ειναι τιμια τουλαχιστον ανοιγω θεμα
Υπομονή φίλε και μην επιτρέπεις να σε παίρνει από κάτω! Βρες τους πιο κοντινούς σου (οικογένεια, συγγενείς) και κάνε ότι μπορείς για να εισαι κοντά τους για να περάσεις μαζί τους όσο καλύτερα θα γινόταν. Κι αν είστε τώρα σε άλλες πολεις κάνε τους τηλεφωνήματα και βγες και έξω.
Χρονια πολλα σε ολες τις ψυχαρες του φορουμ!
Κατα λαθος το διαβασα χρονια πολλα σε ολους τους ψυχακες του φορουμ.χαχα
Εστάλη από SM-J510FN στο E-Psychology.gr Mobile App
οταν εισαι θεος καπιες φορες σκεφτεσαι πως γινεσαι χιλια κοματια και ξαναγενιεσαι απ τις σταχτες σου
οπως λεει και ενα τραγουδι οταν μαζεψεις ολη τη γνωση θα νιωσεις τον εγκεφαλο σου να τριζει και μετα θα νιωσεις κορυφη
Σκέφτομαι πόσο μαλακισμένη είναι η ζωή ορισμένων από εμάς (και μιλάω για τον εαυτό μου μη παρεξηγηθεί κάνεις εδώ μέσα) ώστε πάντα να καταλήγουμε να κάνουμε την λάθος επιλογή, αυτό που δεν βγαίνει, αυτό που δεν θα οδηγήσει πουθενά. Πας να σώσεις το απίστευτο άγχος, την έλλειψη αυτοπεποίθησης, την κατάθλιψη αλλά και τα πραγματικά προβλήματα, πέφτεις στον αλκοολισμό. Τα κότσια για να πάω να ρυθμίσω κάτι που πρέπει επειγόντως και είναι σημαντικό δεν τα βρίσκω, αλλά για να κλέψω τα γαμωποτα που πίνω, ναι εκεί πέρα τα βρίσκω.
Και απ'την άλλη.... Πόσο ωραία είναι η ζωή ορισμένων... Που γεννιούνται και όλα τους έρχονται εύκολα, ασχολούνται με τις υγιείς σχέσεις τους, είναι ώριμοι, με καθαρό μυαλό κλπ.... Και ποτέ δεν θα τους πιάσει καταναλωτική μανία, ποτέ δεν θα πέσουν στα πατώματα, ποτέ δεν θα τους περάσει από το μυαλό να αυτοκτονήσουν. Ποτέ δεν θα πίνουν για να μπορούν να την παλέψουν, να την βγάλουν άλλη μια μέρα, για να μην αποτρελαθουν.... κλπ...
Φυσικα και δεν πεφτουν ολοι στο αλκοολ.
Αλλα σχεδον κανενος η ζωη δεν ειναι απλα ευκολη και στρωμενη με ροδοπεταλα οπως την παρουσιαζεις.
Αν κατσεις να αναλυσεις και την πιο " ευκολη" ζωη αντι να μιλας ετσι γενικολογα, θα διαπιστωσεις δυσκολιες, δοκιμασιες, προσπαθεια, αναποδιες, ατυχιες, αδυναμιες, ολα τα καλα. Αλλα εναν αλλο τροπο διαχειρισης σε ολα αυτα απο καποιον που θα καταφυγει στις ουσιες.
Οποτε επικεντρωσου σε ΑΥΤΗΝ την διαφορα. Στο τι εχει ο τροπος καποιου που δεν θα πεσει στις ουσιες, στην αναποδια. Και δεν εννοω να γινεις υπερανθρωπος και να τα λυσεις ολα μονος σου.
Υπαρχουν ανθρωποι που τα ξερουν αυτα και πολλοι απο αυτους τα εχουν ζησει αυτα που περιγραφεις και εχουν μαθει τροπους. ΑΥΤΑ βρες και δες. Το να νομιζεις οτι ολα οφειλονται σε καποια ατυχια σου να μην εισαι σαν αλλους, μονο στασιμο σε κραταει. Αυτο που σε προχωραει ειναι να βρεις βοηθεια για το διορθωσεις, οπως εκαναν κι αλλοι.
Διανοησε οτι υπαρχουν ανθρωποι που αν δεν πανε στη δουλεια παθαινουν καταθλιψη εγω δουλευω απο δεκα χρονων αν δεν βγω απο το σπιτι παθαινω τα παντα
δεν εχω κανενα εγω που γεννιεται και του ερχονται ολα ευκολα εγω το εχω πει πχ αδυνατο να βγαλεις ακρη με καπιον που δε φαινεται τι πιστευει απο οσα λεει ποτε συμφωνει με καπιον και ποτε οχι αν δε μαντεψεις αν κανει για σενα η οχι
οι αλλοι οσο θα πεδευονται να βγαλουν ακρη με οσα πει ο εγκεφαλος τους θα κανει ντιγκ ντογκ κρατσα κρουτσα και οσο πιο πολα λεει τοσο λιγοτερα θα καταλαβαινουν
η μονη λυση απο εικονα νουμερα αριθμους και χρωματα να μαντεψεις αν κανει για σενα αλλιως θα χει αυτο το αποτελεσμα
Μπραβο αλεκο συμφωνω ατιμο απυθμενο εγω που υποσκαπτεισ το ειναι
Η πιστη μας μονο μπορει να αναστησει ο,τι πεθανε.
Χρονια πολλα αδελφια τρελοι.
Ολη η πολη σε ενα κλιπ
https://youtu.be/0C3cejNLM2w
για να πιστευεις πρεπει οι αλλοι να μη πιστευουν σε σενα
η πιστη ειναι το μονιμο αντικειμενο αμφισβητισης
το μυαλο ειναι το μονο αντικειμενο που κανει τη διαφορα
και αυτα τα 2 μαζι ειναι ενας ποιητικος συνδιασμος
όταν προς στιγμήν στηριχτείς σε άλλους για κάτι, τότε βιώνεις μέσα σου την αγχώδη αγωνία, προαίσθηση που προκαλεί θλίψη και το φόβο ότι αυτό που θα σου προσφέρουν δεν είναι αυτό το οποίο πραγματικά θα θελες. Οι παρεξηγήσεις κι οι εκνευρισμοί τους προς εσένα όταν θα τους αρνηθείς αυτο που πάνε να σου προσφέρουν είναι το τίμημα που δεν προσπάθησες από μόνος σου. Ο φόβος, όσο δεν τον νικάς, σε φέρνει συνέχεια στην κόλαση.
Ιωαννη ειναι νομοσ για να γινει η δουλεια σωστα την κανεισ μονοσ σου ποτε θα μαθεισ
φιλε Γιαννη θα σου ελεγα να σκεφτεις ως εξης, σκεψου οτι οπωτες σου τυχη κατις κακο, οπωτες μπορει να χειαστεις βοηθεια απο καποιον σε δυσκολη στιγμη σου αυτη ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΗ!! ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΚΙ ΚΑΘΕ ΔΥΣΚΟΛΙΑ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙΣ ΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΗ ΚΙ Α ΕΙΝΑΙ! .
Αν πας ,αν πορευτεις με αυτη την σταση ζωης πιστεψεμε θα νιωθεις πολυ καλητερα, το εχω καμει κι ειναι καλο, βεβαια εχει τρελη μοναξια αλλα ειναι υπεροχο διοτις πολλες φορες στη δυσκολη καποιος θα σε βοηθησει κι επειδη δε θα το περιμενεις θα ειναι σαν Θειο δωρο!! απεναντιας οταν στηριζεσαι σε αλλους οσο κι αν σε βοηθαν πωτες δεν ειναι αρκετο! δοκιμαστω
Κοιτώντας την ημερομηνια......ετσι ξαφνικα θυμήθηκα οτο ένας φιλος παλιός εχει γενέθλια....χρονξα πολλα να σε χαιρονται οι γυρω σου....οσο αφορα εμας ίσως αν γυρνουσαμε υο χρονο πισω να ηταν διαφορετικα
You miss me
Οχι εχει νοημα
Λοιπον κορη μου που εισαι εικοσι χρονων δουλευω απο οχτω χρονων κ αθλουμαι στα δεκαεφτα ειχα ολοκληρωθει σαν προσωπικοτητα και ειχα λεφτα αυτο ειδε η μανα σου κι εκανε τη μαλακια τησ θα εισαι παντα η κορη μου κι οτι θεσ απο λεφτα αν εχω κ μυαλο εδω θα ειμαι μεχρι τα πενηντα μου σιγουρα αυτα κ θελω να σπουδασεισ και να κανεισ ταξιδια
Παλι καλα που ειναι ολοι αχρηστοι
απο τοτε που αλαξε η ωρα δεν μπωρω να ξυπνησω το πρωι, ειμαι συνεχεια νυσταγμενος τη λετε να φταιει
Τα πρωινα φαρμακα
Λες βρε ελις να φταίει το σολιαν
Εστάλη από MotoG3 στο E-Psychology.gr Mobile App
Δε μπορω να κοιμηθω.
Συμπασχει κανεις?
Ουτε εγω. ....
Εχω αγχωθει στο φουλ.
Για ολα.τις πα.....ιες και ολα τα υπολοιπα
Δεν παιζω μπασκετ
Και μην κοροιδευεις.δεν ειμαι απο τις αντρικο στυλ λεσβιες.το οτι μαρεσουν οι γυναικες δε σημαινει οτι δεν ειμαι θηλυκη
Βολευ? Μπαντμιγκτον?
γιατι που εινα ιτο προβλημα αν καποια ειναι ''αντρολεσβια''?Γιατι προσβαλλεσαι?