κ εγω θέλω -4 μεχρι τα Χριστούγεννα!!!!!!!!!βαλτε με στην παρέα σας!!!!!!!
σήμερα -400γρ μετα απο 3 ωρες γυμναστικη χτες.
Printable View
κ εγω θέλω -4 μεχρι τα Χριστούγεννα!!!!!!!!!βαλτε με στην παρέα σας!!!!!!!
σήμερα -400γρ μετα απο 3 ωρες γυμναστικη χτες.
Πως ειναι το γυμναστηριο granitoula?:D
εννοείται γρανιτούλα ...
3ώρες γυμναστήριο θα μας τρελάνεις??
που πας??
με τον χορο τι έγινε?
Sasa εκανα και χορό και γυμναστήριο χτες.κουράστηκα πολύ βεβαια απλα έτυχε ετσι το πρόγραμμα.
Constance το γυμναστήριο ειναι σούπερ.μ αρεσει πολύ γιατι μου αλλάζει σιγά σιγά τη ψυχολογία και μετα οταν τελειώνω δε πεινάω.θα πηγαίνω βεβαια καθε μέρα για να μην το παρατήσω.
ελιώσες μπράβο όμως ε με γυμναστική θα τα χάσεις στο μπαμ την Πέμπτη λέω και εγώ να γραφτώ curves ...
πως τα βλέπεις καλά είναι??
ναι μια χαρα.βασικα μ αρεσει πολύ γιατί ειναι κ πολύ συμπαθητική η γυμνάστρια κ οι αλλες κοπέλες κ με ενθαρρύνουν πολύ γενικά.
παντως πιστευω οτι μετα τους 3 μήνες θα βαρεθώ αλλα αν τότε ειμαι στα κιλά που θελω θα κανω κατι ακομα πιο δυναμικό.
Μια απ'τα ιδια κ σημερα..Quote:
Originally posted by onelifeonechance
Στα ιδια σημερα, 69.5
90.0 στη ζυγαρια της αθηνας (διαβαθμισης μισοκιλου)
καθημερινο ζυγισμα στο εξης
να ρωτήσω κάτι άσχετο?γιατί μετά το γυμναστήριο με δείχνει τουλάχιστον μισό κιλό πάνω απ οτι πριν?το πρωι με δειχνει λιγότερο αλλα μετα το γυμναστηριο ενω νοιωθω ανάλαφρη ζυγίζω περισσότερο.!επισης ολος ο κοσμος μετα πειναει ενω εμενα μου κόβεται η ορεξη.!!!????!!!!
πινεις νερο κατα τη διαρκεια του κυκλικου?
οχι μονο μισο ποτηράκι μετα και αν.
κοιτα θυμαμαι οτι οταν ειχα μετρηση επρεπε να την κανω πριν αρχισω την ασκηση γιατι η κοπελες μ ελεγαν οτι μετα φουσκωνεις και η μετρηση δεν ειναι σωστη... ισως να ειναι το ιδιο... βεβαια εγω ημουν παντα πεσμενη εστω και 100 γρ μετα το προγραμμα
δε ξερω ρε γμτ.παντως ξεφουσκώνω σιγουρα.,να σ ρωτήσω εκανες ποτέ πανω απο 3 γύρους?
oχι στο Χαλανδρι καναμε 2μιση κυκλους
ποση ωρα?αφου με 2.5 βγαινει λιγότερο απο 30 λεπτα.