γιατι το πουλι μου θελει κρεας επανω του οχι κοκαλα και υπολειμματα κρεατος. ερχεται και χειμωνας θα κανει ψωλοκρυο δε μπορω να εχω διπλα μου ενα παγωμενο σωμα. :(
Printable View
ωμη πραγματικοτητα παιδια μου, παντα λεω τα πραγματα οπως ειναι. :)
ηταν, η τελεια μερα !! αρχιζει το καλοκαιρι με χρωματα Σεπτεμβριανα για μενα !!
αναρωτιέμαι αν η γιόγκα βοηθάει στο αδυνάτισμα... Και σκέφτομαι τους πονοκεφάλους που έχω εδώ και λίγο καιρό μην είναι από τα φάρμακα..?
Αρχίζω να με φροντίζω σιγά σιγά.. Βήμα βήμα θα τα καταφέρω. Τουλάχιστον να μην κατηγορήσω τον εαυτό μου μετά από χρόνια ότι δεν προσπάθησα, ότι δεν πάλεψα, ότι βάλτωσα όπως οι υπόλοιποι. Μπαίνω στο μικρόκοσμό μου και ξεκινάω. Δε θα με ρουφήξει ο χαμός που προκάλεσαν άλλοι για μένα. Τέλος.
και σημερα με υπερηφανεια μπορω να πω ΝΑΙ κερδισα και ξεπερασα την Βουλιμια! ενα κομματι εφυγε.....κλεινω σχεδον 1 χρονο χωρις βουλιμικα και τακτικους εμετους
Αν θα χει πάνω του το πουλί κρεας και μαλιστα ωραίο κρέας ή κοκαλα και υπολείμματα ή αν θα το αφήσουμε να ξεπαγιάσει "ακάλυπτο" τώρα που έρχεται χειμώνας από εμάς εξαρτάται. Θα πρέπει να κινηθούμε από μόνοι μας για να βρουμε!!!! να μην περιμενουμε απ τους αλλους να μας βρουν ούτε να ρθει από μόνο του να μας βρει, κι όλα αυτα παρά την ατυχία που δεν είχαμε όταν γεννηθήκαμε αλλά φρόντισαν άλλοι να μας τη φορτώσουν για να υποφέρουμε. Το χω ξαναπεί εδώ, αυτά που για τους πιο πολλούς είναι απλά και αυτονόητα δεν είναι το ίδιο για όλους.
Σήμερα νοιώθω εγκλωβισμένος. Θέλω να σπάσω τα καλούπια που μ εχουν σκλαβωσει να ελευθερωθώ, δεν με γεμίζει η κατάσταση αυτη, θα θελα να ξεσπάσω με το παραμικρό
Οτι δεν εχω κουραγιο ουτε να διαφωνησω εντονα πια.... να μπω στην διαδικασια να τα παρω κρανιο που λενε....... για καθε ηλιθιο-ηλιθια που κυκλοφορει... Ας παρκαρουν στα πεζοδρομια...ας πετανε σκουπιδια κατω.. ας παιρνουν την σειρα στο ταμειο .... ΧΕΣΤΗΚΑ.... Καφροι ειμασταν ειμαστε κ θα ειμαστε σ αυτη την χωρα....
σκεφτομαι οτι μ'αυτα που μαθαινονται αλλαξτε χωρα καλυτερα...
πρεπει να κοιμηθω κ δεν μου ερχεται....................ιουυυυυυ υυυυυυυυυυ!!