Δεν ειπα οτι ειναι προβλημα.απλως οτι εγω δεν μοιαζω ετσι
Το μην κοροιδευεις πηγαινε στο μεγαλε.λες και ειμαι αντρας
Εστάλη από SM-J510FN στο E-Psychology.gr Mobile App
Printable View
Δεν ειπα οτι ειναι προβλημα.απλως οτι εγω δεν μοιαζω ετσι
Το μην κοροιδευεις πηγαινε στο μεγαλε.λες και ειμαι αντρας
Σορτσακι φουστα
λοιπον ακου τι θα κανουμε θα ερωτευτεις πρωτα εμενα και μετα αμα δεις οτι δε τραβαει θα σε γνωρισω σε φιλες μου
Πολυ αστειο .να σαι καλα
εφαγα χυλοπιτα
https://i.imgur.com/Q4bXARL.jpg
............................
Οποιοσ θελει να του πω πωσ βγαζει καρπο η ελια να γινει πλουσιοσ κ αντρεσ κ γυναικεσ δημοσια θα το γραψω
Παυλο θεσ η θεσ συνταξη
Θελω εγω .πες μας
Κλαδεμα μονο τα ξερα κ τα μπερδεμενα λιπασμα μπολικο να βγαλει ανθοσ κι ενα καρποδετικο για τα μη βιολογικα κ εγινε καρποσ το ανθοσ αυτοσ ειναι ενασ τροποσ
για το μονο πραγμα που εχω μετανιωσει ως τωρα ειναι οταν δε πιστεψα τον εαυτο μου και ζηταγα απο τους αλλους να μου πουν αυτο που ειδη ηξερα ειναι το μονο πραγμα που με ενοχλει φοβερα οταν το σκεφτομαι
τοσο καιρο απεφευγα να μιλησω γιατι περιμενα να περασει ο καιρος για να καταλαβουν μερικοι οτι στα πραγματα που πιστευω οτι εχω δικιο δεν αλαζω γνωμη με τιποτα και αυτο μονο ο χρονος που περνα θα τους κανει να το καταλαβουν.
αν τους πειραξε ο τροπος που μιλαγα ισως ηταν το μονο σημειο που μπορει να ειχαν δικιο αλλα καπιες φορες δεν εχω την υπομονη να μιλησω ηρεμα και να εξηγισω τι ακριβως σκεφτομαι με το πιο λογικο τροπο αλλα αυτο αφορα μονο το τροπο που μιλω που καπιες φορες ειδικα οταν φουντωνω μιαζει με τσουναμι.
ισως δεν ειμαι ο πιο ευγενικος ανθρωπος που υπαρχει αν και προσπαθω να καλυψω αυτο το ελλατωμα που μαλον αφορα μονο τα λογια αλλα σιγουρα ειμαι ο πιο αποφασισμενος ανθρωπος που υπαρχει
δε ξερω τι εχω παθει αλλα σε λιγο θα αρχισει να μου λειπει ο εν χριστο αδερφος
Αλεκο μια χαρα εισαι κ ησουν παντα
Που ειναι οι κοριτσαρεσ
Αλεκο καλο παιδι ειναι ο εμ χωρισ ιχνοσ πλακασ
Δεν ξέρω τι προηγήθηκε και στο είπε αυτό, απλά έτυχε και είδα τη δική σου ανάρτηση.
Η iwanna πάντως είναι η μικρή της παρέας, νομίζω είσαι αρκετά μεγαλύτερος της, έχει αναφέρει εδώ πολλές φορές τους προβληματισμούς για την σεξουαλικότητα της οπότε η ανάρτηση σου μάλλον ήταν προσβλητική.
ολοι αναρωτιουνται αν υπαρχει θεος και γιατι δεν διχνει τη παρουσια του στους εν χριστο αδελφους :)
μαλον επειδη ο θεος σε καπιο μακρυνο πλανητη θα σκεφτεται οτι επιτελους οι ανθρωποι σταματησαν να πιστευουν σε αυτον αλλα αυτος εκανε τα παντα γι αυτους και τωρα μπορει επιτελους να ξεκουραστει στη ξαπλωστρα του χωρις καμια ενοχη.
Αυτοσ χωνεται σε ολουσ μιλαει σωστα καποιεσ φορεσ αλλα γενικα χωνεται
Η ιωαννα δυναμωσε λιγακι εδω τοσο καιρο θελει κ γυμναστικη ιωαννα να σου πουμε μπραβο να κανεισ καλη δουλεια
Όταν βλέπω άτομα των φοιτητικών παρατάξεων να προσεγγίζουν τους υπόλοιπους φοιτητές με τόσο άσχημο και πιεστικό τρόπο,εκνευρίζομαι.
Γιατί φταίνε και οι 2 πλευρές!
Τα δεκα τελευταια χρονια που τα περασα εγω στα χωραφια κ εσεισ πανω απο τουσ υπολογιστεσ κατι σασ κανανε κ βγαλατε ολοι ψυχολογικα δεν υπαρχει αλλοσ υγιησ εκτοσ απο μενα κατι σασ κανανε που εγω τη γλυτωσα επειδη επαιζα μπαλλα κ ημουν εξω
Δεν υπαρχει υγιησ πλεον
Οι γερμανοι ξερωντασ οτι οι ελληνεσ ειναι απληστοι σασ δειχνουν ολεσ τισ μαλακιεσ στο ιντερνετ ειμαι απο τουσ λιγουσ διαφορετικουσ κι ετσι τι γλυτωσα
Το φιλαρακι μου
https://youtu.be/4kXUB-s71Dk
Τακαροσ
https://youtu.be/KyinOQWlKIE
εχεις δικιο γιατι το ειδες τυχαια ξεμπαρκο γι αυτο νευριασες,δεν πειραζει
αν ειμαι η ντιανα που λες τοτε μαλλον ειμαι και λεσβια γιατι μ αρεσουν οι γυναικες.Να ερθεις κι εσυ για βολει,απαραιτητο το καυτο σορτσακι(να ενα θεμα που πρεπει ν ανοιξω,η εμμονη μου με τα καυτα γυναικεια σορτσακια)
Εμενα μαρεσουν πολυ τα ολοσωμα.τυπου σαλοπετα σορτσακι η σαλοπετα φουστα
Μπραβο τεκνα μου
ειναι ενας μηχανισμος καρκινωμα της μεταπολιτευσης...Μην μπαινεις στο τρυπακι να δεις τι κανει η μια πλευρα και τι η αλλη,ειναι ολες απο την ιδια γεννα.Δες τα κομματα στο ξενοβουλιο.Βλεπεις να ειναι αντιπαλα μεταξυ τους οταν προκειται να μας γ.μησουν?
Η πολιτικη ειναι εμποριο.Μαζευουν πελατες(εμας) και μετα πανε και εμπορευονται τους κοπους μας και τα πλουτη μας στα ξενα και ντοπια ολιγαρχικα συμφεροντα.
Εικοσι χρονια θα βασιλεψετε οπωσ κ οι προηγουμενοι καλη επιτυχια νεολαια εγω ειμαι εκτοσ κοινωνιασ παλι
χρωσταμε ενος λεπτου κραυγη για τις μερες που σιωπησαμε
λιλη ζωγραφου.
Φιλακια στη ρεα την θυμηθηκα τωρα