ʼβα υπήρχε δάνειο για αισθητικές επεμβάσεις, β@ζοδάνειο δηλαδή;
Printable View
ʼβα υπήρχε δάνειο για αισθητικές επεμβάσεις, β@ζοδάνειο δηλαδή;
Εγώ τότε θέλω β@ζοδάνειο, μπουτοδάνειο, κ@λοδάνειο και μπρατσοδάνειο! Μπορώ;!:lol:
Βυζοδάνειο, ναι!! Το είδα και δεν πίστευα στα μάτια μου! :o :o
Εμένα πάλι ένα απλό λαλαγκοδάνειο θα με έκανε χαρούμενη! Είμαι ολιγαρκής τύπος..:lol:
Quote:
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
Έχεις δίκιο Break το είχα ξεχάσει το ζουμπάνισμα! Ήθελα νάξερα με το ρεβύθι θα ζουμπανιστεί ή θα αεριστεί;;:lol::lol:
Κοριτσάρα να ΄σαι καλά όλο με κάνεις κ γελάω με τα μνμ σου :smilegrin:
Α, τι να σου πω αυτό δεν μπορώ να στο δανείσω, αλλά πάλι αυτός το δανείζει κι από μόνος του χωρίς να το ξέρω καν!:lol:Quote:
Originally posted by Ava
Εμένα πάλι ένα απλό λαλαγκοδάνειο θα με έκανε χαρούμενη! Είμαι ολιγαρκής τύπος..:lol:
Quote:
Originally posted by Ava
Δηλ να βάλεις λαλάγγι? :smilegrin:
Δε μου λες Break πάλι σε ακούει η μητέρα σου να γελάς μόνη σου στο δωμάτιό σου; Την έχεις κατατρομάξει τη γυναίκα. Θα πάει στον ψυχίατρο και θα του πει γιατρέ κάντε κάτι γιατί η κόρη μου δεν είναι καλά, κάθε βράδυ κλείνεται μόνη της στο δωμάτιό της και γύρω στις 23.00 με 23.30 αρχίζει να γελάει ασταμάτητα! :lol:Quote:
Originally posted by break
Quote:
Έχεις δίκιο Break το είχα ξεχάσει το ζουμπάνισμα! Ήθελα νάξερα με το ρεβύθι θα ζουμπανιστεί ή θα αεριστεί;;:lol::lol:
Κοριτσάρα να ΄σαι καλά όλο με κάνεις κ γελάω με τα μνμ σου :smilegrin:
Δεν θέλω να βάλω λαλάγκι, να δανειστώ ένα, μόνο για λίγο και θα το επιστρέψω, το υπόσχομαι... :P
:lol: :lol: :lol: :lol:Quote:
Originally posted by break
Quote:
Originally posted by Ava
Δηλ να βάλεις λαλάγγι? :smilegrin:
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Όταν με πρωτοάκουσε ήτανε στη κουζίνα κ έρχεται κ μου λέει λέγε τι θέλεις τίποτα της λέω μα καλά δεν με φώναξες? μου απαντάει!!!!!!!!!!!!!! :crazy::crazy::crazy::crazy:
Ε ρε και να είχα λαλλάγγι θα ήμουνα κ μεγάλος γ@#μ#ς!!!!!!!!!!!!!!!!
οοοουυυυυυυυυυυ εαν ήτανε κ προικισμένο !!!!!!!!!
Ε, άμα είναι έτσι Break πες της όταν πάει στον ψυχίατρο για σένα ας ρωτήσει για καλό και για κακό και για τον εαυτό της αφού ακούει φωνές!!:lol:
Τώρα θα δεις τι θα πάθει η μανούλα, μόλις ακούσει τους "ευγενείς" ήχους του παρακάτω βίντεο!
Να το δει και η Eli μας και να μη ξαναφάει φασόλια, ρεβύθια και παρόμοια φαγητά!
Όσοι τρώτε, καλή όρεξη!
:bigsmile: http://www.youtube.com/watch?v=tQLBV...eature=related
Μωρέ με εμένα κόρη σίγουρα στο Δαφνι θα καταλήξει!!!!!!
Μα τι βρωμοκόριτσα είμαστε πάντως! Για ότι και να πούμε πάλι στο λαλάγγι καταλήγουμε, δηλαδή πάλι τη γαϊδούρα βλέπω ένα πράγμα! Από τα δάνεια ξεκινήσαμε και από εδώ το φέραμε από εκεί το πήγαμε πάλι στο λαλάγγι καταλήξαμε!:lol:
Ο πεινασμένος καρβέλια ονειρεύεται :bigsmile:
Εγώ για δάνεια μίλησα, είμαι αθώα! :saint2:
Πάλι τη γαιδούρα βλέπω! Όσο σκέφτομαι ότι αυτό το σίχαμα έχει λαλάγκι, μου έρχεται αναγούλα!
ʼβα στο βιντεάκι πιο πολύ με πείραξε αυτός που είναι κακάσχημος παρά οι κλ@νιές!:lol:
Εϊ, ψιτ, εσύ η αθώα, εκτός από αθωότητα έχεις και αμνησία γιατί εσύ ξεκίνησες με το λαλαγγοδάνειο; Ξαναβάλε μέσα την ουρά σου λοιπόν!:lol:Quote:
Originally posted by Ava
Εγώ για δάνεια μίλησα, είμαι αθώα! :saint2:
Όλο το σκηνικό είναι ρομαντικό και χαριτωμένο! Η ασχήμια του, τα πεσμένα βυζιά του (εμείς μια χαρά είμαστε τελικά), οι κλ@νιές, το ότι τρώει ρουφώντας, α, τη μύγα που την πάτε; :lol:
Πες τα Τζινα μόλις τώρα κοίταζα τα προηγούμενα post γιατί δεν θυμάμαι κ πολύ καλά αχ γεράματα!!!!:starhit:Quote:
Εϊ, ψιτ, εσύ η αθώα, εκτός από αθωότητα έχεις και αμνησία γιατί εσύ ξεκίνησες με το λαλαγγοδάνειο; Ξαναβάλε μέσα την ουρά σου λοιπόν!:lol:
Είμαι πολύ σιχασιάρα κ δεν το είδα όλο!
Μεταξύ κατεργαρέων ειλικρίνεια!
Και τώρα, αφού σας σκανδάλισα με την αναφορά στα λαλάγκια, αφού σας φλόμωσα, αφού σας περιποιήθηκα γενικώς, πάω για ύπνο! Δεν ξέρω τι θα δω στον ύπνο μου, μη με ρωτάτε.. Κανένα καρβέλι ίσως; :blush:
Καληνύχτα και καλή συνέχεια!
Καληνύχτα ʼβα και καλή ξεκούραση. Φιλάκια.
να σου δωσω κατι να εχεις να ονειρευεσαι Αβουλινι μου καλο κ οχι σκετα καρβελια.....
Καληνύχτα Ava, όνειρα γλυκά κ απονείρευτα!!!!:wink2:
Σοκολατενια μαλλον δεν προλαβε να δει τη φωτο γιατι αλλιως δεν θα ηταν πολυ απονηρευτα!:PΚαληνυχτα κοριτσια!
Τζινακι χρωσταω τηλ αλλα σημερα ετρεχα με τα ψωνια κ αυριο ειναι τσικνοπεμτη οποτε εχει τρεξιμο.Θα σε παρω πριν το επομενο σιδερωμα παντως......
Εντάξει Γλαύκη. Ραντεβού στο επόμενο σιδέρωμα, κοίτα να βάλεις πολλά πλυντήρια! Καληνύχτα και καλό ξημέρωμα.
Έλενα πάω να ξαπλώσω κι εγώ να δω ταινία. Καλό βράδυ να έχουμε όλες και καλό ξημέρωμα.
Καληνύχτα κοριτσάκια :love:
καλημέρα , ξύπνησα από έναν απολαυστικό ύπνο, έφαγα το πρωϊνό μου, και πάω να βαφτώ (όχι να μασκαρευτώ) , να γίνω μια όμορφη, να πάω στη δουλειά να κατακτήσω τα πλήθη, σήμερα στο after school τσίκνισμα , θα πέσουν οι φωτογράφοι πάνω σε όσους θα χορέψουν και θα χορέψω ω ρε παιδιά, αν εμπνευστώ! Bye for now!
Καλημέρα κοκόνες μου!
Δεν έχω διαβάσει ακόμη τα χθεσινά σας καμώματα αλλά πέρασα να πω την καλημέρα μου μιας και χθες βόλταρα πάλι! Από το απόγευμα και μετά μην τον είδατε τον Παναή! Βόλτες και σεμινάριο είχε το μενού :D. Πέρασα όμορφα και έκανα και μία βόλτα με το ποδηλατάκι μου που το είχα αφήσει στην ακινησία τόσο καιρό λόγω κρύου και βροχών.
Καλή ΤσικνοΠέμπτη να έχουμε!
Καλημέρα. Eli μου σε ψάχναμε χθες και κάναμε υποθέσεις για το που είσαι. Καλύτερα που δεν έχεις διαβάσει ακόμα τι γράψαμε γιατι σε στολίσαμε και σένα δεόντως!:lol:
Γιώτα χαίρομαι που ξεκινάς τη μέρα σου με ανεβασμένη διάθεση κι εγώ λέω έχεις δεν έχεις έμπνευση να χορέψεις και να διασκεδάσεις στο σχολείο. Κάνε και μία σβούρα μπροστά στον δυσλειτουργικό για να δει τι χάνει!!
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:Quote:
ʼβα μάλλον τα ίδια θα είναι. Ο έλληνας δεν τη χάνει τη διασκέδασή του, είμαστε ικανοί να πάρουμε και ταβερνοδάνειο προκειμένου να περάσουμε καλά!
Δεν παίζεσαι!!!!!
Φτου σας δεν ντρέπεστε!!! Τέτοια σας έχω μάθει εγώ! Να κοροϊδεύετε τον κόσμο και μάλιστα κατά την απουσία του!! Προσέξτε μην κλάσω εσάς και μετά δεν ξέρετε που να κρυφτείτε!!! :lol::lol::lol:Quote:
Originally posted by Ava
Ρεβύθια και ζούμπα δεν πάνε μαζί!Quote:
Κάτι μου λέει ότι θα έρθει καταντροπιασμένη και θα λέει κορίτσιααααα, ρεζίλι έγιναααα!!:spin: :smilegrin:
Ζουμπανίστικα χθες κανονικότα όμως όχι στην Ζούμπα αλλά στα σεμινάρια του Ζουμπανέα :lol: και τελικά δεν πρόλαβα να φάω ρεβίθια γιατί έφαγα μελιτζάνες το μεσημέρι και το βράδυ έπαιξε ταβέρνα. Οπότε ρεβίθια σήμερα με το καλό, το βράδυ σας την έχω στυμμένη :punk:
:lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Τη λεμονόκουπα;; :lol: :lol: :lol: :lol:Quote:
[i]Originally posted by Eli
...το βράδυ σας την έχω στυμμένη :punk:
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: γράψτε λάθος στα πρακτικά! Στημένη ήθελα να γράψω!