O Tassos της εύχεται με το καλό να χειρουργηθεί και να ξενοιάσει, εσύ της λες να το ξανασκεφτεί μπας και αλλάξει γνώμη.Quote:
Originally posted by sweetOctober
Πραγματικά οπως το λεει ο Τασος ειναι!
Σε τι ακριβώς συμφωνείτε;
Printable View
O Tassos της εύχεται με το καλό να χειρουργηθεί και να ξενοιάσει, εσύ της λες να το ξανασκεφτεί μπας και αλλάξει γνώμη.Quote:
Originally posted by sweetOctober
Πραγματικά οπως το λεει ο Τασος ειναι!
Σε τι ακριβώς συμφωνείτε;
Στο οτι οταν ο αλλος εχει αποφασισει κατι του ευχεσαι να ειναι σωστη η αποφαση του και οι ευχες σου ειναι μαζι του. Το να συμβουλεψεις καποιον να το ξανασκεφτει δε σημαινει οτι επειδη διαφωνεις με την αποφαση του δε του ευχεσαι καθε επιτυχια, σε οποια επιλογη κι αν κανει ;)
Τελος αν δεν το ειδες, ειπε το εχει σκεφτει, μεσολαβησε ενα μηνυμα της, που τα αλλαζει ολα. Σου ελυσα την απορια?
Ποτέ δεν θα πάψω να απορώ με κάποια πράγματα.
και πολυ καλα θα κανεις!
Σας ευχαριστώ ΠΑΡΑ πολύ ^_^ Πραγματικά αυτές οι ευχές σας μου φτιάχνουν την μέρα :)
Επίσης σκέφτομαι μια απαίσια ταινία που είδαμε σημερα στην τάξη αλλά μου έχει κολλήσει το τραγουδάκι που έπαιζε. https://www.youtube.com/watch?v=baP3EP_GD0I
Αραγε ψωνιστηκα πραγματικα, ή απλα οσοι με ειχαν συνηθισει με την αυτοπεποιθηση στα πατωματα τωρα τους ξενιζει η αλλαγη μου?
η φιλη μου ειδε στο ονειρο της οτι εχασα πολλα κιλα και ημουν μια κουκλαρα, κι γω της ελεγε "δε το πιστευω οτι καταφερα να τα ξαναχασω" διαρκως!
Και αν τους ξενιζει χεστηκες για δικο σου καλό είναι!
Σουιτάκι θα τα καταφέρεις και εκτός ονείρου είμαι σιγουρη :D
Για μένα, γαστροσκοπηση done (Χριστο δεν καταλαβα τελικά), Σαββατο 9 η ώρα χειρουργειο! Μπρρρρ
μολις μπορεσεις να μπεις να μας πεις 2 κουβεντες οτι ξυπνησες ετσι? Και να με δεις στον υπνο σου αδυνατη :P Αντε κοριτσαρα μου ολα καλα θα πανε και μετα θα πρεπει να κανω διαιτα να σε προλαβαινω! Το καλοκαιρι θα φορας μαγιο σουπερ σεξυ (κι γω το καλοκαιρι, αλλα δε ξερω ποιο καλοκαιρι :P ) :love: :love: :love:Quote:
Originally posted by Scarllet_D
Και αν τους ξενιζει χεστηκες για δικο σου καλό είναι!
Σουιτάκι θα τα καταφέρεις και εκτός ονείρου είμαι σιγουρη :D
Για μένα, γαστροσκοπηση done (Χριστο δεν καταλαβα τελικά), Σαββατο 9 η ώρα χειρουργειο! Μπρρρρ
ειναι αστερι το Σκαρλετακι, σε στηριζει διακριτικα ενω χαραζει τη δικη της πορεια. Σεβεται τις επιλογες των αλλων και κανει τις δικες της. Εκτος απο αυτες του....συναισθηματικου τομεα ιδιοτητες ανακαλυψα κι γω μολις, ποσο αποφασιστικη ειναι! Δεν ξερω τι ειναι το διατροφη και sleeve αλλα θελω να τη δω σιγουρα παλι εδω και θα μου λειψει πολυ το παρεακι μου. Οταν μπηκα σε προγραμμα και ειχα αναγκη ηταν παντα μεσα..................Quote:
Originally posted by Tassos67i
Απίστευτη ενεργοποίηση κι αποτελεσματικότητα όσο κι αποφασιστικότητα!!!Quote:
Originally posted by Scarllet_D
...Σαββατο 9 η ώρα χειρουργειο! Μπρρρρ
Με το καλό να γίνει η επέμβαση και να σε ξαναδούμε αυτή τη φορά μέσα από το "Διατροφή και sleeve".
Αχ καλέ με συγκινήσατε παναθεμά σας! :$ Εννοείται πως θα με ξαναδείτε, τόσο εύκολα νομίζετε γλυτώνετε απο μένα;; :D αχαχα Το ότι επέλεξα μια άλλη μέθοδο δεν σημαίνει πως θα σταματήσω να προσπαθώ για την απώλεια του βάρους, πράγμα που σημαίνει πως ακόμα θα έχω ανάγκη την υποστήριξη που τόσο απλόχερα μου δίνετε ^_^ Θα συνεχίσω να ποστάρω καθημερινά, εξάλλου μέσα απο το φόρουμ δεν έχουμε μιλήσει μόνο για γραμμάρια φαγητού και θερμίδες :) Συν το οτι δεν είναι πράγματα τα οποία θα σταματήσουν να με απασχολουν για πολύ πολύ πολύ καιρό ακόμα :P Απλά όπως ειπε κι ο Τάσος, αντι να ποστάρω στο Τι έφαγα σήμερα, θα ποστάρω στο διατροφή και sleeve :P
Αν καταφέργω να βρω ιντερνετ στο νοσοκομείο (το πιο σημαντικό ξέχασα να ρωτήσω αχαχαχα) θα σας ενημερώσω πως επέζησα :D (αν επιζήσω, γιατι οφείλω να ομολογήσω πως έχω ολίγον χεστεί πάνω μου :P )
Α και Σουιτ, δεν θελω βλακείες! μαζί το καλοκαίρι θα βγάλουμε τις κορμάρες μας στην παραλία :D Εξάλλου τα πας μια χαρά κι έχεις καταφερει τ σημαντικοτερο! Εχεις αλλάξει τρόπο σκέψης, κι αυτό είναι κάτι παραπάνω απο το ήμισυ ;)
Skarletaki η σκεψη μου ειναι μαζι σου :love:
Σκεφτομαι οτι οσο πιο λιγο τρωω τοσο πιο λιγο πειναω?! Απο χθες το μεσημερι εχω να φαω, ηπια μονο λιγο γαλα με κακαο το απογευμα κατα τις 6-7, και δεν εχω διαθεση να αρχισω να τρωω! Μαγειρευω φασολακια με πατατες γιαχνι για τους αλλους. Λεω να κανω μια μακαροναδα για μενα με σαλτσα πεστο και μπολικο τυρακι, και να φαω μεσημεριανο αντι για πρωινο :rolleyes:
γιατι δεν τρως και εσυ καλε φασολακια μαζι με την υπολοιπη οικογενεια?
Γιατι δεν πεινουσα, αλλα εκτος απο αυτο ηταν πολυ λιγα (μια κατσαρολα κανονικη η μιση). Προειχε να φαει αντρας + παιδι. Ηταν πολυ πολυ τρυφερα αλλα πολυ λιγα!
Τελικα εφαγα πατζαρια με σαλτσα πεστο, γιατι εντωμεταξυ πεινασα, αλλα μεχρι να κανω τα μακαρονια ειχα φαει τη σαλτσα :bouncy: