Εγω τη καταλαβαινω.. εινα δραμα τα τελευταια κιλα...
Printable View
Εγω τη καταλαβαινω.. εινα δραμα τα τελευταια κιλα...
ναι αλλα καπου πρεπει να μπαινει κ η λογικη ε?
να μην εφευγαν στην αρχη, να την καταλαβαινα την απελπισια, να εχεις υψος 1,75 κ να εισαι 69,5 κιλα κ να απελπιζεσαι, δεν το καταλαβαινω!!
κ επειδη εχω δει κατι φωτο, η One ειναι κουκλαρα, θεα κ μου κακοφαινεται να βλεπει ετσι τον εαυτο της.
δεν βλεπει χαλια τον εαυτο της ρε συ smart. απλα εχει βαλει ενα στοχο. να παει 69. και εχει χασει 30 κιλα και τωρα δεν μπορει να χασει το μισο κιλο... οταν θα φτανεις και εσυ στο στοχο σου θα το καταλαβεις... ειναι πολυ ψυχοφθορο...
εν πασει περιπτωσει δεν παει να πει οτι βλεπει τον εαυτο της ασχημο λογω του μισου κιλου...
καταλαβαινω τι λε πηνελοπη :)
απλα λεω οτι απ τη στιγμη που εχασε 30 κιλα δεν υπαρχει τοσο μεγαλη βια για το μισο.
δεν υπαρχει λογος ουτε ν αγχωνεται, ουτε να απελπιζεται.
εχεις δικιο... απελπιζεται για το οτι εχει κανει τοση μεγαλη προσπαθεια και κρατιεται συνεχεια να μην φαει κατι παραπανω και δεν βλεπει φως στον οριζοντα... αυτο δεν μπορεις να πεις ειναι απελπισια... γιατι δεν μπορει να πει δεν πειραζει ας αρχισω συντηρηση και θα χαθει και το αλλο μισο. γιατι ξερει οτι μολις μπει σε κανονικη διατροφη θα παρει κατευθειαν αλλο μισο κιλο (φουσκωμα εννοειται) και θα απογοητευθει ακομα πιο πολυ...
ξερω πως ειναι γιατι καθε μερα και εγω τα ιδια σκεφτομαι...
Aυτο ακριβως μα ακριβως ειναι Πηνελοπη μου!Quote:
Originally posted by penelope1985
εχεις δικιο... απελπιζεται για το οτι εχει κανει τοση μεγαλη προσπαθεια και κρατιεται συνεχεια να μην φαει κατι παραπανω και δεν βλεπει φως στον οριζοντα... αυτο δεν μπορεις να πεις ειναι απελπισια... γιατι δεν μπορει να πει δεν πειραζει ας αρχισω συντηρηση και θα χαθει και το αλλο μισο. γιατι ξερει οτι μολις μπει σε κανονικη διατροφη θα παρει κατευθειαν αλλο μισο κιλο (φουσκωμα εννοειται) και θα απογοητευθει ακομα πιο πολυ...
Να κρατιεσαι,να πεισμωνεις,να προσπαθεις να μην "κυλησεις" και αποτελεσμα τιποτα.
Και φοβαμαι οτι στη συντηρηση θα περασω ακομη πιο δυσκολα!
Ξερω οτι με μισο κιλο δε θα αλλαξει τιποτα απολυτως πανω μου απλα τωρα προετοιμαζομαι και με το γυμναστηριο που θα αρχισει να ανεβαινει κ λιγο η ζυγαρια απ'οτι βλεπω που λενε αλλα κοριτσια και με ενοχλει κ αυτο.
Δεν ειναι ματαιοδοξια αυτο που εχω απλα θελω οι κοποι μου να μην πηγαινουν χαμενοι!
Κ επειδη ακριβως εκανα τοσο δρομο,τωρα στον τερματισμο ειναι σαν να μην μπορω να κοψω το νημα!
και θα διαχωρισω εγω παλι το συναισθημα απο τη λογικη.
αλλο το πως νιωθουμε κ αλλο να επιβεβαιωνουμε με τη λογικη μας αυτο που νιωθουμε.
γιατι με το που θα χασει το μισο κιλο δε σημαινει οτι δε θα πρεπει αν προσεχει, γιατι αν δεν προσεχει παλι θα παρει.
δλδ αυτο το μισο κιλο ειναι ΠΡΑΓΜΑΤΙ αημαντικο για το σωμα της?
η απλα εχει κολλησει το μυαλο της επειδη ειπε απο την αρχη οτι θα χασει τοσα?
ξαναλεω οτι καταλαβαινω οτι ειναι ζορι να εισαι τοσο κοντα στο στοχο κ να βλεπεις οτι οσο περναν οι μερες δεν τον πιανεις απλα τονιζω οτι μερικες φορες ολο αυτο ειναι μια αυταπατη ( με την εννοια οτι ειτε 69 κιλα, ειτε 69,5 δε νομιζω να δει τεραστια διαφορα στο σωμα της. οποτε, υπομονη :) )
καμια δεν θα δει... αλλα θα εκπληρωσει τον στοχο της. δεν μπορεις να φανταστεις πωε ενιωσα εγω την μερα που ζυγιστηκα και ημουν 54.9. Νιωθεις οτι κατι καταφερες...
One ναι με το γυμναστηριο φουσκωνεις λιγο αλλα θα δεις πολυ μεγαλη διαφορα στο σωμα σου οπτικα οποτε δεν θα σε νοιαξει το ενα κιλο παρα πανω...
Αυτο που δεν εχω καταλαβει και ισως ειναι κ γελοια η απορια μου:
Σταματας να χανεις κιλα? Η απλα χανεις πιο αργα?
αν κ δεν ξερω πως ειναι δειχνει κ ακουγεται πολυ ψυχοφθορο αυτο που περνατε...Quote:
Originally posted by onelifeonechance
Aυτο ακριβως μα ακριβως ειναι Πηνελοπη μου!Quote:
Originally posted by penelope1985
Να κρατιεσαι,να πεισμωνεις,να προσπαθεις να μην "κυλησεις" και αποτελεσμα τιποτα.
Και φοβαμαι οτι στη συντηρηση θα περασω ακομη πιο δυσκολα!
Ξερω οτι με μισο κιλο δε θα αλλαξει τιποτα απολυτως πανω μου απλα τωρα προετοιμαζομαι και με το γυμναστηριο που θα αρχισει να ανεβαινει κ λιγο η ζυγαρια απ'οτι βλεπω που λενε αλλα κοριτσια και με ενοχλει κ αυτο.
Δεν ειναι ματαιοδοξια αυτο που εχω απλα θελω οι κοποι μου να μην πηγαινουν χαμενοι!
Κ επειδη ακριβως εκανα τοσο δρομο,τωρα στον τερματισμο ειναι σαν να μην μπορω να κοψω το νημα!
ελπιζω καποτε να το ζησω κ εγω (μαζοχισμος ε) εστω κ στα 70 κιλα.
αν θες τη γνωμη μου πετα τη ζυγαρια πια κ πιασε τη μεζουρα,
με το γυμναστηριο αν κανεις πολυ αεροβια φευγουν σφαιρα τα κιλα
αν ομως κανεις κ μυικη ενδυναμωση ωστε να ανεβασεις το μεταβολισμο σου μακροπροθεσμα θα βαλεις κ καποια μυικα κιλα
οποτε η ζυγαρια @@ θα δειξει, ομως ο καθρεφτης θα σε ανταμειψει!
κι επειδη δε θα το πιστευεις πιασε τη μεζουρα.
ειμαι σιγουρη οτι ολα καλα θα σου πανε γιατι εχεις πεισμα κ επιμονη, λιγη υπομονη ακομη κ προσπαθεια βελτιωσης, οσο γινομαστε καλυτεροι τοσο ανεβαινει ο βαθμος δυσκολιας...
εισαι η μονη που δεν εχεις πισογυρισει, κι αν το κανεις ανθρωπινο θαναι, αλλα δες κ τις αλλες τι καταφεραμε? κ ας μη μιλω εγω δες τις κοπελες στα δικα σου κιλα...
πας καλα το ξερεις κ θα το συνεχισεις!
Oχι αλλα χανεις λιπος και κανεις μυες. Οι μυες ομως ζυγιζουν περισσοτερο απο το λιπος και ετσι η ζυγαρια σε δειχνει στασιμη... αλλα εσυ το βλεπεις πανω σου οτι εισαι πιο αδυνατη.
στην αρχη βαζεις μυικη μαζα που ειναι πιο βαρυα απο το λιπος, χανεις ομως λιπος που ειναι πιο ογκωδες,Quote:
Originally posted by onelifeonechance
Αυτο που δεν εχω καταλαβει και ισως ειναι κ γελοια η απορια μου:
Σταματας να χανεις κιλα? Η απλα χανεις πιο αργα?
αρα δειχνεις πιο αδυνατη ενω δεν εισαι πιο ελαφρυα.
οσο μεταβαλλεται η συσταση του σωματος σου προς το καλυτερο τοσο πιο ομορφη θα δειχνεις ασχετα με το τιδειχνει η ζυγαρια.
θελει ομως σωστη διατροφη για να γινει αυτο παραλληλα με τη μυικη ενδυναμωση. σωστη διατροφη κ αρκετες θερμιδες για να εχεις δυναμη κ να μη τα παρατησεις.
αν θες τη γνωμη μου πετα τη ζυγαρια πια κ πιασε τη μεζουρα,
με το γυμναστηριο αν κανεις πολυ αεροβια φευγουν σφαιρα τα κιλα
αν ομως κανεις κ μυικη ενδυναμωση ωστε να ανεβασεις το μεταβολισμο σου μακροπροθεσμα θα βαλεις κ καποια μυικα κιλα
οποτε η ζυγαρια @@ θα δειξει, ομως ο καθρεφτης θα σε ανταμειψει!
κι επειδη δε θα το πιστευεις πιασε τη μεζουρα.
ειμαι σιγουρη οτι ολα καλα θα σου πανε γιατι εχεις πεισμα κ επιμονη, λιγη υπομονη ακομη κ προσπαθεια βελτιωσης, οσο γινομαστε καλυτεροι τοσο ανεβαινει ο βαθμος δυσκολιας...
εισαι η μονη που δεν εχεις πισογυρισει, κι αν το κανεις ανθρωπινο θαναι, αλλα δες κ τις αλλες τι καταφεραμε? κ ας μη μιλω εγω δες τις κοπελες στα δικα σου κιλα...
πας καλα το ξερεις κ θα το συνεχισεις! [/quote]
Σ'ευχαριστω κοριτσι μου για τα καλα σου λογια!
Βασικα για συσφιξη παω αλλα μου ειπε ο γυμναστης πως αποκλειστικα μια μερα θα ειναι μονο αεροβια!
Καλημερα κοριτσια!
+1 κιλο σημερα γιατι ακομα δεν εχω χωνεψει τπτ απο αυτα που εφαγα χθες...
Μολις πιω καφε κατευθειαν γυμναστηριο και μετα βολτιτσα στην Αθηνα!
55.7
Kαλημερα!! :)
|+400 σημερα
69.9 kg
Δεν σχολιαζω..