Θέλω μια σπασμένη κούκλα για κοπέλα και συντροφιά...Σπασμένη όμως!
Printable View
Θέλω μια σπασμένη κούκλα για κοπέλα και συντροφιά...Σπασμένη όμως!
Ζωντανή κούκλα εννοούσα...Αλλά σπασμένη ψυχικά.
Γνώρισα μια κοπέλα σε μια παρέα η οποία προφανώς είχε κάποια ψυχωσική διαταραχή γιατί μιλούσε λίγο αλλοπρόσαλλα,
Και η συμπεριφορά της ήταν ιδιαίτερη αλλά εγώ το βρήκα ελκυστικό το όλο πακέτο γιατί ξεφεύγει από τις νόρμες που είναι εγγυημένη βαρεμάρα και προβλεψιμότητα χαχ!
Πήρα το πιο συγκλονιστικό φόρεμα που υπάρχει!
Μπα, άνθρωποι σαν εμάς είμαστε καταδικασμένοι να μην κάνουμε χωριό μεταξύ μας.
Τα έχω βάλει κάτω και τα έχω ζυγίσει και κατέληξα ότι δεν αξίζει να κάνω σχέση...Τζάμπα δράμα και τζάμπα ταλαιπωρία...Μιλώ για τον εαυτό μου βέβαια,κάποιοι άλλοι είναι συμβατοί.
Υπάρχουν και άλλες απολαύσεις στην ζωή...Να πας για μπάνιο,να πας για τρέξιμο στην φύση, να βλέπεις ταινίες, να ακούς μουσική, να διαβάζεις βιβλία και να ταξιδεύεις.
αχού πολύ μπερδεύτηκα.
και πού είναι το κακό δηλαδής να αποκτήσεις μια φίλη;
σαφώς υπάρχουν απολαύσεις, άλλο όμως να συνδεθείς με έναν άνθρωπο που καταλαβαίνεστε.
το ότι το βρίσκεις ελκυστικο λιγάκι επικίνδυνο μου ακούγεται.
Κάναμε μια συζήτηση σ' ένα σεμινάριο που πηγαίνω, και ο καθηγητής είπε πως σωστά ο Μητσοτάκης έχει διαλέξει να υποστηρίζει το Ισραήλ, γιατί οι άλλοι είναι Μουσουλμάνοι και είναι με το μέρος της Τουρκίας κι εμείς δεν έχουμε κανένα όφελος από αυτούς. Δηλαδή το Ιράν και την Παλαιστίνη. Και να μην πιστεύουμε τις ειδήσεις που λένε πέθαναν 60 άνθρωποι και 25 παιδιά, αυτό είναι φτιαχτή είδηση για να συγκινήσει όταν αναφέρει τα παιδιά.
Του λέω μα γίνεται γενοκτονία και στο Ιράν ποιο είναι το Ισραήλ που θα αποφασίσει αν θα έχει πυρηνικά και λέει αφού το απειλούν και του λένε πως κοίτα να δεις, εμείς φτιάχνουμε πυρηνικά και θα σε καταστρέψουμε, τότε καλά κάνει το Ισραήλ και προστατεύει τον εαυτό του.
Εντάξει, για το Ιράν να το δεχτώ αλλά για την Παλαιστίνη πάνω απ' όλα είμαστε άνθρωποι και δεν μπορούμε να κλείνουμε τα μάτια επειδή είναι μουσουλμάνοι και θα ήταν στην μεριά του Ερντογάν υπό κάποιες προυποθέσεις.
Μα τι μυαλά....
Τι κόσμος πια.
Είναι φονταμενταλιστές λέει μην τους λυπόμαστε.
Αυτοί που η ψυχή τους έχει παραμείνει παιδική, είναι ασύμβατοι να κάνουν σχέση και να συμβιβαστούν με τους κανόνες και τις υποχρεώσεις της.