σήμερα -100γρ.ευτυχώς γιατι κ σημερα θα φαω λιγάκι παραπανω οποτε αν δε παρω πανω απο μισό κιλό το σ.κ θα ειμαι πολύ ευχαριστημένη!
Printable View
σήμερα -100γρ.ευτυχώς γιατι κ σημερα θα φαω λιγάκι παραπανω οποτε αν δε παρω πανω απο μισό κιλό το σ.κ θα ειμαι πολύ ευχαριστημένη!
Quote:
Originally posted by eleni1201
Ναι σήμερα είναι τέλεια για βολτίτσα! Παίζει να συναντηθούμε κιόλα... :lol:
και φυσικα Ελενακι οταν λεω εγω βολτα στην Αθηνα εννοω σουβλακια στον Σαββα! και fro yo!
fro yo απο Palmie??
χαχχαχαχχα α οκ!!!!!κ εγω ετσι οπως το εγραψες νομιζα οτι θα πας για περπατημα!
Ε καλα θα παω και για περπατημα... αλλα και ο Σαββας Σαββας
+600 σημερα.Τωρα παω για υπνο επιτελους!To τριημερο της κρεπαλης λαμβανει τελος καπου εδω.:P
onelife το fro yo ειναι ενα μικρο μαγαζακι στην ερμου που εχει παγωτο γιαουρτι τελειο με διαφορα toppings.Ειναι πραγματικα πολυ ελαφρυ και αγλυκο παγωτο και το συνδιαζεις με διαφορα απο γλυκο του κουταλιου μεχρι δημητριακα.
Οne δεν παιζεται λεμε... ειναι εκπληκτικο...
Ωχ ωχ..
Να ενας ακομη λογος που πρεπει να ανεβω συντομα Αθηνα!!:cool:
Καλημερα!
-100 σημερα
55.6
Αυτα ειναι!
Μπραβο Ελενακι!
καλημέρα εγώ ζυγίστηκα σήμερα ...αν ακι είχα φάει πολύ εχθές 54 με έδειξε οπότε υπολογίζω κανένα 53 ...
γιατί πάντα με δείχνει πιο πάνω ...
λοιπόν τέλος οι κρεπάλες ...
ξεκινάω κανονικότατα σήμερα !!
η πρώτη μέρα είναι πάντα η δύσκοολη και θα περάσει!!
αυτά απο εδώ καλημέρα!!
σημειωτέον είχα ζυγιστεί το σάββατο το πρωι και μετά απο πρωινό, καφέ, και νερά με είχε δείξει 53..δλδ 52 ε ελπίζω να ισχύει και να είναι θέμα ότι είμια τούμπανο απο τους υδατάνθρακες θα ξαναζυγιστώ Πέμπτη και μέτά κάθε Δευτέρα
μέχρι 24 Δεκέβρη θέλω το 50 στρογγυλό!!
Σημερα με εδειξε τα ιδια παρολο που χθες εφαγα πολυ.Σημερα πισω στα γνωστα.:)
καλημέρααααα.....
βλεπω πολυ συμαντικές αλλαγές στα κιλά σας !!!
και μπράβο σαςςςςςςςς αξιζετε ενα μεγαλο μπραβο!!!
λυστε μου μια απορια ρε παιδακια ... ολοι εσεις κανετε καποια αυστηρη διατροφη με διαιτολογο γιατι εγω οσες φορεσ το προσπαθησα εχασα καποια κιλα τα παραταγα και μετα παλι τα ιδια .... θελει μεγαλη υπομονη ετσι γιατι ειναι μεγαλο διαστημα !!1 :fake sniffle:
Aντιγονη αν κοιταξεις στο Τι εφαγα σημερα θα καταλαβεις τι τρωμε...