Σκαρλετάκι
Καλή ανάρρωση!!! και καλή ομαλή κατηφόρρρρρραααααααα!!!!
Printable View
Σκαρλετάκι
Καλή ανάρρωση!!! και καλή ομαλή κατηφόρρρρρραααααααα!!!!
Σε ευχαριστώ πολύ :D
Σκέφτομαι να μην πάρω νέα ζυγαριά (η παλιά έχει χαλάσει), και να ζυγιζομαι μόνο στον γιατρό για να μην πάθω ψυχωσεις τυπου "ιιιι αυτη την βδομάδα έχασα ΜΟΝΟ 2 κιλά! Καταστροφη!" κι άλλες τέτοιες βλακειούλες :P Να δωσω σιγα σιγα εμφαση στην ποιότητα, αφου τα νουμερα πλέον θα φύγουν είτε αργά είτε γρήγορα.
Επισης σημερα αντιληφθηκα το δώρο του χυμου! Ειχα τρελές ατονίες, ήπια λίγο χυμο κι αμέσως τονωθηκα :D
Σκεφτομαι οτι και σημερα πρεπει να συγκρατηθω! Για πρωινο 30 γρ δημητριακα με γαλα+1 ποτηρι γαλα και 2 (κ ολογραφως ΔΥΟ) μελομακαρονα. Ατιμες γιορτες! Με βγαζουν απο το προγραμμα...
Πλεον μπαινω στο medium αλλα μονο σε φορεματα γραμμης Α. Σε ισια γραμμη πεταει η κοιλιτσα λες και ειμαι εγκυος.
Απο παντελονι ειμαι στο 38. Αν επεφτα σε ενα ανετο 36 θα ημουν υπερχαρουμενη.
New Year's Resolution: Γυμναστικη. Δεν ξερω που. δεν ξερω πως. Θα βρω χρονο και τροπο
Μελομακάρονα....πω τι είπες τώρα ΧΔ Μπορει να μου βρωμάνε τα πάντα, αλλά ένα μελομακάρονο άνετα το τσάκζα! :P Κοίτα θα έρθει και τα 36 μην σκας! Ειδικα μην την γμναστική θα δεις άπειρα γρήγορα αποτελέσματα!!!!
Σκέφτομαι ότι τελικά μπορεί να μην υπάρχει ελπίδα.
Είναι σχεδόν αστείο ότι για τους αρκετά υπέρβαρους υπάρχει η λύση -της βαραϊατρικής- και μπορούν να φτάσουν το στόχο τους, ενώ για αυτούς που πρέπει να χάσουν 10 κιλά για παράδειγμα, δεν υπάρχει τίποτα. Δηλαδή αυτοί που δεν είναι πολύ χοντροί πρέπει να είναι δυστυχισμένοι.
Μην το βλέπει ετσι....να χαιρεσαι που εχεις μόνο 10 να χασεις!!
Σκεφτομαι οτι επιτελους τελειωνει μια ατελειωτη επωδυνη απαισια χρονια. Εμαθα πολλα, εγινα πιο δυνατη, ας τελειωσει ομως να παει στον αγυριστο! Ελα 14 σε περιμενωωωωωωωωωωωωω κι αν εισαι το ιδιο σκ@τα εγω θα σε νικησω!
Αντε και στην υγεια μας και χρονια μας πολλα με υγεια παιδια!
Σου εύχομαι τα καλύτερα για το 2013 :D Και σε σένα και σε όλους μας ^_^
Καλή ανάρρωση Σκαρλετάκι!
Maria Metalheart αυτό που λες είναι ύβρις, όσοι είχαμε/έχουμε δεκάδες περιττά κιλά έχουμε ελάχιστες πιθανότητες με τους παραδοσιακούς τρόπους να βρεθούμε και να διατηρηθούμε σε ένα υγιές βάρος. Αντίθετα τα 10-15 κιλά χάνονται και διατηρούνται με σχετικά ήπιες προσαρμογές. Θεωρώ, ακόμα κι αν δεν έχω κάνει προσωπικά επέμβαση, πως όσοι έκαναν θα άλλαζαν ευχαρίστως τη κατάσταση τους σε ένα πιθανό "ιδανικό" βάρος μετά από επέμβαση με τον εαυτό τους 10 κιλά υπέρβαρο χωρίς να μπούν σε αυτή τη ταλαιπωρία και το ρίσκο. Έλεος δλδ με αυτά που γράφονται εδώ μέσα...
Καλές γιορτές σε όλους, ευτυχισμένο και καλύτερο το'14!
Ευχαριστω Φιλιπάρα :)
Συμφωνω μαζί σου, αλλά πιστευω πως για ατομα που δεν έχουν βρεθεί σε αυτή την κατάσταση είναι δύσκολο να καταλάβουν πως είναι και η επέμβαση τους φαίνεται σαν μαγικό κουμπάκι..... εντάξει λογικό μεν, αφου δεν το έχουν βιώσει, αλλά πράγματι είναι λιγο άσχημο να ακουγονται τέτοια πράγματα.
σκεφτομαι οτι με το φαγητο των γιορτων οσο και να προσπαθω να τρωω λιγοτερα γτ υπαρχουν πολλοι πειρασμοι και εχω αρκετο διαβασμα και πιεση θα βαλω κιλα και δεν θελωωωω :o
Τι σκέφτομαι σήμερα, δεύτερη ημέρα των Χριστουγέννων του 2013...
Σκέφτομαι την αγάπη που εμφανίστηκε στη ζωή μου τη χρονιά που φεύγει, ξαφνικά, σε ένα moment of epiphany και ενώ την είχα πάντα δίπλα μου, σε μια στιγμή που αναρωτιόμουν αν μερικοί άνθρωποι είναι γραφτό να μην ανέβουν ψηλές κορφές..Τις ανέβηκα τις κορφές και τώρα σκέφτομαι τι όμορφη που είναι η θέα.
Σκέφτομαι πως ο χρόνος κυλάει υπέρ μου για πρώτη φορά στη ζωή μου καθώς , απαλλαγμένη από το βάρος των διατροφικών μου επιλογών του παρελθόντος, νιώθω δυνατή όσο ποτέ.
Σκέφτομαι πως είμαι πιο ελεύθερη και πιο απελευθερωμένη από ποτέ..
Και αυτή είναι η επιθυμία μου για το 2014. Να συνεχίσω να απολαμβάνω την ελευθερία που απέκτησα και με αρετή και με τόλμη.
Αίγλη συμφωνω με τον Τάσο. Προσεχε μην το παρακάνεις με το λίγο φαγητό!
Τάσο έχεις δίκιο για το ιντερνετ. Μεγάλη βοήθεια. Βεβαια θελει προσοχη γιατι κυκλοφορουν και πολλες σκάρτες πληροφορίες....
Mak χαίρομαι πολύ για σένα ^_^ Ελπιζω να σου βγουν όλα όπως τα θες :)
Εγω σκεφτομαι πως θα είναι η νέα χρονιά..... θελω να γινουν πολλά πράγματα κι αναρωτιέμαι αν θα με κανουν όσο χαρούμενη πιστεύω.....
Μακ τι ομορφο μηνυμα! Εχω νιωσει το ιδιο ακριβως και ξερω πως ειναι! Υπεροχο!
αληθεια σας ευχαριστω που ασχολειστε μαζι εχω λιγη διαστρεβλωμένη εικονα του φαγητου, ισως ποσοτητων!!!!να στε καλα!!!!!Quote:
Originally posted by Tassos67i
Θυμάμαι ότι όταν ήμουν περί τα 90 κιλά ήθελα εναγωνίως να αδυνατίσω αλλά δεν μπορούσα επ'ουδενί τρόπο να το καταφέρω. Ακολουθούσα απίστευτα ανόητες μεθόδους κι απογοητευόμουν. Νόμιζα ότι είχα έναν φράχτη που με εμπόδιζε να χάσω κιλά. Και τελικά μόνον φόρτωνα. Σήμερα με όλη αυτή την εύκολα προσβάσιμη πληροφορία αλλά και τις δημοσιευμένες εμπειρίες μέσω internet είναι σαφώς ευκολότερο.
Αίγλη, με αυτά που διάβασα σε άλλο νήμα ότι τρως αν εσύ βάλεις κιλά εγώ θα γίνω ο Άγιος Βασίλης...