μηπως το δεν κολαει γιατι τους ειπες το θεμα με ενα περιτιλιγμα που εκρυβε τι αισθανοσουν λογο εγωισμου για να μη διξεις οτι εισουν ευαλωτη?
Printable View
μηπως το δεν κολαει γιατι τους ειπες το θεμα με ενα περιτιλιγμα που εκρυβε τι αισθανοσουν λογο εγωισμου για να μη διξεις οτι εισουν ευαλωτη?
Μερικούς μήνες αλλά υπήρχε πολύ καλή "χημεία", γι' αυτό στεναχωριέμαι τόσο που πρέπει να αλλάξω πέρα από την πρόοδο που έχω κάνει...δεν πιστεύω ότι το έβλεπε καθαρά χρηματικά...
Επίσης, μου έστειλε μήνυμα να του τηλεφωνήσω αύριο να μιλήσουμε και πολύ χάρηκα γι' αυτό...
ευάλωτη..??? εννοείται πως ειμαι. μιλάμε για το μωρο μου που εχασα. πως θα μπορουσα να ειμαι κατι διαφορετικο. εχω ερωτησεις που δεν απαντηθηκαν ποτέ και ενα θυμο που και το λαθος του να εχει καταλαβει δεν με ενδιαφερει.. με κανε και υποφερω πολυ
αρα ολα αυτα δε τα ειπες σε κανενα τους το ειπες αλλιως το θεμα σαν περιτιλιγμα σαν αυτο http://www.youtube.com/watch?v=LjMhh_VUkZs
θεωρω πως ειναι αυτονοητο το πως μπορει να νιωθει μια κοπελα που εχει χασει το μωρο της. αν τον δω μπροστα μου καποια ημερα θα με πιασουν τα κλαματα. και αν μου μιλησει η ακουμπήσει το χερι μου .. ποσο μισος μπορει να χωρεσει σε μια σφαλιάρα γνωριζεις???
ωραια! ειδες που επικοινωνησε μαζι σου? μπορει να ειχε δουλειες ο ανθρωπος, δεν πρεπει να ξεχνας ότι και ο ψυχολόγος μπορει να αντιμετωπιζει τα δικα του προβλήματα και πρεπει να το σεβεσαι Κυκνε..χωρις να ξερω πολλα μου κανει εντυπωση που δεν ξεκινήσατε ιστορικο με τον ψυχολογο σου..
πες μου ...
Το σέβομαι φυσικά αλλά έπαθα σοκ με το νέο της φυγής του και κατά συνέπεια της αλλαγής για μένα και ζήτησα απλά να μου γράψει αν θα με πάρει τηλέφωνο ή όχι για να ηρεμήσω, αυτό ήθελα μόνο...κι όπως βλέπεις τώρα όντως ηρέμησα και περιμένω σαν καλό κορίτσι να έρθει το αύριο...
Όσο για το ιστορικό δεν ξέρω τι να σου πω, ήταν η πρώτη φορά που πήγα σε ψυχολόγο...
Καλησπέρα Κυκνε βλέπω είσαι καλύτερα, θα μιλησεις και με τον ψυχολόγο σου αυριο όλα ο.κ δηλαδή.
Χαίρομαι για σένα.
τι κοινα έχουμε δεν καταλαβα... βλεπω εχω μηνυμα απο εσενα αλλα οπως καταλαβες ειμαι κενουρια εδω και ειναι αρκετα περιπλοκα εδω.... ουτε καν το μνμ μου ανοιγει..
δεεεε φινεται αυτο με τα μνμ τπτ δε μου βγαζει