Να πάρεις ένα "πι" να έχεις για να μπορείς να περπατάς καλύτερα όταν γυρίζεις από τις ταβέρνες!:lol:
Printable View
Να πάρεις ένα "πι" να έχεις για να μπορείς να περπατάς καλύτερα όταν γυρίζεις από τις ταβέρνες!:lol:
Συμφωνώ με τους Μακεδόνες, αλλά και πάλι εξαρτάται από το πού βρίσκεσαι. Πίστεψέ με, υπάρχουν και Μακεδόνες που δεν είναι καλοί. Ενώ έχω γνωρίσει Λαρισαίους, που είναι καταπληκτικοί άνθρωποι. Γι' αυτό σου λέω να το χαρείς όσο είσαι εκεί. Να εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες για καλοπέραση και να έρχεσαι στη Μακεδονία για διακοπές!Quote:
Originally posted by giotaki
Ava η Λάρισα έχει πολυ καλή ζωή αλλά όχι πολυ καλούς ανθρώπους!!!!! Έχει διάφορες κάστες ανθρώπων κ είναι μπέρδεμα !!!!!Οι Μακεδονες είναι πιο φιλοξενοι κ φιλοτιμοι!!!!!
Καλά που το παρεάκι βλέπει ποδόσφαιρο γιατί αν έβλεπες τώρα στη ΝΕΤ πως χοροπηδάνε χορεύοντας οι κρητικοί θα σου ερχόταν αναγούλα!
Τολμάς να κοροιδεύεις την κατάντια μου; Καλά να πάθω, να μάθω να μασαμπουκώνω.. Πω πω, δεν θα το ξανακάνω!Quote:
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
καλησπέρα τσικνισμένες και μπαρουτοκαπνισμένες μου, τελείωσε και το δεύτερο τσίκνισμα της ημέρας, το μεσημέρι που χόρεψα και έκανα το κομμάτι μου, καλύτερα ήταν! Το βράδυ παρόλο που ήμουν σε ταβέρνα, όπως τα έλεγα,ξενερουά, νύσταξα (ω, τι πρωτότυπο) και έφυγα!
Γεια σου αστερόσκονη, μάλλον δεν με ξέρεις, Γιώτα με λέγανε, τώρα που πήρα το σχήμα, μπήκα στο μοναστήρι ετούτο, με λένε αδερφή Μακ!
Σας φιλώ όλες και πάω να αγκαλιάσω το σύζυγό μου το Μορφέα: Μακ+ Μορφέας=love forever!
Σας ευχαριστω ολες κοριτσια!Να ηταν καθε βραδυ ετσι καλα θα ηταν!Περασμενα μεγαλεια πες....Αβουλινι κ σ'εμενα αρεσει το μπουγιουρντι πολυ αλλα αποψε λεω να τιμησω ενα σαχανακι απο τυρι μανιατικο.Αυτο τρωγετε πολυ με λαλαγγι.Ο Τζινολαλαγγιον,το κανονικο!Η Ελι τι εγινε?τρωει το λοκανικο?Χασαμε κ τη μανταμ Ναταλι,αλλα μαλλον εχει τρεχαματα αφου ειναι το μνημοσυνο της μαμας της την Κυριακη.
Μη δίνεις υποσχέσεις που δεν μπορείς να κρατήσεις! Μόλις χωνέψεις πάλι την τάρτα θα ονειρεύεσαι! :lol:Quote:
Originally posted by Ava
Τολμάς να κοροιδεύεις την κατάντια μου; Καλά να πάθω, να μάθω να μασαμπουκώνω.. Πω πω, δεν θα το ξανακάνω!Quote:
Πώς με ξέρεις, πώς με ξέρεις! Το γύρισα στο ΝΕΤ και έχει διαφημίσεις. Περιμένω να δω τους Κρητικούς, οι οποίοι, δε νομίζω πως θα μου προκαλέσουν αναγούλα.. Να που καμιά φορά τα μπουγιουρντιά είναι χρήσιμα.. Σε κάνουν άτομο για "πι" και όχι για λαλαγκοσκέψεις και λαλαγκοκαταστάσεις!Quote:
Μη δίνεις υποσχέσεις που δεν μπορείς να κρατήσεις! Μόλις χωνέψεις πάλι την τάρτα θα ονειρεύεσαι! :lol:Quote:
Originally posted by Ava
Πω πω, ντροπές! Σήκωσα τη πυζάμα και έδειξα την κοιλιά μου στο παρεάκι... Ακόμα γελάει! :lol:
Γιώτα πήγαινε να κοιμηθείς και λίγο γιατί σου λείπει ύπνος!:lol: Καλή ξεκούραση και τα λέμε φρεσκαδούρα το πρωί.
Γλαύκη μάλλον η Ναταλία έχει μπλέξει γιατί δεν μας έχει επισκεφθεί καθόλου.
Αλήθεια τώρα που είπατε για κοιλιά φεύγει μωρε...????το μπακάκι εννοώ φυσικά...
...Πλήρης η ασυνταξία μου....είναι που έκανα και 6 ώρες μάθημα... εννοούσα αν φελυγει ποτέ η...περισσευούμενη κοιλίτσα ή πρέπει να κάνω κάθε μέρα κοιλιακούς...
Όταν χάνεις πολλά κιλά, φεύγει. Επανέρχεται παροδικά σε στιγμές μεγαλείου. Μόλις, όμως, χωνέψεις ξαναφεύγει. Μιλάει η πείρα..
Για εμένα Αβα όπου γης και πατρίς !!!!! Αγαπώ τη Λάρισα γιατί είναι εδώ κ αυτοί που αγαπώ. !!!!!Γλαυκη καλή όρεξη και καλή ξεκούραση .ΜακΓιώτακι καλή νύχτα!!!!! Τζίνα έλα να πάρεις κ το γιο μου να χορεψετε μαζί γιατί δε λέει να κοιμηθεί..
Δηλαδή ʼβα είσαι ή του ύψους ή του βάθους. Ή που θα μπουσουλάς σκασμένη από το φαί ή που θα μπουσουλάς κυνηγώντας ανύπαρκτα λαλάγγια!:lol: Μέση λύση δεν υπάρχει! Έχει ειδήσεις τώρα στη ΝΕΤ και θα συνεχίσει σε λίγο η εκπομπή. Οι κρητικοί πάντως τελείωσαν το χορό τους. Δεν ξέρω αν θα τους ξαναδείξει μετά.
Κοίτα, πλάκα και καλογυμνασμένη δεν θα γίνει ποτέ. Εξαρτάται, βέβαια, από τα πόσα παραπανίσια κιλά έχεις, πόσο χρονών είσαι, τι ζωή κάνεις, αν γυμνάζεσαι, κλπ. Πάντως η μεγάλη κοιλιά φεύγει.
Και μια και λέμε για κοιλιά, ορίστε ένα τραγουδάκι, να ευθυμήσουμε:
http://www.youtube.com/watch?v=QDB9w98io4E
Φέρτον εδώ το γιόκα σου, Γιωτάκι! Θα τον ταίσω, θα τον ταίσω, μέχρι να ναρκωθεί! :smilegrin:Quote:
Για εμένα Αβα όπου γης και πατρίς !!!!! Αγαπώ τη Λάρισα γιατί είναι εδώ κ αυτοί που αγαπώ. !!!!!Γλαυκη καλή όρεξη και καλή ξεκούραση .ΜακΓιώτακι καλή νύχτα!!!!! Τζίνα έλα να πάρεις κ το γιο μου να χορεψετε μαζί γιατί δε λέει να κοιμηθεί..
Πάντως μπουσουλάω! Έχω τη σωστή στάση, πώς να το κάνουμε δηλαδή!Quote:
Δηλαδή ʼβα είσαι ή του ύψους ή του βάθους. Ή που θα μπουσουλάς σκασμένη από το φαί ή που θα μπουσουλάς κυνηγώντας ανύπαρκτα λαλάγγια!:lol: Μέση λύση δεν υπάρχει!
Βάλε ʼβα τώρα αμέσως τη ΝΕΤ. Χορεύουν με φουστανέλες και μπορεί να σηκωθεί καμιά φουστανέλα και να φανεί κανένα λαλάγγι!!:lol:
:lol: :lol: :lol: :lol:Quote:
Originally posted by Ava
Πάντως μπουσουλάω! Έχω τη σωστή στάση, πώς να το κάνουμε δηλαδή!Quote:
Δηλαδή ʼβα είσαι ή του ύψους ή του βάθους. Ή που θα μπουσουλάς σκασμένη από το φαί ή που θα μπουσουλάς κυνηγώντας ανύπαρκτα λαλάγγια!:lol: Μέση λύση δεν υπάρχει!
Μακρυές είναι οι φουστανέλες, ωρέ! Τίποτα δε φαίνεται! Μήπως τώρα που σέρνομαι να γονατίσω κοντά τους, μπας και πιάσω τίποτα; :lol:
Πάλι γελάω μονη μου!!!!! Τι μου κάνετε βραδιάτικα!!!!!
Καλέ τι κούκλοι είναι αυτοί οι φουστανελοχορευτές; Που είσαι τσολιά μου; Έλα εδώ να σου δείξω πως σιδερώνουν τη φουστανέλα πτυχή πτυχή!:lol:
Έλα κι εσύ, κρητικέ μου, να σου δείξω πώς γυαλίζουν την κουμπούρα!
Τελικά είμαστε πολύ αισχρά υποκείμενα! :bigsmile:
Ava μπα σε κανέναν σκοτσέζο απο κάτω να πας εκεί θα έχεις καλύτερη τύχη:lol::lol:
Είμαστε επιπέδου δαπέδου και μ'αρέσει!!
Μωρέ και στη Σκωτία θα συρθώ, αν χρειαστεί... Είναι να μη πάρω φόρα! :dork:
Τώρα φαντάζομαι τη Γλαύκη να επιχειρεί να φάει μια μπουκιά το κορίτσι και να της τη βγάζουμε από τη μύτη με τις βλακείες μας! Χαρά μου... :bigsmile:
και λιγα λες :yes:Quote:
Originally posted by Ava
Τελικά είμαστε πολύ αισχρά υποκείμενα! :bigsmile:
Ο γάτος μου μόλις με είδε ότι πάω να τον πιάσω για χορό την έκανε με ελαφρά πηδηματάκια κάτω από το κρεβάτι και ακολούθησε και το καλικαντζαράκι που την ψιλιάστηκε από τον μπάλο που την χόρεψα πριν. ʼρπαξα κι εγώ την κουφή που κοιμόταν η κακομοίρα και την έφερα γυροβολιές! Τι τραβάνε κι αυτά τα έρμα! Αν είχαν φωνή θα μου ζητούσαν να τα ξαναφήσω στο πεζοδρόμιο που τα βρήκα!:lol:
Είστε όλες σούπερ!!!!Μέχρι κ ο μικρός με ρωτάει τι διαβάζω και γελάω!!!!!
Μια και μιλάμε για επίπεδο, ας μη ξεχνιόμαστε παρακαλώ!Quote:
Είμαστε επιπέδου δαπέδου και μ'αρέσει!!
http://www.youtube.com/watch?v=2HWUakp-S7Q
κορίτσια κλείνουν τα μάτια μου!!!
καλό βράδυ :love:
Γιωτάκι καλά που δεν ξέρει το παιδάκι να διαβάζει γιατί που να το τρέχεις σε ψυχολόγους τώρα;!
Καληνύχτα, σοκολατένια μου! Όνειρα γλυκά! :love:
Quote:
Είστε όλες σούπερ!!!!Μέχρι κ ο μικρός με ρωτάει τι διαβάζω και γελάω!!!!!
Που να ήτανε κ η Eli στη παρέα,
φοβερό τρίο Eli - Ava - Tζίνα εγγύηση σου λέω για να σου φτιάχνουν τη διάθεση!!!!!!!!!!!
Break κι εγώ τον Απρίλιο κλείνω τα 42 αλλά δεν το κάνω θέμα!!:lol:Quote:
Originally posted by break
κορίτσια κλείνουν τα μάτια μου!!!
καλό βράδυ :love:
Καλό βράδυ και καλή ξεκούραση.
Γενικά το'χουμε αυτό εδώ μέσα! Διαβάζουμε και γελάμε μόνες μας! Τυχερές όσες δεν έχουμε κοινό, γιατί για τις υπόλοιπες ο κόσμος θα αναρωτιέται... :dork:
Γαμώτο τώρα τραγουδάνε ποντιακά και λένε πουλί και ξαναπουλί και δεν καταλαβαίνω τα υπόλοιπα που λένε αφού δεν ξέρω ποντιακά. Φτου σου!
Δεν πειράζει, Τζίνα μου, ακούς την πιο ουσιαστική λέξη.. Το "πουλί" μας φτάνει και μας περισσεύει! :D