Με αποστόμωσες, δεν ξέρω τι να σου γράψω, στα έχουν πει τόσες φορές :p
Το είπα διαβάζοντας το προηγούμενο σου ποστ, επειδή ακόμη κι' αν θες απεγνωσμένα -όμορφη!- κοπέλα δεν το ρίχνεις πολύ έξω. Η απελπισία φαίνεται, να το έχεις στα υπόψην!
Printable View
Με αποστόμωσες, δεν ξέρω τι να σου γράψω, στα έχουν πει τόσες φορές :p
Το είπα διαβάζοντας το προηγούμενο σου ποστ, επειδή ακόμη κι' αν θες απεγνωσμένα -όμορφη!- κοπέλα δεν το ρίχνεις πολύ έξω. Η απελπισία φαίνεται, να το έχεις στα υπόψην!
WhyAlwaysMe?, Όχι απλά να το ρίχνεις έξω αλλά και να μην κολώνεις κυρίως! Όποια σ' αρεσει πλησίαζε την και μην σε νοιαζει ποτέ το αποτελεσμα. Υπάρχουν και σάιτ και βιβλία αυτοβελτίωσης για τεχνικές προσέγγισης, φλερτ και δημιουργία σχέσης. Αν δεν δώσεις μέσα με τα μουτρα, να γινεις πιο διεκδικητικός θα μας λες για πολλά χρόνια ακόμα τον πόνο σου, όπως συμβαινει με πολλούς άλλους σ' αυτο το φορουμ.
Η βελτίωση κρίνεται εκ του αποτελεσματος, χειροπιαστα.
Αν επικεντρωνεις το μυαλο σου σ αυτα στα οποια υστερεις τότε δεν θα βρεις κοπελα ποτε. Αλλοι κάνουν αυτα στα οποια υστερούν πηγη δυναμης και αυτοπεποιθησης, γι αυτο βλεπεις πολλούς με εμφανισιακα "προβληματα" να κυκλοφορουν με ωραιες. Υπαρχει και η αλλη οδος που, κανεις κι αυτο που σε συμβουλευω και αυτοβελτιώνεσαι σωματικα με γυμναστηρια, διατροφες κλπ.
Αλλιως θα μεινεις για χρονια να ονειρευεσαι...
Ειμαι σε μια φάση μικρής εργασιακής αλλαγής. Παρότι ουσιαστικα έκανα την επιλογη η σκεψη μου δεν παύει απο το να κινειται αρνητικά. Ο νέος χώρος θα μου παρεχει περισσότερο ελεύθερο χρόνο. Όμως υπάρχει η εργασιακή ικανοποίηση του τωρα η οποια δεν ειναι δεν βεβαιο αν θα υφισταται κι εκει, παροτι το αντικειμενο φαινεται ενδιαφερον. Καποτε μου περναει η σκεψη να τους πω πως αλλαξα γνωμη.
Δεν υπάρχουν θετικοί άνθρωποι για να παιρνώ μαζι τους τον ελευθερο χρονο, υπαρχουν απλα οι περιπτωσαρες για τους οποιους εχω ξαναμιλήσει εδώ, κι αυτο λειτουργεί ως αποτρεπτικά στο να επιθυμώ την αλλαγή αυτή. Θελω να ξεκοψω απο παρεες απο τις οποιες δεν αποκομίζω τιποτα θετικο (δλδ απαισιοδοξοι που θελουν να λενε τον πονο τους και φορτωμενοι με ψυχολογικα) αλλα δεν βρισκω αλλους να καλυφθει το κενό. Οι καλοι άνθρωποι πάντα ειναι μόνοι.
Δεν μου έδωσαν τις σωστες βασεις πριν πολλά χρόνια ώστε να παίρνω σημερα τις σωστες αποφασεις. Για να φτασω να παίρνω τις σωστες αποφασεις πρεπει πρώτα να καλύψω αυτο το κενό ενω τα χρόνια ήδη περνάνε και τα περιθωρια στενευουν (σε κάθε τομεα της ζωης). Προσπαθω να ειμαι αρκετα αισιοδοξος αλλα δεν υπαρχει τιποτα το ιδιαίτερο ως χειροπιαστό αποτελεσμα.
Τουλάχιστον σε ότι κάνω (αμα εξαιρεσουμε την επαφη με αρνητικούς ανθρώπους και τις διαστρεβλωμένες σκεψεις) προσπαθώ να βαζω τον καλύτερο μου εαυτο για να επιτυγχάνω τα καλύτερα αποτελέσματα, επειδή αναγνωρίζω την τεράστια σημασία τους τόσο για σκοπούς αυτοβελτίωσης όσο και για να προχωραμε μπροστα στη ζωη.
ιωαννη, καλη επιτυχια στην νεα σου προσπαθεια.
ευχομαι να πανε ολα καλα στην συνεχεια.
Ιωάννη,εγώ ασχολούμαι με το γυμναστήριο όχι για εμένα,αλλά για τις ωραίες.Γιατι αυτές τρελαίνονται για ένα γυμνασμένο σώμα.Για αυτό τις βλέπεις να είναι μόνο με ωραίους,γυμνασμένους κλπ.Και όπως μου είπε ένας πελάτης στο γυμναστήριο,αν δεν έχεις σώμα,και το καλύτερο παιδί να είσαι,δεν θα πας με ωραία.....
κι αν εχεις ωραιο σωμα ομως, αν δεν μπορεις να μιλησεις για τπτ αλλο εκτος απ το σωμα που εχεις η δεν εχεις. παλι δεν γαμας...
οποτε φαυλος κυκλος...
Σκέφτομαι ότι πρέπει να μάθω ν' αντέχω τη μοναξιά αλλά δεν ξέρω πως, καμιά ιδέα; Είναι τόσο δύσκολο...
να μαζέψω 6-7 άτομα να τα βάλω απέναντί μου και να φάνε τόσο ξύλο χωρίς να τους ακουμπήσω και μετά όποιος μπορεί ας φύγει
η γλώσσα κόκαλα δεν έχει και κόκαλα τσακίζει