το αποφάσισα και πήγα σε διαιτολόγο. πριν 2 βδομαδες ακριβως ξεκίνησα. Στις μετρήσεις μου βρήκε λίπος 32.9%!!!!! και κιλά 54! Σήμερα έδειξε 51 η ζυγαριά και επόμενη λιπομέτρηση αύριο. Είδωμεν!
Printable View
το αποφάσισα και πήγα σε διαιτολόγο. πριν 2 βδομαδες ακριβως ξεκίνησα. Στις μετρήσεις μου βρήκε λίπος 32.9%!!!!! και κιλά 54! Σήμερα έδειξε 51 η ζυγαριά και επόμενη λιπομέτρηση αύριο. Είδωμεν!
1.57:cool: σε αποστόμωσα τώρα! χαχαχα.. σοβαρά τώρα καλά είναι νομίζω θα διατηρηθώ κάπου εδώ...
το μόνο που έχω να παλέψω είναι το πως βλέπω το φαί, και να μειώσω όσο μπορώ τα υπερφαγικά σε βάθος χρόνου, κατα τ'άλλα πρόβλημα δεν έχω
Καλά ήθελα να βάλω τα κλάματα μόλις το είδα. Της λέω Γυμνάζομαι με βάρη εδώ και 1 χρόνο αραιά, το τελευταίο δίμηνο εντατικά, και με υπολόγιζα γύρω στο 25% γιατί ντάξει φαίνομαι ότι έχω και τα κιλάκια μου, Μου λέει είναι η πιο έγκυρη μέτρηση, την κάνουν σε αθλητές στο εξωτερικό, φταίει ο υπερβολικά λεπτός σου σκελετός ! Τί να πεις? Και μένα μου φαίνεται λίγο κουλο, γιατί αν δείχνω σχεδόν κανονική κι έχω μια αξιοπρεπή μυική μάζα(για γυναίκα), όλο αυτό το λίπος που είναι? Σε γενικές γραμμές φαίνομαι 'δεμένη', δε ξέρω. Επίσης για να απαντήσω στο τελευταίο, είχα φάει σούβλα:D αλλά αυτό το πολύ να επηρέασε τη ζυγαριά, όχι το λίπος...
Αν αύριο δω ότι έπεσε και το ποσοστό, τότε δε με νοιάζει ποιο είναι το πραγματικό, φτάνει που έπεσε;)
ρε παιδια! το ποσοστο του λιπους δεν εχει καμια σχεση με κιλα... δεν εχετε δει κοπελες π ειναι αδυνατες αλλα το σωμα τους δεν ειναι καθολου σφικτο και ειναι σαν ζελες...?
νομιζω το εχω ξαναπει... εγω οταν ημουν στα 84 κιλα ειχα 40% λιπος ... οταν πηγα γυμναστηριο στα 73 κιλα ημουν παλι στο 40% γιατι ειχα χασει κιλα αλλα χωρις γυμναστικη...
αυτό είναι το περίεργο ότι δε μοιάζω με ζελέ:rolleyes:
ρε δεν το λεω για σενα... προς Θεου... απλα λεω οτι δεν ειναι απαραιτητο ολα τα κιλα που χανεις να ειναι λιπος...
ναι αλλά με βάρη κι αρκετή πρωτείνη ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ σώζεις τους μυς σου:cool rsvd: τέλοσπάντον αυτή τη στιγμή μου αρέσει το πως δείχνω κι αυτό θα προσπαθήσω να διατηρήσω:)
Tελεια ! Τοτε τι συζηταμε? Αυτο εχει σημασεια!
:cool:
Ελενη μου μετα το χθεσινο ελευθερο, 69.5 σημερα! -400γρ.
Ο,τι να ναι δηλαδη!:starhit:
Το'θελε,το'θελε..
Θα ξανακανω συντομα παντως :P
Επαιξε και ρολο οτι εφαγα μεσημερι παντως..
Αν και μετα που γυρισα σπιτι,ζυγιστηκα απο περιεργια και με εδειχνε μονο +100 γρ.:puzzled:
Αυτη ειναι διαβαθμιση. Οχι σαν και μενα! +1.5
Ε εμενα μπορει να μου κανει την εκπληξη αυριο το πρωι! :punk: