Pink μου σ'ευχαριστώ για τις ευχές σου!
Εli γιορτάζεις σήμερα ,έτσι δεν είναι? Χρόνια σου Πολλά και καλά λοιπόν,να είσαι πάντα γερή,
χαρούμενη,δυνατή!:starhit:
Printable View
Pink μου σ'ευχαριστώ για τις ευχές σου!
Εli γιορτάζεις σήμερα ,έτσι δεν είναι? Χρόνια σου Πολλά και καλά λοιπόν,να είσαι πάντα γερή,
χαρούμενη,δυνατή!:starhit:
Pink καλή επιτυχία για το δ'ιπλωμα. Μα που έχω το μυαλό μου, ένα ένα τα θυμάμαι!
καλημερα κοριτσακια μου καλα, τι κανετε?
Πινκακι μου χαλαρωσε λιγο κοριτσακι κ ολα θα πανε καλα μην ανησυχεις κ αγχωνεσαι κ παθεις τιποτα.Καλη επιτυχια κ στις εξετασεις σου κ με το καλο κ σοφερινα! Πολυ καλα θα κανεις να μιλησιες με την διατροφολογο σου γι αολα αυτα που σε αποσχολουν , μην το αφησεις.
Χρονια πολλα κ στο Ελλακι μας.Πολυχρονη να εισαι , χαρουμενη κ γεματη θετικη ενεργεια να εισαι μια ζωη Ελη μου! Να περνας καλα στο σπιτακι σου με την οικογενια σου κ του χρονου διπλη !
Ναου μου πολυ κατατοπιστηκα αυτα που εγραψες, ευχαριστουμεεεε !!! Κ η μερα σου πολυ καλη,το χειριστηκες αψογα,Μπραβοοοο!!
Ελη μου αν δεν τρως το πρωι καλο πρωινο δεν πεινας μετα? Εγω αν δεν κατσω να φαω το πρωι το πρωινο μου μετα ολη μερα πειναω κ δεν χορταινω. Μια χαρα παντος !! Για πες τωρα για την νηστεια τι ειπε ο ειδικος? Μπραβο κοριτσακι για τους ποντους ειναι μεγαλη υποθεση! Εγω την προηγουμενη βδομαδα που πηγα ειχα χασε σχεδον 4 απο την περιφερεια κ χαρηκα πολυυυ!!
Αρπιλιανη μου καταρχην πολυχρονη να εισαι κ εσυ κ να τα εκατοστησεις! Σιγα σιγα κοριτσακι μου κ τα κιλα θα φυγουν δεν ειναι στο χερι τους.Για μενα πανω απο ολα να καταπολεμισουμε τα φιδια που μας κανουν να ξεφευγουμε στο φαγητο κ αν εχουμε το μετρο ολα θα γινουν με την ωρα τους.
Εγω παω καλα θεωρω κοριτσια.Θα δω κ την ερχομενη βδομαδα τι θα πει κ ο αρμοδιος .Αλλα μεχρι στιγμης το βασικοτερο ειναι πως δεν αισθανομαι πεινασμενη κ οτι ειμαι σε διαιτα.Με ελαχιστες εξαιρεσεις τρωω οτι κ οι υπολοιποι σπιτι κ δεν ζηλευω. Θα ηθελαν να δω το 6 πριν το Πασχα αλλα δεν θα κατσω να σκασω κιολας αν δεν το δω. Απο ζυγισμα δεν εχω ζυγιστει παλι μια κ καλη την ερχομενη βδομαδα. Κοριτσια δεν θελω να ζυγιζομαι συνεχεια γιατι νομιζω με αγχωνει ...
Καλημερες καλημερες,
@Πινκακι ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΜΕ ΤΟ ΔΙΠΛΩΜΑ!!!! Αντε και σουμαχερ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
@ Ελακι αν γιορταζεις σημερα ... Πολυχρονη κοριτσι και ευτυχισμενη απο καρδιας ευχομαι και μιας και ξερω ποσο το θελεις του χρονου να εισαι διπλη, να μην σε νοιαζουν τα κιλα γιατι θα πρεπει να τρως για δυο και να ρθει με το καλο ενα πιτσιρικι !!!!
@ Απριλακι σε αφησα τελος... Κολπακια για το κολλημα πολλα... (οχι απαραιτητα η μειωση προσληψη τροφης)
Κολπακι 1 περιορισμος λιγο στους υδατανθρακες (ψωμι, ρυζι, κτλ) ακομα και στα ολικης αν περιοριστουν 1-2 βδομαδες οχι να αποκλειστουν ομως και αυξηθει η πρωτεινη κρεας, αυγα,γαλα τοτε συνηθως ξεκολλαει η ζυγαρια
Κολπακι 2 2-3 ελευθερες μερες με παραπανω φαγητο κυριως απο πρωτεινη βοηθαει να νιωσει ο οργανισμος οτι δεν στερηται και ξεκολλαει
Κολπακι 3 αυξηση της ασκησης οποιας μορφης ... ουσιαστικα αυξηση των καυσεων δηλαδη... κατα προτιμηση αυξηση της αεροβιας ασκησης για απωλεια λιπους... Αυξηση οχι της εντασης αλλα τοσο της διαρκειας εχει παρατηρηθει πως 1, 5 ωρα συνεχες περπατημα δινει τα μεγιστα και ειναι καλυτερο απο μιση ωρα τρεξιμο ή περπατημα απο μιση ωρα π.χ σε δοσεις...
Κολπακι 4 καλη ενυδατωση με υγρα, τσαγια με κατεχινες, αφεψημα λουιζας, πολυ νεροοοοοοοοοοο
Βασικοτατο κολπο που πιανει παντα ΥΠΟΜΟΝΗΗΗΗΗΗ και ο ζυγος θα γυρισει το σωμα θελει καποιο χρονο να προσαρμοστει στα νεα κιλα και να αρχισει να ξαναχανει μην ξεχναμε οτι εχει και αυτο ορμονικες λειτουργιες που παραγωνται με βαση το βαρος μας...
Επισης σημαντικοτατο να εχουν ληφθει υποψην ολοι οι παθολογικοι παραγωντες οπως ρυθμιση θυρεοειδη σωστα οχι ξεχναω να περνω το χαπι, πολυκυστικες ωοθηκες, ινσουλινοαντισταση κτλ
Το να μειωσει κανεις ενεργειακη προσληψη ειναι θεμιτο στο μετρο που δεν το κανει λαθος... Λιγο φαγητο δεν σημαινει απωλεια καταναγκη... Βασικο ρολο παιζει ακομα η πηγη της ενεργειας για παραδειγμα ναι μεν μια διατροφη 1500 θερμιδων μπορει να ειναι π.χ 2 σουβλακια και 1 κρουασαν σοκολατα την μερα ... πιστεψε με δεν θα χασει κανεις τα αναμενομενα με ενα τετοιο μενου ασχετα με το οτι ενεργειακα ειναι το ιδιο με ενα μενου απο 1 τοστ (τυρι-γαλοπουλα, ντοματα, 1 φιλετο κοτοπουλο με 1/2 πατατα και σαλατα, 1 γιαουρτι 2 φρουτα και 1 κομματι μικρο σοκολατα...
Υπομονη ειναι το βασικοτερο βεβαια.... υπομονη υπομονη υπομονη και η απωλεια θα ρθει ...
υ.γ Στο τελος θα παρω διδακτορικο στην υγεινη διατροφη και διαιτα ετσι που το παω, μην σας πω θα δωσω κατατακτηριες στο τμημα διατροφης διαιτολογιας και θα παρω και πτυχιο... το χω ψαξει και το ψαχνω πολυ γιατι ειπαμε η παχυσαρκια δεν ειναι ευκολακι οποτε οτι γνωση εχει κανεις πανω στο θεμα βοηθαει .... Ε κ να μου το λεγε κανεις πριν 2 χρονια οτι αντι για σοκολατινα θα επελεγα να τρωω βραχακια σοκολατας γιατι εχουν αμυγδαλα και ειναι πιο υγεινα .... εδω γελαμε παιδια τετοια αλλαγη ουτε εγω δεν με γνωριζω.... χαχαχαχαχα... καλα το λενε οι αλλοι αγνωριστη εγινες ....
Τα φιλια μου τα τεραστια σε ολες ... Φλωρακι που εισαι ? Για δωσε σημα....
Τα χθεσινα τωρα
Πρωι: 1 φετα γερμανικο ψωμι +1 τυρακι λαβας+ 2 φετες γαλοπουλα+ 1/2 ντοματα, μαρουλακι
Ενδιαμεσα: 6 αμυγδαλα+1/2 μηλο+1/2 αχλαδι
Μεσημερι: 1 φλυτζανι ρεθυθια φουρνου+ Σαλατα+ 3 στικακια σουριμι (απομιμηση καβουριου)
Απογευμα: 1 μηλο+ 1 σοκολατακι 70% κακαο
Βραδυ: Φρουτοσαλατα με (1/4 μηλο, 1/4 αχλαδι φετελ, 3 φραουλες, 1/2 μπανανα, 1 δαμασκηνο ξερο, 1 βερικοκο ξερο, 1 κουταλακι γκοτζι, 1/2 γιαουρτι, 5 αμυγδαλα, 2 καρυδια)
Πιο αργα ειχα μια λιγουριτσα και χτυπησα ενα παξιμαδακι κριθινο + 1 μπαστουνακι απο το θεικο πεσκεσι γραβιερας κρητικης+ 1/2 ντοματα ( ευτυχως την πιο πολυ την μοιρασα... εχω αφησει ακομα 2-3 κομματακια)
@ Πινκακι ναι και εγω μετα την απωλεια βαρους εκανα υποταση.... Επισης μεγαλες ζαλαδες και υποταση ειχα οταν ειχα περιορισει πολυ την τροφη μου... Επισης υποταση ειχα λογο υπεργυμνασης... εχανα καλιο, μαγνησιο απο τον ιδρωτα... Λογικο με τον υδρωτα φευγουν και ιχνοστοιχεια αν δεν τα παιρνεις επαρκως απο την τροφη(εγω τοτε ετρωγα πραγματικα σαν σπουργιτη) τοτε παλι το σιδηρο, το μαγνησιο, το καλιο κτλ... Ομως αυτα ειναι απαραιτητα περα απο την πιεση για την καλη λειτουργια της καρδιας μας....
Μπορει να ειναι το αγχος ... αλλα μην αγχονεσαι βρε κοριτσι ενα διπλωμα ειναι δεν τρεχει κατι... Ομως σε παρακαλω παρε τηλεφωνο την διατροφολογο σου... μην περιμενεις να πας σε μια βδομαδα και πες της το... ισως η μειωση των υδατανθρακων παιζει ρολο... επισης μαγνησιο καλιο εχει αφθονα στα φρουτα και τα λαχανικα... μιλα με την διατροφολογο σου παρε τηλεφωνο!!!!! να σου πει ποιες τροφες χρειαζονται να μπουν στο διαιτολογιο σου....
καλημερα σε ολες τις κουκλιτσες!!!
Ελη μου κατ αρχην χρονια σου πολλα και καλα με υγεια! με το καλο γρηγορα να ρυθμισεις ολα σου τα θεματα και οπως λεν και στο χωριο μου του χρονου να τρως μ ενα χερι (το αλλο θα κραταει το μωρο σου) ... μας γεμιζεις συνεχως δυναμη κι ελπιδα με την πορεια σου... βλεπω οτι πλεον σου βγαινει αβιαστα η διατροφη και δεν ξεσπας εκει παρα τα οποια προβληματα, εισαι ζωντανο παραδειγμα οτι το φαρμακο αυτο οντως δουλευει οποτε κι εμεις βαδιζουμε εκ του ασφαλους...
ευχομαι τα θεματα με την δουλεια του αντρουλη σου να ρυθμιστουν με τον καλυτερο τροπο, και γιατι οχι, να βγει κατι καλο απο αυτην την ιστορια...
καλο ταξιδι και να μας επιστρεψεις γεματη με ομορφα νεα!
πινκακι σε καταλλαβαινω για το στρες της εξετασης οδηγησης, πανε 9 χρονια που το πηρα εγω αλλα θυμαμαι καλα τετοιο αγχος ουτε στις πανελληνιες δεν ειχα! φυσικα καλυτερα που σου βγηκε σε ελλειψη ορεξης απο το να εβγαινε σε χαζα τσιμπολογηματα, οστοσο εστω και με το ζορι προσπαθησε να μην στερησεις βιταμινες και σωστη θρεψη απο το σωμα σου. καλη επιτυχια ευχομαι!
σχετικα με την δουλεια, στις μερες μας ειναι τοσο δυσκολο να βρεις που το να σε γεμιζει και να σε εκφραζει θεωρειται πολυτελεια... μην πας ομως αρνητικα φορτισμενη, προσπαθησε να εισαι πιο διαλακτικη και αισιοδοξη γιατι καμια φορα και τα χειροτερα αλλαζουν μαγικα αλλαζοντας τον τροπο που τα κοιταμε...
nowwhat κι εγω απολαμβανω να διαβαζω τα γραφομενα σου και να καταθετεις εμπειριες που λιγο πολυ εχουμε με τον μοναδικο σου τροπο... ακομα και τα παθηματα μας ειναι καλα και τα αγαπαμε αφου μας εχουν δωσει πολυτιμα μαθηματα!!! επισης οι συμβουλες σου και τα κολπακια σου πολυτιμα... αυτη τη στιγμη πινω ροφημα ιβισκο-λουιζα στην υγεια σου! εδω ειμαι βρε σας διαβαζω αλλα θα τα πω παρακατω τα δικα μου...
aprile να τα εκατοστησεις και ευχομαι να βρεις ισοροπιες σε ολους τους τομεις! να εισαι γερη και δυνατη!
τα δικα μου τωρα... η αληθεια ειναι οτι ψιλοχαθηκα, σας διαβαζω ανελιπως αλλα ολο και κατι προκυπτει και δεν βρισκω χρονο να γραψω... ερχεται πασχα και μαζι ανοιγμα της σεζον κι ετσι εχουμε συνεχως παραγγελιες παραλλαβες ειναι η εποχη που περνανε και οι επιθεωρητες απ ολες τις εταιριες και μας ζαλιζουν..
δυστυχως εκτος απο εδω εχω αμελησει να ενημερωνω και το διατροφικο μου ημερολογιο κι ετσι δεν θυμαμαι τι εφαγα προχθες, μετα βιας θυμαμαι τα χθεσινα. παρολ αυτα ομως εχω ρυθμισει τα τριωρα μου σε στανταρ ωρες, εχει ρυθμιστει και το στομαχι μου κι ετσι οταν αρχισει να διαμαρτυρεται κοιταω απλα το ρολοι για επιβαβαιωση και γενικα νομιζω ειμαι σε καλη πορεια...
τα χθεσινα μου λοιπον
9:00
το κλασικο ποριτζ με γαλα βρωμη λιναροσπορο και γκοτζι μπερις
12:00
1 μηλο
1 κριτσινι λιοσπορου (το λατρευω!)
15:00
κοτοπουλο λεμονατο, ενα μεγαλο μπουτι χωρις την πετσα
1,5κουπα ρυζι καστανο
μαρουλοσαλατα
18:30
1 μεγαλο αχλαδι
κρεμουλα ζελατινης
βρωμοκεικ
22:00
2 συκα
κρεμουλα ζελατινης
2 κουλουρακια ολικης χωρις ζαχαρη (απο το σουπερ μαρκετ)
Γεια σας ομορφες!! Καταρχας σας ευχαριστώ όλες για τις ευχές σας για καλή επιτυχία!! Απ' το στόμα σας...
Ελάκι μου όμορφο χρόνια πολλά, να χαίρεσαι τ' ονοματάκι σου και εύχομαι σύντομα να έρθει και ο Ελιός ή Έλιά Νο2 :P
Φλόρα μου και εγώ πιο πολύ έχω αγχωθεί από τις πανελλήνιες τι πραγμα κ αυτό. Εσύ οδηγάς τώρα;
nowwhat μου δε νομίζω να έχω πρόβλημα από αυτά γιατί πέρνω και μια βιταμίνη που έχει μαγνήσιο και τη μπανανούλα μου την τρώω καθημερινά. Πάντα είχα υπόταση, χτες υποθέτω επειδή ζορίστηκα και αγχώθηκα πολύ στο μάθημα οδήγησης γι αυτό ένιωθα χάλια μετά και έπεσε κ άλλο. Αφήστε ρε κορίτσια σφίγγομαι ακόμα και όταν σκέφτομαι ότι οδηγάω.
Ας γράψω και εγώ τα χτεσινά μου:
09:15
3 κ.σ βρώμη
1 ποτ.γάλα 1,5 %
1 μπανάνα
12:40
1 πορτοκάλι
5 αμύγδαλα
1 καφέ
15:15
ομελέτα με 2 αβγά,1 πιπεριά, 2 δάχτυλα φέτα και 2 κ.σ λάδι
1 ντομάτα
1 παξιμάδι Λήμνου
18:15
1 μήλο
5 αμύγδαλα
21:30
1 ποτήρι κεφίρ 1,5%
1/2 παξιμάδι Λήμνου
1 μπανάνα
όργανα 45', ζούμπα 60' και ποδήλατο κάνα 20λεπτο να πάω και να γυρίσω στο τζιμ
Now μου ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες. Νομίζω ότι σου αξίζει δίπλωμα και μάλιστα με διάκριση. Με τα βότανα έχω λύσει το πρόβλημα του νερού που το έπινα με δυσκολία, τώρα όλο και κάποιο αφέψημα πίνω όλη μέρα και μάλιστα σκέτο ,δεν μου αρεσουν γλυκά.
Florage,σέυχαριστώ για τις ευχές,να χαίρεσαι κι εσύ το αγοράκι σου,να είναι πάντα γερό και δυνατό!
Pink μου,θυμάμαι κι εγώ τα δικά μου,όλα θα πάνε καλά!
Τα χθεσινά μου
Πρωινό 9.00 1 κουλούρι Θεσ/νίκης ολικής,2 δάχτυλα παρμεζάνα,1κ.σ.σταφίδες
Πρόγευμα 12.00 2 ρυζογκοφρέτες ,5 φράουλες
Γεύμα 15.00 1 μπιφτέκι,1 φλ. τσ. ρύζι basmati,σαλάτα με λιγη παρμεζάνα,λιγο κουκουνάρι,1.κ.σ. σταφίδες
Σνακ !9.00 2 μικρά βρωμομηλομπίσκοτα
Δείπνο 23.00 3 κριτσίνια καλαμποκιού,2 δάχτυλα φέτα,1 μήλο
Απριλ ευχαριστω για τις ευχες!
πινκ ναι οδηγαω, το επιασα κατευθειαν μετα το διπλωμα μετα φοβου ψυχης τοτε θυμαμαι, τον πρωτο καιρο με καποιον αλλο παντα μαζι μου και σιγα σιγα μονη μου...
τωρα εχω γινει και πρωτο σοφερακι, δεν φοβαμαι τιποτα!
μολις το παρεις το διπλωμα με το καλο να αρχισεις αμεσως κι εσυ με ευκολες διαδρομες , μην το αφησεις γιατι σε αφηνει, στην βραση κολαει το σιδερο... ξερω πολλες (οι αντρες δεν εχουν θεμα) που πηραν το ιπλωμα και ανεβαλαν την οδηγηση με αποτελεσμα στο τελος να λενε οτι το εχουν απλα για να το εχουν... η μαμα μου μαλιστα μετα απο πολλα χρονια που δεν το χρησιμοποιουσε αναγκαστηκε να ξαναπληρωσει μαθηματα για να βρει το θαρρος να το παρει...
καλημέραααα, τι κανετε κοριτσακια πως πατε?
εγω συνεχίζω μια χαρα θα σας γραψω κ ενδεικτικα μια αναφορα για χτες
Φλοραζ μου μετα απο τοσο καιρο τωρα παρατηρησα την υπογραφη σου!! καλα εχασες 30 κιλα σε 8 μήνες? απιστευτο μου φαινεται!!! Τι διατροφη εκανες αν επιτρέπετε? μπραβο σου!!!
Για το διπλωμα κ εγω σαν κ εσενα με το που το πηρα πηρα αμεσως το αυτοκινητο.Στην αρχη φοβομουν λιγο τωρα δεν με νοιαζει τιποτα!
χτες
π κρεμα βρώμης με μπανανα κ μέλι
δ μηλο κ 1κσ ξηρους καρπους
μ αρακα με 1 φετα ψωμι κ 3 δαχτυλα φετα
α αχλαδι κ μπαρα συκο
βεαδυ κοτοπουλο ψητο μιση μεριδα κ σαλατα κ 1 παξιμαδακι
Πινκακι που εισαι βρε? Ελα και σε χω στην σκεψη μου το πηραμε το διπλωμα θα βγουμε στους δρομους, σοφερινες, ξεαγχωθηκες?
Καλημερα καλημερα και στις υπολοιπες της παρεας... διατροφικα συνεχιζω το τσιμπα λιγο τωρα-τσιμπα λιγο αργοτερα και οχι τριωρα, αλλα τριαδες, μπαινει το καλοκαιρι και η αληθεια ειναι οτι εγω με την ζεστη το πρωι δεν μπορω να πολυφαω μολις πεσει ο ηλιος αρχιζει η πεινα ....
Χτες ειχαμε τα χωριζω σε πρωι μεσημερι βραδυ γιατι δεν κρατησα 3 ωρα
Πρωι: Φρουτοσαλατα (Μηλο, αχλαδι, Μπανανα απο 1/4 , 3 φραουλες, 1/2 γιαουρτι, 10 αμυγδαλα) , Κρακερακι κριθαρενιο με λαβας +γαλοπουλα + Αγγουρακι
Μεσημερι: Λιγα ρεβυθια φουρνου που ειχαν περισεψει (περιπου μισο φλυτζανι), 1 μπαστουνακι κρητικη γραβιερα, 1 παξιμαδακι κριθινο, 1 αγουροντοματα σαλατα, 1/2 μπανανα, 1 κουλουρακι με πετιμεζι και σταφιδες
Βραδυ: Αγγουροντοματα σαλατα και την 2 μπαστουνακια γραβιερα και 2 βερικοκα ξερα και 2 δαμασκηνα ξερα και 4-5 φραουλες
Προφανως και δεν τα ετρωγα ολα μαζι αλλα τα ειχα σπασει και οποτε με επιανε η λιγουριτσα ετρωγα π.χ το κουλουρακι το ειχα μπροστα μου απο το απογευμα και το αποτελειωσα το βραδυ ... χαχαχαχαχα....
Now μου καλή μου αύριο δίνω. Πάντως χτες στο μάθημα πήγε αρκετά καλύτερα επειδή ήμουν πιο χαλαρή :)
Πάντως το σφίξιμο και ο πόνος στο στομάχι όποτε πάω να φάω καλά κρατούν, εξού και το χτεσινό χαζοπρόγραμμα. Δεν έφαγα πολύ αλλά δεν έκανα τις καλύτερες επιλόγές
12:30
3 κ.σ βρώμη
1 ποτ.γάλα 1,5 %
1/2 μπανάνα
15:50
1 σουβλάκι κοτόπουλο μπαμπάτσικο
2 πιρουνιές μαρούλι με σος
2 πιρουνιές ντομάτα
1/2 παξιμάδι Λήμνου
μουστάρδα
1/4 από πίτα (δε γνωρίζω αν ήταν αλάδωτη ή οχι, ήταν κομμένη στα 4 και τσίμπησα το ένα κομματάκι)
19:00
1 καφέ
3/4 μήλο
5 αμύγδαλα
22:00
1 ποτ.γάλα 1,5%
1 πολύ λεπτή φέτα σπιτικό κεικ απλό της μαμάς (το λυμπιστηκα)
1/2 μπανάνα
Καλημερα καλημερα Πινκακι ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ με το διπλωμα, με το καλο!
Τωρα στα διατροφικα μου, μερα τουρλου η χθεσινη καθως ηθελα να αδεισω λιγο το ψυγειο απο περισευματα( αμα μαγειρευεις για 1 ειναι πολυ σπαστικο, παντα κανω 2 μεριδες αν ειναι φαι φουρνου κατσαρολας, αλλα παλι μενει λιγο απο το να λιγο απο το αλλο... εποχες να πεταμε δεν ειναι οποτε, η καταψυξη ή μερες τουρλου σαν την χθεσινη
Πρωι: 1/2 ντοματα, 1 φετα γερμανικο ψωμι+ 1 μπαστουνακι γραβιερα, λιγο κοτοπουλο ψητο στηθος (ειχε μεινει και ειπα να το κανω σαντουιτς)
Ενδιαμεσα: 10 αμυγδαλα +1 μηλο
Μεσημερι: 1 κολοκυθακι γεμιστο με γαλοπουλα κιμα, λαχανικα+λιγο ρυζι (ειχε μεινει στο ψυγειο), λιγο κοτοπουλο ψητο στηθος, Σαλατα πολυχρωμη,
Ενδιαμεσα:λιγο σουριμι με λαδι και μαιντανο(μαντεψτε ειχε μεινει,χαχαχαχα) + αγγουρακι
Βραδυ: Σαλατα με λιγο απο ολα το τελευταιο μπαστουνακι γραβιερα, λιγο σουριμι, παξιμαδακι
Αργοτερα: λιγα φυστικια + 1 χουφτα ποπ κορν σπιτικα, 1/2 ποτηρι κρασι λευκο (ημουν σε επισκεψη)
Κόπηκα τελικά δυστυχώς. Αγχώθηκα πάρα πολύ και το πόδι άρχισε να τρέμει σαν τρελό δε μπορούσα να το ελεγξω καθόλου και έτσι στη οπισθογωνία μου φυγε τελείως. Στεναχωριέμαι γιατί ήταν μόνο ψυχολογικό δε το περίμενα να με επηρρεάσει τόσο το αγχος. :(