Δίκιο έχεις το τρίο δεν παίζεται!!!!! Καλό σου βράδυ. !!!!! Σας αφήνω κ εγώ με μια γλυκιά καληνύχτα γιατί δεν αρέσουν τα ποντιακά στον κουκλο μου κ αποφάσισε να κοιμηθεί !!!!! Φιλάκια ,τα λέμε αύριο!!!!!
Printable View
Δίκιο έχεις το τρίο δεν παίζεται!!!!! Καλό σου βράδυ. !!!!! Σας αφήνω κ εγώ με μια γλυκιά καληνύχτα γιατί δεν αρέσουν τα ποντιακά στον κουκλο μου κ αποφάσισε να κοιμηθεί !!!!! Φιλάκια ,τα λέμε αύριο!!!!!
Η Eli ακόμα με λουκάνικα ασχολείται βοήθειά της;
Πω πω πωωωω ξεσαλώσατε βρε πάλι!!! Τέσσερις σελίδες γεμίσατε βρε χαμένες!!!! :lol::lol::lol:
Το τσικνίσαμε και εμείς λοιπόν με χωριάτικα λουκάνικα με το μέτρο από την Μακεδονία και με μπριζολίτσες χοιρινές και κόκκινο κρασάκι :). Πλακώθηκα στο φαί Χ2 απόψε και χαϊδεύω και εγώ την κοιλιά μου! Ο Γιώργος ροχαλίζει με πρησμένη κοιλίτσα στον καναπέ και τώρα σκέφτομαι πως θα κατρακυλήσουμε μέχρι το κρεβάτι μας :lol::lol:
Καλό σου βράδυ Γιωτάκι και καλή ξεκούραση. Εύχομαι να κοιμηθεί γρήγορα κι ο γιόκας σου.
Ζω ένα δράμα... Κλείνουν τα μάτια μου και δε μπορώ να κοιμηθώ λόγω της "αχώνευτης" κατάστασης!
Λέω σιγά σιγά να συρθώ μέχρι το κρεβάτι μου. Εννοείται ότι, αν και όταν τελικά κοιμηθώ, θα προσπαθήσω να είμαι ανάσκελα. Ευτυχώς δίπλα μου θα είναι μόνο η μαιμού, που δεν πτοείται από τυχόν ροχαλητά! Τζίνα, στείλε μου και την κουφούλα, να κάνουμε αγκαλιές! :love:
Καλώς την Eli. Να καθήσετε σιγά σιγά στο κρεβάτι μην πεταχτεί καμία τάβλα! :lol:
:lol::lol::lol::lol: ʼστα με έπιασε η μανία μου απόψε, γυάλισε το ματάκι μου και έφαγα τον αγλέουρα!!! Έφαγα και σοκολάτα και τώρα έχω και τύψεις κλαψ! Κρίμα δεν σας πρόλαβα νωρίτερα κάνατε πάρτι πουλάκια μου ε;;;;
ʼβα πες το παρεάκι να σε δέσει ανάσκελα για να μην τουμπάρεις το βράδυ στον ύπνο σου! :lol: Η κουφούλα ενίοτε ροχαλίζει κιόλας οπότε είναι σαν προσομοίωση λαλαγγίου! Καληνύχτα και όνειρα ξεφούσκωτα.
Πω, πω, όργια απόψε! Μπριζόλες, λουκάνικα, μπουγιουρντιά, κρασιά και δε συμμαζεύεται.
Νομίζω πως βρήκα τον καλύτερο τρόπο να σας καληνυχτίσω, έναν χορό της κοιλιάς:
http://www.youtube.com/watch?v=SZFjaun_qiw
Καληνύχτα σας, όνειρα γλυκά! Τα λέμε αύριο!
Ναι κάναμε μετατσίκνιο πάρτυ για να χωνέψουμε πιο γρήγορα γελώντας!
Καληνύχτα στις βαρυστομαχιασμένες που πάνε για νανάκια!!! Με προσοχή κορίτσια μην γκιλίσετε κάτω από το κρεβάτι εεεε; :lol::lol::lol:
Βρε αθεοφοβες ξεσαλωσατε παλι!Ολο με τα λαλαγγια κ τα πετουμενα ασχολειστε!Εφαγαν κ ηθελαν ολοι μαζι να φυγουν κ εκανα συνεχεια λογαριασμους.Παρε 2 σελιδες να'χεις!ακομη δεν εχω φαει.Τωρα λεω κ σιγα μη χωνεψω.Αν κ απο τις μυρωδιες εχω χορτασει.Καληνυχτα καλο υπνο.Αβουλινι μου καλο ξημερωμα,κουραγιο....Τζινα ασε τους χορους κ κουκουλωσου που κανει κ κρυο.Στην ταβερνα σκαει ο τζιτζικας,στο κρεοπωλειο που ειμαι εγω παθαινεις κρυοπαγηματα.Φιλακια!
ʼβα κρίμα που δεν μπορώ να περάσω από το κινητό μου βίντεο στον υπολογιστή. Έχω βίντεο ντοκουμέντο με το λαλάγγι να χορεύει τσιφτετέλι του Πανταζή τον έβδομο ουρανό. Εκεί να δεις γέλιο, πιό πολύ ακούγεται το γέλιο μου παρά η μουσική. Κι όπως είναι μάγκας βαρύς κι ασήκωτος χορεύει τσιφτετέλι και κουνιέται καλύτερα κι από μένα!! Όλα αυτά στο σπίτι μου βέβαια μόνοι μας, μη μας βγει και τ'όνομα.
ʼβα για να παίρνεις ιδέες ;)
http://www.youtube.com/watch?v=sFw6g5AKTwI
:lol::lol::lol::lol::lol:
Αυτο για τΗν Αβα!Η σαμανθα καλη μου ποτε δεν παρατρωει να πονα η κοιλια της.Αλλα παρατρωει που βοηθαν να φευγει η κοιλιτσα....
Πω πω μπουγιουρντιά και τάρτες που πάνε πάνω κάτω!
Αυτο γιατι το γελιο ειναι πραγματι το καλυτερο φαρμακο δια τη δυσπεψια κ δια πασα νοσο!
Κάτσε κάτσε βρήκα και καλύτερο!!!! Θα χρειαστείς μία ντουλάπα για αυτό το κόλπο και ένα μαντήλι!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=QERU685QF6c
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Μετά από αυτό θα πέσει η χοντροκοιλίτσα!!! Βασικά για την ακρίβεια θα γίνεις ολόκληρη χαλκομανία! :lol::lol::lol::lol:
Βάζε εσύ Eli ιδέες στην ʼβα και όταν την δούμε ξανά στο skype με γύψο από πάνω μέχρι κάτω τούλάχιστον θα ξέρουμε ποιός φταίει!:lol:
Απορώ πάντως πως η ʼβα κατάφερε να περάσει τόσο φαί από τον δακτύλιο μα το Θεό ο Χουντίνι είναι;;;;;; :lol::lol::lol:
Τώρα που το σκέφτομαι μπορεί να είναι και ο Μαγκάιβερ!! :lol::lol::lol::lol:
:lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Τζίνα από τι βλέπω τις ξεπάτωσες όλες και τις έστειλες για ύπνο καμία δεν άφησες για τα δικά μου τα δοντάκια!!! Μοναχοφαγού! Now it is Just you and Me!
Και με άφησες να τα βγάλω πέρα μόνη μου και με κατηγορείς κιόλας! Θέλω τα λεφτά μου πίσω!:lol:
Η Αστερόσκονη είναι η καλύτερη απ'όλες γιατί στο Λονδίνο που βρίσκεται είναι δύο ώρες πίσω οπότε δεν της φαίνεται το ξενύχτι.
Δεν έχεις ανάγκη εσύ ΛαλαγκοΤζίνα! Όχι που θα σε λυπηθούμε κιόλας! Από τι διάβασα... ναι ναι τα διάβασα τα καμώματα σας όχι που θα σας άφηνα έτσι χωρίς έναν έλεγχο, μια χαρά τα κατάφερνες μονάχη σου, ήρθαν και τα νεούδια μας να δώσουν το παρόν και έδωσες ρεσιτάλ με την άλλη την ξεκοιλιασμένη, σιγοντάρισε και η σιγανοπαπαδίτσα η σοκολατίτσα και μια χαρά γεμίσατε 4 σελίδες! :lol::lol::lol::lol:
Υ.Γ. Καλωσόρισες Αστερόσκονη, έτσι να μαζευόμαστε πολλές :starhit::starhit::starhit:
Ε ρε νάσου και τα καλαματιανά! Συγνώμη αλλά χόρευα την πατρίδα. Τώρα έχει το μήλο μου κόκκινο, που είναι η Ναταλία να το σύρουμε;
Χορεύω το μου παρήγγειλε τ'αηδόνι και το λεμονάκι μυρωδάτο!
Έλα χορευταρού πάμε για ύπνο! Πήγαινε μέχρι το κρεβάτι χορεύοντας κανε μία σβούρα και πέσε στο στρώμα με χάρη! :lol::lol::lol:
Να ξυπνήσω και εγώ τον άντρα μου από εδώ δίπλα μου που κοιμάται εδώ και ώρα του καλού καιρού, να πάμε στο κρεβάτι μας να ισιώσει λίγο γιατί τον βλέπω αύριο να είναι ορθή γωνία! :lol:
Αν δεν τελειώσει το στην υγειά μας στη ΝΕΤ δεν πάω πουθενά! ʼσε που τώρα χορεύουνε φουστανελάδες με πιο κοντές φουστανέλες από πριν που είναι και μαύρες, πιο σέξυ δηλαδή!
Καληνύχτα Eli μου και καλή ξεκούραση. Τα λέμε αύριο. Φιλάκια.
Χρόνια μας πολλά κορίτσια, να είμαστε καλά να γιορτάσουμε και του χρόνου και καλές απόκριες. Καληνύχτα και καλό ξημέρωμα.
Καληνύχτα γλεντοΤζίνα μου! Όνειρα γλυκά και χορευτικά με φουστανέλες και φούλρες! Φιλιά πολλάαααα:kiss:
Τελείωσε η εκπομπή αλλά με ξεσήκωσαν τα δημοτικά και οι φουστανέλες και τώρα δεν μπορώ να κοιμηθώ. Θα βάλω να δω ταινία. Φιλάκια.
Καλημέρα. Ελπίζω να ξύπνησαν καλά σήμερα οι χθεσινοσκασμένες! Εμένα με ξύπνησε κάποιος άσχετος που χτύπησε το κουδούνι της κάτω πόρτας κι έχουμε και θυρωρό υποτίθεται. Κρύο κρύο καιρός για εισοσιδύο! Για να βγω να περπατήσω σήμερα πρέπει να χτιστώ πάλι γαμ@το.
Πρέπει να έχει πέσει περονόσπορος στις φίλες μου αλλιώς δεν εξηγείται. Μετά τα μαντάτα της δαρμένης φίλης μου τώρα μου έστειλε μήνυμα μία άλλη φίλη μου η οποία πριν λίγες μέρες έπαθε πάρεση στο πρόσωπο! Έχει παραλύσει η μισή πλευρά του προσώπου της, το μάτι της είναι συνέχεια ανοιχτό χωρίς να κλείνει καθόλου, το στόμα της πεσμένο, δεν μπορεί να μιλήσει και τρώει με δυσκολία. Είναι πιο μικρή από μένα 3 χρόνια, έχει δύο κορίτσια 16 και 12 χρονών που μεγαλώνει μόνη της γιατί είναι χωρισμένη, στη δουλειά δεν την πληρώνουν κι εδώ κι ένα χρόνο δεν παίρνει τη διατροφή για τα παιδιά λόγω διαδικαστικών θεμάτων. Είναι κι απαισιόδοξη και με όλα αυτά τα ζόρια πιέστηκε ψυχολογικά και έπαθε την πάρεση που απ'ότι ξέρω θέλει καιρό για να περάσει. Ελπίζω να της περάσει γρήγορα γιατί δουλεύει σε γνωστό καφεκοπτείο στην Ομόνοια και έχει να κάνει με πολύ κόσμο κάθε μέρα που σημαίνει ότι δεν μπορεί να εξυπηρετεί με παράλυση στο πρόσωπο. Της έλεγα πάντα να μην φέρνει την καταστροφή με το παραμικρό αλλά δυστυχώς είναι πολύ αγχώδης κι έτσι το μόνο που κατάφερε είναι να προσθέσει άλλο ένα πρόβλημα στα ήδη υπάρχοντα. Γι' αυτό σας λέω κορίτσια χαλαρά όσο γίνεται και γελάτε γιατί χανόμαστε!!
Kαλημερούδια λαλαγγιασμένες τρελάρες!
Δεν είστε ούτε για λίγο να σας αφήσω χωρίς επιτήρηση!
Μου φαίνεται αυτός είναι μόνος τίτλος που σας ταιριάζει κι όχι όσα είχα εγώ κατά νου...
Σκεφτόμουν να βάζω κάθε εβδομάδα τίτλο ένα τραγούδι...αλλά με τη θεματολογία εδώ μέσα
μάλλον προς λαλάγγι νούμερο 1,λαλάγγι νούμερο 2,λαλάγγι νούμερο3,λαλάγγι νούμερο 4 κοκ.
με παίρνει να βάζω.Όσο περνούν οι εβδομάδες και το μέγεθος θ'ανεβαίνει θα μένουν μόνο οι σκληροπυρηνικές!
Ντροπή και αίσχος για το σεπτό και σεβάσμιο τόπικ μας!Αν και βλέπω να εισχωρούν και νέα λαλαγγομέλη!
Να καλωσορίσω με τη σειρά μου τη Γιώτα,Γιωτάκι,ακόμα μια θρασσύ ηδονοβλεψία.Θέμα σύγχισης με τη Μακ
δεν τίθεται.Παρένθεση:Μακ,τον χάραξες και σε παγκάκι τον έρωτα σου;Τυχαίο που ο εραστής σου είναι της αυτής οικογενείας
με τον όμορφο κόσμο,που ενίοτε ζεις;Αχ!Αυτός ο έρωτας είναι όντως για πάντα!Έχουμε να φάμε πολύ χυλόπιτα ακόμα!
Και συνεχίζω με το επανακαλωσόρισμα της αστραφτερής μου αστερόσκονης για την οποία είναι και το κάτωθι κόμικ.
Τα φιλιά μου σε όλες τις ξεασλωμένες τσούπρες!Προτείνω να κάνετε όλες οι λαλαγγιασμένες εκδρομή στον Τύρναβο
για προσκύνημα!Τώρα που γυρίζει!Και μια που καθιερώθηκαν οι βραδυνές παραστάσεις να κόψουμε και εισιτήρια!
Γραμματέας φυσικά η Μακ!Εγγύηση!Τίτλος παράστασης "Τρελές κι αλλοπαρμένες με λαλάγγια μαγεμένες!"Πρώτος χρόνος επιτυχίας!
Μετά γιατί δεν έχει άντρες το φόρουμ!Τρέχουν όπου φύγει φύγει,σαν το φίλο μου το παρεάκι...Γειά σας,λυσσάρες!
Καλημέρα Ναταλία. Προσπαθώ να σκεφτώ μία δικαιολογία για να υπερασπιστώ τον εαυτό μου και τις υπόλοιπες σε όλα αυτά που μας καταλογίζεις αλλά δεν μπορώ. Οπότε έχεις απόλυτο δίκιο......αλλά που να τό'βρεις!!
Καλημέρα και από εμένα!!!
Είδες Ναταλία μου ανεπίδεκτες μαθήσεως όλες μας! Τα ξεσαλώματα μας όμως μαζέψανε κόσμο! :lol::lol::lol: Να κάτσουμε να κανονίσουμε τα περί χρεώσεων και ποσοστών γιατί εγώ και η Τζίνα έχουμε ανάγκη από δουλειά άμεσα! Επίσης θέλουμε και ασφάλιση και bonus ;). Όσο για τις υπερωρίες θα τα συζητήσουμε άλλη στιγμή κάτσε να δούμε πως θα πάει και η επιχείρηση χιχιχιχιχι.
Καλημέρα κουκλίτσες μου. !!!!! Πως ξυπνήσατε σήμερα.?Εγώ είμαι σαν να έπεσα απ'το δέντρο!!!!!Μέχρι τις 2 είχαμε χορούς και πανηγύρια!!!!!Καλημέρα γλυκιά Ναταλία!!!!!Καλημέρα άσπρε σίφουνα!!!!!
Καλημέρα Eli, έτσι σε θέλω, φτιάξε κατάσταση μήπως και δούμε άσπρη μέρα!
Καλημέρα Γιωτάκι, ήταν ψηλό το δέντρο; :lol:
Καλημέρα doctor Έλλη !!!!! Τζίνα αστα να πάνε..Ούτε την κούπα του καφέ δεν έβλεπα το πρωί !!!!! Τώρα είμαι καλύτερα αφού ήπια δύο φραπεδακια!!!!!