θα ηθελα ενα πιατο τηγανητες πατατες και μια παστα με πολυ πολυ σαντιγυ! :)
κυκνε εχεις προσπαθησει μονη σου?
Printable View
θα ηθελα ενα πιατο τηγανητες πατατες και μια παστα με πολυ πολυ σαντιγυ! :)
κυκνε εχεις προσπαθησει μονη σου?
Αυτό εννοώ κι εγώ Μαρκέλα...ότι χρειάζομαι στήριξη μήπως και ξαναβρώ έστω και λίγη από τη δύναμη που είχα κάποτε...
Γιατί τώρα δεν έχει μείνει ούτε ίχνος της...πίστεψε με... :( Καμιά σχέση ο Κύκνος όπως ήταν λίγα χρόνια πριν κι όπως είναι σήμερα...μα καμία όμως...πριν κάποια χρόνια είχα τη δύναμη να αντιμετωπίσω δύσκολες και τρομαχτικές καταστάσεις και το έκανα και δεν πίστευα στα μάτια μου...ότι μπορούσα εγώ να το κάνω αυτό, ότι ήμουν εγώ εκείνη που το έκανε αυτό...τότε δεν με αναγνώριζα λόγω της δύναμης που έδειχνα, τώρα δεν με αναγνωρίζω λόγω της αδυναμίας...
Θα ήθελα η διαρκεια της μέρας να ήταν μεγαλύτερη δλδ πάνω απο 24 ώρες για να μπορεσω να κάνω όοοολα αυτα που θέλω να κάνω...
θα ηθελα να μιλησω σε καποιον! :) εχω ορεξη για μπλα μπλα!
εγώ είμαι εδώ πες ότι θες.
παιζει να την εχω ξαναποσταρει, αλλα...
http://img516.imageshack.us/img516/5346/29265881ft3.jpg
θα ηθελα τον κλωνο της για τα γενεθλια μου!!!!! <3
Και μετά σου λέει οτι οι αντιδραστικοι δεν ακολουθούν την προβατοσύνη.. χα χα χα!!!
Χριστίνα μου αυτός που γίνεται ίσως και χωρίς την θέλησή του θύτης, δυστυχώς αλλά έχει περάσει πρώτα απ' τον ρόλο του θύματος!
Το θέμα είναι να μην κάνουμε αυτά, που δεν θα θέλαμε να μας κάνουνε οι άλλοι, αλλά κι ούτε να παίρνουμε εκδίκηση, αν υπήρξαμε θύματα!