Originally posted by Existir
Quote:
Originally posted by kassi_21
Ναι έχω ξανακούσει αυτό το περί καραμέλας αλλά το άκουσα και από εσένα και το απεύθυνα σε εσένα όχι σαν προβολή απωθημένων από άλλους.Θέλω να πω κάθε φορά που το ακούω με ενοχλεί.
Έχεις δίκιο να λες πως σε ενοχλεί. Υποθέτω θα ενοχλούσε και μένα αν έλεγα σε κάποιον οτί έχω πυρετό και μου έλεγε, ΅έλα μωρέ, δεν έχεις τπτ, σήκω απο το κρεββάτι΅. Μόνο που εγώ δεν είπα καθόλου μα καθόλου αυτό.
Quote:
Οπότε τώρα βγαίνεις και λες μια αλήθεια σου από αυτές που έχουμε πει σχεδόν όλοι εδώ μέσα.Κατηγοριοποιήθηκες όπως κι εμείς.Γιατί αισθανόμουν ότι το έπαιζες έξυπνη και υπεράνω και γι\'αυτό εκνευριζόμουν.Δεν έχω κάτι,ψυχολόγος δεν είμαι αλλά άμα λάχει κάνω και μια κριτική για να περάσει η ώρα και να μάθω 2-3 παραπάνω για τους ψυχασθενείς.
Ναι, έχεις δίκιο. Ποιος είναι αυτός για να έχει και άποψη, ε; Ναι, λογικό μου φαίνεται.
Quote:
Εμείς δηλαδή Εξιστίρ που αποδεχτήκαμε τη διαταραχή μας και κατηγοριοποιηθήκαμε κατά τα λεγόμενά σου είμαστε τα κορόιδα της παρέας;;;;;
Αυτό είναι ξεκάθαρα δικό σου συμπέρασμα και σε παρακαλώ μη το μεταβιβάζεις σε μένα. Εγώ δεν είπα καθόλου κάτι τέτοιο.
Quote:
Τέλος πάντων.Την λήγω εδώ την επιθετικότητά μου.
Όσο για το πως να συμπεριφέρομαι στον οριακό ή στον κάθε ψυχικά ασθενή θα σου απαντούσα ως άνθρωπο.Είχα γράψει σε προηγούμενό μου ποστ ότι οι ταμπέλες αφορούν καθαρά τους θεραπευτές και τους θεραπευόμενους.Από εκεί και πέρα είμαι η Μαρία και όχι μια οριακή,ψυχαναγκαστική,κατα θλιπτική,αγοραφοβική!!!!!
Χαίρομαι που ακούω κάτι τέτοιο. Ειλικρινά, όλη αυτή την ώρα αυτό προσπαθώ να πω και δεν εισακούγομαι.
Κοίτα όμως Κάσσι εδώ τι λες....
Quote:
Εξιστίρ ξεκαθάρισες το τοπίο λίγο για εμένα.Ναι αισθάνομαι πως μου άσκησε κριτική ένα άτομο το οποίο δεν είχε εμφανή ταυτότητα.Είχες αναφέρει πως πας σε ψυχολόγο και σε προηγούμενο ποστ είπες πως δεν πάσχεις από διαταραχή.Άρα κατ\'εμέ δεν είχες ούτε βιωματική γνώση ως ασθενής ούτε θεωρητική ως ψυχολόγος/ψυχίατρος.
Που σημαίνει τι Κάσσι; Πως δικαίωμα να σου μιλάει έχει μόνον ο άλλος ΅ασθενής΅ που έχει βιωματική γνώση ή ο ΅ψυχολόγος΅ που έχει θεωρητική και κλινική εμπειρία;
Δεν φάσκεις και αντιφάσκεις εδώ; Απο τη μια επιθυμείς (πολύ σωστά) να σου συμπεριφέρονται ως άνθρωπο και απο την άλλη μπαίνει η χ,ψ Εξιστίρ και σου μιλάει και ωστόσο θες τις περγαμηνές της να δεις. Τι θέλεις τελικά; Θες να σχετίζεσαι ως άνθρωπος ή ως ασθενής; Διότι με έναν ψυχολόγο και έναν ασθενή αισθάνεσαι προφανώς ασφάλεια, οτί θα σε καταλάβουν και ο ένας και ο άλλος είτε γιατί ξέρουν οτί \"Η Κάσσι είναι οριακή\". Ενώ η Εξιστίρ που δεν ξέρει τι σημαίνει ο Οριακός ή η χ, ψ Ναταλία (το όνομά μου) ή ο Διονύσης που π.χ. σε είδε στο μπαρ και του άρεσες πως σε κάνουν να αισθάνεσαι; Θα σου συμπεριφερθούν ως άνθρωπο γιατί αυτό τους ενδιαφέρει. Τους ενδιαφέρει ο άνθρωπος που λέγεται Μαρία. Ενώ ο οριακός ή ο ψυχολόγος θα σε αντιμετωπίσουν ως ασθενή.
Ποιος λοιπόν περιορίζει τον εαυτό του στην θέση του ασθενούς και όχι του ανθρώπου ΜΑΡΙΑ;