Και όπως είπα πριν δεν μπορώ να καταλάβω πως όλοι είναι μία χαρά και εγώ όχι.
Αν είναι να πάω σε ψυχολόγο θέλω να δω αποτελέσματα.
Εδώ όλος ο κόσμος έχει σχέση και εγώ θα πάω σε ψυχολόγο και πάλι δεν θα κάνω σχέση;
Αν είναι να μην πάω καθόλου.
Printable View
Και θέλω να πω πως εγώ θα συμβιβαζόμουν με τον πρώτο που ανέφερα, γιατί ήταν άσχημος.
Και όμως τον ήθελα. Επομένως εγώ συμβιβάζομαι.
Φανταστείτε να μην συμβιβαζόμουν δηλαδή ε;
Με κόβω άδικα να τρέχω στους ψυχολόγους.....
Πες ότι κάνεις πλάκα ρε σύ? δεν μπορεί να τα ρωτάς όλ' αυτά! Μου θυμίζεις αυτό που είπε ο Γιάννης Αγγελάκας
" Πριν αρχίσουν όλα
Είχαν κιόλας αρχίσει
Πριν φτάσω ήμουν ήδη εκεί
Τα ίχνη μου κι ο δρόμος προϋπήρχαν
Τ' ακολούθησα
Βρήκα ένα σπίτι στις φλόγες
Μπήκα μέσα και του 'βαλα φωτιά "
Τί κατάλαβες;
Τίποτα δεν κατάλαβα.
Όχι δεν παρεξηγήθηκα.
Αλλά ειλικρινά τι να τον κάνω τον ψυχολόγο;
Εσύ μου είπες πριν που είπα πως εγώ θέλω να κάνω σχέση πως για όλα υπάρχει λύση.
Ε ωραία είναι αυτή η λύση ο ψυχολόγος;
Χιούμορ έχω...λύση δεν έχω.
Και άμα είναι να πάω σε ψυχολόγο και να κάνω σχέση σε 5-10 χρόνια τι να το κάνω;
Δεν κάθομαι καλύτερα σπίτι μου;
Κατσε ναι, θα ερθουν απο το τζακι σαν τον Santa claus
Συγνώμη εγώ ρώτησα γιατί να πάω στον ψυχολόγο όπως μου προτείναν αν είναι να μην λύσω το πρόβλημα μου;
Να ξέρω αν είναι...
χαχα καλά δεν παίζεσαι εσύ με τίποτα! ρε συ εμείς είμαστε το πρόβλημα, εμείς είμαστε κι η λύση! χαχα αν κάτσεις σπίτι σου τότε καταδικάστηκες μόνη σου!
δεν μπορώ να καταλάβω το σκεπτικό σου! πως προεξοφλείς ότι θα κάνεις σχέση μετά από τόσο καιρό και δεν αισιοδοξείς ότι η σχέση μπορεί να γίνει κι άμεσα;
Μα τί μπορούμε να σου πούμε εμείς περισσότερο σ' αυτά που ρωτάς; μέντιουμ είμαστε; χαχα
Οχι δεν εχω, αλλα ξερεις κατι? Απλα εισαι κολλημενη, δεν καταλαβαινεις οτι οσο το κουραζεις δεν βγαζεις τπτ,αστο στο χαλαρο βγες με κοπελες απο την σχολη οσο γινετε,(δεν σ λεω βγες καθε μερα για καφε/ποτο κλπ) Βγες ρε παιδι μου...μην εισαι σχολη-σπιτι.
Εσύ είπες πως όλα λύνονται πριν. Επομένως από ότι έχω καταλάβει εννοούσες να πάω σε ψυχολόγο έτσι;
Δηλαδή αν είναι να μην κάνω σχέση γιατί να πάω;
Εμένα αυτό είναι το πρόβλημα μου...αν πάω θα το λύσω;
ναι ρε πουλάκι μου να πας σε ψυχολόγο εννοώ, κυρίως αν τα συμπτώματα πόνου, αδυναμίας, ανημπόριας, αρνητικών σκέψεων επιμένουν και δεν μπορείς
να λειτουργείς στην καθημερινότητά σου..
μα γιατί προεξοφλείς, ότι δεν θα κάνεις σχέση; πού το στηρίζεις;
ποιός μπορεί ν' απαντήσει στο τελευταίο που ρωτάς με βεβαιότητα; δοκιμάζεις.. και βλέπεις.. απ' το να μην κάνεις τίποτα, κάτι πρέπει να κάνεις για το πρόβλημά σου.
Ναι υπάρχει κι η λύση να μην κάνεις τίποτα! είναι κι αυτό επιλογή..