εγώ δεν κωλώνω...αυτοί κωλώνουν. δεν βλέπω να με έχει πλησιάσει ποτέ κανείς και να κώλωσα :(
Printable View
αν κανεις κατι ιδιαιτερα μη- ερωτευσιμο, οσους αδεσμευτους και να σου φερουν, δεν θα ενδιαφερθουν.
δεν ξερω τι μπορει να ειναι αυτο, εμενα παει ο νους μου σε νευρικοτητα κι αμηχανια.
παρε μια γνωμη απ τον ψυχ που θα σε βλεπει απο κοντα.ισως ειναι κατι οφθαλμοφανες που μονο εσυ δεν αντιλαμβανεσαι
κολωνεις..(κανεις την κολωνα) δεν χαμογελας στο μωρο που σου αρεσει?τι κανεις οταν σ αρεσει καποιος?για πες!
μαλακιες λες...
το μωρο σε κοιταζει για να ερθει να σ μιλησει περιμενει το πρασινο φως..εσυ που εισαι?πετας χαρταετο..?
Για μια γυναικα δεν ειναι αναγκη να έχει κύκλο. Οπουδήποτε κι αν εισαι, ακομα και σε χωρο με τελειως αγνωστους σου, αμα καποιου του αρεσεις θα σε πλησιασει, φτανει να κοινωνικοποιείσαι και να εισαι λίγο φτιαγμενη για να ελκυεις και εκει που θα σε πλησιασει καποιος να του δειξεις ότι ενδιαφερεσαι να τον γνωρισεις. Αν το παιζεις δυσκολη ή ψαχνεις να βρεις τροπο να ξεφυγεις θα το εκλάβει ότι δεν ενδιαφερεσαι και φυσικα θα φυγει.
εχω κ αλλες φιλες που ψαχνουν το ιδιο. στο εγγυωμαι
και μεγαλυτερες μη σου πω. ειναι μονες χωρις σχεση πολυ καιρο! ξερω πως το προβλημα σου σε εχει κατακλισει και για σενα ειναι πολυ σημαντικο , για αλλους δεν ειναι. αυτο σε αγχωνει κ σε κανει δυστυχισμενη, εμενα πχ με κανει το οτι εχω κολισει σε μια δουλεια που δεν θελω και οτι δεν μπορω να μεινω με τον αραβωνιαστικο μ και νιωθω ασχημα και χοντρη
ναι αλλά εγώ δεν είχα ποτέ σχέση δεν είναι το ίδιο :(