https://www.youtube.com/watch?v=4eqlkvHDQ1U
Printable View
χαχαχα ναι είπα να το γυρισω σε τακης :P
ελα μωρε μια πλακιτσα δε σηκωνετε κι εσεις.
τη λεξη κωλος ανεφερα κ θιχτηκαμε.
ο ανθρωπος εξελισεται παντως, ποτε δε μενουμε ιδιοι.
γενικα παλια οχι απλα ημουν ευγενικη απλα εκανα τα χατήρια να ακουσουν οι αλλοι αυτο που ηθελαν ;)
και τι καταλαβεσ κανωντασ χατηρια;
καλυτερα ετσι λοιπον και γω αυτο λεω
Κοίταξε, Μαγκάιβερ, σέβομαι την ηλικία σου, γιατί είσαι μεγαλύτερός μου, αυτό δεν σημαίνει ότι θα ανέχομαι και ότι μου λες!! Το ότι κάποιος παλεύει για τα κεκτημένα, δεν σημαίνει ότι είναι καυγατζής, έτσι; Το να ακούσω εγώ κάτι που με ενοχλεί για να το κάνω "λιανά", και να υπερασπιστώ τη θέση μου, είναι κάτι το απαραίτητο, αλλιώς να αφήνουμε να μας προσβάλλετε και να μην κάνουμε τίποτα! Το ότι εσύ και πολλοί άλλοι άντρες, λόγω ότι είστε χοντρόπετσοι, από τη φύση σας, δε λέω, αλλά ίσως και από την κοινωνία, και δεν καταλαβαίνετε που είναι τα όρια, δεν κάνει εμάς προβληματικές, αλλά εσάς, όσο και αν θες να πιστεύεις το αντίθετο. ; )
Αγαπητη pillow , ποτε δεν υπονοησα οτι πρεπει να δεχεσαι τις αποψεις μου , λογω ηλικιας . Μην ανεχεσαι τιποτα , ειναι δικαιωμα σου , οπως και να υπερσπιζεσαι την θεση σου με νυχια και με δοντια !! αλλα δεν σε εθιξα , ουτε και με εθιξες . Τι εχουμε να χωρισουμε ? τιποτα απολυτως !!
Μονο που δεν ειναι σωστο να τσουβαλιαζεις ολους τους αντρες , εχεις μια στρεβλη αποψη γι αυτους , λογω ασχημων βιωματων , κατα την γνωμημου παντα , καιειμαι πολυ ηπιων τονων και διολου καυγατζης για ' υπερασπιστω την θεση μου ' σενα χωρο ανυπαρκτο , virtual δλδ , αγνωστος μεταξυ αγνωστων . Αλλο στην πραματικη ζωη , εκει δεν σηκωνω και πολλα πολλα !!( τηρουμενων των αναλογιων παντα ) . Εγω σε βλεπω φιλικα βρε , σαν μια κοπελα που εχει ψιλοταλαιπωρηθει στην μεχρι τωρα ζωη της . Οποτε αγαπη και καλη καρδια !!
Κι εγω σαγαπω elis , εισαι καλοπροαιρετο παιδι !! μας διασκεδαζεις και με τα κομματια που βαζεις !
Gothly , το να διαφωνησεις με καποιον , ειναι φυσιολογικο , και το να δεχτεις η ναπορριψεις τις αποψεις του , δεν εχει σχεση με την ' υποδουλωση ' οπως χαρακτηριστικα αναφερεις . Οπως ειπα και στη pillow , εδω , σεναν virtual χωρο , δεν εχουμε να χωρισουμε τιποτα , ουτε να τσακωθουμε για κατι . Αυτο να το εφαρμοσεις στην αληθινη ζωη , οπου τα πραματα μπορει να γινουν ζορικα . Δεν εχω κατι μαζι σου , μαλιστα δεν σεχω εντοπισει ποτε να διαπληκτιζεσαι στο φορουμ , τι επαθες τωρα ?
αντε, αιωνια μας η μνημη.
να ζησουμε να μας θυμομαστε...
Τοσο πολυ πια ? αυτα πανε κι ερχονται , αλλα γιασ σας τους νεους μαλλον μονο πανε ( στο πουθενα ! ) .
Αγαπητέ Μαγκάιβερ, απλά είπα ότι έχουμε κι εμείς το δικαίωμα να τσακωνόμαστε! Αλλά κακώς όμως ασχολούμαι συνέχεια γιατί εγώ δεν είμαι το ίδιο με τις άλλες γυναίκες, κάθε γυναίκα έχει την προσωπικότητά της και πρέπει να υπερασπίζεται αυτή τον εαυτό της! Εγώ το κάνω για να υποστηρίξω τον αδύναμο/ους πάντα, και όσο για την ψιλοταλαιπωρία, σε πληροφορώ ότι έχω ταλαιπωρηθεί πάαααααααρα πολύ και σκέφτομαι μέχρι και την αυτοκτονία αφού τίποτα δεν μου έχει χαριστεί και τίποτα δεν με ευχαριστεί. Ευχαριστώ που μ' άκουσες. Ας μην το συνεχίσουμε άλλο.