Originally Posted by
Natalia_sups
Δεν ειναι αγριαδες νικ...ειλικρινα δεν θελω ουτε μπορω τις αγριαδες...ουτε εχω κατι μαζι σου...απλα με τη συζητηση αυτη ειχα μολις τωρα μια στιγμη προσωπικης επιφυτησης. Ισως ταιριαζει πιο πολυ στην ενοτητα τι σκεφτεστε αλλα πραγματικα εδω και τωρα εφαγα την φλασια...παρατηρησα τη συζητηση μας και το πως αρχισες σιγα σιγα να ακυρωνεις τα επιχειρηματα μου χωρις καποιο ιδιαιτερο επιχειρημα περα απο αερα και μαγκια και αρχισα για καποιο λογο να υποχωρω...πρωτα ειρωνευτηκα οτι ειμαι μικρο και αβγαλτο η τι ειπαμε (εννοωντας οτι το θεωρησα ευστοχο αυτο που ειχα πει), μετα το πηρες και το συνεχισες πιο κυριολεκτικα, μετα προσπαθησα να εκφρασω οτι οι αντρες ακυρωνετε τα επιχειρηματα η τα παραπονα μιας γυναικας με το "βρε κουτο" η το "εχεις περιοδο" και παλι το συνεχισες κυριολεκτικα, και για καποιο λογο κατεληξα να υποχωρω και να αμφισβητω την αρχικη μου γνωμη χωρις λογο...πολυ απλα επειδη ενας αντρας αρνηθηκε να παρει σοβαρα τα λεγομενα μου και αναγκαστηκα να μετριασω τη γνωμη μου για να μη θιχτει ο εγωισμος του...και σου λεω δεν εχει να κανει σωνει και καλα με εσενα...ειναι μοτιβακι αυτο στη ζωη μου γενικα...και χαιρομαι που το ανακαλυψα. Και σε ευχαριστω που με βοηθησες εστω αθελα σου. Θα φροντισω ενεργα να το αλλαξω.