Εδω και 33 σελιδες αυτο προσπαθουμε να σου εξηγησουμε και δεν δεχεσαι τιποτα!
Printable View
Συμφωνω σε αυτο και σε ολα τα παραπανω. Μια χαρα σε ειδα ρε αγνωστε απο οσα μας λες, λογικο και συζητησιμο, μην βαζεις τον εαυτο σου στην ιδια θεση με τους υπολοιπους στο νημα που δε βρισκουν γυναικα. Θεωρω πως εχεις περισσοτερες ελπιδες και γενικα αξιζει να το προσπαθησεις. Ηδη μας λες οτι το προσπαθεις με καινουριο ψυχολογο οποτε αυτο ειναι θετικο. Και κανεις και ποσα αλλα ενδιαφεροντα πραγματα.
Εχει δίκιο η savatage σε αυτό που σου λέει. Δεν είσαι ίδια περίπτωση με τον 85εον και σαφώς όχι με τους άλλους 2 εδώ που κάνανε το θέμα κουλουβάχατα.
Ρωτάς σε ποιο πλανήτη ζούμε που βλέπουμε "άσχημους" με σχέσεις, αλλά εγώ σε ρωτώ σε ποιον πλανήτη ζεις εσύ που δεν τους βλέπεις; Δεν έχουμε κανενα λόγο βρε συ εδώ να σου λέμε ψέματα, μακάρι να μπορούσα να βάλω φωτογραφίες δηλαδή για να σε πείσω για του λόγου το αληθές.
Αν είχες όντως τόσο χοντρό θέμα εμφάνισης όσο νομίζεις θα είχες πρόβλημα και σε άλλους τομείς της ζωής σου! Πώς εξηγείς οτι έχεις φίλους και κοινωνική ζωή πχ; Οι άνθρωποι που έχουν χοντρό θέμα, δεν μπορούν ούτε φίλους να βρουν γιατί αντιμετωπίζουν τον ρατσισμό και το στίγμα παντού! Αυτό είναι που μας κάνει σε σένα να λέμε οτι δεν γίνεται να είναι αποκλειστικά η εμφάνιση σου το πρόβλημα. Μια άσχημη εμφάνιση δυσκολεύει το θέμα των σχέσεων ναι, δεν θα ήσουν ο τύπος που άλλαζε τις γκόμενες σα τα πουκάμισα, αλλά αποκλείεται να μην είχε βρεθεί ούτε μια βρε συ που να την ενδιαφέρεις! Αυτό δείχνει οτι κάτι άλλο συμβαίνει, κάπου αλλού κολλάει το πράγμα και δεν προχωρά.
Κάτι πρέπει να κάναμε στις περασμένες μας ζωές και να το ξεπληρώνουμε εδώ με τέτοιο κάρμα... δεν εξηγείται διαφορετικά.
Μπραβο αυτο πρεπει να εγινε. Τζαμπα οι 34 σελιδες.
εγω πιστευω πρεπει να αυξησεις την αυτοπεποιθηση σου κατα περιπου 10%
επισης στον ελευθερο μου χρονο διαβαζω καρλ γιουνγκ και βουκοφσκι
για να μη νομιζεις οτι ειμαι απλα μια τρυπα
τί πάει να πει "αυτοπεποίθηση";
δεν εχω ιδεα αλλα ετσι εχω διαβασει
αυτοπεποίθηση = χρήματα, κοινωνικό στάτους, αυτοκίνητο, σπίτι.
Μάλλον σε λάθος κόσμο ψάχνουμε για αγάπη..
Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.
υπαρχουν αλλου που θα εκαναν τα παντα για να ασχολουνται ολοι μαζι τους και για αυτους συνηθως δε γινεται κουβεντα
σα να τους λενε οχι επειδη το θελουν πολυ αφου δε θα πρεπε να το θελουν καθολου.