Quote:
Originally posted by scorpio
Υ.Γ.1Επειδή έχω postάρει πολλές φορές στο εν λόγω topic και νιώθω ότι επαναλαμβάνομαι και κουράζω ας γράψω μια κατακλείδα. Το μόνο που θα ήθελα από όλους-ες είναι να μην ξαναδιαβάσω αυτό που γράφτηκε αρκετές σελίδες πριν: «?τα πάχη μου τα κάλλη μου και σε όποιον αρέσουμε...». Για μένα αυτό δηλώνει παραίτηση και δεν οδηγεί πουθενά.Καθημερινή προσπάθεια θέλω,πρωτίστως για την υγεία μας και συνακόλουθα για τον καθρέφτη μας.
Υ.Γ.2Δεν έχω το γνωστικό υπόβαθρο να postάρω σε πολλά άλλα θέματα,(πολυκυστικές ωοθήκες,piercing,νοσοκομείο ρίου,reductil?,κρεμούλες,sleeve?.) οπότε θα περιορίσω τα post μου σε κάποιο άλλο topic ,αν και εφόσον,έχω τις γνώσεις να υποστηρίξω τα γραφόμενά μου.
Αυτό το "τα πάχη μου τα κάλη μου" είναι στάση ζωής.. ακριβώς όπως και το δικό σου "υπέρβαρες γυναίκες φτάνουν μέχρι κολλητές.. ερωτικές σύντροφοι δεν γίνονται ουδεπώποτε" οπότε νομίζω θα το ακούσεις δεν το γλυτώνεις! Μην υποθέσεις πως το ασπάζομαι.. έχω τα απίστευτα κόμπλεξ και άλυτα ζητήματα με μένα, αλλά αυτές/ούς που το λένε (και το πιστεύουν εννοείται) τους παραδέχομαι. Δεν μου αρέσει όταν όλο αυτό επεκτείνεται σε τομείς όπως πχ το ντύσιμο όπου πολύ συχνά παραβιάζονται τα όρια του καλόγουστου με λάβαρο το "σε όποιον αρέσουμε" και βλέπουμε γελοία πράγματα στο δρόμο, αλλά σε συμπεριφορές τύπου αποδέχομαι τον εαυτό μου και δεν του φέρομαι σαν σκουπίδι.