Πολυ χαιρομαι για σενα κουκλα μου ομορφη,γλυκο μου κοριτσι!
Ευχομαι ολα να πηγαινουν κατ'ευχην,αν και απ'οτι διαβαζω,ολα καλα και χαιρομαι! Φιλακια πολλα!
Printable View
Πολυ χαιρομαι για σενα κουκλα μου ομορφη,γλυκο μου κοριτσι!
Ευχομαι ολα να πηγαινουν κατ'ευχην,αν και απ'οτι διαβαζω,ολα καλα και χαιρομαι! Φιλακια πολλα!
Nαταλακι μου ομορφο θελω να θυμασαι ενα πραγμα απο μενα! ολα οσα καταφερα τα τελευταια 2 χρονια ενα τεραστιο κομματι ηταν χαρη σε σενα! στα λογια σου στις συμβουλες και στην δυναμη που μου εδινες με τον μοναδικο σου τροπο!
Πωλινα ναι καπως ετσι! σαν ποπ κορν σαν ψαρακι η ακομα σαν μια φλεβα που χτυπαει δυνατα και νιωθεις την καθε ροη αιματος! ειναι απιστευτο ετσι?
ανυπομονω να το νιωσει και το αμορε, εκει θα λαλησει, τελος χαχαχαχ
Χριστινακι μου σου ξυπνησα αναμνησεις ε? τι κανει το μπουμπουκι ? σ'ευχαριστω πολυ για τα βαιμπς εισαι μια γλυκα! χιχιχ
Σκαρλετακι μου να εισαι καλα ομορφουλι μου! και συ να εισαι χαρουμενη και χαμογελαστη παντα!και μην χανεσαι!
φιλακια σε ολες ευχαριστω τοσο πολυ!!!!:love:
υγ: λοιπον να σας πω για την ιδεα με την τουρτα, πριν 2 ή 3 χρονια συζητουσα αυτην την ιδεα με μια φιλη και μου ειχε φανει φοβερο! εγω το ειχα σκεφτει βεβαια μονο αναμεσα στο ζευγαρι κλπ.
λοιπον με πηρε χθες τηλ. και μου λεε ΜΑΝΤΕΨΕ~! και μου δειχνει ενα λινκ στο youtube με την ιδεα που κουβεντιαζαμε για πλακα τοτε! η ιδεα υπαρχει και κανει και σαλο σην Αμερικη! χαχαχα φοβερο ε?
δειτε ΕΝΑ απο τα ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ βιντεο!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=1UUgZFviPSo
Πολύ συγκινητικό το βίντεο,κρακεράκι μου!Είδα και μερικά ακόμα...Υπέροχη ιδέα!Έντονα συναισθήματα!
Ομολογώ με πήρε λίγο από κάτω,αλλά οκ...Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία λένε...κι ακόμα η δική μου κάπως σπαρταρά.
Σ'ευχαριστώ γι'αυτό που με κάνεις να νιώθω διαβάζοντας το ένα πράγμα που θέλεις να θυμάμαι,αν και μάλλον μιλούν οι ορμόνες!
Όπως και να'χει χαίρομαι που με νιώθεις δικό σου άνθρωπο κι ας βρεθήκαμε μία μόνο φορά κι ας μην επικοινωνούμε όσο θα θέλαμε...
Σ'έχω κι εγώ στην καρδιά μου!Μακάρι να μη μας χώριζαν τόσα χιλιόμετρα!Αυτή ήταν η πρώτη μου σκέψη κι όταν σε άφησα πέρισυ.
Τέλος πάντων...Να'ναι καλά τα κιλά μας αρχικά,που μας έφεραν κοντά και στη συνέχεια το ίντερνετ και η τηλεφωνία...Σε φιλώ γλυκά!
Χριστινάκι,τις εικόνες τις βρίσκω στο gοοgle,ανάλογα το τι θέλω να επισυνάψω μετά το κείμενο που έγραψα.Χαίρομαι που σου αρέσουν!
Αφήνω μια τρυφερή καληνύχτα(πάω να την ψάξω τώρα Χριστινάκι!χεχε!)Τα φιλιά μου σε μανούλες,έμβρυα και παιδάκια!
(And the winner is: Ένας υπέροχος πίνακας,που είχα δει στο Ορσέ και μου είχε από την πρώτη μάλιστα φορά χαραχτεί στο μυαλό)
αχχχχ Παρισι Παρισιιιιι ενα σπιτακι εκει θελω ε Ναταλακι???
πανεμορφος ο πινακας! :D
λοιπον ας γραψω και τα σαβουριασματα μου μιας που εχω να γραψω καιρο
προχθες:
~πρωι . μισο φρεντακι & 1 τοστ
~δεκ. μισο ποτηρι χυμο χωρις ζαχαρη
~μεσ. 1 μπολακι παγωτου PAD THAI (ταυλανδεζικο νουντλς ριζιου με κοτοπουλο γαριδες καυτερη πιπερια τσιλι και φυτρες φασολιων)
~απογ. 1 ζελε κερασι
~βραδυ. 1 ποτηρι γαλα &1 φρυγανια ολικης
xθες:
~πρωι : μισο φρεντακι & 1 τοστ
~δεκ. : 1 μπαρα δημητριακων με γευση tiramisu μιαμ
~μεσ. : 2 δαχτυλα κοτοπουλο με καρυδα & 2κσ. ρυζι αγριο ''arggg''
~απογ.: 1 χυμο παιδικο χωρις ζαχαρη bob σφουγγαρακι
~βραδ.: 1 ντοματα απ τον κηπο μου θεικη & 2 δαχτυλα φετα
Quote:
Originally posted by mitsokolo
xθες:
~πρωι : μισο φρεντακι & 1 τοστ
~δεκ. : 1 μπαρα δημητριακων με γευση tiramisu μιαμ
~μεσ. : 2 δαχτυλα κοτοπουλο με καρυδα & 2κσ. ρυζι αγριο ''arggg''
~απογ.: 1 χυμο παιδικο χωρις ζαχαρη bob σφουγγαρακι
~βραδ.: 1 ντοματα απ τον κηπο μου θεικη & 2 δαχτυλα φετα
Ο χυμούλης bob o σφουγγαράκης για το μπεμπάκι έτσι?
:starhit:
χαχαχα εννοειτε break Μου! αν και ειναι πολυ νοστιμος ειναι με καρπουζι & μπανανα χωρις ζαχαρη & γλυκαντικα :bouncing:
Έτσι να δίνεις στο μπεμπάκι σου μόνο υγιεινές τροφές!!!!!! :yes:
Εμένα ξέρεις τι μου είχε κάνει εντύπωση όταν είχα μείνει έγκυος? Ότι τα είχα κόψει όλα μα όλα!!!!
Δεν ήθελα να φάω τίποτα αμαρτωλό!!!!!!!!! και είχα χάσει κ 3 κιλά, είχα μείνει έγκυος στα 88 κιλά!!
ειναι παρα πολυ ευκολο με την σληβ ευτηχως ειναι ολα με μετρο και πλεον δεν με τραβανε τα γλυκα αλλιως θα ειχα παρει ενα σωρο κιλα.
δηλαδη σου κοπηκε η ορεξη? ποσο καιρο εννοεις? οντως σε καποιες κοπελες ανοιγει η ορεξη σε καποιες οχι αλλα παιζουν ρολο και οι αναγουλες πιστευω.
πως ηταν η δικη σου εγκυμοσυνη για δωσε μου λιγο τα φωτα σου? χαχα
Εμένα δυστυχώς mitsokolo δεν προχώρησε η εγκυμοσύνη, στις εννέα βδομάδες το έχασα το μωράκι!
Όταν όμως είχα μάθει πως ήμουνα έγκυος αμέσως τα έκοψα όλα γιατί σκέφτηκα "καλά το παιδί μου γλυκά κ αναψυκτικά θα το ταΐζω?" και είχα μια δύναμη από μέσα μου χωρίς να έχω κάνει sleeve!!!!!!!
ωχ λυπαμαι πολυ break Μου δεν το γνωριζα! :( :( :( :(
ευχομαι οποτε το ξαναθελησεις να κρατησεις στην αγγαλια σου ενα υγιες μωρακι
Να είσαι καλά γλυκιά μου κ εσύ σε λίγους μήνες να έχεις στην αγκαλιά σου ένα γερό μωράκι!!!
:)
νασαι καλα κοριτσι μου σου ευχομαι οτι καλητερο! :):):)
μιτσο σιγα τα σαβουριασματα καλε... εισαι καταπληκτικη σε αυτα που τρως και μαλιστα στοιχημα βαζω αν συνεχισεις ετσι θα χασεις αντι να βαλεις. Ποτε ειναι ο επομενος υπερηχος?
Διαβασα οτι το ενιωσες το μωρακι σου, τι μεγαλειωδες συναισθημα!!!!!! Ζησε το θαυμα της ζωης και προσπαθησε να το περιγραψεις στον αντρα σου οσο καλυτερα μπορεις διοτι και αυτος ειμαι σιγουρη οτι θα νιωθει λιγο στην απεξω. Να του μιλαει αν και ακομη δεν ακουει μετα την 28η εβδομαδα. να το χαιδευει , γιατι καταλαβαινει το χαδι. Χαιρομαι πολυ για σενα , νιωθω τη ζεστασια απο το χαμογελο σου μεχρι εδω. Να εισαι παντα ετσι ευχομαι. φιλια και καλημερα.
Καλημερα κοριτσι ομορφο τι κανεις;;;; Η αληθεια ειναι οτι οτι τρωω το τρωω πλεον αυθορμητα και πραγματικα το χαιρομαι γιατι η διατροφη μου αλλαξε ριζικα χωρις καν να προσπαθω .. Ο γιατρος πιστευει οτι θα παρω 5-6 κιλα εγω εχασα αλλο ενα και αυτη τη βδομαδα μπαινω στον 5ο! -5 κιλα δηλαδη. Θα δουμε δεν αγχωνομαι χεχεχε. Οντως ειναι απιστευτο συναισθημα το μωρο! Πραγματικα απεριγραπτο για οποιον δεν το εχει ζησει ,αρχιζεις και βλεπεις λιγο τα πραγματα με αλλο ματι γινεσαι πιο δυνατος δε μασας μια που λεμε! Εσενα τι κανει το ζουζουνι; Πολλες καλημερες και φιλια!