μακαρι!
Printable View
μακαρι!
πάλι τα ίδια..υπεραφαγικο κανονικο αυτη τη φορα..εχω τρομερο άγχος κ δν μπορω να το ξεσπασω αλλιως..παραλληλα βλεπω πως εχω γινει κ με παιρνει ακομα πιο πολυ απο κατω.ουτε θυμαμαι παλι τι εφαγα,δν νιωθω απλα απαισια πλεον, νιωθω ακομα χιεροτερα δν μπορω να το εκφρασω πια.με εχω απογοητευσει τελειως πια κ δν μπορω να το αντεξω αλλο
Ροζούλα μου ΄κάνε υπομονή κούκλα μου και μην απογοήτευσαι. Προσπάθησε να μην αγχώνεσαι. Θα ναι πολύ κρίμα να επιστρέψεις στους εμετούς. Τα υπερφαγικά να δεις που σιγα σιγά θα περιοριστούν. Ενα ένα βήμα κάθε φορά. Προσπάθησε να κάνεις μικρά και τακτικα γεύματα για να μην έχεις το αίσθημα της πείνας και απέφυγε να χεις στο σπίτι σου από τις λεγόμενες αμαρτωλές τροφές.
τι έγινε ρε παιδιά είναι κανείς εδώ?
Εδώ είμαστε αλλά εγώ προσωπικά ντρέπομαι να γράψω τα χαΐρια μου... Τις τελευταίες ημέρες τρέχω σαν τρελή, έχουν συμβεί στην οικογένειά μου χίλιες δύο αναποδιές, περνάω πολλές ώρες της ημέρας μέσα σε νοσοκομεία, και για να αποτελειώσω την κακή ψυχολογία, όποτε βρω ευκαιρία κάνω τις καθιερωμένες μου επισκέψεις στους γύρω φούρνους. Χθες που κανόνισα να βγω δοκίμασα τουλάχιστον 3 παντελόνια μέχρι να καταφέρω να μπω σε ένα. Κυκλοφορώ όλη μέρα με φόρμες, στην ζυγαριά έχω να ανέβω καμιά δεκαριά μέρες... Αποφάσισα το ΣΚ να προσέξω λίγο και να ζυγιστώ την Δευτέρα μπας και πάθω μικρότερο σοκ. Παρόλα αυτά βέβαια, μέχρι πριν 1 ώρα μασουλούσα συνέχεια τυροπιτο-πιτσοειδή....... Ααααααααχ, τί εθισμός είναι κι αυτός ρε γαμώτο!
Αυτά τα ωραία bouliana μου..........:(
εμετούς όμως δν κάνεις,κάνεις?
κεγώ προσπαθώ να σταματήσω να σκέφτομαι το φαί.ελάχιστες φορές τα καταφέρνω.κ κρατάει λίγες μέρες.μετά ξαναφουντώνω.την άλλη εβδομάδα έχω μέτρηση κ θα σας πω σε τι κατάσταση βρίσκομαι.επίσης περιμένω περίοδο.ως συνήθως,ακόμα δν έχω πριξίματα κ φουσκομάρες,προσπαθώ να πίνω ένα καφέ την μέρα κ αυτός ελληνικός κ να μην τρώω πολλά ξινά μπας κ έρθει από μόνη της.τις προάλλες είχα ένα πόνο πλάι στα πλευρά μου κ μια φίλη μου είπε οτι μπορεί να κάνω ωορηξία.ποιος ξέρει.θα φανεί.
καλό κουράγιο loustam μου μην ασχολήσε με τα κιλά σου τώρα έχεις άλλα προβλήματα.μόλις ξεπεραστούν θα μπορέσεις πάλι να μπεις σε μια τροχιά.
Εμετούς δεν κάνω, αν και κάποιες στιγμές μου είναι δύσκολο να κρατήσω στο στομάχι μου όλα αυτά που τρώω τελείως βουλιμικά. Και όταν διαπιστώσω πόσο πρησμένη είμαι είναι ήδη αργά. Έτσι νιώθω και τώρα, και ενώ μαγειρεύω το μεσημεριανό φαγητό, είμαι ήδη φουσκωμένη από τα σκατολοείδια. Και τί θα πω στον καλό μου όταν κάτσουμε να φάμε? Ελπίζω μέχρι εκείνη την ώρα να έχω ξεφουσκώσει λίγο.
Τελικά bouliana σου ξεκίνησε η περίοδος ή έρχεται με χαπάκια? ʼντε μωρέ να σου φύγει και αυτή η έννοια σιγά σιγά. Κι εμένα προχθές μου ήρθε και νιώθω ένα ράκος και από αυτήν την άποψη... Αχ, τί περίοδος και αυτή. Δεν θυμάμαι από πότε έχω να νιώσω χαρά, ενθουσιασμό, ζωντάνια, χαλαρότητα, ... Μία τσίτα συνέχεια! Τελικά μας έχουν πείσει για τα καλά και έχουμε ενσωματώσει την κρίση στην ζωή μας... Να αλλάξω χώρα θέλω ΤΩΡΑ. Μπορώ???
αφού δν πεινάς τώρα γιατί πρέπει να φας.να του πεις του καλού σου οτι έχεις φάει κ οτι θα φας πιο μετά.
ποτέ δν έρχεται από μόνη της πάντα με χάπι,αλλά ελπίζω να ρθει μόνη της κάποια στιγμή.
το παν είναι που δν κάνεις εμετούς.
μην σε αναγκάζουν οι περιστάσεις να τρως όταν δν θες.ακόμα κ αν πληγώνουμε τους γύρω μας που θέλουν παρέα,δν θα πάθουν κ τίποτα.μπορείς να κάνεις ένα τσάι να πιεις όσο θα τρώει κ εσύ να φας μετά από καμιά ώρα.
όσο για το να αλλάξουμε χώρα,τι να σου πω.εγώ βλέπω οτι είμαστε αυτή τη στιγμή η μόνη χώρα που έχει ήλιο σε όλη την ευρώπη κ έχουν σκάσει όλοι που δν έχουν κρίση αλλά είμαι μες το σκοτάδι κ το κρύο.χιχιχιχιχι!κ είμαστε οι πιο φτωχοί
Εγώ, με την παρατεταμένη υγρασία των μηνών αυτών, έχω ένα κωλοκρύωμα που δεν λέει να με αφήσει. Και γενικά τώρα γουστάρω λίγο κρυάκι. Να καθαρίσει η ατμόσφαιρα, να χουχουλιάσουμε και λίγο σπιτάκι, να βάλουμε και κανά ρούχο χωρίς να ιδρώνουμε αν φορέσουμε μία ζακετούλα παραπάνω. Ας μην γράψει και -25 βέβαια, αλλά και το +25 το βαρέθηκα λίγο! Και κυρίως βαρέθηκα την ασχήμια και την βρόμα της Αθήνας, τα νεύρα και την επιθετικότητα των ανθρώπων, την μιζέρια, την λαμογιά, ... δεν θα πήγαινα και Γερμανία βέβαια, αλλά αυτήν την στιγμή ακόμα και η Αίγυπτος μου φαντάζει πιο πολιτισμένη από ότι η Ελλαδίτσα μας...
Όσο για το φαγητό, δεν ντρέπομαι να του πω ότι έχω φάει και να τον αφήσω να φάει μόνος του Εγώ θέλω να φάω γιατί αυτό που μαγειρεύω είναι γεμάτο συστατικά, ενώ οι μαλακίες που έτρωγα όλο το πρωί είναι στο απόλυτο μηδενικό... Κατάλαβες με τί κάθομαι και αναλώνομαι όλη μέρα??? Σε δουλειά να βρισκόμαστε....
Η περίοδος θα σου έρθει. Σίγουρα πράγματα! Πολύ χαίρομαι που μετά από τόσους μήνες βρισκόμαστε σε αυτήν την φάση. Όσο κι αν γκρινιάζω, η βελτίωση είναι θεαματική!!! Πριν 6 μήνες δεν θα το πίστευα ότι θα τα κατάφερνα μία μέρα να φτάσω ακόμα κι εδώ που έχω φτάσει... Τώρα ξέρω ότι μπορώ να πάω ακόμα παραπέρα... Αχ μπράβο μας!
ακριβώς τα ίδια με τη loustam κ εγώ.Εχω τρελαθει τις τελευταίες μέρες , έπεσαν ολα μαζί και ουτε θυμαμαι τι τρωω γιατι το τρωω κ πως το τρώω.Χτες ήπια κ πολύ κ έκανα ξανα εμετό..Επίσης κοιμάμαι καθε μερα 3ωρα, ξυπνάω σαν το φάντασμα 4-5 το πρωι, κατεβαίνω στο περίπτερο, παίρνω 3-4 πακετα μπισκότα κ σοκολάτες και τα τρώω σαν πρεζόνι μεσα στο σκοτάδι.Πρέπει να μάθω οπωσδήποτε να διαχειρίζομαι κάπως το άγχος μ γιατί δν με βλέπω καλά..ελπίζω να είναι μια περίοδος στρες που θα περάσει ΓΡΗΓΟΡΑ κ για να ξαναρχίσω να τρωω κανονικά, αλλά κ για το αλκοόλ κ για τα άπειρα τσιγάρα τις αυπνίες κτλ..νιώθω σαν άρρωστη.
να το φας αυτό που ετοιμάζεις αλλά πιο μετά.
καλό που δν σε πιέζει.εμένα αυτό είναι το τρωτό μου σημείο,οι άνθρωποι που με πιέζουν να τρώμε παρέα,σκέφτομαι λες κ άμα τους πω όχι θα τους πληγώσω ανεπανόρθωτα,τι παράλογη που είμαι.
ρε συ σίγουρα καλό θα ήταν να δροσίσει κ λίγο,αλλά σκέψου οτι έχουμε κ λίγο φως,στο βέλγιο που ήμουν οι περισσότεροι θάνατοι ήταν λόγο κάτάθλιψης που κάνανε να δουν ήλιο 3 εβδομάδες .καλά σίγουρα εδώ υπάρχουν άλλα προβλήματα.τα δημιουργούμε όμως οι ίδιοι κατα τάλλα πιστεύω οτι ζούμε στο πιο προνομιούχο μέρος του κόσμου από άποψη καιρού τουλάχιστον.
θα περασει γρηγορα,αλλα κατι πρεπει να κανεις να μην επαναληφθει,τουλαχιστον με τοση ενταση.... να βρεις μια δουλεια εστω,οτιδηποτε,να εχεις μια ασχολια να μη σκεφτεσαι ολα αυτα που σε αγχωνουν τοσο πολυ.Quote:
Originally posted by POZ
ακριβώς τα ίδια με τη loustam κ εγώ.Εχω τρελαθει τις τελευταίες μέρες , έπεσαν ολα μαζί και ουτε θυμαμαι τι τρωω γιατι το τρωω κ πως το τρώω.Χτες ήπια κ πολύ κ έκανα ξανα εμετό..Επίσης κοιμάμαι καθε μερα 3ωρα, ξυπνάω σαν το φάντασμα 4-5 το πρωι, κατεβαίνω στο περίπτερο, παίρνω 3-4 πακετα μπισκότα κ σοκολάτες και τα τρώω σαν πρεζόνι μεσα στο σκοτάδι.Πρέπει να μάθω οπωσδήποτε να διαχειρίζομαι κάπως το άγχος μ γιατί δν με βλέπω καλά..ελπίζω να είναι μια περίοδος στρες που θα περάσει ΓΡΗΓΟΡΑ κ για να ξαναρχίσω να τρωω κανονικά, αλλά κ για το αλκοόλ κ για τα άπειρα τσιγάρα τις αυπνίες κτλ..νιώθω σαν άρρωστη.
Αλεξανδρίτα μου σευχαριστώ κ απο δω..σου απάντησα..
και εκεί που είχα το μυαλό μου στον πατέρα μου που έκανε μία σοβαρή εγχείρηση, στο φαγητό που είναι η μόνιμη παρηγοριά μου, στα κιλά που ένιωθα ότι ανεβαίνουν ανεξέλεγκτα, χτύπησε το τηλέφωνο για να μου πουν ότι πέθανε αιφνιδίως η γιαγιά μου... αυτή η χρονιά έχει φέρει πολλές στεναχώριες στην οικογένειά μου... παράλληλα όμως με αυτές τις στεναχώριες, προσωπικά νιώθω αρκετά δυνατή στο ότι έχω κάνει πολύ σημαντική πρόοδο στο θέμα της βουλιμίας. ήδη απέχω από τους εμετούς, και αν τρώω κατιτίς παραπάνω και άστατα, και πάλι αυτό το πράγμα δεν μου προσδιορίζει την καθημερινότητά μου. και επίσης, ενώ όλη την προηγούμενη εβδομάδα και το ΣΚ έτρωγα σκατά σε σημείο σκασμού και έτρεμα την στιγμή που θα ανέβαινα στην ζυγαριά, σήμερα το πρωί η ζυγαριά έδειξε σταθερά 63...
καλημέρα και καλή εβδομάδα με λίγο κρυάκι παραπάνω αλλά ζεστή καρδιά εύχομαι!