Το θεμα στο τοπικ εχει εξελιχθει σε αγαπημενα κατοικιδια γεγονος που δεν με χαλαει καθολου.Ελπιζω να συμφωνει κι ο Σπεις.
Printable View
Το θεμα στο τοπικ εχει εξελιχθει σε αγαπημενα κατοικιδια γεγονος που δεν με χαλαει καθολου.Ελπιζω να συμφωνει κι ο Σπεις.
τι μηνυμα σου βγαζει?
αν οι διαστασεις ειναι οκ, τοτε ισως στο ονομα του αρχειο εχεις ελληνικους χαρακτηρες? ή αριθμους?
για δοκιμασε με μετονομασια να βαλεις greeklish
Μια χαρα ειναι τα ζωακια...οποιος θελει το επαναφερει οπως κρινειQuote:
Originally posted by lessing
Απολλωναααααααααααααααααα ααααααααα:bouncy::P
τι φωναζεις?
δε θελει να βγει!!
το δηλωσε!!
ειναι Low profile....σαν κ μενα :)
:smilegrin::smilegrin::smilegrin::smilegrin::smile grin:
Aπολωνα αν δε βγεις η μαμα θα σε παρει φωτο την ωρα που κοιμασαι χωρις μεικ απ αυτο θελεις;
Απόλλων: η μαμα δε θα το κανει αυτο, σεβεται τις επιλογες μου :P
μαμά:πολύ μαυριλα ρε παιδια...
αργια μητηρ πασης κακιας?
προσπαθω να σκεφτώ γιατί έφαγα παραπάνω? σήμερα εννοώ.
δεν είναι οτι έφαγα 1700 θερμ. που οκ δεν είναι και τόσο υπερβολή.
όμως πιο πολύ είναι η ψυχολογία, γιατί ουσιαστικά έφαγα γιατί δεν ήμουν καλά. να'ξερα κ το λόγο...
ένιωθα απο χθές το βράδυ οτι κάτι δεν πάει καλά.. σκέφτόμουν (χωρίς να το θέλω) πως ένιωθα όταν ένιωθα μόνη μου, "τι έκανα", κ ήμουν στο τσάκ να μην επιστρεψω σε παλιες κακιες "συνηθιες".... και ακόμη είμαι στο τσακ.
Σε άλλον μπορεί να είναι το τσιγάρο, έτσι νιώθω σα να έχω κόψει το τσιγάρο(που ποτε δε καπνιζα) και να το θέλω πίσω.
Ciciliana τελικα μπορεσες να εντοπισεις ποιο συναισθημα ηταν αυτο που διαχειριζεσαι σημερα? Ισως να πρεπει να πας και λιγο πιο πισω..να προσπαθησεις να σκεφτεις σημαντικα πραγματα που εγιναν τις τελευταιες μερες και ισως δεν επετρεψες στον εαυτο σου να τα αισθανθει
spaceride, το περίεργο είναι οτι στις γιορτες πέρασα υπέροχα....
2 πράγματα μονο θα εντόπιζα οτι καποιες μέρες είχα κατι ανασφάλειες του τυπου "με θέλει ή πιέζεται όταν είναι μαζί μου?" (αναφορικά με τη σχεση που έχω) Αν και δεν ήταν τόσο σημαντικό αυτό(πιο πολύ στο μυαλό μου )
και το 2ο οτι ελεγα θα διαβασω στις γιορτες κ ακόμη να διαβάσω, και μισω το γεγονός οτι σπουδάζω και το κάνω για τους άλλου(όταν λεω το μισω το εννοώ, μεγαλη προσποίηση και χάρες..) και κάτι τέτοια που τα σκεφτόμουν Πάλι χθές όλοο το βράδυ..
ίσως να είναι αυτά που να με κάνουν κ νιωθω όπως καποιες στιγμες περυσι ας πουμε
Ciciliana μου ολο αυτο ειναι η σκεψη σου..το συναισθημα σου ποιο ειναι..ισως το να αναβιωνεις πραγματα που συνεβησαν περυσι εχει να κανει μεχρι ενα βαθμο με αυτο που σου συμβαινει φετος. Αν πχ. αισθανοσουν θυμο περυσι και το χειριστηκες με την τροφη δεν ειναι μεχρι ενα σημειο αναμενομενο αναβιωνοντας την κατασταση να αναβιωσεις και τον τροπο που το χειριστηκες? ολα αυτα βεβαια με την υποθεση οτι δεν εχει δουλευτει το εν λογω συναισθημα και οι εναλλακτικες του
νιωθω θυμό για τους γονείς μου που με ώθησαν να πρεπει ντε και καλα να περάσω σε μια σχολή γιατί αλλιως δε βρίσκεις δουλειά. Μισω αυτή τη σκέψη. Θέλουν να έχουμε χρήματα, μη μας λείψουν τα χρήματα. Μα εγω δε θελω στη ζωη μου χρήματα!
δε ξέρω πως να περιγραψω τι νωθω, μαλλον εγκλωβισμένη.
και ναι η αλήθεια είναι οτι θελω να το χειριστώ όπως το ειχα χειριστει πιο παλια, κρατιέμαι όμως.
να ρωτήσω κατι; πιστευεις οτι για να λύσουμε καποια προβλήματα πρέπει να παμε σε ψυχολόγο? αλλιώς θα τα κάνουμε στην άκρη και με τα χρόνια θα διογκώνοντε και δε θα λυνοντε? εχω εναν τετοιο φόβο.
Δε μπορω να σου απαντησω γενικα μπορω να σου πω μονο την προσωπικη μου εμπειρια.. Στην αρχη της θεραπειας μου δε μπορουσα καν να ονομασω τι ενιωθα γτ αυτο στο δικο μου περιβαλλον δεν ηταν αποδεκτο..να εκφραζεται δλδ το οποιοδηποτε συναισθημα.. Οταν αρχισα σιγα σιγα να εκφραζομαι το πρωτο που βγηκε ηταν ο θυμος..και νομιζω οτι ειναι και μεχρι ενα σημειο φυσιολογικο (θα μας διαφωτισουν οι ψυχολογοι). Οταν αρχισα να κανω τις συνδεσεις για το ποια συναισθηματα ή καταστασεις αντιμετωπιζα με την τροφη ειχα πια ενα πλανο να δουλεψω..επιασα ενα ενα αυτα τα συναισθηματα με ολες τις παραμετρους που μπορεσα να δω στα χ χρονια που ημουν σε θεραπεια και εβρισκα τις εναλλακτικες..Τις συνδεσεις αυτες δε θα μπορουσα να τις εχω κανει μονος μου, ουτε και θα αντεχα χωρις την υποστηριξη της θεραπειας μου να αφησω την τροφη. Αυτο ομως ειναι η δικη μου ιστορια..Ισως να μην ειχα αρκετα ανεπτυγμενη συναισθηματικη σκεψη και να μην μπορουσα να δω ορισμενα πραγματα.. Δε θελω να το γενικευσω αλλα νομιζω οτι ολοι ανεξαρτητως συμπτωματος θα επωφελουνταν απο θεραπεια.
spaceride, πήγαινες σε ψυχολόγο και έκανες αυτό που λένε ψυχοθεραπεία?
Απ'οσα λές φαίνεται να σε βοήθησε.. πηγαίνεις ακόμη?
τα ΚΨΥ είναι το ίδιο βοηθητικά όπως ο ψυχολόγος?