Και στην Λευκωσία!!!!!!!!!!!!!! Απο που είσαι? Τι ηλικία έχεις? Ποτε να βρεθούμε? χαχαχα
Printable View
Και στην Λευκωσία!!!!!!!!!!!!!! Απο που είσαι? Τι ηλικία έχεις? Ποτε να βρεθούμε? χαχαχα
Επο Λαρ εσυ?Quote:
Originally posted by polinaki1983
Ειμαι 28.Αν ημουν Κυπρο πολυ ευχαριστως αλλα δυστυχως δεν ειμαι...
Απο Λευκωσία.... Και εγώ 28....
Μα γιατί όπιο άτομο γνωρίζω εδώ μέσα είναι Ελλάδα..... Δεν το καταλαβαίνω.....
Δεν δικαιούμε και εγώ να έχω μια φιλη κοντά ρε παιδί μου.............
κλαψ κλαψ κλαψ......
δεν θα έρθεις για το πασχα διακοπες?
Καλα θα ηταν να τα λεγαμε απο κοντα, θα χω και καποια που με καταλαβαινει(μια φιλη εχω που ναι παχουλη και αυτη μακρυα μενει).Οχι θα παω Κερκυρα.Quote:
Απο Λευκωσία.... Και εγώ 28....
Μα γιατί όπιο άτομο γνωρίζω εδώ μέσα είναι Ελλάδα..... Δεν το καταλαβαίνω.....
Δεν δικαιούμε και εγώ να έχω μια φιλη κοντά ρε παιδί μου.............
κλαψ κλαψ κλαψ......
δεν θα έρθεις για το πασχα διακοπες?
Εγώ οι μόνες φίλες που έχω παχουλές είναι απο εδώ μέσα..... Και θα ήθελα πολύ να τις δω, αλλά ξέρεισ, με σύζυγο και μωρό, δύσκολα τα πράγματα. πάντος με την πρώτη ευκαιρια που θα έρθεις Κύπρο, ξέρεις, ένα μύνημα, ένα τηλέφωνο, ένα τηλεγράφημα, κάτι τέλος πάντον!!!!!!!
Εννοειται!!!Quote:
Εγώ οι μόνες φίλες που έχω παχουλές είναι απο εδώ μέσα..... Και θα ήθελα πολύ να τις δω, αλλά ξέρεισ, με σύζυγο και μωρό, δύσκολα τα πράγματα. πάντος με την πρώτη ευκαιρια που θα έρθεις Κύπρο, ξέρεις, ένα μύνημα, ένα τηλέφωνο, ένα τηλεγράφημα, κάτι τέλος πάντον!!!!!!!
Ετσι για να επαναφέρουμε και λίγο το θέμα, τί θα φάτε σήμερα?
Εγώ έφαγα τυράκι με φρυγανιά το πρωί, τώρα πίνω γάλα, και το μεσημέρι έχω κιμά με πουρέ.
Quote:
http://www.eatingdisorders.gr/forum/...d=2887&page=19
και εδώ είναι 2 φώτο στα 125 κιλά, πριν το χειρουργείο
φιλε.. τι καρακουκλαρα που εισαι!!
Και γω τυρι με φρυγανια Σκανδιβακη με Lipton Linea και το μεσημερι γεμιστα νυστισιμαQuote:
Εγώ έφαγα τυράκι με φρυγανιά το πρωί, τώρα πίνω γάλα, και το μεσημέρι έχω κιμά με πουρέ.
Μίσερυ γιατί εκλαμβάνω το ύφος σου σαν πολύ ειρωνικό?Quote:
Originally posted by MerryMaker_Misery
Quote:
Τα πεθύμισα πολύ τα γεμιστά τα νηστισιμα!!!!! Σκεφτομαι καμιά μέρα να κάνω!Quote:
Originally posted by sourkouna
Και γω τυρι με φρυγανια Σκανδιβακη με Lipton Linea και το μεσημερι γεμιστα νυστισιμαQuote:
Μπορεις σε παρακαλω να μου δωσεις πληροφοριες σε U2U; εχω υπερβολικο προβλημα με το στηθος, δεν με ενοχλει που απο αγελαδα εγινα αυγο τηγανιτο, αλλα το περισσιο δερμα του με ενοχλει αφανταστα, δεν με καιει να βαλω σιλικονη αλλα με καιει ανορθωσηQuote:
Μην ανυσιχείς καλή μου, δεν μπαίνω εύκολα χειρουργείο. Τους γιατρούς μου τους έχω επιλέξει πολύ πολύ καλά. Και ο πλαστικός αν κατάφερε να κάνει το στήθος μου που ήταν γιγάντιο και άνυσο, τότε μπορεί να καταφέρει τα πάντα!!!!!! Πασίγνωστος δικός σας πλαστικός, ας μην πω όνομα δημόσια, μου είχε προτήνε μαστεκτομή και σιλικόνη, γιατί λέει ήταν τόσο τεράστιο και άνησο το στήθος μου που δεν γινόταν τίποτα. Και ο δικός μου πλαστικός το έκανε μια χαρά και χωρίς να μου νεκρώσει το στήθος.
MerryMaker σου έστειλα γιου του γιου.
Απορία: Τί ύψος έχεις?
ασε, χτες του αντρα μου του ξεφυγε το παλιο "ψευδονυμο" που μου ειχε περισυ στα 110 κιλα και με ειπε "παχουλιτα". Δεν εχεις ιδεα.. κοντεψα να λιποθυμισω απο τον πανικο μου και αντε να με μαζεψει τωρα αυτος που δαγκωνοταν που του ξεφυγε, και με επιασε η παρανοια "του ξεφυγε η μου το χωνει υποσυνειδητα οτι πρεπει να συνεχισω, η μηπως μου λεει οτι δειχνω οτι πηρα" ασε ασε... καλα που ηρθε η μανα μου σημερα και μου ειπε "μη χασεις αλλο" και καπως ηρεμησα (η μανα μου δεν ειναι ευγενικη, οταν της ειπα για ψαρωμα οτι θελω λιγα ακομα, μου ειπε χυμα "α ωραια, ετσι θα σου πεταχτουν τα κοκκαλα εξω και θα σε παω μηπως και παρουμε καποιο επιδομα σιτισμου" )Quote:
Originally posted by loukouloukou
σας καταλαβάινω όλες σας!!!!αλήθεια.και δεν το λέω κάπως..είμαι 80 κιλά..εσείς παλεύετε να νιώσετε καλά όπως και εγώ.΄.για μένα τα 80 είναι όπως για σας τα κιλά σας. ενώ ξέρετε οτι μπορείτε να πάτε πιο κάτω δεν το προσπαθείτε?ετσι και εγώ. πάντα είχα τη στάμπα της χοντρής. στο σχολείο, στο δρόμο παντού. άκουγα πάντα τους γύρω μ να μου λένε μην τρως άλλο σταμάτα. μεγάλος ρατσισμός! είμαι εδώ μέσα γ αυτο ακριβώς το λόγω!ΔΙΑΤΑΡΑΧΕΣ! και το γνωστό σε όλες μας γιογιο.ακόμα και ο γιός μου προχτες μ ειπε: χοντρούλα μου θέλεις δίαιτα!!!!!!Quote:
Originally posted by christina gavraki
αν ηξερα να ανεβασω φωτο,θα με εβλεπες κ θα καταλαβαινες γιατι κανω διαιτα! με ολο το θαρρος,αλλα καποιο προβλημα νομιζω οτι εχεις.....
Εισαι με τα καλα σου ?????? ρε λουκουμακι,διαιτα????? εσυ????????
ΕΕΕΕΕΛΛΛΛΛΕΕΕΕΕΟΟΟΟΟΣΣΣΣΣ .....!!!!!
Quote:
Μίσερυ γιατί εκλαμβάνω το ύφος σου σαν πολύ ειρωνικό?Quote:
Originally posted by MerryMaker_Misery
Quote:
ε, οχι ρε.. σοβαροτατα το'πα. Πολυ θα γουσταρα να'χα ματαρες τετοιες, απλα μου'ρθε καπως γιατι εχεις εναν αερα πολυ παουερ, εγω μονιμος σαν καταθλιπτικο ζητιανακι βγαινω στις φωτογραφιες :spin: Πολυ ζηλευψω ατομα με φωτογενια και αερα.