-
ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ επεστρεψα χθες απο Αθηνα!!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΕΡΟΧΕΣ ΕΥΧΕΣ!!! τι να πω οτι και να σας πω ειναι λιγο, εμεινα κατενθουσιασμενη με τον κ. Σκρεκα μου προτεινε γαστρικο μανικι (sleeve) πολλα τα κιλα ρε κοριτσια(142 - νανε καλα τα μελομακαρονα)! αλλα θα παρουμε τον κατηφορο με το καλο! ξεμπερδεψα και απο τον αλλεργιολογο υπολογιζω τον Φλεβαρη να ειμαστε ετοιμοι!!! ΚΟΡΙΤΣΙΑ να σημειοσω κατι.. στο αεροδρομιο της Κερκυρας μολις με αφησε ο αντρουλης μου και εκανα τσεκ ιν , με πλησιαζει ενα εγγλεζακι (κοριτσακι 4-5 ετων) του χαμογελαω, και αρχιζε να με ''μπινελικονει'' φωναζε μεσα στην αιθουσα αναμονης τινγα στον κοσμο ''ΤΙ ΚΟΙΤΑΣ ΧΟΝΤΡΕ ΚΛΟΟΥΝ? ΜΕ ΤΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΟΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΟΠΟ? ΕΙΣΑΙ ΑΗΔΙΑΣΤΙΚΗ!!! ΧΟΝΤΡΗ!!!'' περιττο να σας πω πως ενιωσα με επιασε κριση πανικου και ηθελα να γυρισω πισω στο σπιτι μου να τα ακυροσω ολα! μετα απο 15 λεπτα ξεφτιλας σκεφτηκα πως ισως αυτο το κακομαθημενο ηταν ενα ''σημαδι'' για να μπω με τσαμπουκα στο χειρουργειο και να ανατρεψω τα παντα! φιλια πολλα! πλεον ειμαι πολυ χαρουμενη ελπιζω να μου πανε ολα καλα! και σε μενα, και σε ΕΣΑΣ παιδια! ΟΤΙ ΚΑΛΗΤΕΡΟ!
-
ρε μιτσόκολο ... τι νίλα ήταν αυτή!
Απορώ όμως και με το παιδάκι: τέτοια λόγια? Απίστευτο μου φαίνεται!
Έτσι όπως το ακούω εγώ, ναι, θα το εκλάμβανα σαν σημάδι ότι ήρθε η ώρα!
Καλή δύναμη!
-
Υπέροχα νέα!
Όντως μεγάλη νίλα με το μικρό. Εγώ θα έψαχνα να βρω τους γονείς του. Μπορεί και να έκλαιγα.Ήμουν πολύ χάλια πριν την επέμβαση, αλλά όπως είπες κι εσύ με τσαμπουκά θα προχωρήσεις!!!
-
κοριτσια ηθελα να του ανοιξω το κεφαλι χαχαχα ειχα εντοπισει την μαμα του αλλα κρατουσε ενα νεογγενητο στην αγγαλια της αρρωστο και λεω, αστο γ.. το!! μετα απο αυτο παιδια θα γινουν ολα με τσαμπουκα οχι αλλο το κεφαλι κατω!!!! :D
-
Γειά σου φιλενάδα.Προχώρα με δύναμη για την επέμβαση. Κι εγώ το προγραμματίζω για αρχές Μαίου.Τότε μπορώ.Φιλάκια.
-
Μιτσοκολο υπέροχα τα νέα σου! ʼντε με το καλό!
Όσο για το "παιδάκι" ή το σκατάκι να πω καλύτερα, υπάρχει μια παροιμία που λέει το παιδί μου και το σκυλί μου όπως το μάθω. Όλα είναι θέμα διαπαιδαγώγησης και σωστής ανατροφής. Νιώθω τον πανικό σου κι εγώ το ίδιο θα αισθανόμουνα, αλλά η μάνα του σίγουρα όφειλε να το μαζέψει, ασχέτως μωρού στην αγκαλιά.
Κι επειδή δε μπορείς να τα βάλεις με ένα ανήλικο, να δεις ότι επειδή υπάρχει η Θεία Δίκη, μεγαλώνοντας αυτό θα γίνει παχύσαρκη. Σαν να το βλέπω μπροστά μου. Έλα όμως που θα είσαι τότε θεά και θα της πεις, ποιος είναι ο κλόουν και ο αηδιαστικός τώρα, ε?
-
evelina!!!!! καλη επυτηχια και σε σενα!! τι επεμβαση θα κανεις?? να πανε ολα οπως τα θες! φιλια!
Ava μου! επαθα την πλακα μου λεμε, παρολο που ειμαι σκληρη οφειλω να ομολογησω οτι λυγησα πολυ εκεινη την στιγμη , αλλα εριξα ενα χαστουκι στον εαυτο μου και ειπα '' ΟΧΙ ΜΩΡΗ ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΗΘΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ!!'' (απο μεσα μου τα ειπα ε? χαχαχαχ) ρε κοριτσια εχει καμια facebook να τα λεμε και απο εκει και να βλεπω τις εξελιξεις σας ( εχω φιλο και τον Κ.Σκρεκα lol ) :P :D
-
Τέλεια τα νέα σου μικρό ζωηρό παιδάκι! χεχε
έλα και σιγά σιγά θα γίνεις τέλειο κορμάκι!
Μπράβο κούκλα μου αντε και ο καιρός περνά γρήγορα,
το πιτισρίκι από τώρα είναι σίγουρο οτι είναι δυστυχισμένο, με τόση
κακία που βγάζει
Μεγαλώνοντας αυτό, θα μεγαλώνει και η κακία αλλά και η δυστυχία του
Μη μασάς κοριτσάκι μου
φιλιά
-
Lily μου ευχαριστω για τα καλα σου λογια!!!μπορει να ακουγετε αστειο αλλα και στα 100 κιλα να μεινω θα ειμαι ευτιχισμενη :P ΚΟΡΙΤΣΙΑ !!! εσεις τι εχετε κανει? πως ηταν ο πρωτος καιρος μετα την επεμβαση σας? φιλια!
-
Καλό μου μιτσόκολο.μην στενοχωριέσαι καθόλου για το παλιοπαιδάκι.Τέτοια αγωγή έχει πάρει από το σπίτι του και έτσι φέρεται.
Θα κάνω γαστρική πτύχωση.πρώτα ο Θεός.
Έχω fb κάνε με φίλη στο Evelina K.η φωτό στο προφίλ πριν πάρω 20-25 κιλά και γίνω αγνώριστη.Τώρα είμαι 110 μπορεί περισσότερα με 1.75 ύψος.
Ο Σκρέκας θα μας σώσει όλες κορίτσια.
Φιλάκια πολλά σε όλες.Καλό ΣΚ να έχετε κουκλάρες.
-
Evelina mou eyxaristw polu kai esena! xmm,,, de se vriskw sto facebook ama thes vres emena :/ Salvation Rox
-
Θα σε κάνω φίλη αμέσως.Φιλιά.Καληνύχτα.
-
Δεν σε βρίσκω ούτε εγώ φιλενάδα. Είπες Salvation Rox?
-
Προσπάθησε ξανά στο Evelina K.
με τελεία.
-
Καλημερααα!!! Ενταξει Εβελινα μου βγηκε η ακρη χαχαχα οποια αλλη κοπελα θελει ας κοπιασει θα ειναι χαρα μου να μιλαω με ατομα που με καταλαβενουν.. ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΣΗΜΕΡΑ??? :D