Πρώτα μιλάς για κοφτερά αντικέιμενα και μετά δεν απαντάς ούτε διαβάζεις το μήνυμα το u2u ...
Μπορείς να με διαβεβαιώσεις οτι είσαι οκ??
Printable View
Πρώτα μιλάς για κοφτερά αντικέιμενα και μετά δεν απαντάς ούτε διαβάζεις το μήνυμα το u2u ...
Μπορείς να με διαβεβαιώσεις οτι είσαι οκ??
Πάνο,
εντάξει,
το παρακάναμε..
κακώς το αναλύσαμε
τόσο μέσα απο το νετ μιλάμε!
Δεν ξέρω τί άλλο να πω.
Ουτε γιατί δεν το κόψαμε νωρίτερα....
να ας πούμε μου είπες, δεν το πιστεύω οτι το κάνω αυτό...
κι όμως, κάποιους λόγους θα είχαμε και οι δύο που το κάναμε,
ας μην το κατακρίνουμε!
Ειχαμε ανάγκη να διαφωνήσουμε, έστω κι άγνωστοι,
εστω κι όλο το βράδυ
και το κάναμε!
Καλά κάναμε στην τελική,
ποιόν ενοχλούμε?
Ελπίζω να είσαι καλά,
με έχει πιάσει ανησυχία.
Ισως κι εγώ να σου φέρθηκα σκληρά,
χωρίς να το καταλάβω...
τι να πω.
Λυπάμαι.
ρε παιδια ΕΛΕΟΣ:o:o:o
ειπε ο ανθρωπος οτι εχει πτυχιο ψυχολογιας και πεσατε να τον φατε..
τι ψυχακια τονβγαλατε τι αποτυχημενο και ποσα αλλα..
αυτο ηταν το λαθος του πιστευω.αν εκανε τον ασχετο και πεταγε τις ατακες του ολα θα ηταν καλα και ανθηρα..
ναι γουιρντ εισαι επιθετικη μερικες φορεσ.και δεν δεχεσαι και την κριτικη.μη σε ξσφναζει αυτο.εκτος αν θεωρεις οτι εισαι τοσο τελεια πια.
ανκρινω απο μια παρεμβαση που εκανα παλιοτερα και αρχισες την επιθεση σε μενα μαζι με την φιλεναδα σου την ανωνυμη.βγαλατε συμπερασματα οτι εγινα ειρωνας ξεχνωντας αν προσπαθησα να σασ βοηθησω μια φορα κι ενα καιρο..και μετα το γυρισατε στο τρυφερο οταν σας ειπα οτι δεν ειμαι καλα και οτι χρειαζομαι φροντιδα και προδερμ
αλλα κι ο πετραν το παρακανει καμια φορα... ειτε με τα αστεια του ειτε με τον τροπο γραφης του..σαν να προσπαθει να βρει κοινο εδαφος για επικοινωνια (μπορει να γραφω και @@ τωρα αλλα βλεπω οτι επιμενεις οταν δεν <τραβαει> ρε παιδι μου!!!!! )
πως να το κανουμε βρε πετραν
δεν εχουμε ολοι την ιδια αισθηση του χιουμορ..και φυσικα δεν μπορουμε κανεναν να πεισουμε να επικοινωνει εποικοδομητικα μαζι μας αν ο ιδιος δεν θελει η οχυρωνεται πισω απο διαφορες αμυνες..
Helena, βλέπω ότι όλοι μας, μηδενός εξαιρουμένου, βγάζουμε τα απωθημένα μας εδώ μέσα. Απωθημένα είτε για τις (πρώην) γκόμενες μας/ (πρώην) γκόμενους μας, είτε για τους φίλους μας , είτε για τους γονείς μας...ακόμα και για τον κόσμο. Μερικοί άνθρωποι μας θυμίζουν συμπεριφορές που έχουμε γνωρίσει και έξω....από τους απλούς παρατηρητές που θα εγγραφούν με ένα τάδε ψευδώνυμο και δεν θα μιλήσουν ποτέ (αλλά θα στείλουν το μήνυμα τους μέσω της εγγραφής τους) έως εμάς τα Posting Freaks που έχουμε καταναλώσει πολύ ενέργεια στο φορουμ.
Όσον αφορά τον Πάνο και την Weird θα έλεγα πως μου θύμισε κάτι σαν κυνήγι ψυχικού δικαίου (ποιος έχει το δίκιο δηλαδή). Μου θύμισε και λίγο την παρούσα σχέση μου, να αλληλοσπαραζόμαστε ο καθένας για να βγει από πάνω στον άλλο και τελικά να καταλήγουμε να συμπεριφερόμαστε με τα ανταγωνιστικά μας πρόσωπα...να βρίσκουμε αδύνατα σημεία του άλλου και να χτυπάμε αβέρτα....
Elena,Quote:
Originally posted by Helena
ρε παιδια ΕΛΕΟΣ:o:o:o
ειπε ο ανθρωπος οτι εχει πτυχιο ψυχολογιας και πεσατε να τον φατε..
τι ψυχακια τονβγαλατε τι αποτυχημενο και ποσα αλλα..
αυτο ηταν το λαθος του πιστευω.αν εκανε τον ασχετο και πεταγε τις ατακες του ολα θα ηταν καλα και ανθηρα..
ναι γουιρντ εισαι επιθετικη μερικες φορεσ.και δεν δεχεσαι και την κριτικη.μη σε ξσφναζει αυτο.εκτος αν θεωρεις οτι εισαι τοσο τελεια πια.
ανκρινω απο μια παρεμβαση που εκανα παλιοτερα και αρχισες την επιθεση σε μενα μαζι με την φιλεναδα σου την ανωνυμη.βγαλατε συμπερασματα οτι εγινα ειρωνας ξεχνωντας αν προσπαθησα να σασ βοηθησω μια φορα κι ενα καιρο..και μετα το γυρισατε στο τρυφερο οταν σας ειπα οτι δεν ειμαι καλα και οτι χρειαζομαι φροντιδα και προδερμ
αλλα κι ο πετραν το παρακανει καμια φορα... ειτε με τα αστεια του ειτε με τον τροπο γραφης του..σαν να προσπαθει να βρει κοινο εδαφος για επικοινωνια (μπορει να γραφω και @@ τωρα αλλα βλεπω οτι επιμενεις οταν δεν <τραβαει> ρε παιδι μου!!!!! )
πως να το κανουμε βρε πετραν
δεν εχουμε ολοι την ιδια αισθηση του χιουμορ..και φυσικα δεν μπορουμε κανεναν να πεισουμε να επικοινωνει εποικοδομητικα μαζι μας αν ο ιδιος δεν θελει η οχυρωνεται πισω απο διαφορες αμυνες..
το βρίσκω ατυχές να χώνεσαι τώρα και να λες τα συμπεράσματά σου που είναι οτι να ναι κατά τη γνώμη μου.
Δεν πέφτουμε εδώ μέσα να φάμε τους ψυχολόγους,
του είπαμε απλά πόσο άσχημο βρίσκουμε, να απαξιώνει ψυχοθεραπείες πλην της δικής τους ή να χαρακτηρίζει κάποιον ως υπομανιακό.
Λυπάμαι πολύ κορίτσι μου, αλλά δεν θα φιμωθώ εγώ επειδή εσύ το βρίσκεις υπερβολικό.
Κανένα απωθημένο δεν βγάζω,
θεωρώ απλά ότι μπορώ να λέω ελέυθερα τη γνώμη μου.
Ελενα, σου είπα με ενόχλησε που γέλασες ενώ ο άλλος με χλεύαζε. Τι να σου πω? Ψέματα?
Οταν μου απολογήθηκες, σου είπα, οκ καμία κακία γλύκα! Εξάλλου, δεν ξεχνάω πόσο με είχες βοηθήσει παλιότερα.
Το τρυφερό που σου έδειξα απο μεριάς μου, ηταν ΑΛΗΘΙΝΟ!
Νιώθοντας πς δεν είσαι καλά,
παρατηρώντας οτι σκεφτόσουν να φύγεις απο το φόρουμ,
σου συμπαραστάθηκα.
Φάνηκε σε σένα ως υποκρισία? Με παραξενεύει αυτό.
Ο πετράν προσπαθεί για επικοινωνία ενώ εγώ όχι?
Ολο το βράδυ χτες τί έκανα?
ΠΑΛΕΥΑ να επικοινωνήσω μαζί του.
Εκατό φορές είπα να φύγω, αλλά δεν έφυγα.
Στο τέλος η επικοινωνία μας διακόπηκε άσχημα.
δεν κοιμήθηκα παρά ελάχιστες ώρες ανησυχώντας τί έκανε τελικά! Δεν έχει διαβασει καν το u2u μου που προσπαθω΄να τον ηρεμήσω και να του πω να το δει πιο χαλαρά.
Τον τελευταίο καιρό,είχα τρομάξει, διότι έβλεπα οτι προσπαθεί πολύ να φτάσει κάπου, αναλύει, χανόμαστε.
Τελικά και εγώ κι η ανωνυμη, φτάσαμε να ανησυχούμε τώρα, αν είναι καλά.
Οσο για το να μην θεωρώ οτι είμαι τέλεια, σε ευχαριστώ πολύ για την συμβουλή, θα την ακούσω.
Να σου διευκρινήσω ωστόσο οτι το πρόβλημα΄μου με τον πάνο, δεν ήταν ποτέ οτι μίλησε αρνητικά για τα γραπτά μου! Το βρίσκω αστείο να καταλάβεις αυτό ως το ζουμί.
Αλλά ο καθένας ας καταλάβει ότι θέλει.
υγ. έχω πει πολλές φορές δημοσίως οτι παλεύω με τα στραβά του χαρακτήρα μου, τα οποία ποτέ δεν αρνήθηκα.
Νομίζω οτι αυτό που συνέβη στην περίπτωσή μας,Quote:
Originally posted by vince
Helena, βλέπω ότι όλοι μας, μηδενός εξαιρουμένου, βγάζουμε τα απωθημένα μας εδώ μέσα. Απωθημένα είτε για τις (πρώην) γκόμενες μας/ (πρώην) γκόμενους μας, είτε για τους φίλους μας , είτε για τους γονείς μας...ακόμα και για τον κόσμο. Μερικοί άνθρωποι μας θυμίζουν συμπεριφορές που έχουμε γνωρίσει και έξω....από τους απλούς παρατηρητές που θα εγγραφούν με ένα τάδε ψευδώνυμο και δεν θα μιλήσουν ποτέ (αλλά θα στείλουν το μήνυμα τους μέσω της εγγραφής τους) έως εμάς τα Posting Freaks που έχουμε καταναλώσει πολύ ενέργεια στο φορουμ.
Όσον αφορά τον Πάνο και την Weird θα έλεγα πως μου θύμισε κάτι σαν κυνήγι ψυχικού δικαίου (ποιος έχει το δίκιο δηλαδή). Μου θύμισε και λίγο την παρούσα σχέση μου, να αλληλοσπαραζόμαστε ο καθένας για να βγει από πάνω στον άλλο και τελικά να καταλήγουμε να συμπεριφερόμαστε με τα ανταγωνιστικά μας πρόσωπα...να βρίσκουμε αδύνατα σημεία του άλλου και να χτυπάμε αβέρτα....
είναι αφενός εγώ να έχω ταραχθεί εξαιρετικά με τον χαρακτηρισμό που μου έκανε,
αφετέρου αυτός, όσο κι αν δεν το έδειξε, να έχει ταραχτεί αρκετά με τις αντιδράσεις μας,
και τελικά να βγάζουμε έμμεσα τον θυμό μας μας
με \"τηλεδιαγνώσεις\"...
αν και πραγματικά, απο ένα σημείο και μετά, ξέροντας οτι έχει πρόβλημα με το άγχος του, ήθελα να του πω, πάνε κάνε ψυχοθεραπεία που τόσο απαξιώνεις! Πάνε να σε βοηθήσεις!
Ενιωθα... τι περίεργο...
οτι μου το απαξιώνε όλο αυτό,
αλλά βαθιά μέσα του,
ίσως ζητούσε να πειστεί.... για να βοηθήσει τον εαυτό του....
Ρε συ Ανώνυμη, πραγματικά, με αυτόν τον άνθρωπο, ενιωθα οτι είναι σαν να παίζω με τη φωτιά.
Μια απειλή, οτι αν τον στριμώξω, θα με διαλύσει με την ατάκα που θα πετάξει...
Κι όπως κι εσένα σε έχει φρικάρει, έτσι έχει κάνει και με μένα,
με έχει ταράξει πολύ,
όπως με τα τελευταία μηνύματα, που μου μιλούσε για την αλλαγή στην γραφή μου προσομοιάζοντας την επίδραση που μου άσκησε με το πείραμα του Σκίνερ!!!
Δεν άντεξε το στοίχημα λακωνικότητας που ήθελα να τον συνεφέρω κι άρχισε την επίθεση...
Κια πραγματικά νιώθοντας αυτή την απειλή,
πολλές φορές αμύνθηκα,
σαν να του λέω, ξέρεις κάτι,
κι εγώ μπορώ να σου πω ανάλογες ατάκες.
Εκανα κι εγώ το λάθος μου,
έπρεπε να είμαι πιο .... ελαστική? χτες....
αλλά για άλλη μια φορά με είχε ταράξει με τον εκχυδαισμό του.
Τι να πω.
Helena
κι εγώ συμφωνώ με τη weird στο ότι δε θα αναγκαστώ να μην πω την άποψή μου επειδη σε συμπαθώ και επειδή έχουμε έρθει πιο κοντά. Σου το είπα κι εγώ με κάθε ειλικρίνεια ότι με είχε πειράξει το χιούμορ σου τη δεδομενη στιμγή. Και ότι μετά που είμαστε και οι δύο ειλικρινείς δεν ήταν υποκριτικό που σου είπα ότι υπάρχουν παρεξηγήσεις λόγω της τρομερής εμμεσότητας του φόρουμ στο οποίο είναι γραπτή επικοινωνία.
Όσο για τον Πάνο, ναι, το θέμα ξεκίνησε ότι του εξέφρασα αυτό που με ενόχλησε και μπορώ να σου πω ότι και εμένα με είχε ταράξει πάρα πολύ (κι ας μην το έδειξα εδώ μέσα ούτε καν στον Πάνο αλλά είχα ψιλοκαταρρεύσει για κάποιο διάστημα, ίσως λάθος μου που δεν το είπα άμεσα και ξεκάθαρα) και γι\'αυτό έγινα πιο επιθετική. Μετά βλέποντας και άλλα πράγματα στον Πάνο - και θετικά αλλά και άλλα (πέρα από θετικά ή αρνητικά) - άλλαξα στάση απέναντί του και είδα ότι ίσως μπορούμε να επικοινωνήσουμε πέρα από αντιπαραθέσεις πιο πέρα.
Τι να πω, η επικοινωνία πολλές φορές είναι το δυσκολότερο πράγμα στον κόσμο. Δεν έχω καταφέρει κι εγώ να επικοινωνήσω μαζί του να μάθω νεα του αλλά πραγματικά νοιάζομαι και θέλω να είναι καλά.
Weird,
Με συγχωρείς για τη παρέμβαση μου, αλλά ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω πως μετά από 34 σελίδες σ\' αυτό το θρέντ κι άλλες τόσες στο προηγούμενο περί \"βοήθειας ρε παιδιά\" , μετά από τις αρχικές κατηγόριες και το δικαστήριο που στήσατε με την anwnimi για τη συμπεριφορά του Πάνου, κι ενώ φτάσατε στο σημείο να αναλώσετε \"μελάνι\" και φαιά ουσία κοντά 50-60 σελίδες σε αναλύσεις επί αναλύσεων, μπαχαχά, χουχουχου και μάκια, εν τέλει τώρα κατάλαβατε πως μ\' αυτόν τον άνθρωπο δεν μπορείτε να επικοινωνήσετε γιατί είναι εκχυδαιστής ? (!!!)
Αν θες την άποψη μου, θεωρώ οξύμωρο να ανακαλύπτω μετά από 60 σελίδες πως τη λέξη \"υπομανιακή\" (τι στο διάολο σημαίνει τελικά αυτός ο όρος ? μανιακός undercover ένα πράμα ας πούμε?..), ο Πετράν τελικά την εννοούσε ευθύς εξ αρχής και ξόδεψε ένα κάρο εργατοώρες σε αναλύσεις για να κάνει τι ? Να αποδείξει πως η weird είναι \"υπομανιακή\" ?? Αν θεωρείς πως κάποιος είναι κάτι το αρνητικό το κόβεις και τελειώνει η υπόθεση...Εσείς μόνο έτσι δεν αντιλαμβανόσασταν την επικοινωνία σας - απ\' όσο καταλαβαίνω στις 50 από τις 60 συνολικά σελίδες και με το άλλο θρεντ, ανυπομονούσατε εσύ, η ανώνυμη κι ο πετράν να επικοινωνήσετε !! Ή μήπως δεν είναι έτσι ???
Δεν μπόρεσα να παρακολουθήσω το θρέντ και μάλλον δεν είμαι ο μόνος...Σ\' ένα θρεντ χωρίς συγκεκριμένη θεματολογία, όπου 3 μέλη με όσα έγραψαν πλησιάζουν το πλήθος των χαρακτήρων που θα μπορούσε να γραφτεί ένα βιβλίο, ανακαλύπτουμε τελικά εμείς οι αμέτοχοι αναγνώστες πως όλα όσα γράφτηκαν ήσαν fake, εκχυδαίζουσα φιλολογία, ψυχικά απωθημένα, όλα ήταν ένα τεράστιο επικοινωνιακό λάθος ?
Για ποιο λόγο μια τέτοια αντιπαράθεση τελικά να γίνεται δημόσια ?
Και για ποιο λόγο το περιεχόμενο ή μάλλον η ουσία κάποιων προσωπικών μυνημάτων κάνουν την εμφάνιση τους εδώ ?
Δεν θέλω να κάνω το Δικηγόρο του Διαβόλου, αλλά σε όσα μπόρεσα να διαβάσω, δεν βρήκα εκχυδαίζουσα συμπεριφορά από τον Πετράν - αν κάνω λάθος, σε παρακαλώ να με διορθώσεις....
Vince μουQuote:
Originally posted by vince
συμφωνώ πολύ με αυτό που λες. Κι εγώ ή ίδια είχα παραδεχτεί το τι μου θύμιζε όλο αυτό που αναπτύξαμε εδώ μέσα. Και πιστεύω ότι η προβολή αυτή δε γινόταν μόνο από μένα, αλλά και από τη weird και από τον Πάνο. Δε θα κατανάλωνε κανείς μας τόση ενέργεια αν αυτό που γινόταν δε θα είχε κάποιους συμβολισμούς για τον καθένα μας.
Προσπάθησα σιγά σιγά να αποφύγω αυτή την προβολή, πιστεύω ότι βλέποντάς το μετά πιο χαλαρά άρχισα να το καταφέρνω, χωρίς όμως να θεωρώ ότι το κατάφερα εντελώς αλλά καλύτερα από πριν.
Πιο χαλαρά το είδα όχι γιατί δεν τα θεωρώ σοβαρά όσα έγιναν αλλά γιατί βλέπω και πιο πέρα απο τη διατύπωσή τους. Και προσπάθησα να εφαρμόσω αυτό που λες \"να βρίσκουμε αδύνατα σημεία του άλλου και να ΜΗ χτυπάμε αβέρτα \". Το θέμα είναι ότι όταν κάθε μεριά βρίσκει αδύναμα σημεία της άλλης μεριάς και χτυπάει και όταν στη συνέχεια καμία μεριά δεν το παραδέχεται ΑΝΟΙΧΤΑ ότι αυτό πονάει, συνεχίζεται αυτός ο φαύλος κύκλος ξεφεύγει η κατάσταση.
Το θέμα είναι ποιος θα κάνει την αρχή, ποιος θα μπορέσει να σταθεί και να πει βλέπω τα αδύναμα μου και τα αδύναμά σου αλλά δε θα σε χτυπήσω για να βγω από επάνω αλλά με άλλο τρόπο θα σε προτρέψω να τα δεις, ΑΝ ΤΟ ΘΕΛΕΙΣ, και αν το θελεις ΤΩΡΑ. Γιατί το τώρα δεν είναι πάντα το σωστό timing για όλους. Όπως και ότι μέσα απο εσένα (τον κάθε εσένα) βλέπω κι εγώ αδύναμά μου τα οποία με βοήθησες να τα δω και να τα εξελίξω.
Δεν είναι καθόλου εύκολο να κάνει κάποιος αυτή την αρχή, μιας και υπάρχει ο κίνδυνος ο άλλος να συνεχίσει αυτή την τακτική και αυτό να πονέσει ακόμα πιο πολύ και πραγματικά να σε κάνει να νιώσεις ότι χάνεις την μπάλα, να επηρεαστείς τόσο πολύ!
Την πρώτη φορά που προσπάθησα να κάνω την αρχή ο Πάνος με γείωσε πραγματικά. Εκεί τα έχασα!
Μετά έκανε την αρχή η weird και ο Πάνος ανταποκρίθηκε!
Μετά πιστεύω ότι ξαναέκανα την προσπάθειά μου και έβλεπα τόση ανταπόκριση που δεν το πίστευα στην αρχή, όχι βέβαια όση θα ήθελα αλλά και αυτό ήταν σημαντικό αν δούμε πως ξεκίνησε το προηγούμενο θρεντ.
Λυπάμαι που φτάσαμε ως εδώ για να το δούμε αλλά και χαίρομαι που έστω το είδαμε κάπως-και εγώ είπα μια αλήθεια μου που δεν ξέρω αν είναι πολύ μονοδιάστατη, χρειάζομαι πιο αποστασιοποιημένα τα μάτια σας για να την εξελίξω, όπως τα δικά σου vince.
Εύχομαι πάντως ο Πάνος να είναι ΄καλά, όπως και για όλους μας.
Sabb,
δεν θεωρώ οτι στήσαμε δικαστήριο!
Ενοχληθήκαμε και το είπαμε.
Η ανώνυμη κανει ψυχοδυναμική κι εγώ ανθρωποκεντρική θεραπεία.
Οταν μπαίνει κάποιος κι ελαφρομυαλα, τις χαρακτηρίζει ως ότι να ναι θεραπείες, ενοχλούμαι. Και το έδειξα.
Κατά τα άλλα, δεν έφτασα στο συμπέρασμα οτι δεν μπορούμε να επικοινωνήσουμε επειδή είναι εκχυδαιστής!
Αλλά επειδή, μιλάμε άλλες γλώσσες, όπως είπα. Πράγμα που είπα πολλές φορές χτες, ας το αφήσουμε, δεν βγάζουμε άκρη!
Οσο για το υπομανιακή, συγνώμη Σάββα που με πείραξε, αλλά είναι απλά η αλήθεια. Λέγοντας μου έγραψες ένα χαοτικό κείμενο σαν να περνάς φάση υπομανίας ( κατάλαβε κι ο ίδιος τη βλακεία τουμετά και έκανε edit δεν την ξέρω τη weird μπορεί έτσι να γράφει γενικά, κι εξάλλου περνά δύσκολη φάση με τη γιαγιά της). Εγώ τελικά τον πίστεψα, οτι το είπε αυθόρμητα πάνω στον εκνευρισμό του με όχι κακή πρόθεση,
αλλα ναι με είχε ταράξει, όσο δεν φαντάζεσαι!! Ψέματα να πω?
Κι αν δεν μπορείς να με καταλάβεις, είναι για΄τι εσύ δεν έχεις περάσει τα ψυχολογικά που έχω περάσει εγώ, ούτε βρίσκεσαι στην φάση που βρίσκομαι με την θεραπεύτριά μου, ή οποία μου μιλά για παρομρήσεις που δεν μπορώ να ελεγξω κι είμαι ήδη τρομοκρατημενη!!! Πόσο μάλλον όταν χαρακτηρίζομαι ώς υπομανιακή. Κι εγώ δεν τον ήξερα τον όρο τι σημαίνει, αλλά όταν τον διάβασα, άρχισα να αμφιβάλλω σοβαρά για την κατάστασή μου.
Tι εννοείς fake βρε Σάββα?
Εγώ απο πλευράς μου, ότι έγραψα, το εννοούσα, ακόμα και τα λάθη που τυχόν έκανα!
Και ναι, αυτό που βλέπω απο την αρχή, είναι 3 ανθρώπους να θέλουν, αλλά να μην μπορούν να επικοινωνήσουν, πέρα απο τις επιστημονικές τους απόψεις, που αυτό το καταφέραμε μια χαρά, μεταξύ τους, ο ένας στον άλλο, το όποια συναισθήμα τού.
Κια σου μιλάω με κάθε ειλικρίνεια.
Αυτό βλέπω.
υγ. για τον εκχυδαισμό.
Κάποια στιγμή, ο Πάνος χτες, σε άλλο θρεντ, μετά απο την αρνητική κριτική που έκανε με κάπως ειρωνικό τρόπο σε ένα γραπτό μου, ένα άλλο μέλος τον χαρακτήρισε βλαμμένο. Κι εγώ τότε γελώντας, είπα στο άλλο μέλος, εκφράσου ελέυθερα!
Με το που το είπα αυτό, ο Πάνος, μου έγραψε την εξής φράση, την οποία ένιωσα να με ταράζει με έναν τρόπο που ούτε κι εγώ το περίμενα!
\"Weird πότε θα γράψεις και κανα ποιημητάκι για μένα? Ξέρεις από αυτά τα αγαπησιάρικα και βαθιά μαζί, άντε!! \"
ένιωσα να με καρφώνει σαν μαχαίρι!
Πως μπόρεσε να περάσει ένα τόσο πρόστυχο μνμ χρησιμοποιώντας τις αγαπημένες μου λέξεις, τις ρομαντικής - συναισθηματικής γραφής μου...
Προς το τέλος της βραδιάς, είδα ότι
πραγματικά, δεν είχα καταλάβει πόσο τον είχαν πειράξει και τα δικά μου λόγια, γιατί μου έδινε την αίσθηση οτι δεν χωλοσκάει όπως εγώ.
Σάββα τώρα δεν είμαι σε θέση να σου γράψω πολύ αναλυτικά ίσως το κάνω αργότερα. Θα σου απαντήσω λακωνικά.
Σε όλη αυτή την έλλειψη επικοινωνίας (όχι όμως παντελή έλλειψη εγώ πιστεύω ότι επικοινώνσα τελικά σε κάποια θέματα με τον Πάνο όπως και με τη weird σε πολλά περισσότερα) αλλά και την \"παράλογη΄\" επιμονή και των τριών μας να συνεχίζουμε την προσπάθεια και μετά να τη ματαιώνουμε μία αιτία υπάρχει. Οι αμέτρητες προβολές μας.
Με αυτο που λέω δεν το θεωρώ εγώ καθολου μάταιο αυτό που έγινε, τουλάχιστον εγω είδα τις προβολές μου μία ακόμη φορά και τα διάφορα σημεία μου (θετικά και αρνητικά).
Όσο για αυτό που λες για τη δημοσιοποίηση κάποιου περιεχομένου των ιδιωτικών μηνυμάτων εδώ συμφωνώ δεν έπρεπε να γίνει weird μου.
Σάββα, όχι, η ένστασή μου προς τον Πάνο αλλά και της weird μετά για το θέμα των ψυχοθεραπειών και ότι άλλο παρεμφερές δεν είχε καμία σχέση με δικαστήριο, δεν είμα δικομανής, ευαίσθητος άνθρωπος είμαι που μάρέσει να εκφράζω την άποψή μου για ότι με ενοχλέί πραγματικά και γενικά δε μου αρέσει να μπλέκομαι σε \"δικαστήρια\" αλλά να με νιώσουν και να νιώθω κι εγώ τους άλλους, όταν μου το επιτρέπουν.
Λυπάμαι που δεν το καταλαβαίνεις αλλά κατανοώ το γιατί.
Πραγματικά, εμένα ο Πάνος, μου θυμίζει τον πρώην μου. Πολύ καλό μυαλό κι αυτός, αλλά ώρες ώρες, ΗΤΑΝ ΑΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΣΥΝΕΝΝΟΗΘΟΥΜΕ!! Το παλεύαμε μέχρι τελικής πτώσεως, αλλά με τίποτα.Quote:
Originally posted by anwnimi
Vince μου
συμφωνώ πολύ με αυτό που λες. Κι εγώ ή ίδια είχα παραδεχτεί το τι μου θύμιζε όλο αυτό που αναπτύξαμε εδώ μέσα. Και πιστεύω ότι η προβολή αυτή δε γινόταν μόνο από μένα, αλλά και από τη weird και από τον Πάνο. Δε θα κατανάλωνε κανείς μας τόση ενέργεια αν αυτό που γινόταν δε θα είχε κάποιους συμβολισμούς για τον καθένα μας.
Προσπάθησα σιγά σιγά να αποφύγω αυτή την προβολή, πιστεύω ότι βλέποντάς το μετά πιο χαλαρά άρχισα να το καταφέρνω, χωρίς όμως να θεωρώ ότι το κατάφερα εντελώς αλλά καλύτερα από πριν.
Πιο χαλαρά το είδα όχι γιατί δεν τα θεωρώ σοβαρά όσα έγιναν αλλά γιατί βλέπω και πιο πέρα απο τη διατύπωσή τους. Και προσπάθησα να εφαρμόσω αυτό που λες \"να βρίσκουμε αδύνατα σημεία του άλλου και να ΜΗ χτυπάμε αβέρτα \". Το θέμα είναι ότι όταν κάθε μεριά βρίσκει αδύναμα σημεία της άλλης μεριάς και χτυπάει και όταν στη συνέχεια καμία μεριά δεν το παραδέχεται ΑΝΟΙΧΤΑ ότι αυτό πονάει, συνεχίζεται αυτός ο φαύλος κύκλος ξεφεύγει η κατάσταση.
Το θέμα είναι ποιος θα κάνει την αρχή, ποιος θα μπορέσει να σταθεί και να πει βλέπω τα αδύναμα μου και τα αδύναμά σου αλλά δε θα σε χτυπήσω για να βγω από επάνω αλλά με άλλο τρόπο θα σε προτρέψω να τα δεις, ΑΝ ΤΟ ΘΕΛΕΙΣ, και αν το θελεις ΤΩΡΑ. Γιατί το τώρα δεν είναι πάντα το σωστό timing για όλους. Όπως και ότι μέσα απο εσένα βλέπω κι εγώ αδύναμά μου τα οποία με βοήθησες να τα δω και να τα εξελίξω.
Δεν είναι καθόλου εύκολο να κάνει κάποιος αυτή την αρχή, μιας και υπάρχει ο κίνδυνος ο άλλος να συνεχίσει αυτή την τακτική και αυτό να πονέσει ακόμα πιο πολύ και πραγματικά να σε κάνει να νιώσεις ότι χάνεις την μπάλα, να επηρεαστείς τόσο πολύ!
Την πρώτη φορά που προσπάθησα να κάνω την αρχή ο Πάνος με γείωσε πραγματικά. Εκεί τα έχασα!
Μετά έκανε την αρχή η weird και ο Πάνος ανταποκρίθηκε!
Μετά πιστεύω ότι ξαναέκανα την προσπάθειά μου και έβλεπα τόση ανταπόκριση που δεν το πίστευα στην αρχή, όχι βέβαια όση θα ήθελα αλλά και αυτό ήταν σημαντικό αν δούμε πως ξεκίνησε το προηγούμενο θρεντ.
Λυπάμαι που φτάσαμε ως εδώ για να το δούμε αλλά και χαίρομαι που έστω το είδαμε κάπως-και εγώ είπα μια αλήθεια μου που δεν ξέρω αν είναι πολύ μονοδιάστατη, χρειάζομαι πιο αποστασιοποιημένα τα μάτια σας για να την εξελίξω, όπως τα δικά σου vince.
Εύχομαι πάντως ο Πάνος να είναι ΄καλά, όπως και για όλους μας.
Επίσης ο Πάνος, μου θύμισε όλους εκείνους που με χλεύασαν χωρίς να κατανοήσουν την ευαισθησία ή το συναίσθημά μου.
Και τέλος, τα λάθη τα τρομερά που κάνουν οι ψυχολόγοι που δεν έχουν πλήρη συναίσθηση της ευθύνης τους ( που τα έχω ζήσει κι αυτά στο πετσί μου).
Ισως αυτά τα βιώματα, να με κράτησαν γερά δεμένη σε αυτήν την απεγνωσμένη προσπάθεια να βγάλουμε άκρη και να συμφιλιωθούμε.
Ανώνυμη, κι εγώ να τον προτρέψω να δει τα αδύναμα σημεία του ήθελα, αλλά πολλές φορές παρασύρθηκα και του τα είπα με απότομο ή άσχημο τρόπο, επειδή ο θυμός μου δεν είχε επουλωθεί και οι άμυνές μου ήταν σε εγρήγορση....Αυτό που λες, οτι το τώρα, δεν είναι πάντα το σωστό timing το ένιωσα απόλυτα όταν ο Πάνος με χαρακτήρισε υπομανιακή, σκοτεινό τυπάκι, emo, και πολλά πολλά άλλα....
Ανησυχώ για τον Πάνο.
Απο τα κείμενά του τα τελευταία, ένιωθα οτι βρίσκεται σε μεγάλη φάση έντασης.....
Λυπάμαι που έφυγες και δεν τα βρήκαμε πάνο.
Οτι σου γράφω, στο λέω ειλικρινά.
Ακόμα και τα λάθη μου.
Ολοι είμαστε και θύτες και θύματα σε αυτή την ιστορία....
Γιατί δεν εκφραστήκαμε άμεσα, όταν έπρεπε.
Αυτή είναι η εκτίμησή μου.
Ωραία ρε παιδιά, δίκιο έχετε, να τα σβήσω.
Τα δημοισίευσα γιατί στο πρόβλημα της μη επικοινωνίας μας εντάσσω και το να επικοινωνούμε σε 2 επίπεδα.
Στο φόρουμ και στα πριβέ μνμ τα.
Αλλά εχετε δίκιο.
Επιπόλαια φέρθηκα.